2.Geet –Hui Sabse Parayi
+2
narcisa
iulianagl
6 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 35 din 40
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: 2.Geet –Hui Sabse Parayi
narcisa a scris:
Mă gândeam eu că e imposibil să nu-ți placă. Să știi că am început să și visez. Chiar scena cu Geet în ploaie când se îndrăgostește Maan de ea. În locul lui Geet eram eu iar în locul lui Maan erau niște avioane care bombardau cerul. Dar ce frumos se vedeau flăcările în întunericul nopții.
Foarte romanticccccc. si pe fundal se auzea melodia din film, nu ? Bhene De ....
Acum recupereaza doar s-a lasat o saptamana de baut cafeanarcisa a scris:
Ce nu face omul pentru o cafea?
O fi fost și el după câteva nopți de uitat la Geet?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Eu am parte de film în fiecare zi. Lucky me.ispitutza20 a scris:
Foarteeee bineeeee !!! Avem o viitoare Geet. Il cautam pe Maan si gata filmul
Cred că Iuliana a plecat deja să-l caute pe Maan. Fetelor e cu un pas înaintea noastră. O lăsăm să ni-l ia?
Iulianaaaaaaaaaaaaaa?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Nu, se auzeau bombardamentele . Dar eu făceam exact aceleași gesturi ca Geet așa că pentru mine a fost un vis frumos.ispitutza20 a scris:
Foarte romanticccccc. si pe fundal se auzea melodia din film, nu ? Bhene De ....
narcisa- vip
narcisa a scris:
Eu am parte de film în fiecare zi. Lucky me.
Cred că Iuliana a plecat deja să-l caute pe Maan. Fetelor e cu un pas înaintea noastră. O lăsăm să ni-l ia?
Iulianaaaaaaaaaaaaaa?
Poate tu il imparti pe Dev, dar eu nu il impart pe Maan. Asa ca Iuliana i-ati gandul.
narcisa a scris:
Nu, se auzeau bombardamentele . Dar eu făceam exact aceleași gesturi ca Geet așa că pentru mine a fost un vis frumos.
Mahiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Lasă că ai tu o fată frumoasă, ar putea să fie Maan?Admin_dea05 a scris: Numai ca este baiat si-l cheama Tudor
narcisa- vip
Cred că mai frică ar trebui să-ți fie de Manish sau cum îl cheamă, nici n-ai să știi când îl împrumutăm noi pe Maan. Până acum nu s-a plâns nici o proprietară și pe mulți am mai împărțit noi.ispitutza20 a scris:
Poate tu il imparti pe Dev, dar eu nu il impart pe Maan. Asa ca Iuliana i-ati gandul.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Cred că mai frică ar trebui să-ți fie de Manish sau cum îl cheamă, nici n-ai să știi când îl împrumutăm noi pe Maan. Până acum nu s-a plâns nici o proprietară și pe mulți am mai împărțit noi.
Manishaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oricum se pare ca Iuliana de maine se duce la Khurana Construction isi face nodu la cravata sa nu o dea Maan afara
a mea vorbeste continuu si nu se lasa pana nu duce toata propozitia la capat ..mi-am adus aminte o faza de pe vremea gonulcelen ..eu cu gura cascata la calculator si ea facea baie imbracata in cadanarcisa a scris:Lasă că ai tu o fată frumoasă, ar putea să fie Maan?Admin_dea05 a scris: Numai ca este baiat si-l cheama Tudor
Admin_dea05- Admin
Mai fetelor batetiva pe el, ca eu ma multumesc cu Drashti a mea care ma face sa rad la orice clipa din zi la care ma uit, asa ca nu-mi tre' un tafnos si un...unul care pufaie in stanga si in dreapta ca un dragon infuriat, eu sunt o cuminte care-mi place sa rad sa glumesc exact ca Drash.Asa ca la lupta cu voi.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:
Cred că mai frică ar trebui să-ți fie de Manish sau cum îl cheamă, nici n-ai să știi când îl împrumutăm noi pe Maan. Până acum nu s-a plâns nici o proprietară și pe mulți am mai împărțit noi.
Manishaaaa baby, oo sooo cute.
iulianagl- moderator
Dea să pui și câteva imagini de când se uita la ea după paravan. Așa, să simtă și el ce bună e o cafea. Mai ales vărsată pe rochia potrivită.
narcisa- vip
iulianagl a scris:Mai fetelor batetiva pe el, ca eu ma multumesc cu Drashti a mea care ma face sa rad la orice clipa din zi la care ma uit, asa ca nu-mi tre' un tafnos si un...unul care pufaie in stanga si in dreapta ca un dragon infuriat, eu sunt o cuminte care-mi place sa rad sa glumesc exact ca Drash.Asa ca la lupta cu voi.
Iar eu care credeam ca te-ai dus sa iti faci nodul la cravata
fetelor toate ca toate pana aici....om fi noi prietene dar nu tine... buzele sunt ale mele si numai ale melenarcisa a scris:Cred că mai frică ar trebui să-ți fie de Manish sau cum îl cheamă, nici n-ai să știi când îl împrumutăm noi pe Maan. Până acum nu s-a plâns nici o proprietară și pe mulți am mai împărțit noi.ispitutza20 a scris:
Admin_dea05- Admin
vin imediat sunt deja facutenarcisa a scris:Dea să pui și câteva imagini de când se uita la ea după paravan. Așa, să simtă și el ce bună e o cafea. Mai ales vărsată pe rochia potrivită.
Admin_dea05- Admin
ispitutza20 a scris:
Manishaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Oricum se pare ca Iuliana de maine se duce la Khurana Construction isi face nodu la cravata sa nu o dea Maan afara
Nodul dublu dear.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:a mea vorbeste continuu si nu se lasa pana nu duce toata propozitia la capat ..mi-am adus aminte o faza de pe vremea gonulcelen ..eu cu gura cascata la calculator si ea facea baie imbracata in cada
Era cu vălul pe ea?
narcisa- vip
Ce faci Iuliana? Ai devenit burlacă?iulianagl a scris:Mai fetelor batetiva pe el, ca eu ma multumesc cu Drashti a mea care ma face sa rad la orice clipa din zi la care ma uit, asa ca nu-mi tre' un tafnos si un...unul care pufaie in stanga si in dreapta ca un dragon infuriat, eu sunt o cuminte care-mi place sa rad sa glumesc exact ca Drash.Asa ca la lupta cu voi.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Era cu vălul pe ea?
Era curiozitatea ta pe ea.
Gata am plecat la facut noduri, maine e mai rau ca la Khurana Costruction.Maine avem serbare, adica un stres.Va pup de noapte buna si sa vedem cum il desecati voi pe Gurmeetyyyy.Poate va ia la bataie Debuna ca e mai rea ca Naintara.
Ne vedem maine la Geet show.
iulianagl- moderator
Dar mustața?Admin_dea05 a scris:fetelor toate ca toate pana aici....om fi noi prietene dar nu tine... buzele sunt ale mele si numai ale mele
narcisa- vip
fetelor am mai pus capturi la poze..eu plec un pic dar sper sa ma reintorc
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:
Ce faci Iuliana? Ai devenit burlacă?
Mai rau ca Pandy Ji.
iulianagl- moderator
mustata e bonus!narcisa a scris:Dar mustața?Admin_dea05 a scris:fetelor toate ca toate pana aici....om fi noi prietene dar nu tine... buzele sunt ale mele si numai ale mele
Admin_dea05- Admin
Pagina 35 din 40 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 11.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 35 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum