3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+6
petronela
narcisa
Alexa20
lica54
iulianagl
Admin_dea05
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 4 din 40
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Oare afla Geet ca Dev sta cu ea in casa?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Lasă n-o mai compătimi, că îi place să aibă grijă de tine. Adică îmi place mie și nu-i place ei?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Episodul 158 partea întîi, minutul 3.28. Dea niște capturi cu Maan.
narcisa- vip
Macar ea a avut bunul simt sa-si ceara scuze pt. palma care de fapt a meritat-o cu varf si indesat or el ce a facut doar a zis ca nu trebuia sa faca asta si ca are o sedinta foarte importanta.
iulianagl- moderator
Narcisa s-a terminat. Si am ramas ca-n plop.
iulianagl- moderator
Eu am pus să fac o pâine. Sunt la convorbirea dintre Meera și Geet și cică Geet i-a dat din greșeală o palmă. Chiar că din greșeală pentru că era corect să-i fi dat mai multe.iulianagl a scris:Narcisa s-a terminat. Si am ramas ca-n plop.
narcisa- vip
Îmi place că Geet strigă liftul. La noi poți să-l strigi o săptămână că nu se oprește. La ei o fi cu senzori?
narcisa- vip
Ce faceti fetelor ? Ati vazut episoadele ? V-ati infuriat pe Maan si Arhana ? Ce dans fenomenal au avut O sa traduc si melodia aia, mom vreau sa ma ocup de film Va poooppp
Geet dar tu l-ai iertat pe Maan pentru ce ți-a făcut? :nh8:
narcisa- vip
narcisa a scris:
Eu am pus să fac o pâine. Sunt la convorbirea dintre Meera și Geet și cică Geet i-a dat din greșeală o palmă. Chiar că din greșeală pentru că era corect să-i fi dat mai multe.
Si inca, cate.
iulianagl- moderator
Sper că vorbești despre greșelile tale Maan când spui că unele nu pot fi iertate. Și chiar sunt curioasă cum ai să le îndrepți.
narcisa- vip
narcisa a scris:Geet dar tu l-ai iertat pe Maan pentru ce ți-a făcut? :nh8:
Stau si ma intreb oare cum o sa indrepte Maan greseala?Ii pare rau pt. ceea ce a facut dar nu vrea sa graiasca asta.Oare ii este rusine?Cand a venit Geet in birou ia tresaltat inima de bucurie.S-a convins ca poate sa se descurce cat de cat si fara el, nu?
iulianagl- moderator
Bună iubita, superbe episoadele, mai ales sfârșitul. Iar stăm în tensiune.ispitutza20 a scris:Ce faceti fetelor ? Ati vazut episoadele ? V-ati infuriat pe Maan si Arhana ? Ce dans fenomenal au avut O sa traduc si melodia aia, mom vreau sa ma ocup de film Va poooppp
Mulțumim mult.
narcisa- vip
ispitutza20 a scris:Ce faceti fetelor ? Ati vazut episoadele ? V-ati infuriat pe Maan si Arhana ? Ce dans fenomenal au avut O sa traduc si melodia aia, mom vreau sa ma ocup de film Va poooppp
Alex, au fost fara cuvinte ep. astea, da intr-adevar si dansul care era sa-mi stea inima din cauza tradatorului a fost fenomenal dar sincer chiar m-am bucurat ca nu a fost tradusa melodia.Multumim si pt. in seara asta.
iulianagl- moderator
Iuliana, eu, sincer, nu-l înțeleg pe Maan. La început am crezut că sentimentele de ură pentru Geet sunt doar de fațadă ca să o rănească pentru ce i-a făcut, pe urmă mi s-a părut că într-adevăr dragostea s-a transformat în ură. Acum văzându-l cum o privește mă gândesc că poate ura a fost o formă de apărare împotriva sentimentelor pe care le are pentru ea și că nu a fost reală, crede-mă am stat toată noaptea și m-am gândit cum s-a ajuns la situația asta, ce e real, ce e impus, ce e de fațadă, e altceva, dar ce, nu pricep. . Singura concluzie la care am ajuns e că am eu ceva la acoperiș (vorba Deei), până la urmă e doar un film, ce mă implic atât de mult?iulianagl a scris:
Stau si ma intreb oare cum o sa indrepte Maan greseala?Ii pare rau pt. ceea ce a facut dar nu vrea sa graiasca asta.Oare ii este rusine?Cand a venit Geet in birou ia tresaltat inima de bucurie.S-a convins ca poate sa se descurce cat de cat si fara el, nu?
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Mier 21 Dec 2011, 6:06 pm, editata de 1 ori
narcisa- vip
Narci love iti mai aduci aminte.
iulianagl- moderator
N-aș putea să uit, sunt câteva filme pe care le voi avea întotdeauna în suflet.iulianagl a scris:[[/flash]
Narci love iti mai aduci aminte.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Iuliana, eu, sincer, nu-l înțeleg pe Maan. La început am crezut că sentimentele de ură pentru Geet sunt doar de fațadă ca să o rănească pentru ce i-a făcut, pe urmă mi s-a părut că într-adevăr dragostea s-a transformat în ură. Acum văzând-o cum o privește mă gândesc că poate ura a fost o formă de apărare împotriva sentimentelor pe care le are pentru ea și că nu a fost reală, crede-mă am stat toată noaptea și m-am gândit cum s-a ajuns la situația asta, ce e real, ce e impus, ce e de fațadă, e altceva, dar ce, nu pricep. . Singura concluzie la care am ajuns e că am eu ceva la acoperiș (vorba Deei), până la urmă e doar un film, ce mă implic atât de mult?
Narcisa si eu stau si ma gandesc de una singura ca de n-am cu cine de ce se poarta Maan asa cu Geet totul a fost de fatada ca iti spun ca dragostea lui pt ea a crescut si mai mult cu toate ca nu i-o arata ei dar nu cred ca el poate trai fara ea, tot ceea ce a fost a fost doar o toana de a lui ca sa-si demonstreze lui insusi ca el nu poate trai fara ea dar Geet a fost mai cu picioarele pe pamant si la adus si pe el cu palma aceea.Mi s-a parut prea calm, prea linistit ca si cum ar fi linistea dinaintea furtunii.Oare chiar e hotarat sa se debaraseze de ea, ceea ce ma indoiesc dar acum nici nu stii ce sa mai crezi si nici la ce sa te astepti din partea lui ca le-am cam vazut pe toate, nu?
iulianagl- moderator
Ce plina de naduf am fost aici cand am auzit pt. prima data in film melodia asta, ca stateam si ma intrebam cum de naiba Murat a putut avea o melodie asa de frumoasa cu Ciuta aia si cu Hasret nu. Si chiar a avut vreo una?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Narcisa si eu stau si ma gandesc de una singura ca de n-am cu cine de ce se poarta Maan asa cu Geet totul a fost de fatada ca iti spun ca dragostea lui pt ea a crescut si mai mult cu toate ca nu i-o arata ei dar nu cred ca el poate trai fara ea, tot ceea ce a fost a fost doar o toana de a lui ca sa-si demonstreze lui insusi ca el nu poate trai fara ea dar Geet a fost mai cu picioarele pe pamant si la adus si pe el cu palma aceea.Mi s-a parut prea calm, prea linistit ca si cum ar fi linistea dinaintea furtunii.Oare chiar e hotarat sa se debaraseze de ea, ceea ce ma indoiesc dar acum nici nu stii ce sa mai crezi si nici la ce sa te astepti din partea lui ca le-am cam vazut pe toate, nu?
Fetelor, nu va agitati. Urmeaza niste episoade foarte frumoase. Dupa epi 160 o sa fie foarte frumso filmul. Banuiesc ca unele dintre voi l-ati vazut inainte, dar cu subtitrare in romana o sa fie si mai si . Abia astept sa vad cum o sa reactionati la epi 164, ca mie imi venea sa sar in sus astazi de bucurie. Totusi nu vreau sa va sporesc curiozitatea. Ce a fost mai rau a trecut. acum o sa dam de un alt Maan so sweettt.
Bine o sa dam totusi de vipera de Naintara, care nu o sa iasa din peisaj prea curand. Totusi abia astept sa va vad reactiile.
ispitutza20 a scris:
Fetelor, nu va agitati. Urmeaza niste episoade foarte frumoase. Dupa epi 160 o sa fie foarte frumso filmul. Banuiesc ca unele dintre voi l-ati vazut inainte, dar cu subtitrare in romana o sa fie si mai si . Abia astept sa vad cum o sa reactionati la epi 164, ca mie imi venea sa sar in sus astazi de bucurie. Totusi nu vreau sa va sporesc curiozitatea. Ce a fost mai rau a trecut. acum o sa dam de un alt Maan so sweettt.
Bine o sa dam totusi de vipera de Naintara, care nu o sa iasa din peisaj prea curand. Totusi abia astept sa va vad reactiile.
Tu glumesti?Maan sweet?Nu cred Alex la dracusorii care-i are mir-a-mas.Si ma rog care ar fi motivul sa fie el sweet?
iulianagl- moderator
Si asta e frumos.
iulianagl- moderator
Cred totuși că nu le-am văzut pe toate. Sigur mai are ceva prin unul din cele zece capete. Vezi Iuliana, dacă am fi avut și noi zece capete nu am mai fi stat să ne gândim fiecare singură.iulianagl a scris:
Dar de ce să-și demonstreze că nu poate trăi fără ea? Nu e deja convins de lucrul ăsta? Pentru mine și cel mai mic gând de acest fel înseamnă trădare.
Ai văzut ce frumos a zis Romeo de Geet, acolo unde ești tu e și fericirea. Maan de ce se îndoiește de asta? De ce vrea mereu să demonstreze ceva? Și mai ales niște lucruri care nu-l fac fericit pe niciunul. Că Geet nu se poate descurca fără Maan? Ba poate, a demonstrat-o, iar când nu poate el trebuie să fie acolo să o ajute. Nu a promis că o va ajuta mereu, că între ea și ceilalți el va fi mereu ca un scut? Mă rog, ceva de genul ăsta. Cum a putut să uite toate astea? Au fost doar vorbe goale?
narcisa- vip
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Tu glumesti?Maan sweet?Nu cred Alex la dracusorii care-i are mir-a-mas.Si ma rog care ar fi motivul sa fie el sweet?
Da, Maan Sweet dintr-un DDT o sa devina un . Oricum sunt convinsa ca va mai uitati si inainte. Si eu care traduc episoadele ma uit inainte de vreo 15 mii de ori. O sa vedeti un alt Maan, va asigur. O sa il lasati pe Dev si o sa sariti pe Maan.
Pagina 4 din 40 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Subiecte similare
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 4 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum