14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+12
victorelalove
GUMUS-NOOR
ninnet
michiper68
vivi
dana17
lica54
Admin_dea05
axxa246
Nicky
pufy2010
dubaisport
16 participanți
Pagina 13 din 43
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
victorelalove a scris:BUNA DIMINEATA !!
O saptamana frumoasa va doresc .
Denisa , Si mie imi place Kerim cand sta de voba cu avocatul in episodul 57 .
Deci vor incepe sa difuzeze FGSN si in alte tari ...stiu ca a inceput in Croatia .
Merita ...sezonul 1 este frumos rau ...si tocmai bine , pana ajung cu vizionarea la sezonul 2 se va sti deja finalul ( care eu cred ca va fi happy ) asa ca sa va trece peste momentele de suparare .
Multumim , Lica !!
Multumim, Dubai !!
buna Vic
mie tare mi-e frica sa nu faca un ultim episod de mare ..fas
le cam sta in fire turcilor sa o zbarleasca la final...ai vzt si Ask ce finish a avut
croatii fac cu FGSN cum au fct si romanii cu Ask..il difuzeaza in timp ce se filmeaza inca...
ma mir de arabi ca lor nu le sta in fire asa ceva....maine se termina Ask si la ei si vor da KAPALI CARSI ( grand bazar ) cu Olgun Simsek si Asli Tandogan
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
Buna , Dubai !!
Nici nu ma gandesc ca nu va fi un sfarsit repezit ( asa sunt turcii la final - PE REPEDE INAINTE !!!)
Sigur in ultimul episod ii va si culca ... Gullia va ramane insarcinata ...va si naste vreo 2 copii . Dar nu ma deranjeaza atata timp cat este happy . De fapt nu cred ca ma va deranja nici daca nu va fi happy ... atata timp cat nu-l omoara pe Kerim . In rest pot sa moara toti .
Am inceput sa revad sezonul 1 . Imi alina suferinta !!!!!!!!!!!! Enginu' joaca asa de bine ... si astia nu mai au nevoie de el .
Nici nu ma gandesc ca nu va fi un sfarsit repezit ( asa sunt turcii la final - PE REPEDE INAINTE !!!)
Sigur in ultimul episod ii va si culca ... Gullia va ramane insarcinata ...va si naste vreo 2 copii . Dar nu ma deranjeaza atata timp cat este happy . De fapt nu cred ca ma va deranja nici daca nu va fi happy ... atata timp cat nu-l omoara pe Kerim . In rest pot sa moara toti .
Am inceput sa revad sezonul 1 . Imi alina suferinta !!!!!!!!!!!! Enginu' joaca asa de bine ... si astia nu mai au nevoie de el .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
ce vina are fatmagul
buna idee...am vzt clipul de la croate ...ce figura avea Gulli..zici ca e o copilavictorelalove a scris:Buna , Dubai !!
dubaisport- vip
Amandoi par mai copilasi ...bine nici acum nu zici ca sunt prea maturi . Cel putin cand se plimba ei prin paduri ...zici ca au cel mult 18 ani .dubaisport a scris:
buna idee...am vzt clipul de la croate ...ce figura avea Gulli..zici ca e o copila
Nu ai vazut cand l-a luat Gullia de mana ? Zicei ca vin de la gradinita si le-a spus mama ...SA SE TINA BINE , BINE DE MANUTZE ...CA SA NU CARE CUMVA SA SE PIARDA !!! Pacat ca nu au jucat impreuna in alt proiect ... Eu sper sa-i mai vad .
Nu sunt fan Beren ...dar imi place cum "da" langa Engin .
Si pe Beren si pe Engin ... ii prinde fastaceala de adolescent indragostit !!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Pacat ca nu au jucat impreuna in alt proiect ... Eu sper sa-i mai vad .
Nu sunt fan Beren ...dar imi place cum "da" langa Engin .
nu cred ca vor mai juca impreuna asa curand....cred ca vor trece ani pana la un nou proiect comun
turcii reunesc cuplurile de pe micile/marile ecrane dupa pauze lungi
dar ar fi interesant de vzt ..ce roluri vor avea atunci..poate un engin mai agresiv si o Beren mai...flusturatica ?
dubaisport- vip
dubaisport a scris:...poate un engin mai agresiv si o Beren mai...flusturatica ?
Adica un Mustafa Bulut ...si o Bihter .
Stii clipurile cu ei ? Sunt geniale ... ma fac sa-mi doresc un dizi cu ei .
Poate ca vor juca intr-un film ... asta nu cred ca ii impiedica .
Si apoi producatorii cred ca si-au dat seama ca este un cuplu care atrage fanii ca un magnet ... Ei vor bani !!!!!!!!!
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Adica un Mustafa Bulut ...si o Bihter .
Stii clipurile cu ei ? Sunt geniale ... ma fac sa-mi doresc un dizi cu ei .
Si apoi producatorii cred ca si-au dat seama ca este un cuplu care atrage fanii ca un magnet ... Ei vor bani !!!!!!!!!
exact...ai zis bine cele 2 personaje...
mi-au placut clipurile
chiar daca vor bani ,producatorii nu se avanta sa reediteze cuplurile actoricesti..vezi Murat si Tuba...
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
exact...ai zis bine cele 2 personaje...
mi-au placut clipurile
chiar daca vor bani ,producatorii nu se avanta sa reediteze cuplurile actoricesti..vezi Murat si Tuba...
Urmeaza un clip cu nunta lor din cate am inteles ... Cred ca va fi genial !!
Asa incepe BBO ...cu nunta lui si episodul de termina dupa ce o impusca pe femeia pe care o iubeste . Superb serialul ... sper ca o sa-l traduca in curand .
Din cate am inteles de la Michi ... dupa ce au terminat cu Ezelu' ...Cansu si Kenan au jucat intr-un film . Asa ca de ce nu si cu Beren si Engin ?
Cat despre Murat si Tuba ... conteaza ce au mai vrut si ei . Nu ai vazut ca mai mereu au evitat sa vorbeasca despre cum s-au inteles ...
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
pai in filme artistice e foarte probabil sa-i vedem mai curand..eu ma refeream la serialevictorelalove a scris:
Din cate am inteles de la Michi ... dupa ce au terminat cu Ezelu' ...Cansu si Kenan au jucat intr-un film . Asa ca de ce nu si cu Beren si Engin ?
partenerul lui beren din noul film din aprilie ,cel in care ea joaca rolul unei grecoaice este Kivanc
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
pai in filme artistice e foarte probabil sa-i vedem mai curand..eu ma refeream la seriale
partenerul lui beren din noul film din aprilie ,cel in care ea joaca rolul unei grecoaice este Kivanc
Pai de filme vorbesc . Nici mie nu mi-ar placea sa-i vad imediat intr-un nou serial .
Vreau ca Engin sa aiba o noua partenera ... sa vedem cum se formeaza chimia si asa mai departe .
Dar am inteles ca nu ar fi Kivanc ( care cred ca este rasfatatul Ay Yapim ) ... ca nu se stie cine este personajul principal masculin . Si apoi ... eu nu cred ca va fi filmat ceva pana nu vor termina FGSN ... si asa au un program infernal . Dar poate ca se termina filmarile in mai . Tot ce este posibil .
Si mai cred ca Ay Yapim il va pierde pe Engin .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Dar am inteles ca nu ar fi Kivanc ( care cred ca este rasfatatul Ay Yapim ) ... ca nu se stie cine este personajul principal masculin . Si apoi ... eu nu cred ca va fi filmat ceva pana nu vor termina FGSN ... si asa au un program infernal . Dar poate ca se termina filmarile in mai . Tot ce este posibil .
Si mai cred ca Ay Yapim il va pierde pe Engin .
kivanc nu a negat..cand a fost intrebat
pai ce program infernal au ? nu e prima actrita care filmeaza in paralel..a facut-o si Nurgul cand filma la Ask si nu s-a vaitat..ba era chiar incantata.
mai mult de 30 de zile nu au ce filma...
e normal la ei..sa se mute actorii de la o casa de prod la alta
dubaisport- vip
Din cate am inteles Beren se va ocupa numai de filme dupa ce termina cu FGSN . Nu va mai juca in seriale .
Si da ...este ceva intalnit la ei ca actorii sa place de la o casa de productie la alta . Dar ma gandesc ca poate Ay Yapim -ul stie ca Engin atrage fani . Dar nu cred ca dau ei prea mult pe talentul lui .
Mie in FGSN mi se pare ca este ingradit ...De fapt nu cred ca asta este cuvantul potrivit . Mai repede este dezavantajat de scenariu ... are cateodata niste replici si niste actiuni de te doare capul .
Mie imi place cand vorbeste la telefon ... pentru ca atunci vedem cat de talentat este .
Imi amintesc de scena cu telefonul dat de Tata in sezonul 1 . Wowww ... era ca un leu scapat din cusca Engin . Mi-a placut asa de mult scena aia ... care pana la urma era un monolog de toata frumusetea .
Acum ...intre carat doua verze ... si o legatura de patrunjel uscat -ESTE PREA DE TOT !!! Si totusi are talent si la asta ... nu pare banal . Parerea mea !!!!
Si da ...este ceva intalnit la ei ca actorii sa place de la o casa de productie la alta . Dar ma gandesc ca poate Ay Yapim -ul stie ca Engin atrage fani . Dar nu cred ca dau ei prea mult pe talentul lui .
Mie in FGSN mi se pare ca este ingradit ...De fapt nu cred ca asta este cuvantul potrivit . Mai repede este dezavantajat de scenariu ... are cateodata niste replici si niste actiuni de te doare capul .
Mie imi place cand vorbeste la telefon ... pentru ca atunci vedem cat de talentat este .
Imi amintesc de scena cu telefonul dat de Tata in sezonul 1 . Wowww ... era ca un leu scapat din cusca Engin . Mi-a placut asa de mult scena aia ... care pana la urma era un monolog de toata frumusetea .
Acum ...intre carat doua verze ... si o legatura de patrunjel uscat -ESTE PREA DE TOT !!! Si totusi are talent si la asta ... nu pare banal . Parerea mea !!!!
victorelalove- moderator
Neaţa drăgălaşelor !!!
văz că joi figurează în program fără T-ul de reluare
văz că joi figurează în program fără T-ul de reluare
Buna , Denisa !!
Deci s-ar putea sa fie . Dar cand il termina ? Ca abia astazi au inceput filmarile .
Poate ca se grabesc si ei putin ... si vad daca reusesc "sa-l" lanseze in ultima secunda .
Ar fi grozav !!!!!!
Deci s-ar putea sa fie . Dar cand il termina ? Ca abia astazi au inceput filmarile .
Poate ca se grabesc si ei putin ... si vad daca reusesc "sa-l" lanseze in ultima secunda .
Ar fi grozav !!!!!!
victorelalove- moderator
Vic , parcă nu aş crede că nu filmează şi în avans , eu zic că totuşi au măcar 2 ep în avans făcute .
DENISA a scris: Vic , parcă nu aş crede că nu filmează şi în avans , eu zic că totuşi au măcar 2 ep în avans făcute .
Cica nu au ...
Si mie mi se pare aiurea ca sa nu aibe si ei acolo ...de-un episod macar . Se mai intampla sa intarzii , trebuie sa fii si tu acoperit . Dar cine stie ce gandesc sau nu gandesc .
Ti-a placut faza de la bucatarie ?
Nu-i asa ca a fost moartea pasiunii ( cum spui tu ) ?
Zici ca au semnat tratatul de pace ... si dupa aceea au dat mana in cel mai diplomatic mod posibil .
Pai daca este sa ma uit la scena cand nu a plecat el si ea il certa ... este de 1000 de ori mai incitanta .
victorelalove- moderator
nici măcar o îmbrăţişare ca fraţii nu au avut.
măi dar dacă unul dintre ei se simte rău şi lipseşte de la filmări o perioadă de câteva zile ce fac suspendă ep ??? nu cred , eu cred că au totuşi şi secvenţe filmate anterior , poate filmează şi în săptămâna în curs şi le asamblează apoi , doar plecarea lui Beren în Italia fusese anunţată doar nu a venit aşa pe nepusă masă, sigur şi-au luat măsuri ,asta dacă tot se vreau profesionişti.
măi dar dacă unul dintre ei se simte rău şi lipseşte de la filmări o perioadă de câteva zile ce fac suspendă ep ??? nu cred , eu cred că au totuşi şi secvenţe filmate anterior , poate filmează şi în săptămâna în curs şi le asamblează apoi , doar plecarea lui Beren în Italia fusese anunţată doar nu a venit aşa pe nepusă masă, sigur şi-au luat măsuri ,asta dacă tot se vreau profesionişti.
GENIAL !!!!!!!DENISA a scris: nici măcar o îmbrăţişare ca fraţii nu au avut.
Am impresia ca se roaga Kerim si apare "ingerul lui pazitor" spunandu-i ca nu are nici o sansa cu Gullia ...asa ca mai bine isi ia gandul .
Deci ... nu au nici o cursivitate scenele lor . Acum se pupa , acum nu mai au nimic unul cu altul . Acum se imbratiseaza ...acum se uita ca la un strain . Daca suntem noi nebuni ... atunci asta este .
victorelalove- moderator
să ştii că e un amalgam , asta se vede din evoluţia acţiunii, nu vezi că amu se îmbrăţişează , ep următor e ca şi cum nu s-ar cunoaşte şi nu au nici o treabă unul cu altul , eu nici acum nu am înţeles ce au vrut să ne arate cu ieşirile avocatului şi apariţia acelor dudui din maşină.
DENISA a scris:... eu nici acum nu am înţeles ce au vrut să ne arate cu ieşirile avocatului şi apariţia acelor dudui din maşină.
Sa fie ...parca asa scriu in scenariu . Sa fie acolo ...ce daca nu are logica . Noi cu ce sa mai umplem atatea episode ?
Ce ar spune de niste scene frumoase intre cei doi ? Fara aiureli si "tampiteli" ...
Dar nu cred ca se vor mai face bine .
Spunea o fana ca ea oricum nu mai crede in cuplul Kerim-Fatmagul ... orice s-ar mai intampla in continuare , nu ar mai avea credibilitate .
Spunea ca si daca Gullia l-ar viola pe Kerim ... tot nu ar fi "miscata de scena" !!! Eeeeeeeeeeee ...cred ca totusi la asta ar fi de comentat .
victorelalove- moderator
din violentată să devină violatoare ??? ar fi ceva
DENISA a scris:din violentată să devină violatoare ??? ar fi ceva
Eeeee... sa-i vina Gulliei ideea asta si o ajuta si Mukka cu cea mai mare placere .
Spunea ca si daca l-ar fi violat acolo pe canapea cand s-au pupat ... tot nu ar fi trait vreun sentiment .
Eu le spun asa scenaristelor ... sa incerce si faza in care Gullia se napusteste asupra lui Kerim , ca sa stim sigur ce sentimente traim !!!!!!!!
victorelalove- moderator
Vic , Mukka i-ar întruchipa pe Erdogan , Selim şi Vural , ea face cât 3 în 1 iar Fatmagul pe Kerimel , se ocupă doar cu privitul
DENISA a scris:Vic , Mukka i-ar întruchipa pe Erdogan , Selim şi Vural , ea face cât 3 în 1 iar Fatmagul pe Kerimel , se ocupă doar cu privitul
Am ras cu lacrimi !!
Pai il traumatizeaza pe viata . Cu toata dragostea de la Gullie ...si de la oricine altcineva , nu cred ca-si mai revine vreodata .
Iti spun eu ca scenaristele vor din nou sa-l duca pe Kerim in anexa ...de aceea si o aduc pe fata aia in casa ...
Dar de ce nu se muta cu tot cu Gullie acolo ? Si asa anexa este libera acum ... TOATE LIPITORILE SUNT IN VILA ... ca deeeeeee ....aerul este mai "pur" .
victorelalove- moderator
nu s-a dărmat anexa ???
Vic dar dacă după viol Kerimel va fi consiliat de o terapeută 90-60-90???
Vic dar dacă după viol Kerimel va fi consiliat de o terapeută 90-60-90???
Pagina 13 din 43 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 43
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Pagina 13 din 43