1.Geet –Hui Sabse Parayi
5 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 1 din 40
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
1.Geet –Hui Sabse Parayi
iulianagl a scris:
Geet este o fată iubitoare de distracţie, care provine din un mic oras din Punjab. Ea aparţine unei apropiate, familie tradiţională, care susţine onoarea familiei, respect şi demnitate mai presus de orice.
Povestea începe cu căsătoria aranjată a lui Geet cu un tanar de succes, care aduce cu el promisiunea unui viitor luminos si fericit. Familia ei este entuziasmata despre găsirea perfecta pentru ea, şi o căsătoreste, fără a verifica într-adevăr trecutul lui.
Niciodata nu poti fi sigur ce-ti rezerva destinul, surprize sau soc.Geet cade victimă deja căsătoriei cu Dev, care o abandonează imediat dupa ce s-au căsătorit. Ea isi trăieşte viaţa printr-o ploaie de suişuri şi coborâşuri. Si decide să fugă la Delhi din propria ei familie, pentru asi proteja copilul ei nenăscut. Ea încearcă să înceapă o viaţă nouă, şi ajunge faţă în faţă cu provocările pe care un oraş le reprezintă.
Din fericire, ea găseşte un singur om care este în jurul ei si o salveaza de la cele mai dificile situaţii - Maan Singh Khurana, fratele lui Dev! Geet nu găseste numai un partener cu putere de intelegere si sustinere, ci descopera de asemenea, o viaţă si o familie cu totul nouă alaturi de Maan. Ea găseşte o prietena si confidenta în Daadimaa, care este chintesenţa gospodăriei Khurana şi un mentor pentru Maan.
Vizionare placuta.
Un serial deosebit tradus și subtitrat de Ispitutza 20.
https://www.youtube.com/user/ispitutza20#p/u/3/ZRWNYDNPpSc
aici gasiti rezumatele in engleza
http://www.starone.in/recaps.aspx?Page=66&sid=11
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Re: 1.Geet –Hui Sabse Parayi
Aici e primul episod.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Bine ai venit Iuliana . Tocmai am terminat de văzut ep. 131. Să-mi spui dacă l-ai văzut, mi-a plăcut mult deși bănuiesc că iar se vor agita apele dacă Geet nu-i spune lui Maan despre Dev.
narcisa- vip
Geet este o fată iubitoare de distracţie, care provine din un mic oras din Punjab. Ea aparţine unei apropiate, familie tradiţională, care susţine onoarea familiei, respect şi demnitate mai presus de orice.
Povestea începe cu căsătoria aranjată a lui Geet cu un tanar de succes, care aduce cu el promisiunea unui viitor luminos si fericit. Familia ei este entuziasmata despre găsirea perfecta pentru ea, şi o căsătoreste, fără a verifica într-adevăr trecutul lui.
Niciodata nu poti fi sigur ce-ti rezerva destinul, surprize sau soc.Geet cade victimă deja căsătoriei cu Dev, care o abandonează imediat dupa ce s-au căsătorit. Ea isi trăieşte viaţa printr-o ploaie de suişuri şi coborâşuri. Si decide să fugă la Delhi din propria ei familie, pentru asi proteja copilul ei nenăscut. Ea încearcă să înceapă o viaţă nouă, şi ajunge faţă în faţă cu provocările pe care un oraş le reprezintă.
Din fericire, ea găseşte un singur om care este în jurul ei si o salveaza de la cele mai dificile situaţii - Maan Singh Khurana, fratele lui Dev! Geet nu găseste numai un partener cu putere de intelegere si sustinere, ci descopera de asemenea, o viaţă si o familie cu totul nouă alaturi de Maan. Ea găseşte o prietena si confidenta în Daadimaa, care este chintesenţa gospodăriei Khurana şi un mentor pentru Maan.
Vizionare placuta.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Bine ai venit Iuliana . Tocmai am terminat de văzut ep. 131. Să-mi spui dacă l-ai văzut, mi-a plăcut mult deși bănuiesc că iar se vor agita apele dacă Geet nu-i spune lui Maan despre Dev.
L-am vazut dar nu in ro ci intr-o engleza foarte proasta.Da se agita din nou apele dar nu foarte tare ca, cu siguranta afla Maan despre cine ia facut rau lui Geet si sa vezi ca o sa aibe un soc.O sa vezi o sa fie frumos, niste faze minunate si comice.Stii ce-mi place ca imbina comedia cu tragedia foarte usor acum plangi cu lacrimi de crocodil si in secunda urmatoare razi de mama focului.
iulianagl- moderator
Eu am revăzut episoadele 1 și 2. Sunt ciudați tare indienii cu obiceiurile lor. Știi cumva care e semnificația vălului care i-a adus atâtea încurcături lui Geet? Că oricum, de acoperit nu acoperă mai nimic.iulianagl a scris:
L-am vazut dar nu in ro ci intr-o engleza foarte proasta.Da se agita din nou apele dar nu foarte tare ca, cu siguranta afla Maan despre cine ia facut rau lui Geet si sa vezi ca o sa aibe un soc.O sa vezi o sa fie frumos, niste faze minunate si comice.Stii ce-mi place ca imbina comedia cu tragedia foarte usor acum plangi cu lacrimi de crocodil si in secunda urmatoare razi de mama focului.
Preferatul meu e episodul 80, scena cu patul pe care ți-am spus că am mai văzut-o undeva. Și acțiunea mi-e foarte cunoscută. Rămân cu dilema asta că nu-mi amintesc de unde mi-e atât de familiar serialul.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Eu am revăzut episoadele 1 și 2. Sunt ciudați tare indienii cu obiceiurile lor. Știi cumva care e semnificația vălului care i-a adus atâtea încurcături lui Geet? Că oricum, de acoperit nu acoperă mai nimic.
Preferatul meu e episodul 80, scena cu patul pe care ți-am spus că am mai văzut-o undeva. Și acțiunea mi-e foarte cunoscută. Rămân cu dilema asta că nu-mi amintesc de unde mi-e atât de familiar serialul.
Auzi cica valul ala e onoarea fetelor asa e nu acopera nimic dar mi se pare foarte sexi. Stai sa vezi ca o sa mai ai ep fav.Ai vazut ce bat ia tras in cap vai ce am mai ras.
Sa vezi ca mai tarziu adica dupa logodna ea pleaca de la firma sa vezi ce treispe paispe face Maan al nostru si nu se lasa pana nu afla unde este si cumpara firma respectiva sa vezi faze si acolo abia astept sa traduca Ispi ca sunt faine rau episoadele alea.
Dar cand i-a scapat papucul in cap.
iulianagl- moderator
Mi-a plăcut și mie scena cu papucul, așa este are multe faze comice, dar eu aștept traducerea în română, m-am obișnuit să nu mă mai uit înainte să nu stric surpriza.iulianagl a scris:
Auzi cica valul ala e onoarea fetelor asa e nu acopera nimic dar mi se pare foarte sexi. Stai sa vezi ca o sa mai ai ep fav.Ai vazut ce bat ia tras in cap vai ce am mai ras.
Sa vezi ca mai tarziu adica dupa logodna ea pleaca de la firma sa vezi ce treispe paispe face Maan al nostru si nu se lasa pana nu afla unde este si cumpara firma respectiva sa vezi faze si acolo abia astept sa traduca Ispi ca sunt faine rau episoadele alea.
Dar cand i-a scapat papucul in cap.
Acum că revăd episoadele de început realizez mai bine jocul actorilor, chiar e o surpriză pentru mine filmul ăsta. Și mă bucur că nu are scene de dans care să dureze o veșnicie.
N-am înțeles totuși de ce Dev et. company nu și-au schimbat numele dacă tot au plănuit ceva atât de mârșav. De fapt, având în vedere că India are un miliard de locuitori, probabil nu e atât de ușor să găsești pe cineva la ei.
narcisa- vip
Cred și eu că e sexy voalul având în vedere că se agață peste tot.iulianagl a scris:
Auzi cica valul ala e onoarea fetelor asa e nu acopera nimic dar mi se pare foarte sexi.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Mi-a plăcut și mie scena cu papucul, așa este are multe faze comice, dar eu aștept traducerea în română, m-am obișnuit să nu mă mai uit înainte să nu stric surpriza.
Acum că revăd episoadele de început realizez mai bine jocul actorilor, chiar e o surpriză pentru mine filmul ăsta. Și mă bucur că nu are scene de dans care să dureze o veșnicie.
N-am înțeles totuși de ce Dev et. company nu și-au schimbat numele dacă tot au plănuit ceva atât de mârșav. De fapt, având în vedere că India are un miliard de locuitori, probabil nu e atât de ușor să găsești pe cineva la ei.
Pai ca sa arate cat de aproape este si totusi atat de departe. Eu am trecut la ep 126.Saracutul de el vrea sa auda din gura ei ca-l iubeste iar ea spune numai prostii si iar s-au incins spiritele.Dar fundalul muzical iti place?Mahi, mahiiiii. Sa vezi si ce traditii au...Dar mie una imi place cand pregateste Geet petrecerile.E tare de tot..
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Cred și eu că e sexy voalul având în vedere că se agață peste tot.
Eu cred ca Geet il tine sa-l stranga de gat pe Maan intr-o buna zi.
iulianagl- moderator
Îmi place muzica mai ales că pe acest fundal fac prim planuri pe fețele lor de înger și demon.iulianagl a scris:
Pai ca sa arate cat de aproape este si totusi atat de departe. Eu am trecut la ep 126.Saracutul de el vrea sa auda din gura ei ca-l iubeste iar ea spune numai prostii si iar s-au incins spiritele.Dar fundalul muzical iti place?Mahi, mahiiiii. Sa vezi si ce traditii au...Dar mie una imi place cand pregateste Geet petrecerile.E tare de tot..
Și deși nu mi-a plăcut deloc Brij (sper să nu mai apară în serial) trebuie să recunosc că îmi place cum strigă Hey.
Petrecerile ei sunt frumoase dar să sperăm ce se va opri.
Ce mișel a fost Dev, eu chiar am crezut că o iubește pe Geet, mai ales că îi cerea tot timpul părerea, de fapt el a vrut doar să-i câștige încrederea mai repede. Dar tot nu pot să-l urăsc, e prea frumușel actorul.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Vin 09 Dec 2011, 12:13 am, editata de 1 ori
narcisa- vip
Chiar sunt curioasă să văd ce mai inventează scenariștii cu voalul în rol principal.iulianagl a scris:
Eu cred ca Geet il tine sa-l stranga de gat pe Maan intr-o buna zi.
Să nu-l strângă că e băiat bun.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Îmi place muzica mai ales că pe acest fundal fac stop cadru pe fețele lor de înger și demon.
Și deși nu mi-a plăcut deloc Brij (sper să nu mai apară în serial) trebuie să recunosc că îmi place cum strigă Hey.
Petrecerile ei sunt frumoase dar să sperăm ce se va opri.
Ce mișel a fost Dev, eu chiar am crezut că o iubește pe Geet, mai ales că îi cerea tot timpul părerea, de fapt el a vrut doar să-i câștige încrederea mai repede. Dar tot nu pot să-l urăsc, e prea frumușel actorul.
Nu cred ca o sa mai apara ca e la loc sigur.Da, si eu am crezut la fel si chiar imi placea de el dar nevasta-sa aia l-a pus sa faca toate astea.Cu ea o sa aibe probleme mari ca ea e pusa sa pe faptul sa ia averea lui Maan, si dupa ce se afla ce au facut ei cu toate ca e vinovata in cea mai mare masura tot nu vrea sa-si accepte pedeapsa iar Dev incepe sa revina pe calea cea dreapta datorita Meerei.Si sa vezi ce bataie buna ia si de la Geet si de la Maan. Iar pe Diavolita aia de Naindini o urasc.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Chiar sunt curioasă să văd ce mai inventează scenariștii cu voalul în rol principal.
Să nu-l strângă că e băiat bun.
Nu nu-l strange dar nici mult nu mai are, dar mie imi place cand spune ea ca o sa-i aduca intr-o buna zi stupul de albine sa-l intepe ca sa aibe motiv sa fie intepat.
iulianagl- moderator
Dar unde a dispărut nevasta lui Dev? Au fost câteva episoade pe care le-am văzut fără subtitrare și nu prea am înțeles.iulianagl a scris:
Nu cred ca o sa mai apara ca e la loc sigur.Da, si eu am crezut la fel si chiar imi placea de el dar nevasta-sa aia l-a pus sa faca toate astea.Cu ea o sa aibe probleme mari ca ea e pusa sa pe faptul sa ia averea lui Maan, si dupa ce se afla ce au facut ei cu toate ca e vinovata in cea mai mare masura tot nu vrea sa-si accepte pedeapsa iar Dev incepe sa revina pe calea cea dreapta datorita Meerei.Si sa vezi ce bataie buna ia si de la Geet si de la Maan. Iar pe Diavolita aia de Naindini o urasc.
Acum m-am apucat să studiez despre costumele din India și mă întrebam dacă femeile obeze poartă salwar khameez. Că lui Geet tare bine îi mai stă. Mă bate și pe mine gândul să-mi cumpăr un costum
narcisa- vip
narcisa a scris:
Dar unde a dispărut nevasta lui Dev? Au fost câteva episoade pe care le-am văzut fără subtitrare și nu prea am înțeles.
Acum m-am apucat să studiez despre costumele din India și mă întrebam dacă femeile obeze poartă salwar khameez. Că lui Geet tare bine îi mai stă. Mă bate și pe mine gândul să-mi cumpăr un costum
Pai a fugit cand a aflat ca Geet e logodnica lui Maan dar o sa apara, stai cuminte ca nu scapam de ea asa usor.
Cum sa nu poarta toate femeile.Ce crezi ca tie nu ti-ar sta bine?
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Dar unde a dispărut nevasta lui Dev? Au fost câteva episoade pe care le-am văzut fără subtitrare și nu prea am înțeles.
Alo, alo, love ai inceput sa probezi salwarii de ai disparut?Tike(bine) ne auzim maine te pup de noapte buna si ai grija ce-ti alegi.
iulianagl- moderator
Am început să probez zacusca. Bine că mi-am făcut provizii astă-vară altfel, cu filmele astea mâncam mouse-ul de la laptop.iulianagl a scris:
Alo, alo, love ai inceput sa probezi salwarii de ai disparut?Tike(bine) ne auzim maine te pup de noapte buna si ai grija ce-ti alegi.
Noapte bună, eu mai stau să văd câteva episoade.
narcisa- vip
Mă gândeam că nu am văzut indience grase, eram curioasă ce poartă ele. Mă refer la cele care se mai îmbracă după tradiție.iulianagl a scris:
Pai a fugit cand a aflat ca Geet e logodnica lui Maan dar o sa apara, stai cuminte ca nu scapam de ea asa usor.
Cum sa nu poarta toate femeile.Ce crezi ca tie nu ti-ar sta bine?
Sigur mi-ar sta bine, poate mă apuc să învăț și să dansez . Că tot mi-am adus aminte de dans, Maan mi se pare caraghios când dansează. Dar tot aș vrea un duo dansant Maan Dev. Pe muzica bâlbâită a lui Adi.
narcisa- vip
Dragalaselor vati dat pe filme indiene?? au filme frumoase indienii dar sa le urmaresti de la inceput...
va si eu de noapte buna....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună Lica .lica54 a scris:Dragalaselor vati dat pe filme indiene?? au filme frumoase indienii dar sa le urmaresti de la inceput...
Este primul film indian pe care îl văd, le-am evitat întotdeauna crezând că n-or să-mi placă dar pe ăsta chiar nu-mi pare rău că-l văd. M-a cucerit pentru că îmbină tradiția cu modernul și nu ai timp să te plictisești, mereu se întâmplă ceva, mai ales ceva comic. Este o poveste de dragoste foarte frumoasă și scenariul e oarecum diferit de cele cu care m-am obișnuit.
Noapte bună.
narcisa- vip
lica54 a scris:Dragalaselor vati dat pe filme indiene?? au filme frumoase indienii dar sa le urmaresti de la inceput...
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Mă gândeam că nu am văzut indience grase, eram curioasă ce poartă ele. Mă refer la cele care se mai îmbracă după tradiție.
Sigur mi-ar sta bine, poate mă apuc să învăț și să dansez . Că tot mi-am adus aminte de dans, Maan mi se pare caraghios când dansează. Dar tot aș vrea un duo dansant Maan Dev. Pe muzica bâlbâită a lui Adi.
Asa pare la inceput dar danseaza foarte bine si se potriveste de minune cu Geet(Drasthi), si cam asta a fost sa ne transmita ideea, ca la cat de tafnos este nu prea l-ai vedea dansand dar de dragul lui Geet o face.Apropo pe unde ai ajuns?Ai vazut ultimul postat de Alexa(Ispituza) adica 131?Sa vezi nebuna in ziua logodnei afla ca Dev e fratele lui Maan si fuge undeva sa se gandeasca la ce sa faca si intarzie la oficializarea logodnei iar astia cred ca a dat bir cu fugitii..O sa vezi o confruntare intre Geet si Dev e foarte faina faza o s-o traiesti din plin.
Hai ca te las sa ai o zi buna si ne auzim pe diseara.
iulianagl- moderator
Iar asta e pentru tine Narci.
Mie asta-mi place.
iulianagl- moderator
Pagina 1 din 40 • 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 1 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum