2.Geet –Hui Sabse Parayi
+2
narcisa
iulianagl
6 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 27 din 40
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: 2.Geet –Hui Sabse Parayi
lasa ca trece pe ceai poate bea si el ceaiuri calmane ca deja mai are putin si explodeazaispitutza20 a scris:
Pai daca nu era Geet sa ii faca cafeaua, daia saracu nu a mai vrut sa bea.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Am fost curioasa ce se intampla in noaptea nuntii...bai dar astia nimic nimic f cumintei au fost dupa atatea atingeri si priviri de ti sa facea parul maciuca in cap
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Am fost curioasa ce se intampla in noaptea nuntii...bai dar astia nimic nimic f cumintei au fost dupa atatea atingeri si priviri de ti sa facea parul maciuca in cap
da ! noaptea nuntii la ei nu a existat.
Din cate am inteles eu, la ei saruturile e ceva sacru. De aceea nu se pupa
pacat nici turci nu se dau in spectacol cu prea muti dar cand o fac iese cu scanteiispitutza20 a scris:Admin_dea05 a scris:Am fost curioasa ce se intampla in noaptea nuntii...bai dar astia nimic nimic f cumintei au fost dupa atatea atingeri si priviri de ti sa facea parul maciuca in cap
da ! noaptea nuntii la ei nu a existat.
Din cate am inteles eu, la ei saruturile e ceva sacru. De aceea nu se pupa
Asta este serialul meu de suflet din cauza lui am ajuns sa fac acest forum daca ai timp ti-l recomand. Si aici la fel Asi si Demir sunt f incapatanati
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 19 Dec 2011, 11:58 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Asta este serialul meu de suflet din cauza lui am ajuns sa fac acest forum daca ai timp ti-l recomand. Si aici la fel Asi si Demir sunt f incapatanati
Mersi frumos, pentru invitatie. O sa ma uit si la filmul asta, abia dupa ce termin cu Geet.
Incerc sa ma feresc sa ma uit la alte filme si sa nu prind drag de ele pana nu termin cu
GEET
Mersi frumos, pentru invitatie. O sa ma uit si la filmul asta, abia dupa ce termin cu Geet.
Incerc sa ma feresc sa ma uit la alte filme si sa nu prind drag de ele pana nu termin cu
GEET
Bine!ispitutza20 a scris:Asta este serialul meu de suflet din cauza lui am ajuns sa fac acest forum daca ai timp ti-l recomand. Si aici la fel Asi si Demir sunt f incapatanati
GEET
uita-te un pic la videoclipul asta si spune ce parere ai dupa asa secvente
Admin_dea05- Admin
Am o curiozitate, cum reusesti sa faci pozele astea atat de frumoase ?
Serios, ma uimesti cat sunt de frumoase. Lucrezi in domeniu sau este o pasiune ?
Serios, ma uimesti cat sunt de frumoase. Lucrezi in domeniu sau este o pasiune ?
Bine ! uita-te un pic la videoclipul asta si spune ce parere ai dupa asa secvente
E misto videoclipul. Si filmul pare foarte interesantttttttttt. Singurul film turcesc pe care l-am vazut a fost Shehrazat (nu stiu daca am scris corect)
E misto videoclipul. Si filmul pare foarte interesantttttttttt. Singurul film turcesc pe care l-am vazut a fost Shehrazat (nu stiu daca am scris corect)
este o pasiune din cauza filmului asi mi se trage si a unei fane turcoice care facea multe poze cu cei doi actori apoi mi-am pus ambitia sa invat si eu sa lucrez in photoshop si eu zic ca am reusit cat de cat.... aici sunt cateva poze facute de acea fanaispitutza20 a scris:Am o curiozitate, cum reusesti sa faci pozele astea atat de frumoase ?
https://s635.photobucket.com/albums/uu73/kasim2/
Admin_dea05- Admin
Binbir gece.... 1001 de nopti L-am vazut si eu dar asta il intrece pt ca cei doi sunt frumosi si se potrivesc perfect pt aceste roluriispitutza20 a scris:Bine ! uita-te un pic la videoclipul asta si spune ce parere ai dupa asa secvente
Admin_dea05- Admin
Daca iti place poti sa pui ce poza vrei tu pe peretele tau de pe youtubeispitutza20 a scris:Am o curiozitate, cum reusesti sa faci pozele astea atat de frumoase ?
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Daca iti place poti sa pui ce poza vrei tu pe peretele tau de pe youtube
Mersi frumos. Oricum faci o treaba foarte buna. Si mie imi place sa lucrez in photoshop, dar nu am talentul tau .
Imi place la nebunie ultima poza care ai facut-o. Parca te-ai gandit la mine cand ai lucrat-o !
Fetelor, in cateva minute se incarca episoadele 153 si 154.
Vizonare placuta ! Pooooppppp
ispitutza20 a scris:Neata fetelor ! :rf<: :rf<:
Iuliana, e foarte tentanta cafeaua ta, dar vezi ca dl. Maan bea cafeaua doar cu un singur cub de zahar
Ma bucur ca tia-i dat seama de aceea am pus asa.GEEEEEEEEET!!!
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
anuta1971 a scris:Bună dimineaţa fetelor, să aveţi o săptămână minunată
Bună Iuli, sărut mâna pentru cafea, să ai o săptămână cât mai uşoară, mulţi
Iubita chiar ma bucur ca ai venit aici la noi la Geet.
iulianagl- moderator
ispitutza20 a scris:Fetelor, in cateva minute se incarca episoadele 153 si 154.
Si uite o melodie care li s-ar potrivi de minune."Dragoste cu nabadai"
iulianagl- moderator
o zi placuta fetelor!
Vorbim mai tarziu.abia astept sa vad si episoadele incarcate.
Vorbim mai tarziu.abia astept sa vad si episoadele incarcate.
Admin_dea05- Admin
Fratilor priviti si va minunati de ce fel au dansat copii mei de la camin.
iulianagl- moderator
Totusi nu am rezistat m-am uitat la ep 153 in prima parte am suferit cu geet imi venea sa-i sparg capul capcaunului iar l-a sf am ras cu lacrimi... Na ca si prin lacrimi poti impresiona barbatii
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Totusi nu am rezistat m-am uitat la ep 153 in prima parte am suferit cu geet imi venea sa-i sparg capul capcaunului iar l-a sf am ras cu lacrimi... Na ca si prin lacrimi poti impresiona barbatii
iulianagl- moderator
Draga mea alexa am pus fundal la poza care ai ales-o tu
Admin_dea05- Admin
Da si ai vazut are si un pretendent si ce este DDTiulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Totusi nu am rezistat m-am uitat la ep 153 in prima parte am suferit cu geet imi venea sa-i sparg capul capcaunului iar l-a sf am ras cu lacrimi... Na ca si prin lacrimi poti impresiona barbatii
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Da si ai vazut are si un pretendent si ce este DDT
Si eu m-am uitat un pic dar nu vreau sa ma uit acum ma uit cand o sa intram cu toatele ca sa avem ce discuta oricum cred ca urmeaza niste episoade suuuuper.Abia astept sa le vedem.Acum ies si ne auzim pe diseara. Vezi nu urmari tot, mai lasa si pe mai tarziu.
iulianagl- moderator
[quote="Admin_dea05"]Draga mea alexa am pus fundal la poza care ai ales-o tu
Mersi foarteeeee multtttttt. Super pozaaaaa
Mersi foarteeeee multtttttt. Super pozaaaaa
Imi pare rau dar mai tarziu este ocupat calculatorul... si acum trebuia sa ma duc sa-mi iau fata de la gradi dar am scapat o ia sotul si eu cum am prins mometul cum am dat fuguta la calcuriciiulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Da si ai vazut are si un pretendent si ce este DDT
Si eu m-am uitat un pic dar nu vreau sa ma uit acum ma uit cand o sa intram cu toatele ca sa avem ce discuta oricum cred ca urmeaza niste episoade suuuuper.Abia astept sa le vedem.Acum ies si ne auzim pe diseara. Vezi nu urmari tot, mai lasa si pe mai tarziu.
Admin_dea05- Admin
Pagina 27 din 40 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 27 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum