13. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+10
vivi
pufy2010
Nicky
GUMUS-NOOR
axxa246
dubaisport
lica54
michiper68
victorelalove
DENISA
14 participanți
Pagina 2 din 41
Pagina 2 din 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Re: 13. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Pai si pe mine tot de el ma doare sufletul . Din partea mea astia care se ocupa de serial ...sper sa se duca la fund cu panou cu tot .michiper68 a scris:... sper sa iasa din acest proiect cu mintea intreaga engin ca e jale.
Cred ca va fi bine Enginu' ...dar abia asteapta sa se termine tot .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
vor să vadă cât mai rezistăm în faţa TV/ PC-urilor să vadă dacă cu audienţe mici scot bani
victorelalove a scris:
Pai si pe mine tot de el ma doare sufletul . Din partea mea astia care se ocupa de serial ...sper sa se duca la fund cu panou cu tot .
Cred ca va fi bine Enginu' ...dar abia asteapta sa se termine tot .
si-au batut joc de un cuplul cu potential. agreeat de telespectatori. nu li se intampla des sa aiba cupluri de succes, dupa cate vad le refolosesc pe cele din cinema la seriale, e greu cu chimia intre actori si ei i-au pus sa plimbe cainele si sa repare hidroforul. bine ca nu a refulat altceva prin casa pe acolo sa repare kerim.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Mai dar scenaristele astea or lucra pentru concurenta ? Ca mie mi se pare ca fac totul pentru a distruge serialul .DENISA a scris:vor să vadă cât mai rezistăm în faţa TV/ PC-urilor să vadă dacă cu audienţe mici scot bani
Parca incepe sa-mi pare rau ca Engin joaca in serialul asta . Pai BBO a fost de 100 de ori mai ofertant pentru el . Ce daca nu era asa de cunoscut ? Dar cel putin lucra cu drag . Ca l-am vazut dand 2 interviuri in perioada in care juca acolo ... si era plin de viata . Dar aici ... cred ca abia asteapta sa spuna PA-PA !! CRED CA ARE UN CALENDAR IN CARE BIFEAZA ZILELE CARE TREC .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mai dar scenaristele astea or lucra pentru concurenta ? Ca mie mi se pare ca fac totul pentru a distruge serialul .
Parca incepe sa-mi pare rau ca Engin joaca in serialul asta . Pai BBO a fost de 100 de ori mai ofertant pentru el . Ce daca nu era asa de cunoscut ? Dar cel putin lucra cu drag . Ca l-am vazut dand 2 interviuri in perioada in care juca acolo ... si era plin de viata . Dar aici ... cred ca abia asteapta sa spuna PA-PA !! CRED CA ARE UN CALENDAR IN CARE BIFEAZA ZILELE CARE TREC .
pentru concurenta nu. pentru ele ,dar pt celelelte proiecte. si pt cele noi ay yapim. sa fuga lumea de la fatmagul si sa se mai uite si la kuzey guney ca e activ rau kivanc. avem acolo de toate.
michiper68- vip
Chiar ca . Si ce cuplu sunt ?!?!?! Si mi s-a parut de fiecare data ca li se pun piedici cand le este si lor lumea mai draga .michiper68 a scris:
si-au batut joc de un cuplul cu potential.
Pai am plans astazi cand am revazut scane cu Gullia care nu a incuiat usa ...si Kerim nu mai putea de fericire ... de am inundat casa . Nu mi-a venit sa cred ca mi se intampla asta.
Este o incarcare de nervi ...inutila .
Sper sa se termine cat mai curand . Il vreau pe Enginu' in alt proiect ...chiar daca nu este unul asa de urmarit ca FGSN ...dar cel putin sa ma bucur si eu de el !!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Chiar ca . Si ce cuplu sunt ?!?!?! Si mi s-a parut de fiecare data ca li se pun piedici cand le este si lor lumea mai draga .
Pai am plans astazi cand am revazut scane cu Gullia care nu a incuiat usa ...si Kerim nu mai putea de fericire ... de am inundat casa . Nu mi-a venit sa cred ca mi se intampla asta.
Este o incarcare de nervi ...inutila .
Sper sa se termine cat mai curand . Il vreau pe Enginu' in alt proiect ...chiar daca nu este unul asa de urmarit ca FGSN ...dar cel putin sa ma bucur si eu de el !!
engin a avut ghinionul sa participe la proiectul lui beren. care si-a dorit un serial cuminte dupa nebunia din ask i memnu unde a ramas cu sechele.
michiper68- vip
corect Michi în puţine seriale răuşesc să formeze un cuplu apreciat de telespectatori şi cu potenţial de fructificat , un cuplu în care ambii parteneri dau bine pe ecran şi se şi potrivesc
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 16 Dec 2011, 8:33 pm, editata de 1 ori
Se uita lumea de nu ma poate la KG . Cred ca au vrut sa faca marea cu sarea ... si si-au batut joc si de FGSN . Parca nici nu as mai vrea ca Enginu' sa ramana cu Ay Yapim . Desi ... cred ca-si doresc sa-l aiba in continuare in productiile lor .michiper68 a scris:
pentru concurenta nu. pentru ele ,dar pt celelelte proiecte. si pt cele noi ay yapim. sa fuga lumea de la fatmagul si sa se mai uite si la kuzey guney ca e activ rau kivanc. avem acolo de toate.
victorelalove- moderator
Nu cred ca a fost un ghinion pe dea'ntregul ...pentru ca a devenit foarte popular in urma rolului asta . Dar cine spune ca daca este un serial cuminte ...inseamana sa fie unul plictisitor ?michiper68 a scris:
engin a avut ghinionul sa participe la proiectul lui beren. care si-a dorit un serial cuminte dupa nebunia din ask i memnu unde a ramas cu sechele.
Pai ei confunda cele doua notiuni ... Sunt varza . Scenaristele cred ca au dat totul in sezonul 1 ...si totusi cred ca si atunci a fost o intamplare . Si a tinut foarte mult de Beren si de Engin . Pentru ca atunci se certau ... si desi scenariul era la fel de saracacios ...ei il faceau interesant si placut .
Acum cand a inceput dragostea ( cica) le spun sa se abtina ... Si ce poti sa faci in cazul asta ? Stai ...si te abtii !!!
victorelalove- moderator
au dat tot ce a fost mai bun în sezonul 1 ptr a atrage publicul
victorelalove a scris:
Se uita lumea de nu ma poate la KG . Cred ca au vrut sa faca marea cu sarea ... si si-au batut joc si de FGSN . Parca nici nu as mai vrea ca Enginu' sa ramana cu Ay Yapim . Desi ... cred ca-si doresc sa-l aiba in continuare in productiile lor .
fanele lui kivanc nu urmaresc seriale psihologice. si ideile cretze ale lui ece si melek. scenaristele cred ca au fost frustrate dupa ezel -considerat serial fenomenal in primul sezon ca scenariu si au vrut sa ia fatza cu scenarii psihologice . nu au reusit decat sa faca un veritabil ghiveci.
michiper68- vip
Pai ar putea face si acum asta ... Dar ce poti sa faci cu scenariul asta banal ? Si mi se pare asa de obositi Beren si Engin !! Ei dau tot ... dar ce poti face mai mult , daca te pun sa citesti poezii ? Si le citeste grozav Enginu' ...DENISA a scris:au dat tot ce a fost mai bun în sezonul 1 ptr a atrage publicul
victorelalove- moderator
Bine că Fatmagul vrea un bebe cu Kerim probabil şi-l vor face din plastilină
începe să-i ducă şi pe ei în pelerinaj pe la închisoare
începe să-i ducă şi pe ei în pelerinaj pe la închisoare
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 16 Dec 2011, 8:44 pm, editata de 1 ori
DENISA a scris: corect Michi în puţine seriale răuşesc să formeze un cuplu apreciat de telespectatori şi cu potenţial de fructificat , un cuplu în care ambii parteneri dau bine pe ecran şi se şi potrivesc
- Spoiler:
sezonul asta au doar un cuplu placut de fani. e o criza daca au refolosit kenan imirzalioglu-cansu dere, kenan-berrak , acum berrak -engin altan. si doar ay yapim merge pe retele astea. sper , sa faca si un film de cinema cu engin-beren. cat nu e prea tarziu. murat si tuba s-au pierdut si sunt marcati profesional. sa nu-l lase si pe engin sa se piarda.
michiper68- vip
Mie una nu-mi palce Kivanc . Dar arata bine inainte sa fie in serialul asta ... acum mi se pare ca a fost intr-o tabara de slabit unde a mancat numai feliute de castraveti ...si ca are acelasi frizer ca Guta !! Poate ca mi se pare mie . Dar astia nu vezi ca tot ce ating ... distrug ? Si au actori cu potential ... dar vorba ta : DACA EI STIU SA FACA NUMAI GHIVECI !!michiper68 a scris:
fanele lui kivanc nu urmaresc seriale psihologice.
victorelalove- moderator
Dar poate ca nu o sa mai vrea Enginu' sa stea cu ei dupa ce l-au "distrus" cu scenariul asta plictisitor . Saracul ...ce dor i-o fi de BBO !!michiper68 a scris:.. sa nu-l lase si pe engin sa se piarda.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mie una nu-mi palce Kivanc . Dar arata bine inainte sa fie in serialul asta ... acum mi se pare ca a fost intr-o tabara de slabit unde a mancat numai feliute de castraveti ...si ca are acelasi frizer ca Guta !! Poate ca mi se pare mie . Dar astia nu vezi ca tot ce ating ... distrug ? Si au actori cu potential ... dar vorba ta : DACA EI STIU SA FACA NUMAI GHIVECI !!
la ay yapim au gasit reteta de supersucces. sezonul unul bun de tot sa dea dependenta si sezonul 2 uluitor de vajait si tras de el ca sa mai manance echipa tehnica un sezon. apoi...finalul apoteotic -o mega, superpetrecere sa vuiasca presa , mai ceva ca pe covorul roshu la oscar. si ce ramane din tot proiectu? imaginea de la petrecere. si ce s-au mai distrat. au putut ei sa faca la ezel ditamai petrecerea si actorii nici nu au inteles finalul, a fost asha de subtil ca nici scenaristul nu cred ca s-a prins cum s-a terminat ezel...dar ce plasma gigant au avut, toata frumusetea, ce imbratisari si rochii cu volane... mai zice cineva acum cum si-au batut joc de ezel , cum au omorat un superserial si l-au anihilat?
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Dar poate ca nu o sa mai vrea Enginu' sa stea cu ei dupa ce l-au "distrus" cu scenariul asta plictisitor . Saracul ...ce dor i-o fi de BBO !!
frumoasa actrita aia din bbo. telenovelista latino. nu melis. si sotia lui mustafa era frumoasa dar vulgara.
michiper68- vip
Eeeeee ... atunci asteptam petrecerea !! Ne delectam si noi cu un Engin sexy .michiper68 a scris:... apoi...finalul apoteotic -o mega, superpetrecere sa vuiasca presa
Si asa este cum spui tu ...chiar ca dau dependenta dupa primul sezon .
victorelalove- moderator
Cea de care era el indragostit nu avea nimic special . Dar nevasta da ...era simpatica foc . Nu ai vazut ca la teledon a fost pus intre Beren si fosta nevasta ?michiper68 a scris:
frumoasa actrita aia din bbo. telenovelista latino. nu melis. si sotia lui mustafa era frumoasa dar vulgara.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eeeeee ... atunci asteptam petrecerea !! Ne delectam si noi cu un Engin sexy .
Si asa este cum spui tu ...chiar ca dau dependenta dupa primul sezon .
abia astept petrecerea de final. sper sa-l aduca si pe engin cu yahtul, sa fie toata presa acolo. plus mukko in rochie transparenta, scurta si decoltata ca o ultima aparitie ca nu cred ca mai prinde alt serial ca fatmagul.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Cea de care era el indragostit nu avea nimic special . Dar nevasta da ...era simpatica foc . Nu ai vazut ca la teledon a fost pus intre Beren si fosta nevasta ?
cu bruneta aia frumoasa mi-a placut. nu s-a plictisit in bbo.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
cu bruneta aia frumoasa mi-a placut. nu s-a plictisit in bbo.
Mai mult ca sigur nu s-a plictisit . Aici cred ca mai are putin si adoarme ...desi nu cred . Ca Enginu' nu are astampar .
Dar sa stii ca mi-a placut sarutul de ieri ...bine , tentativa de sarut . Mi-a placut ce reactia au avut Gullia si Kerim dupa ce le-a "lesinat" cartea .
Si-a lins Gullia de vreo 3 ori buzele dupa ce s-au pupat .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
buna seara dragelor !
v-am citit toot ce ati sporovait....credeam ca sunt doar eu cea nemultumita,dar ma bucur ca am galerie
jale mare FAtmagul ,eu cred ca-l abandonez si ma uit decat la ultimul episod
v-am citit toot ce ati sporovait....credeam ca sunt doar eu cea nemultumita,dar ma bucur ca am galerie
jale mare FAtmagul ,eu cred ca-l abandonez si ma uit decat la ultimul episod
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Pagina 2 din 41 • 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Subiecte similare
» 24.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 39.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 48. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii