5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 19 din 40
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
vai fetelor ce ep triste vor fi dupa ce maan isi va pierde memoria
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineeeeeeta dragalaselor!Poftiti la o cfea calda si tare ca va-ti culcat tarziu spre dimineata...
si un mic dejun..
si un mic dejun..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Buna dimi!
Fetelor am sa urc serialul asi si aici. M-am saturat de condiitiile de pe you tube.(sunt cateva parti din film care au fost sterse)
http://www.vplay.ro/dea05?public
Fetelor am sa urc serialul asi si aici. M-am saturat de condiitiile de pe you tube.(sunt cateva parti din film care au fost sterse)
http://www.vplay.ro/dea05?public
Admin_dea05- Admin
bună dimineaţa,doamnelor!...Dea,eu nu am ajuns aşa departe(sunt doar la 400),dar am ajuns să plâng fără să înţeleg dialogurile,doar din jocul actorilor... ...m-a prins dimineaţa uitându-mă la ei...oare producătorii sperau la un aşa răsunet al serialului???...mai am timp,aşa că merg puţin la EI...atâta plăcere şi bucurie de a juca(actor+dans)din partea amândurora mai rar am văzut...pa,
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Da.Sunt minunati .Nu cred ca se asteptau la o asa performanta. Cred ca este cel mai reusit cuplu indian.Garo a scris:bună dimineaţa,doamnelor!...Dea,eu nu am ajuns aşa departe(sunt doar la 400),dar am ajuns să plâng fără să înţeleg dialogurile,doar din jocul actorilor... ...m-a prins dimineaţa uitându-mă la ei...oare producătorii sperau la un aşa răsunet al serialului???...mai am timp,aşa că merg puţin la EI...atâta plăcere şi bucurie de a juca(actor+dans)din partea amândurora mai rar am văzut...pa,
Ma bucur ca esti alaturi de noi.
Admin_dea05- Admin
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Bine v-am gasit zanute...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
iulianagl- moderator
O zi bună fete dragi . Iuliana ai început săpăturile de dimineață.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:O zi bună fete dragi . Iuliana ai început săpăturile de dimineață.
Da iubita dar imi pare rau ca nu se vad pe de a intregul am citit si e foarte interesant.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:vai fetelor ce ep triste vor fi dupa ce maan isi va pierde memoria
Da se intoarce vechiul Maan, dar pana la urma ajunge sa o iubeasca din nou si poate chiar mai mult.
iulianagl- moderator
Admin_dea05 a scris:Da.Sunt minunati .Nu cred ca se asteptau la o asa performanta. Cred ca este cel mai reusit cuplu indian.
Ma bucur ca esti alaturi de noi.
Anda ai vazut ca am pus poza pe situl ei.
iulianagl- moderator
Încerc o scurtă traducere că tot n-am chef de muncă. Dar am nevoie de ajutorul tău la un fragment că eu nu l-am înțeles bine.iulianagl a scris:
Da iubita dar imi pare rau ca nu se vad pe de a intregul am citit si e foarte interesant.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Încerc o scurtă traducere că tot n-am chef de muncă. Dar am nevoie de ajutorul tău la un fragment că eu nu l-am înțeles bine.
Care e ala?
iulianagl- moderator
Uraaaaaaaaaaaaaaaa a apărut Alexa.
narcisa- vip
Fetelor m-am intors ! Am net am net Thx Baba Ji
Imi cer scuze, dupa cum v-am spus vineri, a fost furtuna la mine, iar netul meu a fost la pamant 2 zile. Acum am revenit. Am vazut ca va faceti griji pt mine. Eu sunt foarte bine, iar acum si mai bine.
Fara Geet am zis ca inebunesc. Am stat 2 zile numai in pat cu gandul la Geet. A fost groaznicccccccccc Acum ma ocup de film. Va pup si scuze de intarziere. Revin in ceva timp, dupa ce termin de subtitrat filmul.
Imi cer scuze, dupa cum v-am spus vineri, a fost furtuna la mine, iar netul meu a fost la pamant 2 zile. Acum am revenit. Am vazut ca va faceti griji pt mine. Eu sunt foarte bine, iar acum si mai bine.
Fara Geet am zis ca inebunesc. Am stat 2 zile numai in pat cu gandul la Geet. A fost groaznicccccccccc Acum ma ocup de film. Va pup si scuze de intarziere. Revin in ceva timp, dupa ce termin de subtitrat filmul.
am vazut dupa ce am postat-o si eu ..dar nu-i nimic o las si eu ca sa se vada ca suntem romanceiulianagl a scris:[
Anda ai vazut ca am pus poza pe situl ei.
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Lun 09 Ian 2012, 12:37 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:Uraaaaaaaaaaaaaaaa a apărut Alexa.
Esti o dulce. Ne auzim mai tarziu un picut
M-am gandit eu ca netul e problema.EE deci diseara avem geet!!!!ispitutza20 a scris:Fetelor m-am intors ! Am net am net Thx Baba Ji
Admin_dea05- Admin
ispitutza20 a scris:Fetelor m-am intors ! Am net am net Thx Baba Ji
iulianagl- moderator
Fragmentul în care vorbește despre faptul că Geet este una din femeile de azi, că ea nu se poate separa de familie, iar în ultima propoziție spune ceva de căsătoria ei și de decizia familiei. N-am înțeles, cui aparține decizia căsătoriei ei, familiei sau ei și nu vreau să traduc prost.iulianagl a scris:
Care e ala?
narcisa- vip
Eu ies un pic, ne auzim mai tarziu.
iulianagl- moderator
Ce griji ne-am făcut pentru tine, a fost un week-end de coșmar, bine că n-a fost nimic grav.ispitutza20 a scris:
Esti o dulce. Ne auzim mai tarziu un picut
narcisa- vip
Si eu trebuie sa plec. Pupici!!!Ne citim diseara dupa 22
Admin_dea05- Admin
narcisa a scris:
Fragmentul în care vorbește despre faptul că Geet este una din femeile de azi, că ea nu se poate separa de familie, iar în ultima propoziție spune ceva de căsătoria ei și de decizia familiei. N-am înțeles, cui aparține decizia căsătoriei ei, familiei sau ei și nu vreau să traduc prost.
Familia va decide.Ce ti-am spus eu ca la ei se practica asta si in ziua de azi. Dar vezi ca e alegerea ei sa decida familia.
iulianagl- moderator
Pagina 19 din 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 19 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum