10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
michiper68
simi
Admin_dea05
pufy2010
dubaisport
lica54
victorelalove
DENISA
12 participanți
Pagina 19 din 43
Pagina 19 din 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Re: 10. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
nu te pune pe bocit înainte de a vedea ceva
DENISA a scris: nu te pune pe bocit înainte de a vedea ceva
O sa bocesc mai mult dupa ???????
I mean even if this girl falls for Kerim which is really weird then I would say it will be a few episodes like Kristin because he loves his wife. Hello this is a married man. Dead end. We won´t see anything. He won´t touch that creature while having beautiful FG.
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
KADINLAR FATMAGÜL’ÜN YANINDA
‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin önceki gün yapılan adliye çekimlerine, Beren Saat’in geçen temmuz ayında Beyoğlu’ndaki ‘Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’ yürüyüşüne katıldığı Emep ve çeşitli sivil örgüt üyelerine bağlı kadınlar katıldı.
Fatmagül’ün başlattığı hukuk mücadelesine destek vermek için dizide rol alan kadınlar, pankart açıp, slogan attı. Kadına karşı şiddeti protesto eden grubun senaryo gereği, adliyenin merdivenlerinden yukarı çıkıp içeriye girmeye çalıştıkları da görüldü. Polis engeline takılan kadınlar, en büyük tepkiyi yuhaladıkları Mustafa karakterini oynayan Fırat Çelik’e gösterdi.
Beren Saat, Engin Akyürek, Esra Dermancıoğlu, Sumru Yavrucuk, Civan Canova’nın adliyeye geliş ve eylemciler eşliğinde yürüdükleri sahne birkaç kez tekrarlandı. Zeytinburnu Belediyesi’nin bahçesinde yapılan çekimlerde Saat, bir ara yanına gelen küçük hayranını sevdi.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/11/14/HaberDetay/1462374/kadinlar-fatmagul-un-yaninda
‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinin önceki gün yapılan adliye çekimlerine, Beren Saat’in geçen temmuz ayında Beyoğlu’ndaki ‘Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu’ yürüyüşüne katıldığı Emep ve çeşitli sivil örgüt üyelerine bağlı kadınlar katıldı.
Fatmagül’ün başlattığı hukuk mücadelesine destek vermek için dizide rol alan kadınlar, pankart açıp, slogan attı. Kadına karşı şiddeti protesto eden grubun senaryo gereği, adliyenin merdivenlerinden yukarı çıkıp içeriye girmeye çalıştıkları da görüldü. Polis engeline takılan kadınlar, en büyük tepkiyi yuhaladıkları Mustafa karakterini oynayan Fırat Çelik’e gösterdi.
Beren Saat, Engin Akyürek, Esra Dermancıoğlu, Sumru Yavrucuk, Civan Canova’nın adliyeye geliş ve eylemciler eşliğinde yürüdükleri sahne birkaç kez tekrarlandı. Zeytinburnu Belediyesi’nin bahçesinde yapılan çekimlerde Saat, bir ara yanına gelen küçük hayranını sevdi.
http://cadde.milliyet.com.tr/2011/11/14/HaberDetay/1462374/kadinlar-fatmagul-un-yaninda
ce vina are fatmagul
reporterita mai lipsea sa se bage intre ei
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
exact, parcă nu erau destui deja
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 14 Noi 2011, 1:46 pm, editata de 1 ori
victorelalove a scris:
Cine stie . Vom vedea .
OMG i just heard that the news repoter we were discussing yesterday that she will fall for kerim. OMG IM SO ANNOYED! but i like a jealous fg on the other hand
parca in primele stiri ref la aparitia noii actrite, aceasta o va ajuta pe Fatma ? asa o ajuta indragostindu-se de kerimel ?
dubaisport- vip
ce vina are fatmagul
Meltem si Mukk s-ar in sus de bucurie in sala de tribunal , in poza de mai sus
dubaisport- vip
Nu cred ca se indragosteste de el . Ar fi prea mult . Acum ca-l iubeste Gullia ...asta ar mai lipsi . O indragosteala .dubaisport a scris:
parca in primele stiri ref la aparitia noii actrite, aceasta o va ajuta pe Fatma ? asa o ajuta indragostindu-se de kerimel ?
victorelalove- moderator
o va ajuta pe Fatmagul să se îndepărteze de Kerimel şi îi va oferi ea lui Kerimel ce Fatmagul nu i-a oferit timp de un an de zile .
ce vina are fatmagul
vise taica , vise.....DENISA a scris:o va ajuta pe Fatmagul să se îndepărteze de Kerimel şi îi va oferi ea lui Kerimel ce Fatmagul nu i-a oferit timp de un an de zile .
dubaisport- vip
Este si asta un "ajutor " ?!!?!DENISA a scris:o va ajuta pe Fatmagul să se îndepărteze de Kerimel şi îi va oferi ea lui Kerimel ce Fatmagul nu i-a oferit timp de un an de zile .
Sa-l lase in pace . Acum ca Gullia vrea sa-l atinga . Asa a spus ... ca vrea ca el sa aibe rabdare .
Nu s-a atins el de altcineva ( bine ...nu s-a atins nici de Gullie ) cat timp nu avea nicio speranta ...acum cu atat mai putin .
Dar asta nu inseamna ca nu i se poate intinde o capcana ...si Gullia sa creada ca a inselat-o .
victorelalove- moderator
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
tot n-a aparut promo?
da' mult se mai lasa asteptat, si parca vad cateva secvente de la tribunal si atat
da' mult se mai lasa asteptat, si parca vad cateva secvente de la tribunal si atat
dubaisport- vip
Nici urma de el ?!!?dubaisport a scris:tot n-a aparut promo?
Nu cred ca ne dau secvente de la tribunal . Cred ca v-om vedea cateva secvente de la terapie . Dar sa le vedem o data .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
dar ce o fi cu el ? niciodata nu au procedata asa turcii
dubaisport- vip
dubaisport a scris:dar ce o fi cu el ? niciodata nu au procedata asa turcii
Ne pedepsesc pentru ca facem figuri ?!?!?
L-au mai dat intr-o luni acum vreo luna . Dar parca era pana in 12:00 ...acum nu stiu ce sa mai spun . Vad ca toata lumea asteapta FRAGMANNNNNNNNNNNNNNNNN -UL ?!?!
Offff ... Si ei cred ca stau si rad de noi .
Vreau mai repede sa vad ce se va intampla . Ca sa stau si eu mai linistita .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Offff ... Si ei cred ca stau si rad de noi .
Vreau mai repede sa vad ce se va intampla . Ca sa stau si eu mai linistita .
nici sapt trecuta cand au fost sarbatorile la ei nu au procedat in felul asta
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
nici sapt trecuta cand au fost sarbatorile la ei nu au procedat in felul asta
Din cate am inteles de la Michi ...sunt multi fani care se supara ca dau indicii si trailer . Astfel nu mai exista surprize in episod . O fi vreuna sa nu mai dea niciun trailer ...si sa fie doar episodul .
Nu mi s-ar parea corect . Sa ne lase sa alegem ... daca vrei sa stii - te informezi ...daca nu si vrei sa fie o surpriza - este alegerea ta . Dar sa nu dispara de tot indiciile si trailer-ul.
Ce rautaciosi sunt ?!?!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Din cate am inteles de la Michi ...sunt multi fani care se supara ca dau indicii si trailer . Astfel nu mai exista surprize in episod . O fi vreuna sa nu mai dea niciun trailer ...si sa fie doar episodul .
nu are logica .....intotdeauna s-au dat promo-uri si indicii , la toate serialele turcesti...
offf si fanii astia ? le place sa stea pana joi fara sa stie nimic ?
dubaisport- vip
Da . Si mie mi se pare aiurea . Dar eu stiu de ce sunt nemultumiti ... ca desi cauta in permanenta sa stie cat mai multe despre episodul care urmeaza ...la final sunt dezamagiti ca nu au vazut nimic in plus fata de indicii . Pai si a cui este vina aici ? Nu tot a noastra care aflam tone de indicii ? Pe mine una nu ma supara ...dar deloc ...ca aflu mai din timp ce urmeaza .dubaisport a scris:
nu are logica .....intotdeauna s-au dat promo-uri si indicii , la toate serialele turcesti...
offf si fanii astia ? le place sa stea pana joi fara sa stie nimic ?
Pe mine altcava ma supara ... lentoarea cu care merge relatia . SI ACUM DACA ESTE ADEVARAT CA O INDRAGOSTESTE SI PE REPORTERITA LU' PESTE DE KERIM ... iar un motiv in plus pentru a amana sarutul .
Sau o fi vreuna sa-l grabeasca ?? cupidon cupidon cupidon Fatmagula geloasa din cale afara ...isi calca pe inima si simte nevoia sa-i dea o ventuza de toata frumusetea lui Kerim ??! cupidon cupidon cupidon
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
nu au cum sa-l termine asa brusc, in cateva episoade
eu as vrea sa se termine in vara , nu as mai avea rabdare sa mai urmaresc inca un sezon de lalaiala sau umplutura
eu as vrea sa se termine in vara , nu as mai avea rabdare sa mai urmaresc inca un sezon de lalaiala sau umplutura
dubaisport- vip
Nu . Cand am spus sa-l grabeasca ma refeream la sarut ...poate in cateva episoade . Daca este adevarata ca reporterita se indragosteste de Kerim ( desi nu cred si nici nu vreau .) sa o faca pe Gullie sa reactioneze .dubaisport a scris:nu au cum sa-l termine asa brusc, in cateva episoade
Daca ar fi un sezon numai si numai cu ei si cu dragostea lor ...eu as mai vrea sa ma uit . Dar la cum ii stiu pe turci mai bine se termina in vara .
Si apoi sunt curioasa ce nou proiect va avea Engin .
Cica promo-ul pentru episodul 50 ... a fost deja dat la Tv .
Suppsedly the Fragman came out on TV.
FG is saying "I want us to have children..Kerim´s eyes are wet.. I will wait.Let us have them.
Cat sa mai astepte ????????????????
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
mai VIC ,draga mea , poate nici Kerim nu e pregatit pentru noaptea magica ...la asta nu m-am gandit pana acum , mai stii ?
faptul ca si el a acceptat terapia abia acum , cred ca si lui ai era un pic teama de momentul 0 .
el o va astepta si pana la anul , nu risca sa o mai atinga fara voia ei, iar faza cu sarutul era beat atunci, el se multumeste si cu cateva declaratii din partea ei, de fapt asta si-si dorea f tare, sa STIE CA SI EA IL IUBESTE , copiii pot veni si peste n ani
faptul ca si el a acceptat terapia abia acum , cred ca si lui ai era un pic teama de momentul 0 .
el o va astepta si pana la anul , nu risca sa o mai atinga fara voia ei, iar faza cu sarutul era beat atunci, el se multumeste si cu cateva declaratii din partea ei, de fapt asta si-si dorea f tare, sa STIE CA SI EA IL IUBESTE , copiii pot veni si peste n ani
dubaisport- vip
Pai ei spusera ca vor sa aibe copii . Eu nu am spus nimic . Aaaaaaaaaaaaaaaaa ...ca mi se pare ca a asteptat prea mult ? Da . Tie nu ti se pare la fel ?dubaisport a scris:... copiii pot veni si peste n ani
Dar trebuie sa devina ei adulti . Mie chiar ei mi se par niste copii ...au ramas la stadiul de copil care asteapta rasfat si dragoste . Ma iuit cateodata la ei si Kerim pare ca a ramas copilul de cand a fost parasit de mama si de tata ...iar Gullia de cand i-au murit parintii .
Ei sunt ca doi adolescenti indragostiti si fericiti . Zici ca au fluturasi in stomac ..si se comporta ca atare .
Dar nu cred eu ca baiatul nu si-ar fi dorit macar un pupicel de la soata . Numai ca noaptea aceea i-a schimbat pe amandoi ...si ai dreptatae . SE VOR VINDECA IMPREUNA .
Noi asteptam ...dar nu trebuie sa fie neaparat momentul 0 ne multumim si cu un tinut de mana si cu declaratii de dragoste ca cele de episodul trecut . Si vrem sa fie mai mult impreuna ...
victorelalove- moderator
Pagina 19 din 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii