Serialesitelenovelet
45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți

Pagina 6 din 43 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Urmatorul

In jos

45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 6:22 pm

andradamaria a scris:...dar gata de maine precum spui 66%H2 si33% O2 asta pentru mancare ca in rest mai trebuie sa si respir!!!!! kiss
45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 539466 Da ...de 1 % !!!!!! 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 539466
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Empty Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de andradamaria Vin 06 Ian 2012, 6:30 pm

victorelalove a scris:
45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 539466 Da ...de 1 % !!!!!! 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 539466
n-am branhii, am plamani, respir aer 21%O2, cei 1%..sunt impuritati Smile desi mi-ar surade o viata subacvatica Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 6:52 pm

andradamaria a scris:n-am branhii, am plamani, respir aer 21%O2, cei 1%..sunt impuritati Smile desi mi-ar surade o viata subacvatica Smile Smile

Da mai ...sa te intalnesti cu rechinul !! Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 06 Ian 2012, 6:55 pm

Bonjur dragalaselor!!Da ce faceti program pentru cura de slabire?Infometarea este ce-a mai buna reteta...sa nu mananci mai nimic Smile Smile
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 6:56 pm

lica54 a scris:Bonjur dragalaselor!!Da ce faceti program pentru cura de slabire?Infometarea este ce-a mai buna reteta...sa nu mananci mai nimic Smile Smile

Buna , Lica ! kiss kiss kiss
Pai si noi am ajuns la aceeasi concluzie ... fara manacare !!!! Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 06 Ian 2012, 7:01 pm

45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 648483 Lica, fara mancare sa fie...activitati din plin ca atunci uiti de mancare, altfel sa nu cumva sa te gandesti ca nu trebuie sa mananci ca doar asta-ti vine sa faci! sa mananci sad sad bine ca se termina sarbatorile!!!!!
Vic, si tu acum...depinde de rechin! Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 7:03 pm

andradamaria a scris:
Vic, si tu acum...depinde de rechin! Smile Smile
Acum si cu tine ...un rechin fotomodel , este bine ? Smile Smile Smile Smile

Si stii ce se spune ...trebuie sa MANCAM PENTRU A TRAI ... NU SA TRAIM PENTRU A MANCA !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 06 Ian 2012, 7:16 pm

victorelalove a scris:
Acum si cu tine ...un rechin fotomodel , este bine ? Smile Smile Smile Smile

Si stii ce se spune ...trebuie sa MANCAM PENTRU A TRAI ... NU SA TRAIM PENTRU A MANCA !! kiss
stiu, dar ..ce folos!!!!!!!!!! Smile Smile si cu rechinul fotomuratel este bine!!!!!!!! Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 7:18 pm

andradamaria a scris:stiu, dar ..ce folos!!!!!!!!!! Smile Smile si cu rechinul fotomuratel este bine!!!!!!!! Smile
45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 539466 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 539466 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 539466

Acum mi-a picat fisa ca trebuia sa-ti spun un rechin Murat Yldirim. kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 06 Ian 2012, 7:39 pm

victorelalove a scris:
45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 539466 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 539466 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 539466

Acum mi-a picat fisa ca trebuia sa-ti spun un rechin Murat Yldirim. kiss
pai vezi....eu ti-l-am adus pe enginel alaturi de muratel Smile
http://www.sinematurk.com/kisi/8263/Berk-Hakman
http://www.sinematurk.com/kisi/9364/%D6zg%FCr-%C7evik
http://www.sinematurk.com/kisi/9565/%C7a%F0atay-Tosun
45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 2559224
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 7:43 pm

andradamaria a scris:pai vezi....eu ti-l-am adus pe enginel alaturi de muratel Smile

Si trebuie sa ti-l aduc si eu pe Muratel alaturi de Enginel ...ca sa fim chit ? Smile Smile kiss kiss kiss
Multumesc , Andrada !! kiss

Deci pana la urma Sedef este actrita din rolul principal ?
Si pe baiatul ala blond l-am mai vazut in "Ginere de import" .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 06 Ian 2012, 8:00 pm

victorelalove a scris:

Si trebuie sa ti-l aduc si eu pe Muratel alaturi de Enginel ...ca sa fim chit ? Smile Smile kiss kiss kiss
Multumesc , Andrada !! kiss

Deci pana la urma Sedef este actrita din rolul principal ?
Si pe baiatul ala blond l-am mai vazut in "Ginere de import" .
asa se pare sad si daca ai vazut ginere de import, ceea ce nu m-ar mira avand in vedere :cracindde: Smile EU NU POT SA VAD GENUL ACELA DE "PROSTIOARE", baiatul a jucat in ginere de import...am vazut doar secvente sporadice kiss asa ca ai dreptate kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 8:04 pm

andradamaria a scris:... baiatul a jucat in ginere de import...am vazut doar secvente sporadice kiss asa ca ai dreptate kiss

Am vazut putin ... nici pe mine nu ma atrage genul . kiss

Si din cate stiu a jucat cu Sedef anul trecut ...deci se cunosc .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucica10 Vin 06 Ian 2012, 8:09 pm

FETELEEEE LA MULTI ANIIIIII CE MAI FACETI A-TI INCEPUT FILMARILE SA INTELEG PE CAND DIFUZAREA ?SI UNDE ? VRETI SA SLABITI ,,FOOOOOOOAMEA,, 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 225264 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 225264 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 225264 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 225264DACA SE POATE 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 517793
Lucica10
Lucica10
vip
vip

Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 8:12 pm

Buna , Lucica !! kiss kiss kiss

La multi ani , sanatate si multe realizari in anul care a inceput .
Filmarile incep acum in ianuarie si va fi difuzat de Show tv ...sper ca nu ma insel . Nu stiu ora , nu stiu data ...poate ne mai aduce cineva informatii .

Ce mai faci ? kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de amiraa Vin 06 Ian 2012, 8:17 pm

45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 386318_143078265805854_100003110452181_183020_1087565805_n

45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 I9feA4LEHyRFP45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Photo.php?fbid=300378476664221&set=a.238282642873805.49627
amiraa
amiraa
membru activ
membru activ

Data de inscriere : 02/01/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 8:21 pm

Multumim , amiraa !!
Bine ai venit !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 06 Ian 2012, 8:30 pm

amiraa a scris:45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 386318_143078265805854_100003110452181_183020_1087565805_n

45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 I9feA4LEHyRFP45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 Photo.php?fbid=300378476664221&set=a.238282642873805.49627
Thank you amiraa,
welcome!
nice to meet you!!!!!!! kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 06 Ian 2012, 8:33 pm

Fetelor eu nu inteleg o treba!De ce in reclama pentru noul serial...il pun pe Murat cu poze din seralele in care a jucat pana acum...si de ce nul pun cu poze din noul serial....ca sunt tare curioasa sa vad ce nou luk va avea...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 06 Ian 2012, 8:33 pm

Lucica10 a scris:FETELEEEE LA MULTI ANIIIIII CE MAI FACETI A-TI INCEPUT FILMARILE SA INTELEG PE CAND DIFUZAREA ?SI UNDE ? VRETI SA SLABITI ,,FOOOOOOOAMEA,, ]
LA MULTI ANI !!!!! SI TIE...SI DA TRECEM LA FOAME Smile Smile ca prea ne-am facut de cap de sarbatori kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 8:33 pm

andradamaria a scris:Thank you amiraa,
welcome!
nice to meet you!!!!!!! kiss

How do you know she is not from Romania ? kiss ( asta ca sa ma dau si eu mare ! )

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 8:34 pm

lica54 a scris:Fetelor eu nu inteleg o treba!De ce in reclama pentru noul serial...il pun pe Murat cu poze din seralele in care a jucat pana acum...si de ce nul pun cu poze din noul serial....ca sunt tare curioasa sa vad ce nou luk va avea...

Pentru ca nu cred ca au ceva dat spre publicitate cu noul look , Lica . Probabil ca vor sa avem o surpriza . kiss kiss kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 06 Ian 2012, 8:36 pm

lica54 a scris:Fetelor eu nu inteleg o treba!De ce in reclama pentru noul serial...il pun pe Murat cu poze din seralele in care a jucat pana acum...si de ce nul pun cu poze din noul serial....ca sunt tare curioasa sa vad ce nou luk va avea...
pentru ca toate sunt facute de fani, nu este nimic oficial kiss sunt secretosi rau, asa ca n-o sa se lase fanii la mana lor!!!!! Smile Smile
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de andradamaria Vin 06 Ian 2012, 8:38 pm

victorelalove a scris:

How do you know she is not from Romania ? kiss ( asta ca sa ma dau si eu mare ! )

nu stiu, dar este al treilea mesaj fara cuvinte..asa ca banuiesc, iar numele spune multe ,nu??????? kiss kiss
andradamaria
andradamaria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 06 Ian 2012, 8:41 pm

andradamaria a scris:nu stiu, dar este al treilea mesaj fara cuvinte..asa ca banuiesc, iar numele spune multe ,nu??????? kiss kiss
Cred ca ai dreptate !! kiss kiss kiss

Dar Muratelul are ceva tricotat pe el ? Sau nu vad eu bine ?
Cat o mai fi "scarmanat" 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii - Pagina 6 756436 lana ...si apoi sa o toarca ...si apoi sa tricoteze . Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 43 Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum