5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Ce de brățări poartă indiencele astea. Și ce bijuterii ciudate au.iulianagl a scris:[-ak-img]
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Ce de brățări poartă indiencele astea. Și ce bijuterii ciudate au.
Dar le sta bine, nu?
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
alitheea a scris:Am ajuns acasa... , am decretat zi scurta si le-am dat drumul la toti...
Alexa , pot sa te ajut cu ceva la serial? Exista vreo modalitate sa mi le trimiti si sa ti le urc eu pe yt , sa nu mai pierzi timpul si cu asta?
Nu ai la ce sa ma ajuti, iubita. Mersi foarte foarte mult. Le fac eu imediat. Pe youtube sunt deja incarcate, subtitrarea trebuie sa o fac si gata. Atata tot. In jumatate de ora termin si ultima subtitrare. Deci pregatiti-va armele
Avem un alt fotbalist.
iulianagl- moderator
ispitutza20 a scris:
Nu ai la ce sa ma ajuti, iubita. Mersi foarte foarte mult. Le fac eu imediat. Pe youtube sunt deja incarcate, subtitrarea trebuie sa o fac si gata. Atata tot. In jumatate de ora termin si ultima subtitrare. Deci pregatiti-va armele
Sa inteleg ca plecam la lupta iar. Mai este ceva?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sa inteleg ca plecam la lupta iar. Mai este ceva?
Doar fun cu Maan and Geet. Eu numai pot de ras. Am ras pana cum cu lacrimi de cat de nebguni sunt. Sunt fantastici
ispitutza20 a scris:
Doar fun cu Maan and Geet. Eu numai pot de ras. Am ras pana cum cu lacrimi de cat de nebguni sunt. Sunt fantastici
Oooooo!!! Si eu care ma pregateam de lupta.
iulianagl- moderator
Ce faina e poza asta.
iulianagl- moderator
Buna dragalaselor!Nu stiu de ce dar astazi am cazut in melancolie...De cand au aparut la tv mai multe posturi...Am urmarit fffff multe seriale mai intai pe postul acasatv...apoi au aparut serialele turcesti pe kanal d...acre miau ipresionat foarte mult am vazut si alte seriale indiene pe national tv...dar,dar nici unu nu maia intrat asa de mult la ca Geet si Maan...atat de multe secvente jucate impreuna atatea strageri in brate atatea mangaeri si cat de mult o duce in brate si cat de mult o strange la pieptul lui...refuz cu tarie si cred ca este imposibil da imposibil sa nu la fi trecut un fior macar prin calcae daca prin inima nu...Doar sa aiba inima de piatra sa nu fi simtit nimic unul pentru celalalt macar cat de putin...Oare actorii astia sunt atat de tari!?Nu vazi.. cand mergi pe strada s-au mai stiu eu pe unde si vezi instantaneu pe cineva si-ti place tot intorci capul.....daramite ei jucand inpreuna zi de zi cate un an si ceva devine intre ei mai mult decat o obisnuinta..de aceia se despart foarte greu de un proiect...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ok , daca ai nevoie sa tii cont...ispitutza20 a scris:
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
lica54 a scris:Buna dragalaselor!Nu stiu de ce dar astazi am cazut in melancolie...De cand au aparut la tv mai multe posturi...Am urmarit fffff multe seriale mai intai pe postul acasatv...apoi au aparut serialele turcesti pe kanal d...acre miau ipresionat foarte mult am vazut si alte seriale indiene pe national tv...dar,dar nici unu nu maia intrat asa de mult la ca Geet si Maan...atat de multe secvente jucate impreuna atatea strageri in brate atatea mangaeri si cat de mult o duce in brate si cat de mult o strange la pieptul lui...refuz cu tarie si cred ca este imposibil da imposibil sa nu la fi trecut un fior macar prin calcae daca prin inima nu...Doar sa aiba inima de piatra sa nu fi simtit nimic unul pentru celalalt macar cat de putin...Oare actorii astia sunt atat de tari!?Nu vazi.. cand mergi pe strada s-au mai stiu eu pe unde si vezi instantaneu pe cineva si-ti place tot intorci capul.....daramite ei jucand inpreuna zi de zi cate un an si ceva devine intre ei mai mult decat o obisnuinta..de aceia se despart foarte greu de un proiect...
E imposibil intr-adevar sa nu fi avut unele sentimente unul pt. celalalt chiar si asa neimpartasite, se vede foarte bine pe fata lor.Dar nu mai spunem nimic din cauza lui Debu.
iulianagl- moderator
Prea multă lume crede același lucru, până la urmă sunt și ei oameni cu sentimente, cu slăbiciuni. Că n-a fost nimic este foarte posibil, că nu au dorit să fie, nu prea cred.lica54 a scris:Buna dragalaselor!Nu stiu de ce dar astazi am cazut in melancolie...De cand au aparut la tv mai multe posturi...Am urmarit fffff multe seriale mai intai pe postul acasatv...apoi au aparut serialele turcesti pe kanal d...acre miau ipresionat foarte mult am vazut si alte seriale indiene pe national tv...dar,dar nici unu nu maia intrat asa de mult la ca Geet si Maan...atat de multe secvente jucate impreuna atatea strageri in brate atatea mangaeri si cat de mult o duce in brate si cat de mult o strange la pieptul lui...refuz cu tarie si cred ca este imposibil da imposibil sa nu la fi trecut un fior macar prin calcae daca prin inima nu...Doar sa aiba inima de piatra sa nu fi simtit nimic unul pentru celalalt macar cat de putin...Oare actorii astia sunt atat de tari!?Nu vazi.. cand mergi pe strada s-au mai stiu eu pe unde si vezi instantaneu pe cineva si-ti place tot intorci capul.....daramite ei jucand inpreuna zi de zi cate un an si ceva devine intre ei mai mult decat o obisnuinta..de aceia se despart foarte greu de un proiect...
narcisa- vip
Da, ne e frică de ea. Ai văzut că i-a luat netul Alexei.iulianagl a scris:
E imposibil intr-adevar sa nu fi avut unele sentimente unul pt. celalalt chiar si asa neimpartasite, se vede foarte bine pe fata lor.Dar nu mai spunem nimic din cauza lui Debu.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Da, ne e frică de ea. Ai văzut că i-a luat netul Alexei.
Da, neobrazata...
iulianagl- moderator
Mă gândeam, oare nu le incomodează? Sau le poartă doar la evenimente.iulianagl a scris:
Dar le sta bine, nu?
narcisa- vip
Ce bine-i sade in albastru.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Mă gândeam, oare nu le incomodează? Sau le poartă doar la evenimente.
La evenimente doar.
iulianagl- moderator
Culoarea asta iar imi placee.
iulianagl- moderator
Of, of...cu ce am gresit moi , iar ramanem seduse , abandonate si fara speranta ...Vorba Andei , nu mai cuplez pe nimeni cu nimeni,,,am incercat , dar credeti ca pot
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:Of, of...cu ce am gresit moi , iar ramanem seduse , abandonate si fara speranta ...Vorba Andei , nu mai cuplez pe nimeni cu nimeni,,,am incercat , dar credeti ca pot
Oyyy pai noi cum vrei sa suferim?
iulianagl- moderator
Am o curiozitate!La ei exista divorturi?S-au cu cine isi pune pirostiile in cap pentru prima data prin traditia lor sunt obligati sa le duca pana la moarte??
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Am o curiozitate!La ei exista divorturi?S-au cu cine isi pune pirostiile in cap pentru prima data prin traditia lor sunt obligati sa le duca pana la moarte??
Este, ca doar nu e batuta in cuie.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Da, ce bine că în viața noastră reală nu există nimic care să ne provoace suferință. De asta căutăm la indieni și la turci cu atâta înverșunare ceva care să ne trezească și acest sentiment.iulianagl a scris:
Oyyy pai noi cum vrei sa suferim?
narcisa- vip
iulianagl- moderator
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum