14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+12
victorelalove
GUMUS-NOOR
ninnet
michiper68
vivi
dana17
lica54
Admin_dea05
axxa246
Nicky
pufy2010
dubaisport
16 participanți
Pagina 42 din 43
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
măi dar au dispărut vorbitorii de engleză , nimeni nu mai scrie nik despre minunatul trailer
Se pare ca toata lumea adormi . Dar eu aflai niste lucruri foarte interesante .
Eu ma intreb cum ajunge Mustafa sa-l impuste pe Kerim .
Eu ma intreb cum ajunge Mustafa sa-l impuste pe Kerim .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
eu nu adormii , mă uit la ASi , mai colind şi pe net, nici eu nu înţeleg cum ajunge Mustafa acolo
Foarte multe indicii pentru episodul asta ...si l-au facut varza in capul nostru . Cred ca ne vor mai da unul pana joi .
Dar am un fix .., imi place Enginul de mor cand se uita la Gullie .
Dar am un fix .., imi place Enginul de mor cand se uita la Gullie .
victorelalove- moderator
Frumos !!!
Eu nu cred ca mai scap de obsesia pentru Engin . Nu credeam ca mi se poate intampla ...spuneam cum se poate sa-ti placa asa mult un actor ? Si uite acum ... Tu ai incercat sa scapi de Murat ?
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Sam 10 Noi 2012, 12:15 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
da , dar în loc să scap de ei ( la mine sunt la pachet) parcă s-u lipit şi mai bine.
Cred ca asa se intampla .
Nu mai este scapare ...au ei ceva special . Turcii astia ...secretosi si si mai secretori ... Sa nu care cumva sa se inteleaga ceva de la ei .
Nu mai este scapare ...au ei ceva special . Turcii astia ...secretosi si si mai secretori ... Sa nu care cumva sa se inteleaga ceva de la ei .
victorelalove- moderator
Ma doare sufletul cand este impuscat !!!!!!!
Dar mie nu mi se pare ca are mustata , probabil unde este mai intuneric ...si oricum mie una imi place mai neras !!!
Dar mie nu mi se pare ca are mustata , probabil unde este mai intuneric ...si oricum mie una imi place mai neras !!!
victorelalove- moderator
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
se vad si becurile sub care cade kerim. sunt departe de casa. si in curte nu stiu ce cauta el pe acolo.
michiper68- vip
Oricum el se barbiereste mai rar . Cred ca de la barbierit si vine cand este impuscat ... de aceea are prosopul .DENISA a scris:e barba mai mare şi mie nu-mi place
Mie mi se pare mai sexy neras de 2 zile ...
Si pusca cred ca o geseste Mustafa pe langa casa ...pare o pusca de vanatoare .
Vad ca Beren , Engin si Fgsn ...sunt pe primele locuri . Stau bine .
Tube este si ea pe primul los intr-un clasament . Va castiga si ea ...Dar Murat deocamdata nu este pe nicaieri primul .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:cel care cade jos are eşarfă la gât şi eu zic că nu e Kerim
sau e prosopul în jurul gâtului după vegheta de la deget pare a fi Kerimel totuşi
el e denisa. fanii au zis ca e in plus fularul ala, ce o fi, dar actiunea nu e continua. il impusca il alt loc si dupa ceva timp. asha fac ei trailerele. sa nu intelegem nimic. era greseala daca aparea brusc fularul ala cand pleca de acasa.trailerele astea facute cu sarituri intentionate mai mult deruteaza.
michiper68- vip
michiper68 a scris:se vad si becurile sub care cade kerim. sunt departe de casa. si in curte nu stiu ce cauta el pe acolo.
Poate ca aude ceva ...Si se duce sa vada . Si oricum... el va dormi in casa aia ciu victimele ? Cand se mai intoarce acasa ? Sau este singur ? Ca daca este singurel ... moare !!!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Poate ca aude ceva ...Si se duce sa vada . Si oricum... el va dormi in casa aia ciu victimele ? Cand se mai intoarce acasa ? Sau este singur ? Ca daca este singurel ... moare !!!
sper sa mai avem un trailer. desi , ce e mai grav au aratat. ce logica ar mai avea sa faca al doilea trailer sa-l arate pe kerim vesel cand noi stim ca va fi impuscat? daca-l fac pe al doilea vor face o mica completare. daca au filmat si nu a fost episod aui avut timp si de trailere.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
si cand a fost fatmagul singura in pasaj cu erdo ne-am facut noi probleme desi stiam ca apare rahmi. gasesc ei o solutie, nici nu ne gandim ce solutie vor gasi.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
sper sa mai avem un trailer. desi , ce e mai grav au aratat. ce logica ar mai avea sa faca al doilea trailer sa-l arate pe kerim vesel cand noi stim ca va fi impuscat? daca-l fac pe al doilea vor face o mica completare. daca au filmat si nu a fost episod aui avut timp si de trailere.
Ai dreptate . Dar Kerim cand deschide usa are ceva in mana ...V-ati dat seama ce este ?
Eu cred ca prosopul este pentru ca a fost sa se spele ... sau ceva de genul asta .
Si cu pusca aia gasira sa-l lichideze ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Ai dreptate . Dar Kerim cand deschide usa are ceva in mana ...V-ati dat seama ce este ?
Eu cred ca prosopul este pentru ca a fost sa se spele ... sau ceva de genul asta .
filmeaza ca in filmele horror. e o bezna ca puteau sa-l faca sa se impiedice singur si sa se raneasca. ma mir ca a vazut mustafa unde sa traga la cat e de intuneric. asha fac in ultimul timp, filmari de noapte cu economie de lumina.
michiper68- vip
Probabil ca sunt femeile alea in casa ( daca or fi ) . Daca nu ...poate are Gullia vreo tresarire la impuscare ...si isi da seama ca ceva s-a intamplat cu el .michiper68 a scris:
si cand a fost fatmagul singura in pasaj cu erdo ne-am facut noi probleme desi stiam ca apare rahmi. gasesc ei o solutie, nici nu ne gandim ce solutie vor gasi.
Spun sa plece repede la cabana . Cred ca asa este ...cada aproape de locul unde s-au sarutat ...si el vede banca aia mica si neconfortabila inainte sa inchida ochii .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
si eu tot asha cred. ca se duce la cabana. sta ceva in casa si apoi iese , el stie de ce. si nici telefonul catre fatmagul nu poate fi o pista, poate sa o sune cat sta in casa si ea sa stea linistita. eu cred ca e fular.
michiper68- vip
Inca ceva ...Voua nu vi se pare ca este imbracat diferit atunci cand deschide usa ...fata de momentul cand este impuscat ?
Chiar ca este o bezna ...ma mir cum de au vazut sa filmeze ceva ... asta asa ...ca sa ne distrugem noi ochii !!
Chiar ca este o bezna ...ma mir cum de au vazut sa filmeze ceva ... asta asa ...ca sa ne distrugem noi ochii !!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Probabil ca sunt femeile alea in casa ( daca or fi ) . Daca nu ...poate are Gullia vreo tresarire la impuscare ...si isi da seama ca ceva s-a intamplat cu el .
Spun sa plece repede la cabana . Cred ca asa este ...cada aproape de locul unde s-au sarutat ...si el vede banca aia mica si neconfortabila inainte sa inchida ochii .
nu vezi ca numai el pateste ce-i mai rau? selim nu are nimic, erdo mai primeste cate o cazma in cap si sta cu plasa in cap ca sa se intrebe fanii ce ingrijiri medicale i-au acordat ca nu l-au ras in cap pe bucata lovita, mukko se catara pe toate geamurile si nu-i intra nici o aschie in deget, toate relele din lume pe kerim.
michiper68- vip
Este in rolul principal , Michi !!michiper68 a scris:... toate relele din lume pe kerim.
Fanele isi fac griji pentru el ... Ai vazut tu pe cineva sa planga cand s-a ales Erdogan si sapa in cap ?
Acum toata lumea sta si analizeaza , pe unde este rana , cum va fi salvat ... Asta este ...rolul principal este cel pentru care lumea plange .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Este in rolul principal , Michi !!
Fanele isi fac griji pentru el ... Ai vazut tu pe cineva sa planga cand s-a ales Erdogan si sapa in cap ?
Acum toata lumea sta si analizeaza , pe unde este rana , cum va fi salvat ... Asta este ...rolul principal este cel pentru care lumea plange .
pai s-au chinuit atata sa ne explice ca fatmagul e rolul principal. e drama lui fatmagul. sa-l lase pe kerim in pace. pana acum kerim se tot culpabiliza ca nu trebuie sa o lase singura pe fatmagul ca mereu pateste cate ceva, acum de ce l-a lasat fatmagul singur? nu cred ca acasa erau ozge ca nu se ducea el singur intr-o casa cu femei straine singure mergea si fatmagul. probabil el s-a dus sa spele geamurile la cabana si sa verifice hidroforul poate vor fetele sa inoate in cada...
michiper68- vip
Pagina 42 din 43 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43
Subiecte similare
» 51. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 20. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 6. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii