14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+12
victorelalove
GUMUS-NOOR
ninnet
michiper68
vivi
dana17
lica54
Admin_dea05
axxa246
Nicky
pufy2010
dubaisport
16 participanți
Pagina 33 din 43
Pagina 33 din 43 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 43
Re: 14. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Daaaaaaaaaaaaaaa ...partea plina a paharului este cam pe jumatate . Ca niciodata nu si-au spus si ei :dubaisport a scris:
hai sa vedem partea plina a paharului ..Gulli ai spune ca-l iubeste ,a 3 oara ..
Vic, ies un pic
vbm mai tarziu !
- TE IUBESC , KERIME !!
- TE IUBESC , GULLIO !!
O zi frumoasa , Dubai !!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
hello everybody
I'm also watching this serie, and I like it so much, Beren Saat is a very good actress, I see her in Aski Memnu who It is the opposite caracter, so that proves me that she is very talended, very natural and so emotional, but concerning Kerim, I just found him a little bad, for me he is far from being the best actor, besides there was no chemestry between them
but I realy found this serie very interesting, and both of the script and the cast are so good, and now I wating for the 58th episode...
I'm also watching this serie, and I like it so much, Beren Saat is a very good actress, I see her in Aski Memnu who It is the opposite caracter, so that proves me that she is very talended, very natural and so emotional, but concerning Kerim, I just found him a little bad, for me he is far from being the best actor, besides there was no chemestry between them
but I realy found this serie very interesting, and both of the script and the cast are so good, and now I wating for the 58th episode...
kajol48- membru activ
Data de inscriere : 15/07/2010
Localizare : france
fetelor trebuie sa votam!!!! daca vrem sa-l vedem pe murat sau pe engin la premiile ayakli trebuie sa votam. murat apare de 2 ori.
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/ayakligazete_com_un_2011_yili_televizyon_yildizlari_anketi_basladi_.htm
in partea stanga scrie anket. sunt multe categorii dar pentru a vota trebuie sa votam pe rand, una cate una din categorii. dupa ce am votat o categorie , imediat apare pe pagina principala rezultatul si in stanga la anket se schimba categoria. pana acum murat nu sta foarte bine. engin akyurek si fatmagul stau foarte bine. la sfarsit va apare si toata lista. fatmagul apare si la serial si la muzica pentru serial. engin e pe primul loc, apare de vreo 3 ori.
http://www.ayakligazete.com.tr/haber/ayakligazete_com_un_2011_yili_televizyon_yildizlari_anketi_basladi_.htm
in partea stanga scrie anket. sunt multe categorii dar pentru a vota trebuie sa votam pe rand, una cate una din categorii. dupa ce am votat o categorie , imediat apare pe pagina principala rezultatul si in stanga la anket se schimba categoria. pana acum murat nu sta foarte bine. engin akyurek si fatmagul stau foarte bine. la sfarsit va apare si toata lista. fatmagul apare si la serial si la muzica pentru serial. engin e pe primul loc, apare de vreo 3 ori.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
kajol48 a scris:hello everybody
hi dear! welcome!
michiper68- vip
ce vina are fatmagul
but concerning Kerim, I just found him a little bad, for me he is far from being the best actor, besides there was no chemestry between them
but
hy....you mean Kerim's performance in this series ? where did you see him BAD ?
maibe you saw Bir Bulut...
in this series is the most patient and protective man.....you are right ,Beren is a good actress but olso Engin is same too.
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
ce vina are fatmagul
michiper68 a scris:fetelor trebuie sa votam!!!! daca vrem sa-l vedem pe murat sau pe engin la premiile ayakli trebuie sa votam. murat apare de 2 ori.
pai hai sa-l votam Michi...
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
pai hai sa-l votam Michi...
eu l-am votat. e pe primul loc cu 22%.
michiper68- vip
Hello !! Welcome !!kajol48 a scris:hello everybody
In my opinion Engin is a great actor !!!!! Sorry if you don't feel that .But everybody is free to have personal feelings about a serial ...and an actor .
Michi , pai hai sa votam ce mai stam ?
Hai ca ma incurcacii in tipsuri si pareri si de toate . Cred ca Kerim va fi atacat de toata lume in episodul viitor .
Uitati aici un comentariu interesant :
Regarding Mustafa, all the hints show that Mustafa is involved in hurting Kerim in some way.. But, Ozge's brother will also try something, but he is more angry at FG; he may attack FG and Kerim will get into the fray. But, Mustafa is involved and is not around-I think he is in the house in the woods, and Kerim brings Ozge there, and Mustafa attacks him as he arrives. Kerim is hurt in the pace of the first kiss...
victorelalove- moderator
Dubai , se refera la faptul ca nu-i place cum joaca Engin . Ca nu este un actor bun .dubaisport a scris:
hy....you mean Kerim's performance in this series ? where did you see him BAD ?
victorelalove- moderator
And one more thing : HERE EVERYBODY LIKES ENGIN !! For real ...and we really care about him !!!!!!!!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 13 Ian 2012, 7:19 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:
eu l-am votat. e pe primul loc cu 22%.
l-am votat si eu Michi, plus multe alte cele de pe acolo,de ma saturasem bifand
dubaisport- vip
ce vina are fatmagul
Vic ..respectiva / respectivul s-a referit la tot ....eu nu am vrut sa fiu rea , m-am referit doar la caracterul lui Kerim.....vad ca tu ai fost mai acida
dar tu ai dreptate in felul tau....nu stiu aces "fan " la ce se astepta sa faca Kerim ....
dar tu ai dreptate in felul tau....nu stiu aces "fan " la ce se astepta sa faca Kerim ....
dubaisport- vip
Eu tot consider ca nu am fost destul de acida .dubaisport a scris:Vic ..respectiva / respectivul s-a referit la tot ....eu nu am vrut sa fiu rea , m-am referit doar la caracterul lui Kerim.....vad ca tu ai fost mai acida
Ti se pare ca am fost rea ? Mie nu ...insa nu poti sa vii atat de inversunat impotriva unui actor care stii ca place la multa lume . Si mai ales ca a vazut bine cat de multe se posteaza despre Engin ...cu Beren mai subtire .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Eu tot consider ca nu am fost destul de acida .
Ti se pare ca am fost rea ? Mie nu ...insa nu poti sa vii atat de inversunat impotriva unui actor care stii ca place la multa lume . Si mai ales ca a vazut bine cat de multe se posteaza despre Engin ...cu Beren mai subtire .
tu ai fost mai acida decat mine ..dar nu ai fost suficient de acida
ai dreptate..aici toata lumea il apreciaza pe engin
dubaisport- vip
Acum stii cum este ...nu putem nici sa incepem in forta . Mai asteptam sa vedem ce sa va intampla , ce va mai posta si daca va mai posta . De ce sa facem o furtuna intr-un pahar ? Daca asta este parerea ei / lui ... foarte bine , ne-a impartasit-o , am luat la cunostiinta I-am spus ca noi il iubim pe Engin . Asa ca a cum a luat si el /ea la conostiinta ceea ce simtim noi . Daca mai ai idei ... spune , TE ASCULT CU MARE DRAG .dubaisport a scris:
tu ai fost mai acida decat mine ..dar nu ai fost suficient de acida
ai dreptate..aici toata lumea il apreciaza pe engin
Pot fi si mai acida ...stai fara grija . Dar sa fim diplomati . Nu ?
Hai ca am votat si eu de mi-au curs apele ... Am votat asa de aiurea la celelelte categorii ...de cred ca se crucesc aia cand vad .
Dar Enginu' sta foarte bine .
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Hai ca am votat si eu de mi-au curs apele ... Am votat asa de aiurea la celelelte categorii ...de cred ca se crucesc aia cand vad .
Dar Enginu' sta foarte bine .
si eu am bifat categorii de care nu am auzit niciodata, sau nume.....credeam ca nu mai ajung la engin..
noroc ca ne-a specificat michi ca sunt multe categ ..altfel .....
dubaisport- vip
ce vina are fatmagul
Engin sta bine ,da...nu ma asteptam ,mai ales ca voturile sunt ptr anul 2011...cand era si Ask-ul la inaintare..dar multi nu l-au mai votat pe Murat de data asta
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
si eu am bifat categorii de care nu am auzit niciodata, sau nume.....credeam ca nu mai ajung la engin..
noroc ca ne-a specificat michi ca sunt multe categ ..altfel .....
Asa este , Dubai !! Tot Michi sa ne salveze ... ca eu ma uitam ca in lemne .
Si momentan sunt suparata ...nici mie nu-mi plac multi actori ...dar nu ma duc sa spun ca nu-mi plac . De ce sa-mi pierd timpul cu cineva pe care nu-l admir ? Timp pierdut ...
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Si momentan sunt suparata ...nici mie nu-mi plac multi actori ...dar nu ma duc sa spun ca nu-mi plac . De ce sa-mi pierd timpul cu cineva pe care nu-l admir ? Timp pierdut ...
ai dreptate...nici eu nu ma bag ca musca in lapte....
eu cred ca respectivul nici nu stia ce vrea,cred ca a copiat traducerea de undeva ..
dubaisport- vip
the trailer of episode 58 will be aired tonight
vivi- vip
Data de inscriere : 09/10/2009
Tot ce este posibil ...si atunci este si mai rau . Daca nu stapanesti cunosterea unei limbi si a sensului cuvintelor din limba respectiva ...de ce sa risti ?dubaisport a scris:
ai dreptate...nici eu nu ma bag ca musca in lapte....
eu cred ca respectivul nici nu stia ce vrea,cred ca a copiat traducerea de undeva ..
Vad ca si FGSN sat bine in sondaje . Si are Enginu' la o categorie 39% .
Vivi !! In seasa asta avem trailer ?????
victorelalove- moderator
Bună seara !!!
good evening ! Kajol48 مساء الخير! bonne soirée!
I am not a fan neither of the two (Beren or Engine) but in this series attracted me Engin's smoothness, warm tone of voice his heat, shyness by gestures. and show the series attracted me but now it seems too much suffering ,I think they will not healing the victim.
good evening ! Kajol48 مساء الخير! bonne soirée!
I am not a fan neither of the two (Beren or Engine) but in this series attracted me Engin's smoothness, warm tone of voice his heat, shyness by gestures. and show the series attracted me but now it seems too much suffering ,I think they will not healing the victim.
ce vina are fatmagul
buna VIVI..multumim ptr stire....
dubaisport- vip
victorelalove- moderator
ce vina are fatmagul
ai auzit Vic ...aici stam pana la noapte ..sa vedem promo