2.Geet –Hui Sabse Parayi
+2
narcisa
iulianagl
6 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 33 din 40
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: 2.Geet –Hui Sabse Parayi
Bună Ana, să ne spui la ce episod ai ajuns, așa retrăim și noi momentele cu tine. Cât despre Dev stai liniștită, cu tine împart totul chiar și pe Dev. Să-mi spui ce parte dorești să pui la borcan printre gogoșari alături de buzele lui Cansel.anuta1971 a scris:Bună seara fetelor, am intrat numai să vă salut
M-aţi contaminat rău de tot Mă duc la o nouă porţie de Geet şi Maan. Alexa să ne trăieşti
Narcisa să nu te superi dar îmi place şi mie Dev, sper să nu mănânc bătaie numai mă uit... parol
Dea tare frumoase poze, mulţumim
Iuli a voastră sunt dar... mai am mult de văzut Lica, te pup
Vă pup şi vă doresc o seară plăcută mulţi
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Cozonaci nu imi dati ? Torturi ceva ?
cupidon cupidon
Serios chiar nu ma supar si chiar nu va refuz. Le accept pe toate ! cupidon
cupidon cupidon
Chiar aici sunt și eu cu revăzutul. A treia oară. Să mai spuneți că nu e ceva cu filmul ăsta, ne face să comunicăm prin telepatie.anuta1971 a scris:
Sunt la episodul 60 când merge Geet la petrecerea de afaceri îmbrăcată în sari şi Sasha i-l rupe. Sper să nu mai stau iar până la ora 3 de două zile am dormit numai căte trei ore pe noapte, nu sunt sănătoasă cu capul ... nu mă pot abţine, azi mi-am revenit la a treia cafea, vorbim mâine
narcisa- vip
Fetelor parca am mai intrebat..dar va mai intreb...cunoaste cineva biografia celor doi Maan si Geet cum ii cheama in realitate daca sunt casatoriti cati ani au daca au copii....
cam asa ar fi trebuit sa arate acum vremea de afara...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Lica sărut-mâna, ți-am simțit lipsa.lica54 a scris:Buna anuta pup si eu deci te-a acaparat si pe tine Maan si Geet...Nu prea ma pricep la comentarii dar imi pare bina ca mam alaturat si eu fetelor...Abia astept sa intru sa citesc ce scrieti si sa vad clipurile si pozele pe care le puneti...nu am cuvinte sa va multumesc...si in mod special lu Alexa care munceste pentru noi...in semn de multumire am sa va aduc ceva dulce..
narcisa- vip
[quote="lica54"]Fetelor parca am mai intrebat..dar va mai intreb...cunoaste cineva biografia celor doi Maan si Geet cum ii cheama in realitate daca sunt casatoriti cati ani au daca au copii....
Am dat eu un comentariu acum 2 zile cu datele lor personale. Iti caut eu imediat si iti arat. Mai am 3 minute din film de subtitrat si termin pe ziua de azi.
Am dat eu un comentariu acum 2 zile cu datele lor personale. Iti caut eu imediat si iti arat. Mai am 3 minute din film de subtitrat si termin pe ziua de azi.
Maan se numește Gurmeet Choudhary are 27 de ani și e căsătorit cu o actriță cam de un an. N-are copii. Sperăm cu Geetlica54 a scris:Fetelor parca am mai intrebat..dar va mai intreb...cunoaste cineva biografia celor doi Maan si Geet cum ii cheama in realitate daca sunt casatoriti cati ani au daca au copii....
Geet se numește Drashti Dhami și parcă are 25 de ani. Nu e căsătorită. Sperăm în curând cu Gurmeet
narcisa- vip
ispitutza20 a scris:Cozonaci nu imi dati ? Torturi ceva ?
cupidon cupidon
pentru tine draga mea..
lica54- vip
Si eu credeam ca sunt singura cu probleme la cap doua nopti nedormite decat o ora si jumatate si plus serviciu.. colega mea toata saptamana m-a vazut distrata si chiar mi-a zis ca s-a intamplat ceva cu mineanuta1971 a scris:
Sunt la episodul 60 când merge Geet la petrecerea de afaceri îmbrăcată în sari şi Sasha i-l rupe. Sper să nu mai stau iar până la ora 3 de două zile am dormit numai căte trei ore pe noapte, nu sunt sănătoasă cu capul ... nu mă pot abţine, azi mi-am revenit la a treia cafea, vorbim mâine
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
narcisa a scris:
Maan se numește Gurmeet Choudhary are 27 de ani și e căsătorit cu o actriță cam de un an. N-are copii. Sperăm cu Geet
Geet se numește Drashti Dhami și parcă are 25 de ani. Nu e căsătorită. Sperăm în curând cu Gurmeet
Multam frumos narcisa..
lica54- vip
ispitutza20 a scris:Sunt la episodul 60 când merge Geet la petrecerea de afaceri îmbrăcată în sari şi Sasha i-l rupe. Sper să nu mai stau iar până la ora 3 de două zile am dormit numai căte trei ore pe noapte, nu sunt sănătoasă cu capul ... nu mă pot abţine, azi mi-am revenit la a treia cafea, vorbim mâine
Buna ! Asta este efectul Geet Iti ia pofta de mancare, pofta de dormit, nu iti mai da pace.
Te trezesti cu Geet, te culci cu Geet. Asta patesc si eu. Si cred ca si restul fetelor Mahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii [/quote]
Ai mare dreptate despre efectul Geet. Cu excepția unui lucru, nopți la rând n-am dormit deloc, sincer mă mir cum nu am ajuns la spital din cauza epuizării.
Iar azi am scăpat omleta copilului pe covor cu ochii la film și am ars laptele cu orez.
narcisa- vip
sincer mie imi place in postura de demon ticalos...narcisa a scris:Cunoscându-l pe Maan atât de colțuros n-aș fi crezut că Gurmeet poate să râdă atât. Oare când îl vom vedea și pe Maan făcând la fel?Admin_dea05 a scris:ce frumos!
[[/flash]
Admin_dea05- Admin
multumesc..nu mai pot sa ma opresc...narcisa a scris:Bună Dea. Ai făcut niște poze superbe, i-ai pus foarte bine în valoare.Admin_dea05 a scris:O seara frumoasa fetelor!
Admin_dea05- Admin
pentru tine draga mea..
Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiii e yammmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiii e yammmyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
multumim lica..merge combinat cu acritura de maanlica54 a scris:Buna anuta pup si eu deci te-a acaparat si pe tine Maan si Geet...Nu prea ma pricep la comentarii dar imi pare bina ca mam alaturat si eu fetelor...Abia astept sa intru sa citesc ce scrieti si sa vad clipurile si pozele pe care le puneti...nu am cuvinte sa va multumesc...si in mod special lu Alexa care munceste pentru noi...in semn de multumire am sa va aduc ceva dulce..
]
Admin_dea05- Admin
oare pe ce nationalitate de cuplu mai dam ???..am trait s-o vad si pe asta eu si serial indianiulianagl a scris:[q
Gasim noi stai linistita o sa treaca ceva timp dar tre' sa mai fie ceva si pt. noi, nu?
Admin_dea05- Admin
Ai mare dreptate despre efectul Geet. Cu excepția unui lucru, nopți la rând n-am dormit deloc, sincer mă mir cum nu am ajuns la spital din cauza epuizării.
Iar azi am scăpat omleta copilului pe covor cu ochii la film și am ars laptele cu orez. [/quote]
Foarte funny cred ca semanai cu Geet ! Numai ea pateste asa.
Nu sunt singura care sta cu ochii pe Geet non stop. Ma simt mai bine
Iar azi am scăpat omleta copilului pe covor cu ochii la film și am ars laptele cu orez. [/quote]
si eu ca nu sunt singura..fetelor pericol de carantinaispitutza20 a scris:A
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:oare pe ce nationalitate de cuplu mai dam ???..am trait s-o vad si pe asta eu si serial indian
Cucerim si alte popoare, stai cuminte cotropim noi si pe altii, nu?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Narcisa am avut un deces si miam petrecut vr-io doua zile pe acolo apoi mam ocupat de pregatirea lui Ghita...asera cand am vrut sa intru nu am avut net de la 7 seara pana astazi pe la 9...narcisa a scris:
Lica sărut-mâna, ți-am simțit lipsa.
lica54- vip
Și mie . Dar va trebui să se schimbe la un moment dat, nu-i așa? Măcar în ultimul episod.Admin_dea05 a scris:sincer mie imi place in postura de demon ticalos...
narcisa- vip
alexa am vazut ca ai urcat ep 89 dar nu a fost pus?ispitutza20 a scris:e
Admin_dea05- Admin
Nici eu nu ma uitam la seriale indiene. Pana la DMG. Iar acum cu Geet, m-am lasat de DMG.
cu filmul asta o sa ajungem asa
cu filmul asta o sa ajungem asa
Imi place f tare cand se infurie..si are niste buze.....vai vai ce-mi vine sa le tuc!!narcisa a scris:
Și mie . Dar va trebui să se schimbe la un moment dat, nu-i așa? Măcar în ultimul episod.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:alexa am vazut ca ai urcat ep 89 dar nu a fost pus?
Nup nu am avut epi 89 pe youtube. A fost pus pe un alt site si v-am dat link-ul.
Pagina 33 din 40 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 33 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum