Serialesitelenovelet
5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți

Pagina 2 din 40 Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 Empty Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de narcisa Vin 06 Ian 2012, 9:27 pm

iulianagl a scris:

Smile Smile Smile Eu ma uit la 154 partea 2 si ce relaxata statea Geet dupa paravan ca sa-si schimbe hainele cand hop ca vine DT si vrea s-o scoata de dupa paravan asa cum stie el...dar cum? Smile Smile
Te invidiez că ai timp să te uiți, eu nu îndrăznesc să deschid că știu că până dimineață nu mă mai culc. Dar las că toată noaptea am petrecut cu Geet. Am văzut de la 100 la 130. Și ce mă mai mânca mâna să comentez dar n-aveam cu cine.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 Empty Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de narcisa Vin 06 Ian 2012, 9:29 pm

iulianagl a scris:

M-asteptat tot asa o apa plina de noroi ca si a ta. Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Cum n-avem noi parte de noroc Iuliana. 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 1450537109 Dar nu mi-ai zis când s-a întâmplat.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 9:32 pm

narcisa a scris:
Smile Smile Smile Cum n-avem noi parte de noroc Iuliana. 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 1450537109 Dar nu mi-ai zis când s-a întâmplat.

Anul trecut cand am fost la Vatra Dornei. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Vin 06 Ian 2012, 9:38 pm

lica54 a scris:Dea da la tine de ce nu se mai vad pozele de la semnatura?
pt ca nu le mai am.sunt doua clipuri in locul lor.nu le vezi?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 06 Ian 2012, 9:44 pm

iulianagl a scris:

Anul trecut cand am fost la Vatra Dornei. Smile Smile Smile
Deci nu-l cunoșteai pe Maan pe-atunci. Smile Smile
La care episod te mai uiți? Doamne dă-mi putere să rezist să nu deschid filmul.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 06 Ian 2012, 9:47 pm

narcisa a scris:

Narcisa nai ambitie daca nul deschiz!Eu ma uit la ep 111 cad tae tortul la firma...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 9:48 pm

narcisa a scris:

155 cu Diwali. Smile Smile Smile Mama chiar arata ca un Demon Ticalos.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Vin 06 Ian 2012, 9:49 pm

lica54 a scris:

Narcisa nai ambitie daca nul deschiz!Eu ma uit la ep 111 cad tae tortul la firma...

Acum sunt la faza cand spune ea ca este precum semaforul cand rosu cand verde...
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 06 Ian 2012, 9:51 pm

lica54 a scris:

L-am văzut azi noapte. Ce frumos a servit-o cu tort. Și ce-am mai râs când a strivit tortul în mână. Dar așteaptă să ajungi la faza în care îl ia de fălci și-i spune că e scump. Am zis că-i rupe fălcile. Smile Și ce frumos o strânge el în brațe când intră Tasha peste ei. 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 283516 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 283516
Baba ji mai lasă-mă să lucrez o oră 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 244732 și pe urmă poți să faci ce vrei cu mine.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 9:53 pm

lica54 a scris:

Acum sunt la faza cand spune ea ca este precum semaforul cand rosu cand verde...

Uite Anda nu stia cand a zis Geet despre Maan ca e ca semaforul. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 06 Ian 2012, 9:54 pm

Fetele, dacă apar niște propoziții ciudate pe aici să nu vă speriați, înseamnă că am greșit fereastra în care scriam. Tocmai ce era să o comit. Smile Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 9:55 pm

El ia spus lui Geet ca de ce a venit ca nu vrea nici o scena dar cine face scena chiar el. 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 9:56 pm

narcisa a scris:Fetele, dacă apar niște propoziții ciudate pe aici să nu vă speriați, înseamnă că am greșit fereastra în care scriam. Tocmai ce era să o comit. Smile Smile

Pai o sa ne dam seama stai linistita, ca tu o sa fii aia. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 9:57 pm

Dar mi-am adus aminte faza atunci cu Adi si Geet cand cautau logodnica pt. Maan a fost o scena foarte tare cu ea si Adi atunci mereu imi aduce zambetul pe buze cand ma gandesc. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 06 Ian 2012, 10:03 pm

iulianagl a scris:Dar mi-am adus aminte faza atunci cu Adi si Geet cand cautau logodnica pt. Maan a fost o scena foarte tare cu ea si Adi atunci mereu imi aduce zambetul pe buze cand ma gandesc. Smile Smile
Când îi spune Geet că Maan o să-i omoare dacă află cu ce se ocupă ei doi? Iar Adi era să facă infarct?
Dacă ai ști câte faze îmi amintesc eu și mă bufnește râsul, noroc că sunt singură acasă zilele astea și nu mă întreabă nimeni nimic.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 10:13 pm

narcisa a scris:
Când îi spune Geet că Maan o să-i omoare dacă află cu ce se ocupă ei doi? Iar Adi era să facă infarct?
Dacă ai ști câte faze îmi amintesc eu și mă bufnește râsul, noroc că sunt singură acasă zilele astea și nu mă întreabă nimeni nimic.

Ei se pregateau de zor ca stia ca el e plecat la London dar surpriza ca el vine bine mersi acasa atunci cand ii spune Adi lui Geet "Tu vrei sa nu mai dorm la noapte". Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 06 Ian 2012, 10:19 pm

iulianagl a scris:

Ei se pregateau de zor ca stia ca el e plecat la London dar surpriza ca el vine bine mersi acasa atunci cand ii spune Adi lui Geet "Tu vrei sa nu mai dorm la noapte". Smile Smile

Faza mea favorita din episodul ala, a fost cand Adi i-a spus lui Geet : Ce vrei sa le dau eu afara ? Crezi ca eu sunt un cioban , iar ele sunt niste oi ? Smile Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 10:22 pm

ispitutza20 a scris:

Faza mea favorita din episodul ala, a fost cand Adi i-a spus lui Geet : Ce vrei sa le dau eu afara ? Crezi ca eu sunt un cioban , iar ele sunt niste oi ? Smile Smile Smile

Smile Smile Asta ma pregateam eu sa scriu. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 10:25 pm

Ma gandeam atunci cand a impins-o Arhana, ce nume ca paianjenul ala vaduva neagra cam asa o vede ochii pe Arhana, in piscina pe Geet daca sarea altcineva sa o scoata de acolo Adi sau Romeo ca si asa nu prea-l avea la inima Maan, oare ce se intampla?Ce avea de zis Maan atunci?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 06 Ian 2012, 10:26 pm

iulianagl a scris:

Smile Smile Asta ma pregateam eu sa scriu. Smile Smile

Smile Smile Smile gandim la fel. Smile Smile De la atata mahii ni se trage. Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 06 Ian 2012, 10:28 pm

iulianagl a scris:Ma gandeam atunci cand a impins-o Arhana, ce nume ca paianjenul ala vaduva neagra cam asa o vede ochii pe Arhana, in piscina pe Geet daca sarea altcineva sa o scoata de acolo Adi sau Romeo ca si asa nu prea-l avea la inima Maan, oare ce se intampla?Ce avea de zis Maan atunci?

Ohoo hoooo, cred ca taurul care vede rosu in fata, era mic copil pe langa MSK. Cred ca fiecare cap din cele 10, scotea flacari pe gura. Smile Smile
Cred ca de asta nu a sarit nimeni in piscina, decat Maan. Care cred ca are niste puteri supranaturale. A aparut din apa, parca era un zeu. Smile Smile Imi aduce aminte de niste desene animate. Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre ispitutza20 in Vin 06 Ian 2012, 10:29 pm, editata de 1 ori
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 10:29 pm

ispitutza20 a scris:

Smile Smile Smile gandim la fel. Smile Smile De la atata mahii ni se trage. Smile

kiss Smile Smile Mahiiiiiiiiiiiiiiii!!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 06 Ian 2012, 10:31 pm

ispitutza20 a scris:

Ohoo hoooo, cred ca taurul care vede rosu in fata, era mic copil pe langa MSK. Cred ca fiecare cap din cele 10, scotea flacari pe gura. Smile Smile
Cred ca de asta nu a sarit nimeni in piscina, decat Maan. Care cred ca are niste puteri supranaturale. A aparut din apa, parca era un zeu. Smile Smile Imi aduce aminte de niste desene animate. Smile Smile

Popeye Marinarul si spanacul lui.5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 Popeye-a-date-to-skate Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 06 Ian 2012, 10:34 pm

ispitutza20 a scris:

Cu șuvițele care îi atârnau pe frunte chiar era un zeu. Pentru așa o imagine l-am uitat și pe Dev. O perioadă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 06 Ian 2012, 10:35 pm

iulianagl a scris:

Popeye Marinarul si spanacul lui.5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 Popeye-a-date-to-skate Smile Smile Smile

Smile Smile Seamana Popeye cu Maan. Cel putin la nas. Smile Smile Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 40 Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum