45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 6 din 43
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Da ...de 1 % !!!!!!andradamaria a scris:...dar gata de maine precum spui 66%H2 si33% O2 asta pentru mancare ca in rest mai trebuie sa si respir!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
n-am branhii, am plamani, respir aer 21%O2, cei 1%..sunt impuritati desi mi-ar surade o viata subacvaticavictorelalove a scris:
Da ...de 1 % !!!!!!
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
andradamaria a scris:n-am branhii, am plamani, respir aer 21%O2, cei 1%..sunt impuritati desi mi-ar surade o viata subacvatica
Da mai ...sa te intalnesti cu rechinul !!
victorelalove- moderator
Bonjur dragalaselor!!Da ce faceti program pentru cura de slabire?Infometarea este ce-a mai buna reteta...sa nu mananci mai nimic
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!!Da ce faceti program pentru cura de slabire?Infometarea este ce-a mai buna reteta...sa nu mananci mai nimic
Buna , Lica !
Pai si noi am ajuns la aceeasi concluzie ... fara manacare !!!!
victorelalove- moderator
Lica, fara mancare sa fie...activitati din plin ca atunci uiti de mancare, altfel sa nu cumva sa te gandesti ca nu trebuie sa mananci ca doar asta-ti vine sa faci! sa mananci bine ca se termina sarbatorile!!!!!
Vic, si tu acum...depinde de rechin!
andradamaria- vip
Acum si cu tine ...un rechin fotomodel , este bine ?andradamaria a scris:
Si stii ce se spune ...trebuie sa MANCAM PENTRU A TRAI ... NU SA TRAIM PENTRU A MANCA !!
victorelalove- moderator
stiu, dar ..ce folos!!!!!!!!!! si cu rechinul fotomuratel este bine!!!!!!!!victorelalove a scris:
Acum si cu tine ...un rechin fotomodel , este bine ?
Si stii ce se spune ...trebuie sa MANCAM PENTRU A TRAI ... NU SA TRAIM PENTRU A MANCA !!
andradamaria- vip
andradamaria a scris:stiu, dar ..ce folos!!!!!!!!!! si cu rechinul fotomuratel este bine!!!!!!!!
Acum mi-a picat fisa ca trebuia sa-ti spun un rechin Murat Yldirim.
victorelalove- moderator
pai vezi....eu ti-l-am adus pe enginel alaturi de muratelvictorelalove a scris:
Acum mi-a picat fisa ca trebuia sa-ti spun un rechin Murat Yldirim.
http://www.sinematurk.com/kisi/8263/Berk-Hakman
http://www.sinematurk.com/kisi/9364/%D6zg%FCr-%C7evik
http://www.sinematurk.com/kisi/9565/%C7a%F0atay-Tosun
andradamaria- vip
andradamaria a scris:pai vezi....eu ti-l-am adus pe enginel alaturi de muratel
Si trebuie sa ti-l aduc si eu pe Muratel alaturi de Enginel ...ca sa fim chit ?
Multumesc , Andrada !!
Deci pana la urma Sedef este actrita din rolul principal ?
Si pe baiatul ala blond l-am mai vazut in "Ginere de import" .
victorelalove- moderator
asa se pare si daca ai vazut ginere de import, ceea ce nu m-ar mira avand in vedere :cracindde: EU NU POT SA VAD GENUL ACELA DE "PROSTIOARE", baiatul a jucat in ginere de import...am vazut doar secvente sporadice asa ca ai dreptatevictorelalove a scris:
Si trebuie sa ti-l aduc si eu pe Muratel alaturi de Enginel ...ca sa fim chit ?
Multumesc , Andrada !!
Deci pana la urma Sedef este actrita din rolul principal ?
Si pe baiatul ala blond l-am mai vazut in "Ginere de import" .
andradamaria- vip
andradamaria a scris:... baiatul a jucat in ginere de import...am vazut doar secvente sporadice asa ca ai dreptate
Am vazut putin ... nici pe mine nu ma atrage genul .
Si din cate stiu a jucat cu Sedef anul trecut ...deci se cunosc .
victorelalove- moderator
FETELEEEE LA MULTI ANIIIIII CE MAI FACETI A-TI INCEPUT FILMARILE SA INTELEG PE CAND DIFUZAREA ?SI UNDE ? VRETI SA SLABITI ,,FOOOOOOOAMEA,, DACA SE POATE
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Buna , Lucica !!
La multi ani , sanatate si multe realizari in anul care a inceput .
Filmarile incep acum in ianuarie si va fi difuzat de Show tv ...sper ca nu ma insel . Nu stiu ora , nu stiu data ...poate ne mai aduce cineva informatii .
Ce mai faci ?
La multi ani , sanatate si multe realizari in anul care a inceput .
Filmarile incep acum in ianuarie si va fi difuzat de Show tv ...sper ca nu ma insel . Nu stiu ora , nu stiu data ...poate ne mai aduce cineva informatii .
Ce mai faci ?
victorelalove- moderator
amiraa- membru activ
Data de inscriere : 02/01/2012
Multumim , amiraa !!
Bine ai venit !!
Bine ai venit !!
victorelalove- moderator
Thank you amiraa,amiraa a scris:
welcome!
nice to meet you!!!!!!!
andradamaria- vip
Fetelor eu nu inteleg o treba!De ce in reclama pentru noul serial...il pun pe Murat cu poze din seralele in care a jucat pana acum...si de ce nul pun cu poze din noul serial....ca sunt tare curioasa sa vad ce nou luk va avea...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
LA MULTI ANI !!!!! SI TIE...SI DA TRECEM LA FOAME ca prea ne-am facut de cap de sarbatoriLucica10 a scris:FETELEEEE LA MULTI ANIIIIII CE MAI FACETI A-TI INCEPUT FILMARILE SA INTELEG PE CAND DIFUZAREA ?SI UNDE ? VRETI SA SLABITI ,,FOOOOOOOAMEA,, ]
andradamaria- vip
andradamaria a scris:Thank you amiraa,
welcome!
nice to meet you!!!!!!!
How do you know she is not from Romania ? ( asta ca sa ma dau si eu mare ! )
victorelalove- moderator
lica54 a scris:Fetelor eu nu inteleg o treba!De ce in reclama pentru noul serial...il pun pe Murat cu poze din seralele in care a jucat pana acum...si de ce nul pun cu poze din noul serial....ca sunt tare curioasa sa vad ce nou luk va avea...
Pentru ca nu cred ca au ceva dat spre publicitate cu noul look , Lica . Probabil ca vor sa avem o surpriza .
victorelalove- moderator
pentru ca toate sunt facute de fani, nu este nimic oficial sunt secretosi rau, asa ca n-o sa se lase fanii la mana lor!!!!!lica54 a scris:Fetelor eu nu inteleg o treba!De ce in reclama pentru noul serial...il pun pe Murat cu poze din seralele in care a jucat pana acum...si de ce nul pun cu poze din noul serial....ca sunt tare curioasa sa vad ce nou luk va avea...
andradamaria- vip
nu stiu, dar este al treilea mesaj fara cuvinte..asa ca banuiesc, iar numele spune multe ,nu???????victorelalove a scris:
How do you know she is not from Romania ? ( asta ca sa ma dau si eu mare ! )
andradamaria- vip
Cred ca ai dreptate !!andradamaria a scris:nu stiu, dar este al treilea mesaj fara cuvinte..asa ca banuiesc, iar numele spune multe ,nu???????
Dar Muratelul are ceva tricotat pe el ? Sau nu vad eu bine ?
Cat o mai fi "scarmanat" lana ...si apoi sa o toarca ...si apoi sa tricoteze .
victorelalove- moderator
Pagina 6 din 43 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 6 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum