13. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+10
vivi
pufy2010
Nicky
GUMUS-NOOR
axxa246
dubaisport
lica54
michiper68
victorelalove
DENISA
14 participanți
Pagina 9 din 41
Pagina 9 din 41 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41
Re: 13. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
poze filmari ep 55.
mie imi place ca stie engin ca are fani multi. asta e important. poate isi va face timp si va afla mai multe, dar acum stiu ca miscarile fanilor si comentariile lor sunt urmarite. ca nu au nici o reactie scenaristele...asta e deja altceva.
mie imi place ca stie engin ca are fani multi. asta e important. poate isi va face timp si va afla mai multe, dar acum stiu ca miscarile fanilor si comentariile lor sunt urmarite. ca nu au nici o reactie scenaristele...asta e deja altceva.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
Si mie imi place ca stie asta .michiper68 a scris:poze filmari ep 55.
mie imi place ca stie engin ca are fani multi. asta e important. poate isi va face timp si va afla mai multe, dar acum stiu ca mascarile fanilor si comentariile lor sunt urmarite. ca nu au nici o reactie scenaristele...asta e deja altceva.
Dar ma gandesc ca in putinul lui timp liber ...tot mai este interesat sa stie ce impresie creaza fanilor . Simpatic foc Enginu' . Mi-a placut cum l-au prezentat fanele si cat de grijulii au fost sa nu-l deranjeze prea mult .
Dar tu stii daca FGSN a inceput sa fie difuzat si in alte tari ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
victorelalove a scris:
Si mie imi place ca stie asta .
Dar ma gandesc ca in putinul lui timp liber ...tot mai este interesat sa stie ce impresie creaza fanilor . Simpatic foc Enginu' . Mi-a placut cum l-au prezentat fanele si cat de grijulii au fost sa nu-l deranjeze prea mult .
Dar tu stii daca FGSN a inceput sa fie difuzat si in alte tari ?
nu e difuzat in alte tari. are doar fani in alte tari, si ei urmaresc ca si noi. si ei asteapta traducerile ca si noi. problema e ca sunt foarte , foarte mute pagini engin akyurek-si grecii au facut pagina pt el-el fiind cunoscut si apreciat in grecia dupa serialul ginere de import, pagini turcesti, pagini in engleza...
michiper68- vip
Pai eu ma gandesc ca dupa ce va incepe sa fie difuzat si in alte tari va avea si mai multi fani . Acum fanii l-au gasit asa ...intamplator .michiper68 a scris:
nu e difuzat in alte tari. are doar fani in alte tari, si ei urmaresc ca si noi. si ei asteapta traducerile ca si noi. problema e ca sunt foarte , foarte mute pagini engin akyurek-si grecii au facut pagina pt el-el fiind cunoscut si apreciat in grecia dupa serialul ginere de import, pagini turcesti, pagini in engleza...
Am vazut ca sunt la pagini ,o multime... am gasit si la unguri .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pai eu ma gandesc ca dupa ce va incepe sa fie difuzat si in alte tari va avea si mai multi fani . Acum fanii l-au gasit asa ...intamplator .
Am vazut ca sunt la pagini ,o multime... am gasit si la unguri .
primul sezon, ca si la ezel, e de urmarit si probabil vor cumpara serialul. pacat ca in sezonul 2 au omorat tot interesul fanilor.
michiper68- vip
Pacat , pacat ...dar sa stii ca lumea inca vad ca-l vizioneaza . Asa am sa fac si eu ... nu ma pot opri acum . Nu stiu de ce ...michiper68 a scris:
primul sezon, ca si la ezel, e de urmarit si probabil vor cumpara serialul. pacat ca in sezonul 2 au omorat tot interesul fanilor.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Pacat , pacat ...dar sa stii ca lumea inca vad ca-l vizioneaza . Asa am sa fac si eu ... nu ma pot opri acum . Nu stiu de ce ...
pentru ca inca speram.
michiper68- vip
Pai si o sa speram pana in ultima secunda .michiper68 a scris:
pentru ca inca speram.
Mai sunt momente care imi plac mult . Mie una mi-a placut tentativa de sarut . Cred ca am vazut-o de 100 de ori pana acum ...si ma simt de fiecare data cu fluturasi in staomac .
Imi place cum Kerim inchide ochii dupa aceea ... ca si cum ar vrea sa retraiasca mereu si mereu momentul .
Cred ca faptul ca Mukkai nu i se pun limite in casa aia , face ca totul sa fie un coamar . Nu inteleg de ce se intampla asta ...si de ce lor li se pare amuzant ca in fiecare episod sa tipe in halul ala .
Cred ca suportam mult mai usor ...daca nu era Muka . Nu se laudau ca nu vor mai locui impreuna ?
I dont enjoy it even if FG raped Kerim on that bench.
Si raspunsul :
I don't agree with u bcz if Fg raped Kerim on that bench i will enjoy than :P:P.
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris: mi-am dat seama ca nu pot simti mila pentru Rahmi . Chiar nu pot . Din partea mea poate sa ramana in inchisoare pana la finalul serialului . Sunt un om rau ...dar asta simt . Adica el nu este cu gura mare si pregatit de atac decat atunci cand ii este insultata sotia , stupida de Mukka . Pe Fg o face mereu sa planga ... si acum ca nu era nevoie , se baga el ca musca in lapte ...tocmai pentru ca 2 episode sa vedem cum mai este prin inchisoare ca poate ne era dor . Aiurea ... Scenaristele puteau veni cu ceva mult mai bun . Ca de exemplu sa o salveze Kerim .
BUNA ZIUA TUTUROR !
draga VIC , nu esti singura ca gandeste asa....subscriu si eu comm tau, asta e si parerea mea,dar m-am saturat sa-l vad pe papagalul ala de Rahmi care nu face decat sa o aprobe pe gura -sparta de Mukk ;
daca ar sta pana la finalul serialului in arest ,pe mine una nu m-ar deranja,dar l-am avzut in secventa de la nunta Gullei cu Kerim ,clar il vor tine la rece 2 epis...dara sta inseamna ca strica momentul cu revelionul
sa vedem ce promo avem in seara asta..eu una nu ma astept la ceva care sa ma dea pe spate
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna Dubai !!dubaisport a scris:
sa vedem ce promo avem in seara asta..eu una nu ma astept la ceva care sa ma dea pe spate
Nici eu nu astept marea cu sarea .
Si ma bucur ca si tu ai aceeasi parere cu mine referitoare la Rahmi . Un prostalau ...care face pe prostalaul numai atunci cand ii convine . O sa iasa din inchisoare ... dar trebuiau sa mai lungeasca si ei serialul cu ceva aiureli .
Oricum ...pe mine tot ce ma intereseaza este Kerim si Fatmagul ... restul ii ingnor . Nu-mi mai pasa ce fac .
Ce parere ai de Enginu ' ? Primeste flori de la fani si fanii sunt asa de atenti cu el sa nu-l deranjeze prea tare .
Frumos ... ASA ACTOR ...ASA FANI !!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
VIC
mi-a placut articolul despre fani, flaori si ENGIN
m-a surprins naturaletea lui cu care acceptat florile si dialogul cu tipa respectiva,ca un om normal ,fara fitze de diva...
ti-am spus,eu m-am detasat de serial,urmaresc doar relatia Fatma _Kerim.
Rahmi si MUkk ar trebui deportati la marginea Istanbului,la inceput ma amuzau comm lui Mukk dar acum au devenit insuportabile,rautacioase ,chiar jicnitoare uneori....a sarit prea mult calul,ma mir cum de nu realizeaza scenaristele aceasta situatie.
si stai sa vezi ce va face in ep de joi cand rahmi va fi dus la sectie..ce-o fi la gura ei impotriva lui gulli.. ce-i nasol ca nici Ker nu poate sa-i zica ceva,asta am inteles eu din indicii
m-a surprins naturaletea lui cu care acceptat florile si dialogul cu tipa respectiva,ca un om normal ,fara fitze de diva...
ti-am spus,eu m-am detasat de serial,urmaresc doar relatia Fatma _Kerim.
Rahmi si MUkk ar trebui deportati la marginea Istanbului,la inceput ma amuzau comm lui Mukk dar acum au devenit insuportabile,rautacioase ,chiar jicnitoare uneori....a sarit prea mult calul,ma mir cum de nu realizeaza scenaristele aceasta situatie.
si stai sa vezi ce va face in ep de joi cand rahmi va fi dus la sectie..ce-o fi la gura ei impotriva lui gulli.. ce-i nasol ca nici Ker nu poate sa-i zica ceva,asta am inteles eu din indicii
dubaisport- vip
Da . El oricum este un tip modest . Cred ca nici nu stie ce sa faca cu toata atentia de care se bucura acum . Si imi place ca se comporta ca si cum nu ar sti cat de bine arata !! Desi eu cred ca stie cam cum se uita femeile la el .dubaisport a scris: VIC
Da . Am inteles ca iar nu va interveni Kerim . Ca va fi doar suport pentru Gullia in situatia dificila in care se afla . Pai daca ar interveni Kerim si i-ar spune vreo doua Mukkai ... si i-ar mai trage si doua palme ...ar fi liniste . De aceea nici nu vor sa o puna scenaritele la punct pe Mukka . Pai le place circul Dubai . Si ce mai poate face Mukka in plus ?????? Cica joi va tipa ... NIMIC NOU !!
Eu vreau sa-mi vad febletea sexy !!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
intrebarea mea : oare o vor pune la punct vreodata scenaristele pe Mukk ?
foarte usor au trecut peste subiectul infidelitate...daca se intimpla asta la noi ziceam ca e ok,dar la turci..adulterul nu va fi iertat niciodata !!!
foarte usor au trecut peste subiectul infidelitate...daca se intimpla asta la noi ziceam ca e ok,dar la turci..adulterul nu va fi iertat niciodata !!!
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
Da . Ai dreptate ca au trecut usor peste povestea cu inselatul . Si cica ei trateaza cat mai real serialul . Aiurea ...
Mukka va clantani pana in ultimul episod . Dar eu o ignor . Sincer ...cand vad ca este ea in secventa ...fac altceva . Asa am facut episodul trecut si mi s-a parut un episod frumos si linistit .
Dar mi-a placut cum se uita Kerim la bebe . Crezi ca se gandeste ca-i va face si lui Gullia unul ? cupidon cupidon cupidon
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 19 Dec 2011, 5:00 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Dar mi-a placut cum se uita Kerim la bebe . Crezi ca se gandeste ca-i va face si lui Gullia unul ? cupidon cupidon cupidon
absolut...el saracul isi doreste ,mai ales dupa mconfesiunea Gulliei la terapeuta...dar asteapta, mai bine zis O ASTEAPTA PE GULLI , de ea ,de recuperare ,depinde totul
dubaisport- vip
Da asa este .dubaisport a scris:
absolut...el saracul isi doreste ,mai ales dupa mconfesiunea Gulliei la terapeuta...dar asteapta, mai bine zis O ASTEAPTA PE GULLI , de ea ,de recuperare ,depinde totul
El saracul tot spera . Dar trece timpul . Inotatorii ... nu mai au rabdare !! Si trebuie sa fie si ei niste parinti tineri .
Dar eu cred ca Gullia va ramane insarcinata dupa proces ...si atunci vor face in asa fel incat sa treaca timpul foarte repede si in final poate ii vedem cu 4-5 puradei .
Offffff ...Iar intarzie cu trailerul . Cred ca nici nu stiu ce sa ne arate ...ca va fi jale . Cred ca vor lua numai diselikes !
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Da asa este .
Dar eu cred ca Gullia va ramane insarcinata dupa proces ...si atunci vor face in asa fel incat sa treaca timpul foarte repede si in final poate ii vedem cu 4-5 puradei .
Offffff ...Iar intarzie cu trailerul . Cred ca nici nu stiu ce sa ne arate ...ca va fi jale . Cred ca vor lua numai diselikes !
da..parca vad in ultimul epis ca ne arata secvente " peste 10 ani "..o Gulli imbatranita si un Ker cocosat de atatia copiii
dar ai vazut ...procesul va avea loc intr-o zi de miercuri ( 13 iun )..ce sa-ntelegem din asta ?
dubaisport- vip
Cred ca nu are lagatura cu ziua ...cine stie . Sa vedem .dubaisport a scris:
dar ai vazut ...procesul va avea loc intr-o zi de miercuri ( 13 iun )..ce sa-ntelegem din asta ?
Da ...10 copii fac astia . Sa se invete minte . Asteptarea te aduce in pragul nebuniei . Faci multi copii ...
Si tot nu imi pare rau de Rahmi ...dar deloc . Cred ca chiar ma voi bucura de cum va suferi in inchisoare . M-au facut un om fara suflet . Dar ce ???? ...Ei cum sunt ?
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Si tot nu imi pare rau de Rahmi ...dar deloc . Cred ca chiar ma voi bucura de cum va suferi in inchisoare . M-au facut un om fara suflet . Dar ce ???? ...Ei cum sunt ?
cred ca va fi mascariciul celulei
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
cred ca va fi mascariciul celulei
Scenaristele cred ca au intentionat sa avem mila de Rahmi . Dar cred ca nimeni nu-l va plage . Vad ca toti fanii nu mai dau doua cepe degerate pe ce se intampla cu ceilalti .
Gullia si Kerim sunt cei ce intereseaza .
Cred ca de Anul Nou vom avea un episod frumos . Cum a fost si cel de anul trecut cu dansul . Superb !!!!!!!
victorelalove- moderator
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Multumim Vivi !!
A inceput sa ma calce pe nervi Rahmi .
Si nu-mi place ca Munir plange in fata copiilor . Ce este prostia asta ?
A inceput sa ma calce pe nervi Rahmi .
Si nu-mi place ca Munir plange in fata copiilor . Ce este prostia asta ?
victorelalove- moderator
Multumim mita !!
victorelalove- moderator
Translation of 55. trailerErdogan: Fatmagül!
Fatmagül: i was Very scared, even before escaping
Rahmi: That was comletely close
Fatmagül: I began to shout
... Rahmi: she said help .. she said help.
Fatmagül: I wanted to escape, he kept me by my arm
Rahmi: on his head on his head i hit him with that shovel
Munir: Munir: Erdogan's situation in the middle, struggling death in hospital, What more could you say
Kerim: don't Speak shut up!
Munir : that Erdogan will not die or you'll also be dead you
Munir: What?
Fatmagül: he died
Kerim: Is he dead?
Fatmagül: i was Very scared, even before escaping
Rahmi: That was comletely close
Fatmagül: I began to shout
... Rahmi: she said help .. she said help.
Fatmagül: I wanted to escape, he kept me by my arm
Rahmi: on his head on his head i hit him with that shovel
Munir: Munir: Erdogan's situation in the middle, struggling death in hospital, What more could you say
Kerim: don't Speak shut up!
Munir : that Erdogan will not die or you'll also be dead you
Munir: What?
Fatmagül: he died
Kerim: Is he dead?
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Multumim Vivi !!
Aaaa ...intelesei ce se intampla . Munir afla ca s-a sinucis mama lui Vural ...iar Kerim si Gullia cred ca a murit Erdogan ...si se tem pentru Rahmi .
Aaaa ...intelesei ce se intampla . Munir afla ca s-a sinucis mama lui Vural ...iar Kerim si Gullia cred ca a murit Erdogan ...si se tem pentru Rahmi .
victorelalove- moderator
Pagina 9 din 41 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41
Subiecte similare
» 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii