4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+6
anuta1971
narcisa
lica54
Admin_dea05
Alexa20
iulianagl
10 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Bună Dea. Până la cât ai stat aseară? Spuneai că până la unu. Așa programasem și eu dar unu s-a făcut șase până la urmă.Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!Am sosit si eu.
Bietul Maan are voie să petreacă doar juma de oră cu Geet, noi suntem mai norocoase.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Ideea pare tare frumoasă. Iar Anvesha nu se duce în genunchi să-și ceară iertare de la Geet?ispitutza20 a scris:
Nu stiu sigur care era epi 188 sau 189. Anvesha afla adevarul de la Tasha si se duce glont la Geet si o mascareste o face in tot felul ca i-a distrus familia. Maan dupa mult chin afla ce s-a intamplat cu adevarat intre ea si Anvesha. Apoi o duce pe Annie in gradina langa o piscina, o leaga la ochi si ii spune sa joace un joc care l-au jucat ei de mici. O pune sa il gaseasca legata la ochi, ea mergand spre el da sa cada in piscina, iar el o prinde la timp si ii spune. Exact acelasi lucru la patit si Geet, numai ca pe ea nu a mai avut cine sa o salveze.
O sa vezi mai pe larg ....
narcisa- vip
ispitutza20 a scris:
Nu stiu sigur care era epi 188 sau 189. Anvesha afla adevarul de la Tasha si se duce glont la Geet si o mascareste o face in tot felul ca i-a distrus familia. Maan dupa mult chin afla ce s-a intamplat cu adevarat intre ea si Anvesha. Apoi o duce pe Annie in gradina langa o piscina, o leaga la ochi si ii spune sa joace un joc care l-au jucat ei de mici. O pune sa il gaseasca legata la ochi, ea mergand spre el da sa cada in piscina, iar el o prinde la timp si ii spune. Exact acelasi lucru la patit si Geet, numai ca pe ea nu a mai avut cine sa o salveze.
O sa vezi mai pe larg ....
Baba Ji asa de rau se lasa?Iar o ponegreste pe Geet saraca.Oare cate o sa mai indure pana se casatoreste.Si Tasha scroafa aia n-a putut sa-si tina fleanca? Narci pregateste foarfeca ca de data asta Annie nu mai scapa din mainile noastre.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Eu sunt și mai nelămurită. Mama aia nebună a lui Dev din primele episoade era mama lui reală? Asta înseamnă că era și mama lui Maan și a Anveshei? Și urâta aia cu care erau Dev și Naintara la începutul filmului cine era, că Dev îi spunea soră.iulianagl a scris:Si eu sunt nedumerita de ce ei nu-l stiau pe Arjun ca fiind fratele Naintarei Dev n-a facut shadi?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Ideea pare tare frumoasă. Iar Anvesha nu se duce în genunchi să-și ceară iertare de la Geet?
Ba da, isi cere iertare. Dupa ce primeste socul asta, Maan ii spune ce ar trebui sa faca ca sa fie iertata. Si sa o impace si pe Geet. Si ii cheama pe toti prieteni lui Geet de al firma, iar Anvesha ii spune ceva de genul, ei sunt familia ta si au venit sa sarbatoreasca fericirea ta.
Asta e din ce am vazut si eu in mare. Inca nu am ajuns sa traduc partea aia. Ca de cand zic sa traduc si eu mai mult episoade, ca sa am niste subtitrari de rezerva se intampla ceva si nu am timp.
Pai cu cine fetelor sa faca Debu un copil daca nu cu Gurmeet ca altcineva nu se uita la ea.[/quote]
Nu nu numati inteles poate Gurmeet a luato cu copil!Ia fiind mai mare ca el lo fi pacalit...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
iulianagl a scris:
Baba Ji asa de rau se lasa?Iar o ponegreste pe Geet saraca.Oare cate o sa mai indure pana se casatoreste.Si Tasha scroafa aia n-a putut sa-si tina fleanca? Narci pregateste foarfeca ca de data asta Annie nu mai scapa din mainile noastre.
Silly me stiti si voi ca nu poate sa isi tina gura. Silly me este frumoasa doar cand doarme. Ca nu deschide gura si nu spune prostii.
lica54 a scris:
Pai cu cine fetelor sa faca Debu un copil daca nu cu Gurmeet ca altcineva nu se uita la ea.
Nu nu numati inteles poate Gurmeet a luato cu copil!Ia fiind mai mare ca el lo fi pacalit...[/quote]
Si daca ar fi fost asa si ea ar fi avut un copil, iar Gurmeet s-ar fi insurat cu ea, copilul unde este ? Adica ei nu au sus nimic despre asta, nu au comentat nimic. Iar un copil nu poti sa il ascunzi. Nu stiu, e ciudata povestea lor de dragoste.
narcisa a scris:
Eu sunt și mai nelămurită. Mama aia nebună a lui Dev din primele episoade era mama lui reală? Asta înseamnă că era și mama lui Maan și a Anveshei? Și urâta aia cu care erau Dev și Naintara la începutul filmului cine era, că Dev îi spunea soră.
Si eu am aceeasi nelamurire sau poate erau doar angajatii Naintarei dar cred ca Maan in afara de Anvesha si Dev mai are frati ca stii ca i-a mai cerut odata dadi lui Maan sa gaseasca pe nustiu cine...
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Si eu am aceeasi nelamurire sau poate erau doar angajatii Naintarei dar cred ca Maan in afara de Anvesha si Dev mai are frati ca stii ca i-a mai cerut odata dadi lui Maan sa gaseasca pe nustiu cine...
Asta urma să întreb și eu, de Vicky, ăsta mai apare, ce rol are?
narcisa- vip
Recitind articolul pus de Dadi a noastra vreau sa spun ca Debu n-a fost buna la nimic va dati seama ea de mic copil n-a avut nici o aspiratie stii cand esti copil vrei sa te faci aia, cealalta etc, ea nu si nici un student bun n-a fost.Oare o fi retardata, God ce-mi trece prin cap.Plus ca s-a trezit asa dintr-o data ca vrea sa faca modelimg si dintr-o data a devenit si un student de nota 10.
Doamne ce ciudatenie cu articolul asta.Si mai vreau sa spun un lucru eu cred cu buna credinta ca Debu are un handicap si daca nu era ea sa-l tina pe loc pe Gurmeet poate era pe o scara mai sus pana acum, nu stiu parca asta imi spune inima.
Doamne ce ciudatenie cu articolul asta.Si mai vreau sa spun un lucru eu cred cu buna credinta ca Debu are un handicap si daca nu era ea sa-l tina pe loc pe Gurmeet poate era pe o scara mai sus pana acum, nu stiu parca asta imi spune inima.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Vicky si inca cineva parca.Acum va las buburuzelor ca ma duc la petrecere in familie am o matusa care s-a nascut de Boboteaza ne auzim peste 2-3 ore.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
S-o mai lăsăm puțin să-i fluture și ei niște Mahiii prin păr, poate ne răzgândim și n-o mai tundem.
Dev mai apare în film? Dev al meu.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Sincer chiar nu stiu cine e Vicky. Eu nu l-am vazut in film pe Vichy. Si nici de Annie nu stiam. Chiar nu ma asteptam la ea.
Kamyia, cred ca e sora lui Naintara. nu am idee. Sunt personaje pe care nici eu nu le cunosc. Asa cum nu am inteles nici faza cand Maan era cu o poza in mana si cauta pe cineva.
Distracție plăcută. Pune-le și lor filmul cu Maan pentru o petrecere mai interesantă.iulianagl a scris:
Vicky si inca cineva parca.Acum va las buburuzelor ca ma duc la petrecere in familie am o matusa care s-a nascut de Boboteaza ne auzim peste 2-3 ore.
narcisa- vip
Pana le unu si gata dar in seara asta mi-am propus sa stau mai mult.narcisa a scris:Bună Dea. Până la cât ai stat aseară? Spuneai că până la unu. Așa programasem și eu dar unu s-a făcut șase până la urmă.Admin_dea05 a scris:Buna fetelor!Am sosit si eu.
Bietul Maan are voie să petreacă doar juma de oră cu Geet, noi suntem mai norocoase.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Poate s-au răzgândit, au avut altceva în plan și nu le-a mai plăcut ideea.ispitutza20 a scris:
Sincer chiar nu stiu cine e Vicky. Eu nu l-am vazut in film pe Vichy. Si nici de Annie nu stiam. Chiar nu ma asteptam la ea.
Kamyia, cred ca e sora lui Naintara. nu am idee. Sunt personaje pe care nici eu nu le cunosc. Asa cum nu am inteles nici faza cand Maan era cu o poza in mana si cauta pe cineva.
Sau poate mă căuta pe mine?
narcisa- vip
Naintara mai are și o soră? Tot așa nebună ca ea?ispitutza20 a scris:
narcisa- vip
narcisa a scris:
Naintara mai are și o soră? Tot așa nebună ca ea?
Kamyia e fata de la inceputul serialului. Care vorbea numai prostii.
Mai fetelor dar ce pedeapsa a primit sa se vada doar o jumatate de ora pe zi
Admin_dea05- Admin
Am înțeles, uitasem cum o cheamă. Mai apare în serial?ispitutza20 a scris:
Kamyia e fata de la inceputul serialului. Care vorbea numai prostii.
narcisa- vip
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Admin_dea05 a scris:Mai fetelor dar ce pedeapsa a primit sa se vada doar o jumatate de ora pe zi
Și parcă văd că și pe aia o ratează. Sigur se întâmplă ceva, că doar e film.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Am înțeles, uitasem cum o cheamă. Mai apare în serial?
Numai apare. Am scapat de ea.
Annie ce credeai ca daca vi la serviciu si ai un sef ca Maan te odihnesti???
A ramas saraca cu gura cascata.
A ramas saraca cu gura cascata.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 06 Ian 2012, 6:43 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum