Serialesitelenovelet
5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

In jos

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 Empty Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 9:49 pm

iulianagl a scris:

In sfarsit mi s-a luat o piatra de pe inima. kiss kiss kiss
Ba mai avem o piatră pe inimă. De ce nu apare Alexa?
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 16 Empty Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 9:51 pm

narcisa a scris:
Ba mai avem o piatră pe inimă. De ce nu apare Alexa?

Asta e durere mare, poate chiar i s-a stricat netul si fiind week-end n-a avut cine sa-l repare.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 10:24 pm

Ce dura a fost caderea in apa. Smile Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 10:33 pm

iulianagl a scris:[flash(425,350)]]
Ce dura a fost caderea in apa. Smile Smile Smile Smile

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Aș putea urmări scena asta de o mie de ori fără să mă plictisesc.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 10:39 pm

narcisa a scris:

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Aș putea urmări scena asta de o mie de ori fără să mă plictisesc.

Ce bine arata in rochitica lale. Smile Smile Nu i s-a facut parul maciuca lui Gurmeet...aaa dar stai ca deja e maciuca de la atat wax. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 10:55 pm

iulianagl a scris:

Ce bine arata in rochitica lale. Smile Smile Nu i s-a facut parul maciuca lui Gurmeet...aaa dar stai ca deja e maciuca de la atat wax. Smile Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Numai el știe cum i s-a făcut părul când a văzut-o.
Sau alte cele. Ce mai urmărești?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 10:58 pm

narcisa a scris:
Smile Smile Smile Smile Numai el știe cum i s-a făcut părul când a văzut-o.
Sau alte cele. Ce mai urmărești?

Ma uit la scene sa treaca timpul. Smile Smile Smile Tu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 11:02 pm

GEET KHURANA.Cum suna?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 08 Ian 2012, 11:08 pm

Iuliana spuneti si mie ce scrie in articolul din ziar adus de Dea...te rog frumos kiss kiss
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 11:10 pm

iulianagl a scris:

Ma uit la scene sa treaca timpul. Smile Smile Smile Tu?
Sunt la 142. Când se întâlnesc la spital. Când ea îi spune lui că ea și-a luat o clipă ochii de la el și uite ce și-a făcut. Tare vitează a mai devenit Geet. Smile
Dar Drashti Choudary cum sună? Iar am început. Evil or Very Mad
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 11:12 pm

narcisa a scris:
Sunt la 142. Când se întâlnesc la spital. Când ea îi spune lui că ea și-a luat o clipă ochii de la el și uite ce și-a făcut. Tare vitează a mai devenit Geet. Smile
Dar Drashti Choudary cum sună? Iar am început. Evil or Very Mad

Geet e PUNJABI TIGRESS a lui Maan. Smile Smile Or stiindu-l insurat cu Debu nu-mi suna bine, sorry...
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 11:17 pm

lica54 a scris:Iuliana spuneti si mie ce scrie in articolul din ziar adus de Dea...te rog frumos kiss kiss

Scrie ca fanii serialului vor serialul inapoi pe scena.Dar se pare ca star one s-a desfiintat nu se stie din ce motive si se pare ca se ia in calcul ca sa faca un al doilea sezon pt. ca a avut mare succes numai in India dar si instrainatate ca se uitau pe youtube sau fb si din cauza asta s-a luat in calcul revenerea serialului dar nu se stie cand.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 11:22 pm

lica54 a scris:Iuliana spuneti si mie ce scrie in articolul din ziar adus de Dea...te rog frumos kiss kiss
Că fanii vor neapărat o continuare a filmului, că pentru a-i convinge pe producători și pe cine mai trebuie au apelat la o mulțime de forme, e-mailuri, forumuri, etc. Și că serialul care tratează diverse teme sociale a reușit să-i facă să se uite chiar și pe cei care nu urmăresc de obicei astfel de filme. Și că cei care urmăreau filmul dădeau sugestii pe net iar unele erau adăugate în scenariu. Și cum a devenit pentru unii singurul mod de relaxare.
Mai sunt și niște păreri negative, că personajele au avut costume proaste, că scenariul nu a mers cum trebuie spre sfârșit (nu știu dacă am înțeles bine), că a avut un final forțat. Totuși unul dintre producători are o veste bună. Există o posibilitate pentru un nou sezon. Dar se mai gândesc (nu știu la ce).
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 08 Ian 2012, 11:23 pm

Multam frumos...Meritati ceva bun dar nu am timp acum...vreau sa vad macar un ep din Geet ca astazi am fost ocupata cu coreeni kiss kiss kiss kiss

Ultima editare efectuata de catre lica54 in Dum 08 Ian 2012, 11:25 pm, editata de 1 ori
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 11:24 pm

iulianagl a scris:

Scrie ca fanii serialului vor serialul inapoi pe scena.Dar se pare ca star one s-a desfiintat nu se stie din ce motive si se pare ca se ia in calcul ca sa faca un al doilea sezon pt. ca a avut mare succes numai in India dar si instrainatate ca se uitau pe youtube sau fb si din cauza asta s-a luat in calcul revenerea serialului dar nu se stie cand.
Iuliana spune-mi și mie cum ai traduce asta:
The scenes were shot on lame sets.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 11:25 pm

narcisa a scris:
Că fanii vor neapărat o continuare a filmului, că pentru a-i convinge pe producători și pe cine mai trebuie au apelat la o mulțime de forme, e-mailuri, forumuri, etc. Și că serialul care tratează diverse teme sociale a reușit să-i facă să se uite chiar și pe cei care nu urmăresc de obicei astfel de filme. Și că cei care urmăreau filmul dădeau sugestii pe net iar unele erau adăugate în scenariu. Și cum a devenit pentru unii singurul mod de relaxare.
Mai sunt și niște păreri negative, că personajele au avut costume proaste, că scenariul nu a mers cum trebuie spre sfârșit (nu știu dacă am înțeles bine), că a avut un final forțat. Totuși unul dintre producători are o veste bună. Există o posibilitate pentru un nou sezon. Dar se mai gândesc (nu știu la ce).

Da a vut un final fortat din cauza canalului care-l difuza ca s-a desfiintat si nimeni nu vrea sa spuna de ce?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 11:26 pm

iulianagl a scris:

Da a vut un final fortat din cauza canalului care-l difuza ca s-a desfiintat si nimeni nu vrea sa spuna de ce?
L-o fi desființat Debu. Smile Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 11:27 pm

narcisa a scris:
Iuliana spune-mi și mie cum ai traduce asta:
The scenes were shot on lame sets.

Scenele au fost filmate cu defecte, nesatisfactor.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 11:29 pm

iulianagl a scris:

Scenele au fost filmate cu defecte, nesatisfactor.
Probabil se refereau la faptul că nu se pupau. Și că mereu îi întrerupea cineva când voiau să facă ceva mahiii. Să știi că treaba asta m-a nemulțumit și pe mine. Smile Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 11:30 pm

narcisa a scris:
L-o fi desființat Debu. Smile Smile

Ma nu stiu dar si eu cand am aflat am crezut acelasi lucru deci toate serialele care se difuzau s-au terminat in acelasi timp si imediat dupa ce s-a rulat ultimul episod gata s-a dezactivat si canalul.Iar ce influenta ar fi putut avea Debu la asta stau si ma gandesc.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 11:33 pm

narcisa a scris:
Probabil se refereau la faptul că nu se pupau. Și că mereu îi întrerupea cineva când voiau să facă ceva mahiii. Să știi că treaba asta m-a nemulțumit și pe mine. Smile Smile

Da si cu toate ca se vedea pe fata lor ca vor sa faca acest lucru.Nu stiu poate chiar Debu a avut o influenta n-ai vazut ca se auzise zvonuri ca nu-l mai lasa pe Gurmeet sa dea interviuri cu Drash.Deci vreau sa spun ca gura lumii n-o astupa nimeni dar stii nu iese fum fara foc asa ca au incercat Guru sa-i ia apararea Debunei dar cred ca nu a fost prea convingator.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 11:40 pm

iulianagl a scris:

Ma nu stiu dar si eu cand am aflat am crezut acelasi lucru deci toate serialele care se difuzau s-au terminat in acelasi timp si imediat dupa ce s-a rulat ultimul episod gata s-a dezactivat si canalul.Iar ce influenta ar fi putut avea Debu la asta stau si ma gandesc.
Nici eu nu înțeleg de ce a dispărut canalul. Mai ales că a apărut altul în loc. Care cică vrea proiecte noi. Să vedem cum rezistă asaltului fanilor. Noi nu putem face nimic de-aici? Nu e nici un sondaj, nici un plebiscit? N-ați găsit nimic în drumurile voastre pe net?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Dum 08 Ian 2012, 11:41 pm

narcisa a scris:
Nici eu nu înțeleg de ce a dispărut canalul. Mai ales că a apărut altul în loc. Care cică vrea proiecte noi. Să vedem cum rezistă asaltului fanilor. Noi nu putem face nimic de-aici? Nu e nici un sondaj, nici un plebiscit? N-ați găsit nimic în drumurile voastre pe net?

Au fost puse pe fb eu am votat.Pai ce proiecte noi vrea daca nu e cineva cu actori buni.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 08 Ian 2012, 11:47 pm

iulianagl a scris:

Au fost puse pe fb eu am votat.Pai ce proiecte noi vrea daca nu e cineva cu actori buni.
Unde?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Dum 08 Ian 2012, 11:48 pm

Mai da ce de amanunte stiti voi...mati lasat cu gura cascata...cam de cand stiti voi despre acest serial cine vi la recomandat?
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 16 din 40 Înapoi  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum