5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Traducerea e doar un rezumat (cele mai importante lucruri)
Întrebările fanilor:
Faci o treabă bună în rolul lui Geet, cum s-a întâmplat să joci în film?
Încă din școală joc roluri. Una dintre prietene a fost la o audiție și m-a luat și pe mine. A fost prima mea audiție. Apoi am făcut niște reclame și pe urmă am primit rolul din Dil Mil Gaaye.
Ce preferi: televiziunea, muzica sau media printată (reviste)?
Reclamele ( cred totuși că se referă la show -uri) că poți să fii de fiecare dată altcineva.
Îți lipsește serialul Dil Mil Gaaye?
Da, nu numai mie dar și colegilor, pentru că eram de aceeași vârstă și ne distram. Dar și familia mea din Geet e uimitoare iar colegii mă tratează ca pe o prințesă.
Cum ai ajuns în serialul Geet?
Cineva mi-a spus că sunt audiții pentru Geet, am fost la audiții, apoi am aflat despre personajul Geet și am avut un moment de ezitare (lașitate). Dar am mers înainte, nu știam dacă sunt potrivită pentru rol, dar mulțumită echipei am jucat cu convingere.
Ai jucat bine în Dil.Mil G, de ce ai ezitat cu Geet?
Dr Muskan (personajul) e zgomotos și fără griji și mă asemăn cu personajul dar Geet e tăcută (liniștită) și mereu speriată, chiar de multe ori am uitat replicile și am fost corectată.
Crezi că semeni cu Geet? Există femei ca ea în realitate?
Da, Geet este una din femeile de azi, dar eu nu mă pot separa de familie și am toată libertatea în ceea ce privește educația și prietenii. Cât privește căsătoria (aici traduce Iuliana) va fi decizia familiei mele.
Provii dintr-un oraș mare sau mic?
Sunt născută și crescută în Mumbai. În timpul colegiului obișnuiam să dau lecții de dans.
Care sunt diferențele dintre Geet și Drashti?
Ambele luptă pentru drepturile lor dar Geet este liniștită iar mie îmi place să mă distrez, sunt zgomotoasă și foarte vorbăreață. (Parcă Geet n-ar fi )
Cum te simți făcând parte din Geet?
Sunt foarte mândră și fericită că sunt apreciată pentru personaj.
Ai întâlnit pe cineva ca Geet în viața reală?
Nu până acum dar am auzit multe de la prieteni.
Care a fost prima reacție la personajul geet?
Nu știam prea multe despre personaj și-l întrebam mereu pe director dacă sunt potrivită pentru rol. Nu eram prea încrezătoare la început în ceea ce privește rolul meu.
Îți afectează viața când oamenii te strigă Geet?
Nu, mă simt bine când sunt strigată așa. O femeie a venit odată la mine și mi-a spus să nu fiu tristă, totul va fi bine iar Geet va avea parte de fericire. Femeia era în vacanță în China iar fiica sa o ținea la curent cu episoadele.
E plăcut să știi că lumii îi pasă de tine.
Ești pregătită pentru căsătorie?
Căsătoria implică o mare responsabilitate iar eu nu sunt încă pregătită.
Ai un iubit?
Când ești atât de implicat în carieră nu mai ai timp pentru un iubit.
Cum este relația ta cu Gurmeet pe ecran și în afara lui?
Înțeleg că suntem adorați ca Maan și Geet de aceea amândoi dăm 100% din noi pentru a nu dezamăgi fanii.
Care e secretul chimiei dintre tine și Gurmeet?
Chimia vine din ceea ce ne pune directorul filmului să facem. Trebuie să înțelegeți că noi suntem doar prieteni în realitate și apoi Gurmeet e însurat.
Ce faci când ești liberă?
Mă întâlnesc cu prietenii.
Vei mai face vreun film cu Gurmeet?
Suntem actori și astfel de lucruri nu depind de noi iar on screen și off screen sunt două lucruri diferite.
Cine e cel mai mare fan al tău acasă?
Mama. Când interpretez scene emoționante se emoționează și ea și este foarte mândră de mine.
Întrebările fanilor:
Faci o treabă bună în rolul lui Geet, cum s-a întâmplat să joci în film?
Încă din școală joc roluri. Una dintre prietene a fost la o audiție și m-a luat și pe mine. A fost prima mea audiție. Apoi am făcut niște reclame și pe urmă am primit rolul din Dil Mil Gaaye.
Ce preferi: televiziunea, muzica sau media printată (reviste)?
Reclamele ( cred totuși că se referă la show -uri) că poți să fii de fiecare dată altcineva.
Îți lipsește serialul Dil Mil Gaaye?
Da, nu numai mie dar și colegilor, pentru că eram de aceeași vârstă și ne distram. Dar și familia mea din Geet e uimitoare iar colegii mă tratează ca pe o prințesă.
Cum ai ajuns în serialul Geet?
Cineva mi-a spus că sunt audiții pentru Geet, am fost la audiții, apoi am aflat despre personajul Geet și am avut un moment de ezitare (lașitate). Dar am mers înainte, nu știam dacă sunt potrivită pentru rol, dar mulțumită echipei am jucat cu convingere.
Ai jucat bine în Dil.Mil G, de ce ai ezitat cu Geet?
Dr Muskan (personajul) e zgomotos și fără griji și mă asemăn cu personajul dar Geet e tăcută (liniștită) și mereu speriată, chiar de multe ori am uitat replicile și am fost corectată.
Crezi că semeni cu Geet? Există femei ca ea în realitate?
Da, Geet este una din femeile de azi, dar eu nu mă pot separa de familie și am toată libertatea în ceea ce privește educația și prietenii. Cât privește căsătoria (aici traduce Iuliana) va fi decizia familiei mele.
Provii dintr-un oraș mare sau mic?
Sunt născută și crescută în Mumbai. În timpul colegiului obișnuiam să dau lecții de dans.
Care sunt diferențele dintre Geet și Drashti?
Ambele luptă pentru drepturile lor dar Geet este liniștită iar mie îmi place să mă distrez, sunt zgomotoasă și foarte vorbăreață. (Parcă Geet n-ar fi )
Cum te simți făcând parte din Geet?
Sunt foarte mândră și fericită că sunt apreciată pentru personaj.
Ai întâlnit pe cineva ca Geet în viața reală?
Nu până acum dar am auzit multe de la prieteni.
Care a fost prima reacție la personajul geet?
Nu știam prea multe despre personaj și-l întrebam mereu pe director dacă sunt potrivită pentru rol. Nu eram prea încrezătoare la început în ceea ce privește rolul meu.
Îți afectează viața când oamenii te strigă Geet?
Nu, mă simt bine când sunt strigată așa. O femeie a venit odată la mine și mi-a spus să nu fiu tristă, totul va fi bine iar Geet va avea parte de fericire. Femeia era în vacanță în China iar fiica sa o ținea la curent cu episoadele.
E plăcut să știi că lumii îi pasă de tine.
Ești pregătită pentru căsătorie?
Căsătoria implică o mare responsabilitate iar eu nu sunt încă pregătită.
Ai un iubit?
Când ești atât de implicat în carieră nu mai ai timp pentru un iubit.
Cum este relația ta cu Gurmeet pe ecran și în afara lui?
Înțeleg că suntem adorați ca Maan și Geet de aceea amândoi dăm 100% din noi pentru a nu dezamăgi fanii.
Care e secretul chimiei dintre tine și Gurmeet?
Chimia vine din ceea ce ne pune directorul filmului să facem. Trebuie să înțelegeți că noi suntem doar prieteni în realitate și apoi Gurmeet e însurat.
Ce faci când ești liberă?
Mă întâlnesc cu prietenii.
Vei mai face vreun film cu Gurmeet?
Suntem actori și astfel de lucruri nu depind de noi iar on screen și off screen sunt două lucruri diferite.
Cine e cel mai mare fan al tău acasă?
Mama. Când interpretez scene emoționante se emoționează și ea și este foarte mândră de mine.
Ultima editare efectuata de catre narcisa in Lun 09 Ian 2012, 1:32 pm, editata de 4 ori
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Buna ziua dragalaselor!Ooo ce de vesti..In primul rand bine ai revenit Alexa am fost ingrijorate de absenta ta...Iuliana si Narcisa multam fain pentru articol si traducere...nam venit cu mana goala vam adus si eu ceva...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Dadi, mi-ai adus aminte că azi n-am apucat să mănânc. Vă las, se blochează nefericitul ăsta de laptop din zece în zece secunde. Ne vedem mai târziu.lica54 a scris:Buna ziua dragalaselor!Ooo ce de vesti..In primul rand bine ai revenit Alexa am fost ingrijorate de absenta ta...Iuliana si Narcisa multam fain pentru articol si traducere...nam venit cu mana goala vam adus si eu ceva...
[]
narcisa- vip
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl- moderator
Am ajuns acasa... , am decretat zi scurta si le-am dat drumul la toti...
Alexa , pot sa te ajut cu ceva la serial? Exista vreo modalitate sa mi le trimiti si sa ti le urc eu pe yt , sa nu mai pierzi timpul si cu asta?
Alexa , pot sa te ajut cu ceva la serial? Exista vreo modalitate sa mi le trimiti si sa ti le urc eu pe yt , sa nu mai pierzi timpul si cu asta?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Îmi va rămâne veșnic în suflet imaginea aceasta, imaginea iubirii și a fericirii.iulianagl a scris:[]
narcisa- vip
Geet face foarte multă lume fericită. Chiar și pe cei care nu se uită.alitheea a scris:Am ajuns acasa... , am decretat zi scurta si le-am dat drumul la toti...
narcisa- vip
"Viata este ca o moneda, placerea sau durerea se afla pe una din cele doua parti, dar numai o parte este vizibila la un moment dat...dar nu uita ca cealalta parte asteapta sa-i vina randul."
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Îmi va rămâne veșnic în suflet imaginea aceasta, imaginea iubirii și a fericirii.
Si mie am si salvat-o.Ai vazut ce a zis in interviu despre Gurmeet si ea.Deci dau tot cei mai bun pt. noi.Dar oare ei nu se gandesc ca poate noi interpretam cu totul altceva?
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Am ajuns acasa... , am decretat zi scurta si le-am dat drumul la toti...
Deci si ceilalti beneficiaza de Geet.
iulianagl- moderator
Mie imi spui...de cand ma uit la Geet zambesc si rad tot timpul...narcisa a scris:
Geet face foarte multă lume fericită. Chiar și pe cei care nu se uită.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Deci dacă dau absolut tot pentru noi înseamnă că pentru Debuna nu mai rămâne nimic.iulianagl a scris:
Si mie am si salvat-o.Ai vazut ce a zis in interviu despre Gurmeet si ea.Deci dau tot cei mai bun pt. noi.Dar oare ei nu se gandesc ca poate noi interpretam cu totul altceva?
narcisa- vip
Ce delicat o tine de spate.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Deci dacă dau absolut tot pentru noi înseamnă că pentru Debuna nu mai rămâne nimic.
Totul pt. Drashti.
iulianagl- moderator
Nici la scena cu mărul nu s-au pupat. Măcar din greșeală.iulianagl a scris:[img]http://mg]Ce delicat o tine de spate.
narcisa- vip
Ce rai pot fi unii cu Gurmeet...
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Nici la scena cu mărul nu s-au pupat. Măcar din greșeală.
Eu cred ca marul e pus nu sa se pupe, cine musca din el primul ala o sa fie cocosul in casa.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
E cumva Drashti?Cred ca e facatura.
iulianagl- moderator
Cica aici s-ar saruta.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Nu cred. Erau prea mulți de față. Oare cum pot actorii să interpreteze scenele delicate cu atâta lume în jurul lor? Când văd unele scene de la filmări am impresia că mă sufoc eu, dar ei?iulianagl a scris:
Cica aici s-ar saruta.
narcisa- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum