5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 16 din 40
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Ba mai avem o piatră pe inimă. De ce nu apare Alexa?iulianagl a scris:
In sfarsit mi s-a luat o piatra de pe inima.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Ba mai avem o piatră pe inimă. De ce nu apare Alexa?
Asta e durere mare, poate chiar i s-a stricat netul si fiind week-end n-a avut cine sa-l repare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Ce dura a fost caderea in apa.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:[flash(425,350)]]
Ce dura a fost caderea in apa.
Aș putea urmări scena asta de o mie de ori fără să mă plictisesc.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Aș putea urmări scena asta de o mie de ori fără să mă plictisesc.
Ce bine arata in rochitica lale. Nu i s-a facut parul maciuca lui Gurmeet...aaa dar stai ca deja e maciuca de la atat wax.
iulianagl- moderator
Numai el știe cum i s-a făcut părul când a văzut-o.iulianagl a scris:
Ce bine arata in rochitica lale. Nu i s-a facut parul maciuca lui Gurmeet...aaa dar stai ca deja e maciuca de la atat wax.
Sau alte cele. Ce mai urmărești?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Numai el știe cum i s-a făcut părul când a văzut-o.
Sau alte cele. Ce mai urmărești?
Ma uit la scene sa treaca timpul. Tu?
iulianagl- moderator
GEET KHURANA.Cum suna?
iulianagl- moderator
Iuliana spuneti si mie ce scrie in articolul din ziar adus de Dea...te rog frumos
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Sunt la 142. Când se întâlnesc la spital. Când ea îi spune lui că ea și-a luat o clipă ochii de la el și uite ce și-a făcut. Tare vitează a mai devenit Geet.iulianagl a scris:
Ma uit la scene sa treaca timpul. Tu?
Dar Drashti Choudary cum sună? Iar am început.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Sunt la 142. Când se întâlnesc la spital. Când ea îi spune lui că ea și-a luat o clipă ochii de la el și uite ce și-a făcut. Tare vitează a mai devenit Geet.
Dar Drashti Choudary cum sună? Iar am început.
Geet e PUNJABI TIGRESS a lui Maan. Or stiindu-l insurat cu Debu nu-mi suna bine, sorry...
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Iuliana spuneti si mie ce scrie in articolul din ziar adus de Dea...te rog frumos
Scrie ca fanii serialului vor serialul inapoi pe scena.Dar se pare ca star one s-a desfiintat nu se stie din ce motive si se pare ca se ia in calcul ca sa faca un al doilea sezon pt. ca a avut mare succes numai in India dar si instrainatate ca se uitau pe youtube sau fb si din cauza asta s-a luat in calcul revenerea serialului dar nu se stie cand.
iulianagl- moderator
Că fanii vor neapărat o continuare a filmului, că pentru a-i convinge pe producători și pe cine mai trebuie au apelat la o mulțime de forme, e-mailuri, forumuri, etc. Și că serialul care tratează diverse teme sociale a reușit să-i facă să se uite chiar și pe cei care nu urmăresc de obicei astfel de filme. Și că cei care urmăreau filmul dădeau sugestii pe net iar unele erau adăugate în scenariu. Și cum a devenit pentru unii singurul mod de relaxare.lica54 a scris:Iuliana spuneti si mie ce scrie in articolul din ziar adus de Dea...te rog frumos
Mai sunt și niște păreri negative, că personajele au avut costume proaste, că scenariul nu a mers cum trebuie spre sfârșit (nu știu dacă am înțeles bine), că a avut un final forțat. Totuși unul dintre producători are o veste bună. Există o posibilitate pentru un nou sezon. Dar se mai gândesc (nu știu la ce).
narcisa- vip
Multam frumos...Meritati ceva bun dar nu am timp acum...vreau sa vad macar un ep din Geet ca astazi am fost ocupata cu coreeni
Ultima editare efectuata de catre lica54 in Dum 08 Ian 2012, 11:25 pm, editata de 1 ori
lica54- vip
Iuliana spune-mi și mie cum ai traduce asta:iulianagl a scris:
Scrie ca fanii serialului vor serialul inapoi pe scena.Dar se pare ca star one s-a desfiintat nu se stie din ce motive si se pare ca se ia in calcul ca sa faca un al doilea sezon pt. ca a avut mare succes numai in India dar si instrainatate ca se uitau pe youtube sau fb si din cauza asta s-a luat in calcul revenerea serialului dar nu se stie cand.
The scenes were shot on lame sets.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Că fanii vor neapărat o continuare a filmului, că pentru a-i convinge pe producători și pe cine mai trebuie au apelat la o mulțime de forme, e-mailuri, forumuri, etc. Și că serialul care tratează diverse teme sociale a reușit să-i facă să se uite chiar și pe cei care nu urmăresc de obicei astfel de filme. Și că cei care urmăreau filmul dădeau sugestii pe net iar unele erau adăugate în scenariu. Și cum a devenit pentru unii singurul mod de relaxare.
Mai sunt și niște păreri negative, că personajele au avut costume proaste, că scenariul nu a mers cum trebuie spre sfârșit (nu știu dacă am înțeles bine), că a avut un final forțat. Totuși unul dintre producători are o veste bună. Există o posibilitate pentru un nou sezon. Dar se mai gândesc (nu știu la ce).
Da a vut un final fortat din cauza canalului care-l difuza ca s-a desfiintat si nimeni nu vrea sa spuna de ce?
iulianagl- moderator
L-o fi desființat Debu.iulianagl a scris:
Da a vut un final fortat din cauza canalului care-l difuza ca s-a desfiintat si nimeni nu vrea sa spuna de ce?
narcisa- vip
narcisa a scris:
Iuliana spune-mi și mie cum ai traduce asta:
The scenes were shot on lame sets.
Scenele au fost filmate cu defecte, nesatisfactor.
iulianagl- moderator
Probabil se refereau la faptul că nu se pupau. Și că mereu îi întrerupea cineva când voiau să facă ceva mahiii. Să știi că treaba asta m-a nemulțumit și pe mine.iulianagl a scris:
Scenele au fost filmate cu defecte, nesatisfactor.
narcisa- vip
narcisa a scris:
L-o fi desființat Debu.
Ma nu stiu dar si eu cand am aflat am crezut acelasi lucru deci toate serialele care se difuzau s-au terminat in acelasi timp si imediat dupa ce s-a rulat ultimul episod gata s-a dezactivat si canalul.Iar ce influenta ar fi putut avea Debu la asta stau si ma gandesc.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Probabil se refereau la faptul că nu se pupau. Și că mereu îi întrerupea cineva când voiau să facă ceva mahiii. Să știi că treaba asta m-a nemulțumit și pe mine.
Da si cu toate ca se vedea pe fata lor ca vor sa faca acest lucru.Nu stiu poate chiar Debu a avut o influenta n-ai vazut ca se auzise zvonuri ca nu-l mai lasa pe Gurmeet sa dea interviuri cu Drash.Deci vreau sa spun ca gura lumii n-o astupa nimeni dar stii nu iese fum fara foc asa ca au incercat Guru sa-i ia apararea Debunei dar cred ca nu a fost prea convingator.
iulianagl- moderator
Nici eu nu înțeleg de ce a dispărut canalul. Mai ales că a apărut altul în loc. Care cică vrea proiecte noi. Să vedem cum rezistă asaltului fanilor. Noi nu putem face nimic de-aici? Nu e nici un sondaj, nici un plebiscit? N-ați găsit nimic în drumurile voastre pe net?iulianagl a scris:
Ma nu stiu dar si eu cand am aflat am crezut acelasi lucru deci toate serialele care se difuzau s-au terminat in acelasi timp si imediat dupa ce s-a rulat ultimul episod gata s-a dezactivat si canalul.Iar ce influenta ar fi putut avea Debu la asta stau si ma gandesc.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Nici eu nu înțeleg de ce a dispărut canalul. Mai ales că a apărut altul în loc. Care cică vrea proiecte noi. Să vedem cum rezistă asaltului fanilor. Noi nu putem face nimic de-aici? Nu e nici un sondaj, nici un plebiscit? N-ați găsit nimic în drumurile voastre pe net?
Au fost puse pe fb eu am votat.Pai ce proiecte noi vrea daca nu e cineva cu actori buni.
iulianagl- moderator
Unde?iulianagl a scris:
Au fost puse pe fb eu am votat.Pai ce proiecte noi vrea daca nu e cineva cu actori buni.
narcisa- vip
Mai da ce de amanunte stiti voi...mati lasat cu gura cascata...cam de cand stiti voi despre acest serial cine vi la recomandat?
lica54- vip
Pagina 16 din 40 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 16 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum