Serialesitelenovelet
10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+8
michiper68
simi
Admin_dea05
pufy2010
dubaisport
lica54
victorelalove
DENISA
12 participanți

Pagina 18 din 43 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Urmatorul

In jos

10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Empty Re: 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 11:42 am

dubaisport a scris:

acelasi lucru cred si eu , nu avea de ce sa minta pescarul si nici motiv sa se lase santajat de Yasarani
Si cum ar putea sa-i ascunda asta lui Mustafa ?
Tatal viu ...si el crezandu-l mort ... 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 359517 Nu pot ascunde asta la nesfarsit .

Ai vazut secventele de la filmarea pentru episodul 51 ? Wawwwwww ...tipa Gullia la Yasarani . 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 600626 O sa le fie frica saracilor nenorociti ... Smile Smile Smile
Mie imi place ca este un contrast asa de mare intre vocea Gulliei si vocea lui Kerim . Ea are un tignal de spart sticla ...el este calm . Se potrivesc ?!!? Smile Smile Smile

Hai cu promo ?!!? 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 244732 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 244732 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 244732

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 08 Noi 2012, 6:11 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 11:49 am

daca e capcana yasaranilor , atunci l-au facut sa creada ca i-a murit tatal doar ca sa-l prinda ; Mustafa in ep trecut nu a aparut la firma yasar , a umblat dupa asu sa o gaseasca, ori Yasar i-au spus f clar ca trebuie sa vina si sa le spuna tot ce se invarte in jurul FATmei si a lui Ker

dar eu merg pe varianta cu tatal mort, nu capcana
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Empty Re: 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 11:54 am

dubaisport a scris:

dar eu merg pe varianta cu tatal mort, nu capcana
Asa si eu .
Eu cred ca singurul motiv pentru care i-ar spune ca a murit ...este sa fie vulnerabil ( sau si mai vulnerabil .) Dar nu ii banuiesc pe Yasarani de atata viclenie . Ei sunt ocupati sa-si faca viata amara unul altuia .
Si Erdogan este de coma ...mai ales episodul trecut cand i s-a terminat bateria de la telefon si si-a muscat mana de nervi . Smile Smile Smile Cred ca a avut intentia sa tipe sau sa loveasca pe cineva . Si cand a mai auzit ca au aflat si Ilgazii ca este la ei in batatura ... vroia sa se teleporteze . Pacat ca nu-l prinde sa-i dea vreo doua pe cocoasa .
Daca stia el ca-l va suna doftorita sa-i dea o noua sansa ?!?! Dar daca este fraier ... stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 14 Noi 2011, 12:03 pm

(After visiting the doctor)

Fatmagul: thanks for the fun day

Keirm: no problem

Fatmagul: can I ask you a few questions

Keirm: sure o.o

Fatmagul:and...
be honest
have I ever crossed your mind
Keirm: no

Fatmagul: do you like me?

Fatmagul: do you want me...?
would you cry if I left?

Fatmagul: would you live for me?

Fatmagul: would you do anything for me?

Fatmagul: choose me or your life

Keirm: my life

Fatmagul ran away in shock depression. keirm ran after her and told her….

The reason you never crossed my mind because You always on my mind
The reason why I don’t like you is because I love you
The reason why I don’t want you is because I need you
The reason why I wouldn’t cry if left because I will die if you left
The reason why I wouldn’t live you is because I would die for you.
The reason why I am not willing to do anything for you is because I would do everything for you.
The reason why I chose my life is because you are my life.

10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 12:05 pm

victorelalove a scris:

Si Erdogan este de coma ...mai ales episodul trecut cand i s-a terminat bateria de la telefon si si-a muscat mana de nervi . Smile Smile Smile Cred ca a avut intentia sa tipe sau sa loveasca pe cineva . Si cand a mai auzit ca au aflat si Ilgazii ca este la ei in batatura ... vroia sa se teleporteze . Pacat ca nu-l prinde sa-i dea vreo doua pe cocoasa .

uite ,vezi din secventa asta mai avem si noi ( parintii ) de invatat..maica-sa vrand sa-i faca un bine a sunat-o pe dr sa-i acorde inca o sansa fiului ei , dar ea nu realizeaza ca-i face si mai mult rau atat lui Erdo cat mai ales dr...perihan a avut dreptate ca va deveni o meltem 2.
Erdo a si spus ca nu pedeapsa cu arestul e cea mai mare, nu anii de inchisoare sunt cei mai grei ci sa nu mai fi acceptat de societate, sa nu aiba dreptul sa iubeasca si sa mai fie iubit...

eu tot nu sunt lamurita cu indiciile din ep 50, il vor prinde pe Erdo in birou si asta va scapa ,sau va fugi si nimeni nu va stii ca el a fost in casa ? stupid stupid stupid

dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 12:07 pm

10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 648483 Denisa !!

Wawwwwwwwww ...este pe bune tot ceea ce spune Kerim ? Chiar asa ii va spune ?
10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516
Sunt indragostita !!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 12:08 pm

buna Denisa kiss kiss

WOUUUUUUUUUUU, no comment ....frumoase cuvinte ai mai spune ker Fatmei, mi-l si inchipui asa sentimental si romantic cum e el , sper s ao sensibilizeze si pe ea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 12:08 pm

victorelalove a scris: 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 648483 Denisa !!

Wawwwwwwwww ...este pe bune tot ceea ce spune Kerim ? Chiar asa ii va spune ?
10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516
Sunt indragostita !!

amandoua acelasi lucru am spus...rezonam pe aceeasi frecventa
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 12:12 pm

dubaisport a scris:

amandoua acelasi lucru am spus...rezonam pe aceeasi frecventa
Smile Smile Smile
Normal ...Ca daca nu ar fi asa nu ne-am mai fi intalnit pe paginile astea . kiss kiss kiss
Abia astept sa-l vad pe Kerim cum ii va spune el ...tot , tot ...
Parca o si vad pe Gullie rece ca de gheata ?!!? sad sad sad sad Sau poate ca nu ... daca nu o deranja de ce ar mai fi fugit cand el i-ar fi spus nu ???
Cat de frumos . Deci pana la urma ies in oras . O sa-i vedem plimbandu-se de manuta . ( bine ... asta este o fabulatie de-a mea . 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 )

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 12:15 pm

victorelalove a scris:
Smile Smile Smile

Cat de frumos . Deci pana la urma ies in oras . O sa-i vedem plimbandu-se de manuta . ( bine ... asta este o fabulatie de-a mea . 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 283516 )

ajung si la tinerea de mana...cat de curand
mi-au placut sec filmate ptr epis de joia viitoare, ticnalul fatmei e inegalabil ...poate doar Sarapova o intrece Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 12:18 pm

dubaisport a scris:

ajung si la tinerea de mana...cat de curand
Sunt pe drumul cel bun .
Dar frumos dialogul dintre ei . Hai ca uite mai au putin romantism ( sper ca nu reumatism ) in sufletul lor scenaristele astea ...care ma aduc la disperare . stupid stupid stupid
Sa vezi fuga pe ei ...ca nici Beren si nici Engin nu stau bine la capitolul asta . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 12:21 pm

dubaisport a scris:

uite ,vezi din secventa asta mai avem si noi ( parintii ) de invatat..maica-sa vrand sa-i faca un bine a sunat-o pe dr sa-i acorde inca o sansa fiului ei , dar ea nu realizeaza ca-i face si mai mult rau atat lui Erdo cat mai ales dr...perihan a avut dreptate ca va deveni o meltem 2.
Erdo a si spus ca nu pedeapsa cu arestul e cea mai mare, nu anii de inchisoare sunt cei mai grei ci sa nu mai fi acceptat de societate, sa nu aiba dreptul sa iubeasca si sa mai fie iubit...

eu tot nu sunt lamurita cu indiciile din ep 50, il vor prinde pe Erdo in birou si asta va scapa ,sau va fugi si nimeni nu va stii ca el a fost in casa ? stupid stupid stupid

VIC , pana la urma cum e ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 14 Noi 2011, 12:23 pm

eu nu prea cred că e real dialogul .

mi-ar fi plăcut ca răspunsurile alea să fie date de Fatmagul , l-ar fi uns pe Kerimel la suflet , i-ar fi mai ţinut de cald câteva luni Smile Smile

It should total between 75-78 episodes. It won't finish before mid June like last year. S there is plenty of time. Some commentators even think they may extend it like Yaprak Dökümü but there is no basis for that yet.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 12:27 pm

dubaisport a scris:

VIC , pana la urma cum e ?
Dac te referi la prinsul lui Erdogan in casa ...Nu-l vor prinde . Nu stiu cum va face si ce sa va intampla dar va reusi sa fuga ... Asa am inteles si asa reise si din indicii .

Denisa ...sa nu fie adevarat ? Sa fie un vis ?
Nu cred . Pare genul lui Kerim . Da spunea Gullia aveam dubii ...dar asa nu este nimic nemaivazut la baiat . El ii spune mereu lucruri frumoase ... si ea sta si atat . sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 12:27 pm

DENISA a scris:eu nu prea cred că e real dialogul .

mi-ar fi plăcut ca răspunsurile alea să fie date de Fatmagul , l-ar fi uns pe Kerimel la suflet , i-ar fi mai ţinut de cald câteva luni Smile Smile

It should total between 75-78 episodes. It won't finish before mid June like last year. S there is plenty of time. Some commentators even think they may extend it like Yaprak Dökümü but there is no basis for that yet.

daca-l lungesc e clar ... boala lunga moarte sigura
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 12:30 pm

Denisa si eu facusem calcul, in iun ar fi trebuit sa ajunga undeva pe la 80 de epis
dar daca-l lungesc....eu nu cred in varianta asta , ce sa mai arate in plus ?sper ca nu vor face si sez 3 si abia atunci sa faca copii 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 12:34 pm

dubaisport a scris:...sper ca nu vor face si sez 3 si abia atunci sa faca copii 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754 10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 2743637754
Aoleu . stupid stupid stupid
Dar daca este un sezon 3 in care vor face numai copii si nimic altceva !!! Atunci eu sunt de acord cu inca un sezon . cupidon cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 12:38 pm

victorelalove a scris:
Aoleu . stupid stupid stupid
Dar daca este un sezon 3 in care vor face numai copii si nimic altceva !!! Atunci eu sunt de acord cu inca un sezon . cupidon cupidon cupidon cupidon

asa da , dar in alte conditii cred ca filmul si-ar pierde mult din esenta si rating
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 12:43 pm

dubaisport a scris:

asa da , dar in alte conditii cred ca filmul si-ar pierde mult din esenta si rating
Eu cred ca daca ar incepe sa se puna mult accent pe poveste lor de dragoste ar fi ca si cum serialul abia acum ar incepe . Saptamana trecuta raiting-ul a crescut . Doar pentru ca era in asteptare marturisirea si reactia lui Kerim la cele spuse de Fatmagula .
Dar sa vezi cum va fi in momentul in care se va astepta sarutul .

Uite acum mi-a picat fisa... daca au taraganat povestea tocmai pentru ca au in vedere un sezon 3 ? Dar daca este asa sper ca isi dau seama ca trebuie dragoste multa ?!?! Smile Smile Smile
Dar cred ca se va termina la vara . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 12:51 pm

victorelalove a scris:
Eu cred ca daca ar incepe sa se puna mult accent pe poveste lor de dragoste ar fi ca si cum serialul abia acum ar incepe . Saptamana trecuta raiting-ul a crescut . Doar pentru ca era in asteptare marturisirea si reactia lui Kerim la cele spuse de Fatmagula .
Dar sa vezi cum va fi in momentul in care se va astepta sarutul .

Uite acum mi-a picat fisa... daca au taraganat povestea tocmai pentru ca au in vedere un sezon 3 ? Dar daca este asa sper ca isi dau seama ca trebuie dragoste multa ?!?! Smile Smile Smile
Dar cred ca se va termina la vara . kiss

tu ai dreptate cu taraganatul dar dpdv al telespectatorului ,dar daca stai si o iei logic fata a trecut printr-o trauma ,nu poate sterge asa usor acea noapte,nu se mai poate apropia de oameni asa usor..vezi faza cu nebunul...Ker nu are nici o vina ca s-a indragostit de ea dar el era constient ca nu ajunge la sufletul ei peste noapte...aici scenaristii au procedat corect, firul actiunii e cursiv,repet doar ptr noi telesp timpul trece incet, am vrea ca inca din epis 18-20 Fatma sa sara in bratele lui ,dar nu se poate asa repede.
daca ar mai fi inca un sez ( ceea ce nu cred ) nu cred ca ar mai avea audienta , asa cum ziceai si tu de pe acum e in scadere
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 1:03 pm

dubaisport a scris:... asa cum ziceai si tu de pe acum e in scadere

Raiting-ul saptamana trecuta a fost in crestere ...pentru ca lumea era interesat de ce sa va intampla dupa marturisirea Gulliei . Pe noi asta ne intereseaza ... POVESTEA LOR DE DRAGOSTE .
Ei cred ca stiu asta ( desi nu-mi dau seama de ce nu mizeaza pe ACEST LUCRU MAI MULT ) si vor fi din ce in ce mai axati ...sau cel putin asta imi doresc eu .

Cat despre trecerea timpului ...ai dreptate . Este nevoie de mult timp de'asta ...pentru a se trece pentru o astfel de drama . Dar ei au exagerat ii ceea ce priveste piedicile dintre ei ... cum se apropia Gullia de Kerim cum bagau o aiureala ( si faceau asta tocmai pentru a-i da din nou 2-3 pasi inapoi .) Aminteste-ti faza cu Vural si Kerim ...Gullia in autobuz ...trece exact cat sa-i vada ca doi buni prieteni .
Kerim vine beat acasa ...Gullia ii da o palma . Desi pasul logic in acest caz era un sarut . Dar au facut tot in asa afel incat sa mai dea evolutia cu un pas in spate . ( si au mai fost astfel de piedici sad sad sad sad )
Nu spune nimeni ca nu asa trebuie sa fie mersul lucrurilor ... ca si parcurs al uitarii acelei nopti . Dar ei fac tot posibilul pentru a-i indeparta tocmai cand este treaba mai treaba .
Sa vedem acum cand si Gullia il iubeste ...cum vad ei situatia ?!?! stupid stupid stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 14 Noi 2011, 1:14 pm

victorelalove a scris:

Raiting-ul saptamana trecuta a fost in crestere ...pentru ca lumea era interesat de ce sa va intampla dupa marturisirea Gulliei . Pe noi asta ne intereseaza ... POVESTEA LOR DE DRAGOSTE .

Sa vedem acum cand si Gullia il iubeste ...cum vad ei situatia ?!?! stupid stupid stupid

oricum la rating nu mai sunt valorile care erau pe la epi 15-20, sper sa nu scada si mai mult.

ai vzt in indicii , ne spun ca la proces fatma va lua o hot...sper sa nu-si retraga plangerea, le-ar da satisfactie yasar
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 1:16 pm

dubaisport a scris:

ai vzt in indicii , ne spun ca la proces fatma va lua o hot...sper sa nu-si retraga plangerea, le-ar da satisfactie yasar
Cine stie . Vom vedea . kiss

Si cica reportera se va indragosti de Kerim . sad sad sad sad sad sad sad Asta mai lipsea . Denisa a avut intuitie buna .

OMG i just heard that the news repoter we were discussing yesterday that she will fall for kerim. OMG IM SO ANNOYED! but i like a jealous fg on the other hand
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 14 Noi 2011, 1:21 pm

v-am spus eu că se lasă cu amorezări să vedeţi voi certuri între cei doi

Trailerul în YB e urcat

10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 388555_186836624734462_100002243785694_386937_84123924_n

Günümüz güzel olsun Arkadaşlar. Yeni bir fragman bekleme günü daha, YT'da 50 dk.önce upload ediliyor görünen videonun en kısa sürede bize fragman olarak ulaşmasını umud ediyoruz. Ama merak da ediyoruz, bu hafta o kadar bilgi ve resim ulaştı ki bizlere bölümle ilgili, sizce fragmanda bildiklerimizden farklı bir sahne olabilir mi, var mıdır, bunu başarabildiler mi acaba, yoksa gördüklerimizi, izlediklerimizi daha düzgün çekimle mi görüp izleyeceğiz?
10.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 18 302619_186927124724994_106041706146870_413053_1918273376_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 14 Noi 2011, 1:24 pm

DENISA a scris:v-am spus eu că se lasă cu amorezări să vedeţi voi certuri între cei doi

sad sad sad
Hai mai ca nu cred eu sa se certe pentru o reporterita . Kerim nici nu cred ca o va vedea cand ies de la politie .
Sa nu o foloseasca Yasaranii impotriva Gulliei ...Mai ales ca are si meseria asta ...se mai si indragosteste de Kerim . stupid stupid stupid Vin vremuri grele .
Ma doare inima. Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 18 din 43 Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 30 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum