1.Geet –Hui Sabse Parayi
5 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 1.Geet –Hui Sabse Parayi
Asta e misto ca arata faze si cand filmau si cand nu, se vede atractia dintre ei doi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Buna dimineata iuliana!sa stiti ca ma faceti sa ma alatur si eu voua...cand o sa am timp am sa incep si eu sa il vad....acum vam adus o cafea...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună dimineața Iuliana. Mi-ai făcut o surpriză de dimineață, pozele sunt tare frumoase. Știi cumva cum îl cheamă pe actorul care îl interpretează pe Dev?
Am văzut 131, a fost superbă scena dintre Geet și Dev. Abia aștept episoadele următoare.
Am văzut 131, a fost superbă scena dintre Geet și Dev. Abia aștept episoadele următoare.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună dimineața Lica. pentru micul dejun. Să știi că nu ai să regreți dacă ai să-l vezi. Par multe episoade dar ele sunt scurte, între 10 și 20 de minute. Primele 44 de episoade sunt total diferite de următoarele, s-ar putea să ți se pară cam dure dar după acestea episoadele sunt foarte haioase. Nici eu n-am crezut că m-ar putea atrage un film indian și acum nu-mi mai dezlipesc ochii de la el.lica54 a scris:Buna dimineata iuliana!sa stiti ca ma faceti sa ma alatur si eu voua...cand o sa am timp am sa incep si eu sa il vad....acum vam adus o cafea...
[]
narcisa- vip
narcisa a scris:Bună dimineața Iuliana. Mi-ai făcut o surpriză de dimineață, pozele sunt tare frumoase. Știi cumva cum îl cheamă pe actorul care îl interpretează pe Dev?
Buna seara.
Abhinav Shukla.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Bună Iuliana. Mulțumesc că mi-ai spus. Tocmai ce am văzut 132 și 133. Confruntarea a fost superbă, are niște replici frumoase serialul. Dar chiar trebuia să apară nebuna de Naintara? Abia aștept să se afle ce-a făcut să vedem dacă se mai bucură de încredere din partea bunicii.iulianagl a scris:
Buna seara.
[[/img] Abhinav Shukla.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună Iuliana. Mulțumesc că mi-ai spus. Tocmai ce am văzut 132 și 133. Confruntarea a fost superbă, are niște replici frumoase serialul. Dar chiar trebuia să apară nebuna de Naintara? Abia aștept să se afle ce-a făcut să vedem dacă se mai bucură de încredere din partea bunicii.
Familia Khurana.
Stie sa o pacaleasca pe Dadima, si am impresia ca o ameninta si pe ceva cu Dev ca Dadi tine foarte mult la Dev.
iulianagl- moderator
Eu ma apuc sa vad ep 130.
iulianagl- moderator
O familie frumoasă . L-am iertat deja un pic pe Dev, sper să o țină pe drumul cel bun, să-și mai spele din păcate. Ce frumos i-a spus lui Geet, să se gândească dacă ura pentru Dev e mai mare decât dragostea dintre Maan și Geet.iulianagl a scris:
[img][/img] Familia Khurana.
Stie sa o pacaleasca pe Dadima, si am impresia ca o ameninta si pe ceva cu Dev ca Dadi tine foarte mult la Dev.
narcisa- vip
Vizionare plăcută. Poate mai intri și aici.iulianagl a scris:Eu ma apuc sa vad ep 130.
narcisa- vip
Auzi cica Adi poarta ochelari de soare ca sa sarbatoreasca logodna lui Maan.
iulianagl- moderator
Vai ce-mi plac cum danseaza.
iulianagl- moderator
Are dreptate băiatul, sunt amândoi atât de sclipitori că la soare te poți uita dar la ei ba.iulianagl a scris:Auzi cica Adi poarta ochelari de soare ca sa sarbatoreasca logodna lui Maan.
narcisa- vip
Ce frumos a spus Dadi lui Geet ca a reusit sa creasca flori in desert.Well done Geet.Si ce muzica de fundal.Aiiiiiiii!!!
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Are dreptate băiatul, sunt amândoi atât de sclipitori că la soare te poți uita dar la ei ba.
Dar prima data cum a spus ca a venit Maan Sir sa tipe la noi si imediat s-a corectat sa danseze cu noi.
iulianagl- moderator
Ai văzut ce l-a certat doctorița că nu are grijă de Geet și de copil? Și el a înghițit tot fără să spună nimic. Dar afară nu s-a putut stăpâni să nu o ia la rost, drăcușorul.
narcisa- vip
Îmi place cum se bâlbâie Adi dar nu înțeleg de ce trebuie să și râdă. Mă scoate din sărite râsul lui.iulianagl a scris:
Dar prima data cum a spus ca a venit Maan Sir sa tipe la noi si imediat s-a corectat sa danseze cu noi.
narcisa- vip
narcisa a scris:Ai văzut ce l-a certat doctorița că nu are grijă de Geet și de copil? Și el a înghițit tot fără să spună nimic. Dar afară nu s-a putut stăpâni să nu o ia la rost, drăcușorul.
Pai nu degeaba ii spune Diavol Impielitat.
Auzi dar mi-am adus aminte de o faza care am vazut-o fara traducere nu stiu ce a zis dar care m-a impresionat foarte tare, cand a incercat Naintara sa o omoare pe Geet, abia astept sa ajunga Alexa cu traducerea.
iulianagl- moderator
Dacă tot a spus că ochii ei nu se pot înșela trebuia să aibă încredere în Geet și să o susțină nu să o dea afară din casă. M-a enervat DadiMa.iulianagl a scris:Ce frumos a spus Dadi lui Geet ca a reusit sa creasca flori in desert.Well done Geet.Si ce muzica de fundal.Aiiiiiiii!!!
narcisa- vip
narcisa a scris:
Îmi place cum se bâlbâie Adi dar nu înțeleg de ce trebuie să și râdă. Mă scoate din sărite râsul lui.
La inceput si pe mine dar dupa aceea m-am obisnuit cu rasul lui, si cred ca si pe Maan il irita dar...are baza in el.Nu tin minte dar odata cand vorbea cu el isusu si-si spunea sa nu rada acum ca o sa iasa scantei daca-l aude Maan ca rade.
iulianagl- moderator
Dar pe Naintara nu încearcă nimeni să o omoare? Mă ofer eu .Și pe Sasha ca să scăpăm de toate nebunele.iulianagl a scris:
Pai nu degeaba ii spune Diavol Impielitat.
Auzi dar mi-am adus aminte de o faza care am vazut-o fara traducere nu stiu ce a zis dar care m-a impresionat foarte tare, cand a incercat Naintara sa o omoare pe Geet, abia astept sa ajunga Alexa cu traducerea.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Dacă tot a spus că ochii ei nu se pot înșela trebuia să aibă încredere în Geet și să o susțină nu să o dea afară din casă. M-a enervat DadiMa.
Stai ca n-am ajuns pe acolo, dar parca stiu ca o da afara din casa sau pleaca ea la Meera si Meera o ajuta dar dupa ce afla ce a facut Dev numai e suparata pe Geet, Dadi ii cere ajutorul, ca Maan iar cade de partea cealalta.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Dar pe Naintara nu încearcă nimeni să o omoare? Mă ofer eu .Și pe Sasha ca să scăpăm de toate nebunele.
Si eu as impuscao dar mai avem de suferit din cauza ei.
iulianagl- moderator
Vai ce provocare pt. Geet.Maan e aproape sigur ca Geet nu e pregatita sa mearga spre el cu bijourile si sa oficializeze logodna.
iulianagl- moderator
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum