2.Geet –Hui Sabse Parayi
+2
narcisa
iulianagl
6 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: 2.Geet –Hui Sabse Parayi
Așa credeam și eu că nu mă voi uita în veci la un film indian. Bine că n-am apucat să mă jur.Admin_dea05 a scris:oare pe ce nationalitate de cuplu mai dam ???..am trait s-o vad si pe asta eu si serial indian
Cât despre poze să nu te oprești să faci, chiar sunt deosebite. Am să-mi fac un tablou să mi-l pun pe perete.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Admin_dea05 a scris:Imi place f tare cand se infurie..si are niste buze.....vai vai ce-mi vine sa le tuc!!
Hmmmm .... la ce iti sta gandulllll.
vrei sa-i ai amintire?narcisa a scris:
Așa credeam și eu că nu mă voi uita în veci la un film indian. Bine că n-am apucat să mă jur.
Cât despre poze să nu te oprești să faci, chiar sunt deosebite. Am să-mi fac un tablou să mi-l pun pe perete.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 19 Dec 2011, 10:22 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
sincer mie imi place in postura de demon ticalos...
Dar sa stii ca il prinde foarte bine acest rol...dar imi place si cum rade in clipul cu reportaj...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Condoleanțe Lica, noi în fericirea noastră nu ne-am mai gândit că poate alții au probleme. Eu mă gândeam că poate nu-ți mai place filmul de asta n-ai mai intrat.lica54 a scris:
Narcisa am avut un deces si miam petrecut vr-io doua zile pe acolo apoi mam ocupat de pregatirea lui Ghita...asera cand am vrut sa intru nu am avut net de la 7 seara pana astazi pe la 9...
narcisa- vip
lica54 a scris:
Dar sa stii ca il prinde foarte bine acest rol...dar imi place si cum rade in clipul cu reportaj...
Lica ma omori cu imaginile astea. imi vine sa ma duc acum la bucatarie sa fac prajituri
Nu știu cum se face Iuliana că până acum ne-am lăsat cotropite, au trecut turcii peste noi, acum au venit indienii. Dar nouă, ce ne mai place să ne lăsăm cucerite!!!!iulianagl a scris:
Cucerim si alte popoare, stai cuminte cotropim noi si pe altii, nu?
narcisa- vip
Da avatarul!!..primul sarut Asi&Demir dupa o cearta zdravanaispitutza20 a scris:Admin_dea05 a scris:
Imi place avatarul tau cupidon
Admin_dea05- Admin
Nu râde, am un dosar de poze cu Gonulcelen, de ce n-aș avea și cu Geet? Sunt nebună de legat nu?Admin_dea05 a scris: vrei sa-i ai amintire?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Nu știu cum se face Iuliana că până acum ne-am lăsat cotropite, au trecut turcii peste noi, acum au venit indienii. Dar nouă, ce ne mai place să ne lăsăm cucerite!!!!
Admin_dea05- Admin
Dosar?Tu chiar le-ai scos la imprimanta?narcisa a scris:Nu râde, am un dosar de poze cu Gonulcelen, de ce n-aș avea și cu Geet? Sunt nebună de legat nu?Admin_dea05 a scris: vrei sa-i ai amintire?
Admin_dea05- Admin
M-am molipsit si eu de la voi. Acum ma uit si eu la episoadele anterioare ! Sunteti contagioase rau de tot.
noi asa suntem si inca de doi aniispitutza20 a scris:M-am molipsit si eu de la voi. Acum ma uit si eu la episoadele anterioare ! Sunteti contagioase rau de tot.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:noi asa suntem si inca de doi ani
O sa incep sa fac si eu cum faceau burlacii aia " Doamne apara toti, burlaci ! "
narcisa a scris:
Condoleanțe Lica, noi în fericirea noastră nu ne-am mai gândit că poate alții au probleme. Eu mă gândeam că poate nu-ți mai place filmul de asta n-ai mai intrat.
Narcisa imi place la nebunie...astazi mi sa parut o vesnicie pana am termina treaba sa intru sa mai vad ce ep mai sunt puse...mai fetelor daca pe mine ma luat valul cu filmul asta ca vorba aia sunt o bunicuta dar voi ca suteti tinerele trebue sa mai visati si la alta ceva..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bineînțeles, am poze și în dosarele de la servici alături de poza copilului. Am zis poza că de-a lui nu am decât una. Bad mother.Admin_dea05 a scris:Dosar?Tu chiar le-ai scos la imprimanta?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bineînțeles, am poze și în dosarele de la servici alături de poza copilului. Am zis poza că de-a lui nu am decât una. Bad mother.
Ar trebui sa se faca un film unde apare si copilul tau, ca sa faci poze si cu el
Va pun niste capturi cu taurul infuriat!!
Admin_dea05- Admin
Copilul meu seamănă cu Geet, vorbește întruna. Ar trebui să fie singurul actor din film care să aibă replici.ispitutza20 a scris:
Ar trebui sa se faca un film unde apare si copilul tau, ca sa faci poze si cu el
narcisa- vip
narcisa a scris:
Copilul meu seamănă cu Geet, vorbește întruna. Ar trebui să fie singurul actor din film care să aibă replici.
Foarteeee bineeeee !!! Avem o viitoare Geet. Il cautam pe Maan si gata filmul
Mă gândeam eu că e imposibil să nu-ți placă. Să știi că am început să și visez. Chiar scena cu Geet în ploaie când se îndrăgostește Maan de ea. În locul lui Geet eram eu iar în locul lui Maan erau niște avioane care bombardau cerul. Dar ce frumos se vedeau flăcările în întunericul nopții.lica54 a scris:
Narcisa imi place la nebunie...astazi mi sa parut o vesnicie pana am termina treaba sa intru sa mai vad ce ep mai sunt puse...mai fetelor daca pe mine ma luat valul cu filmul asta ca vorba aia sunt o bunicuta dar voi ca suteti tinerele trebue sa mai visati si la alta ceva..
narcisa- vip
Ce privire are in poza a 2-a. :gfd<: :gfd<: :gfd<:Admin_dea05 a scris:Va pun niste capturi cu taurul infuriat!!
Ce nu face omul pentru o cafea?Admin_dea05 a scris:Va pun niste capturi cu taurul infuriat!!
[]
O fi fost și el după câteva nopți de uitat la Geet?
narcisa- vip
Numai ca este baiat si-l cheama Tudorispitutza20 a scris:narcisa a scris:
Copilul meu seamănă cu Geet, vorbește întruna. Ar trebui să fie singurul actor din film care să aibă replici.
Foarteeee bineeeee !!! Avem o viitoare Geet. Il cautam pe Maan si gata filmul
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 19 Dec 2011, 10:52 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Pagina 34 din 40 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 34 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum