Cemal Hünal
+5
crem.caramel
Admin_dea05
Hatice2J
GIULIA
dea05
9 participanți
Pagina 3 din 6
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Cemal Hünal
Ünlü oyuncularla film tadında klipler
Popüler oyuncuların kliplerde oynaması şu sıralar müzik dünyasında çok moda! Ünlüler, kliplere oyunculuklarıyla renk katıyor ve klibin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlıyor... Geçmişte ise bu durumun tersi yaşanıyordu... Şimdilerde ünlü olan Beyaz, Şebnem Dönmez, Deniz Akkaya, Zeynep Beşerler, Gürkan Uygun, Nejat İşler, Şenay Gürler gibi pek çok isim; daha kariyerlerinin başında henüz tanınmazken, kliplerde boy göstermişlerdi. Aradan geçen yıllar, bu sistemi de değiştirdi. Peki son aylarda hangi ünlü, kimin klibinde oynadı? İşte uzun bir liste:
Issız Adam’ filmiyle şöhreti yakalayan Cemal Hünal, Erdem Ergün’ün ‘Alma Ahımı’ klibinde bir aşığı canlandırdı.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Popüler oyuncuların kliplerde oynaması şu sıralar müzik dünyasında çok moda! Ünlüler, kliplere oyunculuklarıyla renk katıyor ve klibin daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlıyor... Geçmişte ise bu durumun tersi yaşanıyordu... Şimdilerde ünlü olan Beyaz, Şebnem Dönmez, Deniz Akkaya, Zeynep Beşerler, Gürkan Uygun, Nejat İşler, Şenay Gürler gibi pek çok isim; daha kariyerlerinin başında henüz tanınmazken, kliplerde boy göstermişlerdi. Aradan geçen yıllar, bu sistemi de değiştirdi. Peki son aylarda hangi ünlü, kimin klibinde oynadı? İşte uzun bir liste:
Issız Adam’ filmiyle şöhreti yakalayan Cemal Hünal, Erdem Ergün’ün ‘Alma Ahımı’ klibinde bir aşığı canlandırdı.
'Düğünümde hiçbirinizi istemiyorum'
Oyuncu Cemal Hünal önceki gün Dominos’un 150’nci şubesinin tanıtımına katıldı. Önlük ve şapka takıp pizza yapan, daha sonrayaptığı pizzayı sipariş üzerine yan taraftaki dükkana götüren Hünal; Amerika’da yaşadığı dönemde de pizza kuryeliği yaptığını söyledi.
Hünal, gazetecilerle yaptığı sohbette ilginç açıklamalarda bulundu:
HAVUÇLU KEK SEVMEM
Daha önceden pizza tecrübem var. Oyuncu olmadan önce Los Angeles’ta bir pizzacıda, motokurye olarak çalıştım. Aşçılık da yaptım, barmenlik de...
Pizza yapmanın püf noktası fırındır. İyi bir pizza için iyi bir taş fırın şart. Hamurun ve ekmeğin bekleme süresi, kaliteli malzeme kullanılması da çok önemli.
‘Issız Adam’ filminde yaptığım havuçlu kekin tarifini hâlâ soranlar var. Ama ben o keki yapmayı bilmiyorum! Zaten havuçlu kek meraklısı da değilim.
Her bekar erkek yemek yapmayı öğrenmeli. Ben de hamarat sayılırım ama ütü yapmayı beceremiyorum.
Nişanlım Lale Cangal’la birlikte yaşıyoruz. Evlenmeyi düşünüyoruz ama bunun tarihini sizinle paylaşmak istemiyorum. Çünkü düğünümde hiçbirinizi istemiyorum. Çok kalabalıksınız!
Lale’yle her işi paylaşıyoruz. İki tane de köpeğimiz var, onların işlerini de paylaşıyoruz. Mutfakta ikimiz de iyiyiz ama vejeteryan yemeklerde o daha başarılı.
HÜLYA AVŞAR IŞIK SAÇIYOR
Mimar Sinan’ı anlatan belgeselde Hülya Avşar’la birlikte rol alan Cemal Hünal, “Hülya Hanım’la oynamak heyecan vericiydi.
Kendisini daha iyi tanıma fırsatı buldum. Gerçekten ışık saçan bir insan“ dedi.
Haftanın magazin turu
Yaşam 08 Kasım 2010, Pazartesi
Estetikli olmak değil ama bakımlı olmak şart
Keman sanatçısı Lale Cangal “Bizi seyretmeye değil, dinlemeye geliyorlar ama sonuçta sahnedeyiz. Estetik şart değil ama seyirciye saygı da önemli, bakımsız çıkamazsınız”
Lale Cangal’ı nasıl bilirsiniz? Mahsun Kırmızıgül’ün sevgilisi Mine Cangal’ın kardeşi olarak mı, yoksa Cemal Hünal’ın nişanlısı olarak mı? Oysa ki Lale Cangal, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan başarılı bir keman sanatçısı, ayın zamanda başarılı bir oyuncu...
sabah .
İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı desteğiyle hayata geçirilen “8 Ülke, 8 Yönetmen ve Sinan” adlı belgeselin çekimleri Mahmut Fazıl Coşkun yönetmenliğinde devam ediyor.
Mimar Sinan’ın hayatını konu alan bu önemli projenin detaylarını başrol oyuncuları Cemal Hünal ve Orhan Alkaya’ya sorduk.
CEMAL HÜNAL (MİMAR SİNAN): KUMAŞLARI BEĞENMESEM OYNAMAZDIM
Mimar Sinan’ı canlandırmak nasıl bir duygu?
- Çok keyifli. Sade ve yoğun... Eli ve kafası sadece yaptığı ve yapacağı işlerle meşgul olan, onun dışında pek de bir mevcudiyet göstermeyen bir insandan bahsediyoruz. O yüzden çok enteresan bir rol.
Rol size ilk teklif edildiğinde oynayıp oynamama konusunda tereddüt ettiniz mi?
- Evet, ilk başta tereddüt ettim. Çekilen tarihi filmlerde kullanılan kumaşlar, dokular çok önemli. Kostümlerde kullanılan kumaşlar da öyle... “Kumaşları beğenirsem oynarım” dedim. Sanat yönetmeniyle tanıştım. Bana kullandıkları kumaşları, eski kağıtları, büyüteçleri gösterdi. İçime sindi, rolü kabul ettim.
Yani bu projeyi kabul etmenizdeki en önemli etken kullanılacak malzemelerin döneme uygunluğu, inandırıcılığı mı oldu?
- Evet, genel olarak beni tatmin eden kısmı o inandırıcılık... İyi de bir senaryo vardı ellerinde. Belgesel benim televizyonda en çok sevdiğim ve tek faydalı gördüğüm mecradır. Ben film dünyasına belgeselci olmak için girmiştim. Dolayısıyla da şimdi böyle bir projede yer almak çok keyifli.
Yüzünüzde çok ağır bir makyaj var, ayrıca sakal eklenmiş. Nasıl hissediyorsunuz kendinizi bu makyajla?
- Çok zor tabii. Her gün yeniden yapılması gerekiyor. Yüzde çok fazla kaldığından küçük yaralar bile oluşuyor. Havanın sıcak olduğu günlerde çekimlerde gerçekten çok zorlandık ama elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.
Rolünüze çalışırken Mimar Sinan hakkında dökümanlar okudunuz mu?
- Genel bir bilgim vardı zaten ama hayatındaki anılar, dostlukları, kalfalarıyla ilişkileri ve kendi iç dünyasını okumak tabii ki daha aydınlatıcı oldu. Rolü fazla süslememeye, karakteri şişirmemeye özen gösteriyoruz. Yaptığı işlerle mevcut olan bir adam çünkü. Çok ince zekalı biri. Döneme göre çok cüretkâr bir espri anlayışı da var. Ama bunu genellikle eserleriyle göstermiş.
Boks tutkunları
Dünya Boks Ligi ikinci hafta maçında temsilcimiz İstanbulls, İtalyan ekibi Milano Thunder ile karşılaştı.
Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan ve İstanbulls’un rakibini 3-2 mağlup ettiği heyecanlı karşılaşmayı izleyenler arasında Lale Cangal-Cemal Hünal çiftiyle genç şarkıcı Kendi de vardı.
Dünya Boks Ligi ikinci hafta maçında temsilcimiz İstanbulls, İtalyan ekibi Milano Thunder ile karşılaştı.
Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan ve İstanbulls’un rakibini 3-2 mağlup ettiği heyecanlı karşılaşmayı izleyenler arasında Lale Cangal-Cemal Hünal çiftiyle genç şarkıcı Kendi de vardı.
Amca oldum
Cemal Hünal, ikiz amcası oldu.
Ünlü oyuncunun kardeşi Kerem Hünal ve onun eşi Gökçe Eşkinat Hünal’ın ikiz bebekleri, önceki gün dünyaya geldi. Efe ve Defne adı verilen ikizlerin gelişine çok sevinen Hünal, mutluluğunu Facebook’taki takipçileriyle de paylaştı: “İkizler amcasıyım son 24 saattir! Ege ve Defne! Ben oyumu Castor ve Pollux’a vermiştim.”
Cemal Hünal, ikiz amcası oldu.
Ünlü oyuncunun kardeşi Kerem Hünal ve onun eşi Gökçe Eşkinat Hünal’ın ikiz bebekleri, önceki gün dünyaya geldi. Efe ve Defne adı verilen ikizlerin gelişine çok sevinen Hünal, mutluluğunu Facebook’taki takipçileriyle de paylaştı: “İkizler amcasıyım son 24 saattir! Ege ve Defne! Ben oyumu Castor ve Pollux’a vermiştim.”
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum