5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Am aflat foarte repede de ce ți se spune așa. . Mulțumiri și Mayyei că a fost inspirație pentru tine.ispitutza20 a scris:
Na ca ai descoperit de ce mi se spune ispitutza
Ei bine, voi imi multumiti mie, dar ar trebui sa ii multumiti lui mayya 54 ( fata care traduce iubire intunecata). De la ea mi-a venit inspiratia sa fac ceva cu filmul asta. Am zis trebuie sa traduc filmul asta.
Iar acum, v-am ispitit pe toate. Nu am crezut ca o sa intalnesc persoane atat de inebunit de un film, ca mine. Credeam ca sunt singura
Dar acum ma simt mai bine. Este o boala care se ia Superrrr
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
iulianagl a scris:
Pai de ce nu.Cine aduce banii in casa.
Eu zic ca poate se teme sa nul piarda...fiind in prejma unei fete asa de frumoasa vorbareata distractiva si iubita de public
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
În care interviu?alitheea a scris:CE sa zica biata fata ...trebuie sa o vb de bine daca nu vrea sa vina asta sa ii scoata ochii...fiti serioase ...voi cum v-ati simti sa va vedeti sotul in scene ca cele dintre maan si geet cand se vede atractia pe fata , se plimba elementele chimice pe langa ei... , imposibil sa nu o deranjeze...
Mie mi s-a parut in interviul lui Drashti cand vb despre G ca avea o urma de amaraciune ...
narcisa- vip
In cel tradus azi...narcisa a scris:
În care interviu?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Dacă e să-l piardă îl pierde chiar dacă e Drashti sau e alta. Sunt atâtea ispite în jur. Și-a ales soț faimos, să tragă. Nu putea să-l mai lase singur măcar vreo 20 de ani de acum înainte să ne mai făurim și noi niște vise?lica54 a scris:
Eu zic ca poate se teme sa nul piarda...fiind in prejma unei fete asa de frumoasa vorbareata distractiva si iubita de public
narcisa- vip
Ați văzut în interviul de la ziua lui Drashti când citește mesajele de la fani, pe cel care spune că e așteptată să joace din nou cu Gurmeet în sezonul doi ce fel râde Drashti? La minutul 12, 40.
Unde ați dispărut fetelor?
narcisa- vip
Aici , doar ca a trebuit sa imi schimb browserul de net , ca in curand dadeam cu calculatorul pe fereastra , mozilla se bloca tot la 2 min...Am instalat Opera si e super ok ...
alitheea- vip
Cred ca statea in spate cu bastonul sa ii pocneasca daca zic altfel...iulianagl a scris:
dar acelasi lucru a spus si Gurmeet.Parca s-au vorbit.
alitheea- vip
narcisa a scris:Ați văzut în interviul de la ziua lui Drashti când citește mesajele de la fani, pe cel care spune că e așteptată să joace din nou cu Gurmeet în sezonul doi ce fel râde Drashti? La minutul 12, 40.
Si a spus ca ar vrea sa spuna ceva despre asta dar n-are ce depinde de producatori si cine stie poate.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
alitheea a scris:Aici , doar ca a trebuit sa imi schimb browserul de net , ca in curand dadeam cu calculatorul pe fereastra , mozilla se bloca tot la 2 min...Am instalat Opera si e super ok ...
Si chromul imi face figuri, merge foarte incet.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Cred ca statea in spate cu bastonul sa ii pocneasca daca zic altfel...
Face o greseala.
iulianagl- moderator
Am văzut și ultimul interviu, cel pus de Nico, întrebările sunt foarte frumoase dar din păcate, sonorul a fost atât de prost că n-am înțeles mai nimic.
Acum mă duc să mai văd niște episoade din Geet și pe urmă la nani.
narcisa- vip
Sunt inebunita dupa asta , parca face parte din realitate ... urmariti-le reactiile si privirea ...cum le scapa ocheadele si mimica ...
Va dati seama cat i-a simtit pielea in palma ... si ati vazut cum parca uneori vorbesc din priviri...Cred si eu ca Debuna i-a pus lesa ...
Va dati seama cat i-a simtit pielea in palma ... si ati vazut cum parca uneori vorbesc din priviri...Cred si eu ca Debuna i-a pus lesa ...
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mar 10 Ian 2012, 12:11 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
narcisa a scris:Am văzut și ultimul interviu, cel pus de Nico, întrebările sunt foarte frumoase dar din păcate, sonorul a fost atât de prost că n-am înțeles mai nimic.
Si eu te urmez la nani, noapte buna dragutelor, ne auzim maine la sedinta.
iulianagl- moderator
Somn usor pui...narcisa a scris:Am văzut și ultimul interviu, cel pus de Nico, întrebările sunt foarte frumoase dar din păcate, sonorul a fost atât de prost că n-am înțeles mai nimic.
alitheea- vip
alitheea a scris:Sunt inebunita dupa asta , parca face parte din realitate ... urmariti-le reactiile si privirea ...cum le scapa ocheadele si mimica ...
Pai au fost si asa si asa, de asta stam noi cu ochii cat cepele sa nu ne scape nicio miscare.
iulianagl- moderator
Ast m-a facut mai praf decat oricare , poate si pentru ca se vad clar detaliile...iulianagl a scris:
Pai au fost si asa si asa, de asta stam noi cu ochii cat cepele sa nu ne scape nicio miscare.
alitheea- vip
Noapte buna si tie
alitheea- vip
alitheea a scris:
Ast m-a facut mai praf decat oricare , poate si pentru ca se vad clar detaliile...
Ai vazut Nico ce se petrece acolo!Cum sa te faca sa nu crez ca nu a fost nimic acolo..eu sunt Toma necredinciosu...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
alitheea a scris:Ast m-a facut mai praf decat oricare , poate si pentru ca se vad clar detaliile...
iulianagl- moderator
Noapte buna in seara asta dormiti linistite ca v-ati luat portia de Geet. Va pupacesc. Ne auzim maine
Ce frumos il strange ea in brate la min 8.07 ...si el ce stanjenit se simte...lica54 a scris:
Ai vazut Nico ce se petrece acolo!Cum sa te faca sa nu crez ca nu a fost nimic acolo..eu sunt Toma necredinciosu...
Ultima editare efectuata de catre alitheea in Mar 10 Ian 2012, 12:21 am, editata de 1 ori
alitheea- vip
Somn usor si tie ingeras...ispitutza20 a scris:Noapte buna in seara asta dormiti linistite ca v-ati luat portia de Geet. Va pupacesc. Ne auzim maine
alitheea- vip
la videoclipul asta m-am uitat de f multe ori aseara.uitati-va din min 8 unul zice ceva(probabil s-a terminat filmarea) si ei inca se privesciulianagl a scris:alitheea a scris:Sunt inebunita dupa asta , parca face parte din realitate ... urmariti-le reactiile si privirea ...cum le scapa ocheadele si mimica ...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Noapte buna fetelor!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum