44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+14
Admin_dea05
michiper68
rodica
lexia
alimar
dana4699
Lucica10
teodora_roman
iulia80
simi
andradamaria
lica54
victorelalove
DENISA
18 participanți
Pagina 1 din 41
Pagina 1 din 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 08 Dec 2012, 11:29 pm, editata de 1 ori
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Buna Lica !!
Buna Denisa !!
Daca se adauga si caldura pe care o degaj eu cand il vad pe Enginul ...va fi cea mai torida iarna dintre toate verile !!
Buna Denisa !!
Daca se adauga si caldura pe care o degaj eu cand il vad pe Enginul ...va fi cea mai torida iarna dintre toate verile !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 44. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
împrumută-i din căldura ta şi Fatmagulei
Eu nu cred ca va dori sa primeasca .DENISA a scris:împrumută-i din căldura ta şi Fatmagulei
Denisa , cine este in poza de mai sus ?
victorelalove- moderator
Mătuşa lui Demir ( Süheyla) din ASI .
Mersic . Nu-mi dadeam seama .DENISA a scris:Mătuşa lui Demir ( Süheyla) din ASI .
Ai mai aflat ceva despre rolul lui Murat ?
victorelalove- moderator
Dragalaselor ati apucat sa-i scrieti lui Mos Nicolae ce dorinte aveti? uite el citeste scrisorile...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica eu vreau sanatate si liniste .
Cu astea le faci pe toate celelalte .
victorelalove- moderator
Aoleu Lica eu i-am scris un pomelnic dar încă mai scriu poate poate mă lipesc de ceva
Astăzi nu am vorbit cu nimeni VIC
victorelalove a scris:Lica eu vreau sanatate si liniste .
Daca asta iti doresti o sa ti se indeplineasca mosul dorinta....
>
lica54- vip
Multumesc .lica54 a scris:
Daca asta iti doresti o sa ti se indeplineasca mosul dorinta....
Dar tu ce i-ai cerut Lica ?
victorelalove- moderator
bietul Moş încă lecturează la scrisoarea mea
mă pun pe lărgit hornul să încapă Moşul
mă pun pe lărgit hornul să încapă Moşul
DENISA a scris:bietul Moş încă lecturează la scrisoarea mea
Dar ce spor la scris ai avut Denisa . Vad ca te pricepi cand vine vorba de dorit .
victorelalove- moderator
si eu vreau sanatate , liniste si bani ce zici Lica va fi darnic mosul????sau o sa zica si el ca este criza!!!!!
Denisa ,nu ne speria ca tot zicea el ca vrea rol negativ, pe cat de mult l-am iubit pe atat de mult ne va face sa-l uram pentru ca eu sunt convinsa ca-si va interpreta rolul la cote maxime, eu il vreau ..baiat bun!!!!!!!si nu-mi plac surprizele asa ca ar fi bine sa-si dezghete limbuta, sau s-o ia inapoi de la catel :colindvv:
Denisa ,nu ne speria ca tot zicea el ca vrea rol negativ, pe cat de mult l-am iubit pe atat de mult ne va face sa-l uram pentru ca eu sunt convinsa ca-si va interpreta rolul la cote maxime, eu il vreau ..baiat bun!!!!!!!si nu-mi plac surprizele asa ca ar fi bine sa-si dezghete limbuta, sau s-o ia inapoi de la catel :colindvv:
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
DENISA a scris:Aoleu Lica eu i-am scris un pomelnic dar încă mai scriu poate poate mă lipesc de ceva
Denisa daca i-ai scris si ai fost copil cuminte mosu o sa te rasplateasca pe masura...sa nu uiti sa pui ghetutele langa usa ca sa-ti lase ravasele...
lica54- vip
încă ce fel mă pricep , am fost avertizată totuşi să nu-mi scot toate ciubotele la uşă că sunt cam multe
victorelalove a scris:
Dar tu ce i-ai cerut Lica ?
Eu i-am cerut sa ma o viata linistita sa pot manca pensie multi ani de aici incolo!si sanatate cai mai buna decat toate..
lica54- vip
Asa este Lica !!lica54 a scris:
Eu iam cerut sa ma o viata linistita sa pot manca pensie multi ani de aici incolo!si sanatate cai mai buna decat toate..
victorelalove- moderator
:oooou:lica54 a scris:
Eu iam cerut sa ma o viata linistita sa pot manca pensie multi ani de aici incolo!si sanatate cai mai buna decat toate..
andradamaria- vip
vai fetelor dar ce modeste sunteţi , cam puţin cereţi , eu am scris nu m-am încurcat
DENISA a scris:vai fetelor dar ce modeste sunteţi , cam puţin cereţi , eu am scris nu m-am încurcat
Tu esti mai tanara ai dorinte mai multe..
lica54- vip
Fetelor stati asa ca sant si eu pe aici.....
Eu il vreau pe Muri in ghetute....ca de cand il astept.....
Ce zici Lica mi se implineste dorinta?? cupidon cupidon cupidon
Tuba: Hi! Thanks i'm fine ,pregnancy goes well ,Thank you!
Onur: The above knows , we will see ,
Tuba: A ceremony is held in several countries. It is important and beautiful evening. It's nice that I 'm here.
Reporter: Tonight is a competition of elegance .
Onur: To go inside first, and see , Thank you!
Reporter: Tuba Buyukustun ,who received the award for actress of the year holding in one hand and the other is held by her husband. Together . We went to the car caught the attention her husband is holding candy floss .
Tuba: Wait a minute . I fall! The fact that I took the prize is really something special. What to say ? It's beautiful! Everything is beautiful! Reporter: What name will give you twins?
Onur: Name ?)) after birth you'll find out then. Welcome! Thank you! It is very cold! ... Look! .. Please we gotta go. Everything is very beautiful. All goes well! ... Good night ((translation from Tuba Buyukustun@Onur Saylak)
Eu il vreau pe Muri in ghetute....ca de cand il astept.....
Ce zici Lica mi se implineste dorinta?? cupidon cupidon cupidon
Tuba: Hi! Thanks i'm fine ,pregnancy goes well ,Thank you!
Onur: The above knows , we will see ,
Tuba: A ceremony is held in several countries. It is important and beautiful evening. It's nice that I 'm here.
Reporter: Tonight is a competition of elegance .
Onur: To go inside first, and see , Thank you!
Reporter: Tuba Buyukustun ,who received the award for actress of the year holding in one hand and the other is held by her husband. Together . We went to the car caught the attention her husband is holding candy floss .
Tuba: Wait a minute . I fall! The fact that I took the prize is really something special. What to say ? It's beautiful! Everything is beautiful! Reporter: What name will give you twins?
Onur: Name ?)) after birth you'll find out then. Welcome! Thank you! It is very cold! ... Look! .. Please we gotta go. Everything is very beautiful. All goes well! ... Good night ((translation from Tuba Buyukustun@Onur Saylak)
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Da Simi fara doar si poate...daca ai fost cuminte si ascultatoare!!
lica54- vip
Foarte cuminte am fost,am facut picturi pe unde am gasit un spatiu liber,m-am apucat si de gradinarit,mi-am umplut camara cu castraveti murati.....
Si l-am alergat pe Muri de cate ori am prins ocazia....
Eu cred ca-l merit in ghetute.....
Si l-am alergat pe Muri de cate ori am prins ocazia....
Eu cred ca-l merit in ghetute.....
simi- vip
Data de inscriere : 10/03/2011
Varsta : 49
Localizare : ITALIA
Iacata-l SIMI, daca nu incape el in ghetute, incape piticul, tot te alegi cu ceva
andradamaria- vip
Pagina 1 din 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 1 din 41
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum