45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
+19
victorelalove
gix
teodora_roman
amiraa
andradamaria
Lucica10
dana4699
dana79i
costina
ninnet
dana17
lica54
Admin_dea05
Motzişor
pufy2010
simi
rodica
dubaisport
DENISA
23 participanți
Pagina 26 din 43
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
cu Video gif ies bine şi fără prea multă muncă.
ne auzim mai tarziu
ne auzim mai tarziu
Re: 45. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
https://www.facebook.com/note.php?note_id=188514234581267 de la michiperTIMS Productions' serial adaptation of the movie "Sleepers" is being called "Suskunlar" a story of 4 youngsters plot of revenge.
The introductionary trailer starting airing last week. The serial itself is scheduled to air the first week of February. The director is Cagatay Tosun, the lead actors include Murat Yildirim, Sarp Akkaya and Sedef Avci. Sedef Avci is the most current addition, she was most recently in the serial "Mazi Kalbimde Yaradir" which was also directed by Cagatay Tosun.
The introductionary trailer starting airing last week. The serial itself is scheduled to air the first week of February. The director is Cagatay Tosun, the lead actors include Murat Yildirim, Sarp Akkaya and Sedef Avci. Sedef Avci is the most current addition, she was most recently in the serial "Mazi Kalbimde Yaradir" which was also directed by Cagatay Tosun.
andradamaria- vip
Data de inscriere : 20/01/2010
DENISA a scris:e nevoie să facă rugăciuni o ţară întreagă
Bună fetelor!
Numai dacă poate fi mituit Alah
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
sa incercam poate merge asateodora_roman a scris:
Bună fetelor!
Numai dacă poate fi mituit Alah
andradamaria- vip
Fetelor dupa cat se pare nu cred ca mai este nevoie de vreo interventie divina .
"Di vina" pentru tot va fi soarta ... Se pare ca nu mai este nimic intre Murat si Burcin . Ei care erau numai unul pentru altul , care radiau de fericire ...de o data sunt unul hais si altul cea .
"Di vina" pentru tot va fi soarta ... Se pare ca nu mai este nimic intre Murat si Burcin . Ei care erau numai unul pentru altul , care radiau de fericire ...de o data sunt unul hais si altul cea .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:Fetelor dupa cat se pare nu cred ca mai este nevoie de vreo interventie divina .
Eu sunt puţin mai "Toma necredinciosul", trebuie să văd scris negru pe alb, cu semnătură şi ştampilă ca să ....sar pârleazul
teodora_roman- vip
Data de inscriere : 02/02/2010
Localizare : România, Cluj-Napoca
teodora_roman a scris:
Eu sunt puţin mai "Toma necredinciosul", trebuie să văd scris negru pe alb, cu semnătură şi ştampilă ca să ....sar pârleazul
Pai stai mai , Teo !!! Unde ne grabim asa ? Tu crezi ca se scapa usor de o ?
Si pe ce motiv ... Ca nu mai au perdele si daparii la casa ?
victorelalove- moderator
Traveling- Călătorind prin Cappadocia
Goreme- Parcul National din Cappadocia
Goreme este o localitate aflată in vechea Cappadocie, o regiune cu o puternică istorie, aflată in Turcia. Parcul Naţional Goreme, a fost trecut in lista monumentelor mondiale UNESCO in anul 1985. Un complex monahal din mai multe biserici săpate în piatră formează muzeul naţional în aer liber din Goreme, unul dintre cele mai vizitate locuri din Turcia.
La tot pasul peisajul zonei uimeşte, se poate vedea cât de ciudat poate eroda piatra formată prin erupţia unui vulcan acum multe zeci de mii de ani. Formele de relief bizare sunt ca la ele acasă, iar munţii coloraţi in galben, roşu şi punctaţi de alb şi roz înconjoară locul.
Cei care au trăit cu mii de ani în urmă pe aceste meleaguri au scobit stâncile pentru a-şi face adăposturi. Peşterile, tunelurile, şi sutele de oraşe subterane alcătuiesc acest peisaj unic. Oraşele subterane au servit drept loc de refugiu a creştinilor ce se fereau din calea soldaţilor romani.
andradamaria- vip
SUPERB !!!!andradamaria a scris:
Traveling- Călătorind prin Cappadocia
victorelalove- moderator
Istanbulul, cel mai mare oraş al Turciei a fost întemeiat de împaratul Constantin del Mare, pe locul fostei colonii greceşti, purtând numele de Constantinopol, capitală a Imperiului Bizantin.
Este cucerit in 1453 de către turci şi devine astfel capitala Imperiului Otoman. Numele oficial de Istanbul îl va primi în 28 martie 1930. In prezent nu mai este capitala Turciei, însa ocupă o poziţie majoră în economia şi cultura ţării, fiind cel mai important centru de comerţ international al Turciei.
Istanbulul ocupă locul cinci in lume cu o populaţie de peste 12,8 milioane locuitori.
Istanbulul este o mare metropolă, un centru cultural, economic şi financiar. Oraşul este împărţit în 39 raioane. Acesta este situat în Strâmtoarea Bosfor şi are portul cunoscut sub numele de Cornul de Aur. Se extinde atât în Europa (Tracia) cât şi în Asia(Anatolia) şi este prin urmare, singura metropolă din lume situată pe două continente.
Istanbul a fost ales capitala europeană a culturii în 2010 şi capitală europeană a sportului în 2012. Zonele istorice ale oraşului au fost adăugate la UNESCO pe Lista Patrimoniului Mondial în 1985
andradamaria- vip
Andrada !!andradamaria a scris:
Istanbulul, cel mai mare oraş al Turciei a fost întemeiat de împaratul Constantin del Mare
Urmatoarea oprire va fi la casa lui Murat !!
victorelalove- moderator
daca as sti unde este fi sigura ca i-as da o mana de ajutor s-o scoatem pe de acolo , poate am uitat multe lucruri , ni le mai amintim,victorelalove a scris:
Andrada !!
Urmatoarea oprire va fi la casa lui Murat !!
andradamaria- vip
Oraşul este situat pe malurile râului Orontes ( Asi Nehri), la aproximativ 22 km (14 mile) în înterior, de coasta mediteraneană. Este situat într-o vale înconjurată de munţi, Munţii Nur (Amanos ) la nord, Muntele Keldağ la sud şi Muntele Habib Neccar la est, munţi care abundă în marmură verde. Oraşul este străbătut de râul Orontes (Asi). Acesta lărgit şi îndiguit trece prin centrul oraşului.
Oraşul denumit în antichitate Antiochia, aparţinea Siriei antice, azi se află în provincia Hatay-Turcia.
Numele de azi al oraşului ascunde cu iscusinţă denumirea unuia dintre cele mai importante oraşe ale antichităţii. Antakia de azi e una şi aceeaşi cu Antiochia menţionată în Biblie şi în cărţile de istorie, o cetate fondată acum peste 2300 de ani de Seleucus I Nicator, generalul lui Alexandru cel Mare.
În perioada timpurie a Imperiului Roman, Antiochia era al treilea cel mai populat oraş al lumii, cu peste 500.000 de locuitori. Un adevărat New York al acelor vremuri. Amplasarea sa ideală, între munte şi mare, pe malurile fertile ale râului Orontes, îi asigura prosperitatea pe timp de pace şi protecţia pe timp de război.
Antiochia este considerată leagănul creştinismului non-israelit. Apostolul Pavel întemeind aici, într-o peşteră, prima biserică creştină şi folosind Antiochia ca bază pentru expediţiile sale misionare de la jumătatea primului veac după Hristos. Peştera în care Apostolul a rostit pentru prima oară cuvintele Evangheliei este şi locul unde – conform legendei – a fost găsită Lancea Sfântă (cu care soldatul roman l-a împuns pe Iisus în coastă pe dealul Golgotei).
Cu urcuşuri şi coborâşuri, Antiochia a avut o soartă înfloritoare până la cutremurul din 526, considerat al treilea cel mai devastator seism din istorie. Ce n-a distrus cutremurul a distrus incendiul care-a urmat iar apoi a continuat omul.
Multele situri inca existente dovedesc cât de importantă era aşezarea în trecut. De la ruine la citadela otomană, de la străduţele înguste şi vechile case sau gradini, la portul vechi, totul este un mic muzeu in aer liber.
nu ma pot desparti asa usor de ..ASI
andradamaria- vip
victorelalove a scris:Fetelor dupa cat se pare nu cred ca mai este nevoie de vreo interventie divina .
Buna seara dragalaselor!Vic stii ceva mai concret la ce ai spus aici s-au dai cu presupusu??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Buna seara dragalaselor!Vic stii ceva mai concret la ce ai spus aici s-au dai cu presupusu??
Buna , Lica !!
Nu stiu nimic ...mi-am spus si eu parerea . Ca prea erau impreuna peste tot ...si acum deodata nu mai ies nici prin Mall . Ceva te face sa-ti pui un semn de intrebare . Dar poate ca nu este nimic in neregula ... pur si simplu Burcin si-a dat seama ca era un "lucru urat" ca de fiecare data cand aparea Murat sa fie si ea ca o umbra a lui .
Dar si sa dispara de tot ? Iar este suspect ... Unde o fi dragostea aia mare a lor ? Disparu dupa 3 ani ? Aoleu ...
victorelalove- moderator
Buna , Denisa !!
victorelalove- moderator
Denisa, Lica
andradamaria- vip
dam o tura prin Turcia
andradamaria- vip
Eu imi dau in fiecare zi seama cat de diferiti sunt oamenii . Cred ca prima data ne diferentiaza continentul , apoi tara , apoi religia , apoi valorile familiale ...si intr-un final imi dau seama ca sunt peste 6 miliarde de "minunatii" . Unii duc totul spre extreme ...iar multi stau undeva pe mijloc .
Wowww ...superba omenirea !!!
Ptiu ...na ca dadui in oala cu melancolii . De fapt cu "analize " !!!!
victorelalove- moderator
Măi fetelor , mare e grădina zoologică din 'Stanbul şi multe maimuţe supraveţuiesc pe acolo , nu văz eu bine sau chiar e cu altă arătare Nurgul ??
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Mar 10 Ian 2012, 7:52 pm, editata de 1 ori
unitate prin diversitate suna cunoscut?????///victorelalove a scris:Eu imi dau in fiecare zi seama cat de diferiti sunt oamenii . Cred ca prima data ne diferentiaza continentul , apoi tara , apoi religia , apoi valorile familiale ...si intr-un final imi dau seama ca sunt peste 6 miliarde de "minunatii" . Unii duc totul spre extreme ...iar multi stau undeva pe mijloc .
andradamaria- vip
andradamaria a scris: unitate prin diversitate suna cunoscut?????///
Dar nici sa te "sparie" diversitatea asta !!! Daca ajungi sa te minunezi de ce creea planeta asta ici sa ...langa noi la maxim 23.000 de km ...ce o ascunde universul ?
Hai ca dam in altele ...dar nu ma pot abtine !!!
victorelalove- moderator
nu-mi dau seama, a scapat de fosila..si-i schimba ca pe sosete
andradamaria- vip
Pagina 26 din 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Subiecte similare
» 11.ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 23. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 35. AŞK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 19. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
» 27. ASK ve CEZA - Dragoste şi pedeapsă -Love & Punishment - General Discussions - Comentarii
Pagina 26 din 43
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum