1.Geet –Hui Sabse Parayi
5 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 1.Geet –Hui Sabse Parayi
l-am gasitAdmin_dea05 a scris:daca ai sa gasesti dansul sa-l pui si aici .iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:dar tot nu am inteles ce cauta ei in triunghiul iubirii (adica poza care am pus-o eu)
Sunt invitati sa danseze ca si cuplu probabil.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Maan este casatorit.Ia picat cu tronc fata. si este nascut in 1985, de geet nu stiulica54 a scris:Dragalaselor super serial...de multa vreme nu am mai perdut nopti pentru un film...dar asta ma dat gata..actori frumosi si joaca exceptional de bine...Iuliana stii ceva de viata lor particulara?cati ani au casatoriti cu copii..ma refer la Maan si Geet..o zi frumoasa va doresc
Admin_dea05- Admin
Daca mai stiti versuri fraze mai siropoase din film sa-mi ziceti..vreau sa le adaug in poze
Offf ce grea mai este asteptarea noului ep tradus...am tras totusi un pic cu ochiul in avans dar aici chiar ca nu inteleg o iota
Offf ce grea mai este asteptarea noului ep tradus...am tras totusi un pic cu ochiul in avans dar aici chiar ca nu inteleg o iota
Admin_dea05- Admin
Abia astept m-am uita si eu acum la clip eram concentrata pe mana lui geet si cand colo el tot pe aia a luat-o la dans sper sa-i faca geet de petrecanie dupa acest dansiulianagl a scris:https://www.youtube.com/v/FqEEuRfNNhY
Scena asta o s-o vedem cat de curand, am avut niste draci pe el in episodul asta am zis ca-mi sta inima de nervi.O sa-l vedeti cat de afurisit este cu toate ca o iubeste la nebunie vrea sa o faca geloasa si ea proasta cade in plasa lui dar mai tarziu are ea ac de cojocul lui.Dupa confruntarea dintre el si Dev o sa urmeze o serie de episoade suuuuuuper.Abia astept sa le vad traduse.O sa fie
Admin_dea05- Admin
Saracutul...cum se roaga aici la Baba Ji
Admin_dea05- Admin
buna
lica54 a scris:Dragalaselor super serial...de multa vreme nu am mai perdut nopti pentru un film...dar asta ma dat gata..actori frumosi si joaca exceptional de bine...Iuliana stii ceva de viata lor particulara?cati ani au casatoriti cu copii..ma refer la Maan si Geet..o zi frumoasa va doresc
O sa iti dau eu cateva detalii :*
Drashti Dhami este singura.
S-a nascut pe 10 dec 1985
Are 25 de ani
Este capricorn
Gurmeet Choudhary este casatorit cu Debina Bonnerjee in data de 15 feb 2011.
Nascut pe data de 22 Februarie 1984.
Are 27 de ani.
Buna draga mea! Bine ai venit pe forum.Numai tu poti sa ne dai mai multe detalii despre cei doi actori minunati.ispitutza20 a scris:lica54 a scris:Dragalaselor super serial...de multa vreme nu am mai perdut nopti pentru un film...dar asta ma dat gata..actori frumosi si joaca exceptional de bine...Iuliana stii ceva de viata lor particulara?cati ani au casatoriti cu copii..ma refer la Maan si Geet..o zi frumoasa va doresc
Are 25 de ani
Este capricorn
Are 27 de ani.
UPS!!!Cred ca la anul nasteri i-am confundat
Tu sti limba sau traduci din engleza?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris: Buna draga mea! Bine ai venit pe forum.Numai tu poti sa ne dai mai multe detalii despre cei doi actori minunati.
UPS!!!Cred ca la anul nasteri i-am confundat
Tu sti limba sau traduci din engleza?
Mersi pentru invitatie. nu stiu limba 100 % O inteleg cam 70-80 %. In schimb sunt niste relatari ale epioadelor in engleza, povestite destul de prost. In schimb ma ajuta destul de mult.
Ma ocupa acum de episoadele 147 si 148. O sa mai dureze putin :*:*:*
Am sa mai fac doar acum am ajuns la zi cu episoadele traduse. : nmlih:iulianagl a scris:
Apropo Dea imi plac pozele flashuite de tine.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 16 Dec 2011, 2:33 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
OK Spor la treaba ! Am sa le vad maine la cafeluta de dimineata!ispitutza20 a scris:[
Mersi pentru invitatie. nu stiu limba 100 % O inteleg cam 70-80 %. In schimb sunt niste relatari ale epioadelor in engleza, povestite destul de prost. In schimb ma ajuta destul de mult.
Ma ocupa acum de episoadele 147 si 148. O sa mai dureze putin :*:*:*
Dar cum ai reusit sa-o inveti?
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 16 Dec 2011, 2:33 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:OK Spor la treaba ! Am sa le vad maine la cafeluta de dimineata!
Dar cum ai reusit sa-o inveti?
De la tv. Mi-a placut prea mult Dill mill gayye si m-am uitat cred ca de 3 ori la primul sezon. Asa am invatat. :P:P:P
Ma bucur!Cred ca ai o mare pasiune pt filmele indiene.Eu nu am urmarit pana acum nici unul , mai ma uitam mai demult la filmele artistice. Vreau sa te intreb ce semnificatie are voalul? Si daca prin serialele indiene a fost pana acum vre-un sarut?ispitutza20 a scris:
De la tv. Mi-a placut prea mult Dill mill gayye si m-am uitat cred ca de 3 ori la primul sezon. Asa am invatat. :P:P:P
Admin_dea05- Admin
O dupa amiaza placuta fetelor!!!!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Cred ca asa a fost sfarsitul serialului adica acum doua zile in india..
http://www.starone.in/news/2691/maangeet%E2%80%99s-happy-ending.aspx
Prima mea poza
Da asa e a fost ultima filmare iar astazi am impresia ca e ultimul episod.
Iar poza e.....jos palaria.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
ispitutza20 a scris:
Are 25 de ani
Este capricorn
Are 27 de ani.
Hoooo lume noua.Bine ai venit draga mea in lumea noastra sper sa te simti bine cu noi.
iulianagl- moderator
Bine ai venit la noi Ispitutza . Mă bucur mult că am ocazia să îți mulțumesc pentru munca pe care o faci pentru a ne aduce bucurie în suflete. Mulțumesc.ispitutza20 a scris:
Are 25 de ani
Este capricorn
Are 27 de ani.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Bună Iuliana. Ce bine că noi mai avem încă mult din serial, deja încep să mă îngrijorez ce voi face după ce se va termina. Iar am senzația că pierd pe cineva drag cum mi s-a întâmplat și cu Asi și DK.iulianagl a scris:
Da asa e a fost ultima filmare iar astazi am impresia ca e ultimul episod.
Iar poza e.....jos palaria.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bine ai venit la noi Ispitutza . Mă bucur mult că am ocazia să îți mulțumesc pentru munca pe care o faci pentru a ne aduce bucurie în suflete. Mulțumesc.
Ariii ce vedem noi aici?
iulianagl- moderator
Mulțumim Dea pentru poze , toate sunt superbe. Acum că ai ajuns la zi cu episoadele așteptăm mai multe.Admin_dea05 a scris:Cred ca asa a fost sfarsitul serialului adica acum doua zile in india..
Prima mea poza
[.jpg[/img]
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună Iuliana. Ce bine că noi mai avem încă mult din serial, deja încep să mă îngrijorez ce voi face după ce se va termina. Iar am senzația că pierd pe cineva drag cum mi s-a întâmplat și cu Asi și DK.
Da asa e eu am plans cand am vazut clipul cum s-au terminat filmariel dar vad ca Dea e mai curajoasa de asta nici nu vreau sa ma gandesc am sa le revad de sute de ori.
iulianagl- moderator
Ce faci Iuliana, ești la servici? Aștepți și tu noile episoade?iulianagl a scris:
Ariii ce vedem noi aici?[img][/img]
narcisa- vip
Unde ai văzut clipul ăsta?iulianagl a scris:
Da asa e eu am plans cand am vazut clipul cum s-au terminat filmariel dar vad ca Dea e mai curajoasa de asta nici nu vreau sa ma gandesc am sa le revad de sute de ori.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Unde ai văzut clipul ăsta?
Vezi ca la pus Dea mai sus.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Ce faci Iuliana, ești la servici? Aștepți și tu noile episoade?
Acasa sunt si cum de ai ghicit?
iulianagl- moderator
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum