Cemal Hünal
+5
crem.caramel
Admin_dea05
Hatice2J
GIULIA
dea05
9 participanți
Pagina 5 din 6
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Cemal Hünal
Issız Adam Hünal barmenliği sevdi
06.10.2011
Oyuncu Cemal Hünal geçtiğimiz gece katıldığı 'Dockers Alpha Khaki' tanıtım gecesi partisinde yine barın arkasına geçti. Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in 'Rook, Gossip Girl' isimli mekanında düzenlenen özel bir partide barın arkasına geçen ünlü isim, konuklara kendi elleriyle hazırladığı kokteylleri ikram etti. Aynı zamanda mekanda işletmecilik yapan Hünal , oyunculuktan sonra içki hazırlamaktaki marifetlerini de herkese göstermiş oldu.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Bunlar benim arkadaşlarım’
Atlara olan ilgisiyle bilinen Cemal Hünal, köpeklere karşı da büyük sevgi besliyor. Hünal, önceki gün köpekleri Tobi ve Maya ile Nişantaşı’nda yürüyüşe çıktı. Köpeklerini çok sevdiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, "Atları ve köpekleri çok seviyorum. Tobi ve Maya haricinde çiftlikte de köpeklerim var. Bunlar benim arkadaşlarım" dedi.
Atlara olan ilgisiyle bilinen Cemal Hünal, köpeklere karşı da büyük sevgi besliyor. Hünal, önceki gün köpekleri Tobi ve Maya ile Nişantaşı’nda yürüyüşe çıktı. Köpeklerini çok sevdiğini söyleyen yakışıklı oyuncu, "Atları ve köpekleri çok seviyorum. Tobi ve Maya haricinde çiftlikte de köpeklerim var. Bunlar benim arkadaşlarım" dedi.
‘BEN iSTiYORUM AMA...’
Lale Cangal’la hayatını birleştiren Cemal Hünal’a, Nişantaşı’nda dolaşırken rastladık.
Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Hünal, “Çocuk düşünüyor musunuz?” sorusuna, “Ben düşünüyorum da, hanımefendi düşünmüyor” yanıtını verdi.
Lale Cangal'ın ayakkabısının altındaki dilekler
Cemal Hünal ile evlenen Lale Cangal, ayakkabısının altını twitter'da gösterdi.
Eylül ayında Cemal Hünal ile evlenen Lale Cangal, adete uydu ve ayakkabısının altına yakınlarının adını yazdı.
Cangal arkadaşı Mine Tugay'ı unutmadı.Ancak Tugay durumu biraz geç fark etti. Oyuncu , önceki gün ayakkabının fotoğrafını " yeni gördüm" notuyla twitter'da paylaştı.
Televizyongazetesi
buna ziua.si la multi ani de 1 MARTIE.
noul film al lui CEMAL
noul film al lui CEMAL
Bruni-My- membru senior
Data de inscriere : 17/09/2009
Varsta : 46
Localizare : Galati
Yapımcı Cemal Hünal'ı Diziden Yolladı
'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' dizisinin yapımcısı Burhan Özkan, ekranda istenileni veremediğini düşündüğü Cemal Hünal'ı kadrodan çıkardi
Cemal Hünal'a şok! TRT'de yayınlanan 'Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam' dizisinde 'Solakbaşı Murat' karakterini canlandıran Hünal; yapımcı Burhan Özkan'ın isteğiyle dizinin yeni sezonunda rol almayacak.
ATLAR ONUNMUŞ
Hünal'ın oyunculuk anlamında diziye çok bir şey katmadığını ve ekranda bekleneni vermediğini düşünen Özkan, ünlü oyuncunun diziye devam etmesini istemedi. Cemal Hünal'ın dizi kadrosundan çıkarılmasının bir başka nedeninin de; dizide kullanılan atların teminini kendi çiftliğinden sağlaması olduğu söyleniyor. Hünal'ın, bu yolla ayda ekstra 30 bin lira kazanç elde ettiği iddia ediliyor. Burhan Özkan'ın dizideki atların Hünal'a ait olduğunu 13'üncü bölümden sonra öğrendiği belirtiliyor.
SET Mi, DÖNERCi Mi?
‘Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ dizisinin setine yapımcıdan habersiz çiftliğindeki atları verdiği konuşulan Cemal Hünal, iddiaları basın toplantısıyla yalanladı.
Dizinin yapımcısı Burhan Özkan’la gazetecilerin karşısına çıkan Hünal, “Yapımcıdan gizli saklı o sete at sokmak, çalıştırmak nedir? Burası dönerci dükkanı mı? Burhan Bey’in istediği zaman, istediği saatte ben ve atlarım emrine amadeyiz. Hem de ağzımız kulaklarımıza varıncaya kadar” dedi.
Milliyet
HÜNAL’IN YERİNE SURVİVOR NİHAT MI?
‘Bir Zamanlar Osmanlı-Kıyam’ dizisinden ayrılan Cemal Hünal’ın yerine Survivor yarışmasının galibi Nihat Altınkaya’nın geçeceği öne sürüldü.
Hünal’ın neden diziden ayrıldığıyla ilgisi son iddiaya gelince: Oyun- cu, yeni sezonda bölüm başına aldığı ücrete zam yapılmayınca kadrodan ayrılmış.
SEÇKİN ŞENVARDAR
***Aici puteţi citi articolul
Erika’ya gitarlı serenat
“Sahil Güvenlik” dizisinin yıldızlarından Erika Eleniak iş için geldiği İstanbul’da dostlarıyla yemeğe çıktı.
Gece, Cemal Hünal’ın seslendirdiği şarkılarla renklendi. BİR döneme damgasını vuran “Sahil Güvenlik” (Baywatch) dizisinde Shauni McClain karakterini canlandıran, “E.T.” ve “Kuşatma Altında” (Under Siege) filmleriyle de tanınan Amerikalı oyuncu Erika Eleniak, iş için Türkiye’ye geldi. Eleniak, önceki akşam da İstanbul’daki dostlarıyla yemeğe çıktı. Kuruçeşme Balık’taki yemeğe “Issız Adam” filmiyle yıldızı parlayan oyuncu Cemal Hünal ve eşi Lale Cangal da katıldı. Bir ara gitarı eline alan Cemal Hünal, seslendirdiği Türkçe ve İngilizce şarkılarla yemeğe katılanları eğlendirdi.
Ünlü playboy Erika Eleniak'tan silikon taktıranlara uyarı!
Dün akşam Maltepe'de ki Parga Balık'ta ünlü oyuncu Cemal Hünal, Survivor Hasan, Ahu Tuğba'nın kızı Anjelik ve ünlü playboy yıldızı Erika Eleniak birlikte yemek yediler. Mekanın önünde GECCE.TV kamerası karşısına geçen ünlüler açıklamalarda bulundular. Erika ile röportajı ünlü oyuncu Cemal Hünal gerçekleştirdi. Türkiye'ye balık yemek için geldiğini belirten Erika, yeni bir projede Cemal Hünal'la beraber yer alacaklarını da söyledi. Ayrıca Türkiye'ye gelmesinin bir diğer sebebi ise göğüslerindeki silikonlarını güvendiği Dr. Hasan Fındık'a çıkarttırmak istemesi. Erika'ya silikonlarını neden çıkarttırmak istediği sorulunca, "Silikonları yaptırınca 10 - 15 sene sonra çıkartmak gerekiyor. Güvenlik için. Ayrıca biraz daha rahat olmak ve kurtulmak istiyorum" şeklinde cevap verdi.
http://www.gecce.com/video/magazin-forever/unlu-playboy-erika-eleniaktan-silikon-taktiranlara-uyari
CEMAL HÜNAL DİZİYE DEVAM EDECEK Mİ?
http://www.ayakligazete.com/Section/content/7/7066
http://www.ayakligazete.com/gl/Magazin/Cemal-Hunal-Yeni-Filminden-Umidi-Kesti/0.html#startImage
CEMAL HÜNAL KOKTEYL PARTİSİ VERDİ!
Ünlü oyuncu Cemal Hünal geçtiğimiz akşam Star Tv Süper Starlife kameraları tarafından Asmalımescit' te görüntülendi.
http://www.ayakligazete.com/cnt/gece-hayati/cemal-hunal-kokteyl-partisi-verdi.html
İŞTE CEMAL HÜNAL - LALE CANGAL ÇİFTİNİN YENİDOĞAN BEBEĞİ
27 Ağustos 2014
OYUNCU Cemal Hünal ile Lale Cangal’ın 7 Ağustos’ta dünyaya gelen bebekleri Atilla Doğan’ın ikinci fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı.
Bebeğini uyutan taze anne Cangal’ın bu anını görüntüleyen yakın arkadaşı, “Çok güzel bir anne oldun sen” notunu düştü.
Pagina 5 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 5 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum