5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 28 din 40
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
tiberici a scris:
Surpriza mea o fost ca si cei de 15-16 ani cat au ei (varsta declarata de ei) urmaresc filmul si sunt la curent...
Nu le-a venit pustilor sa creada ca in Romania filmul e vizionat ....
E vizionat in toata lumea.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pentru asta trebuie să-i mulțumim Alexei, ea a venit cu ispita și ne-a înnebunit pe toate. Dulce nebunie.tiberici a scris:
Surpriza mea o fost ca si cei de 15-16 ani cat au ei (varsta declarata de ei) urmaresc filmul si sunt la curent...
Nu le-a venit pustilor sa creada ca in Romania filmul e vizionat ....
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Pentru asta trebuie să-i mulțumim Alexei, ea a venit cu ispita și ne-a înnebunit pe toate. Dulce nebunie.
Corect..
iulianagl- moderator
ati vazut asta?( nu am citit tot ce ati scris)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BydIUHYGihU#!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Da asa este...Multumiri sincere Alexei! Fara ea si fara efortul depus de ea serile noastre nu ar fi asa placute si pline de emotii....narcisa a scris:
Pentru asta trebuie să-i mulțumim Alexei, ea a venit cu ispita și ne-a înnebunit pe toate. Dulce nebunie.
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
narcisa a scris:
Na ca ai descoperit de ce mi se spune ispitutza
Ei bine, voi imi multumiti mie, dar ar trebui sa ii multumiti lui mayya 54 ( fata care traduce iubire intunecata). De la ea mi-a venit inspiratia sa fac ceva cu filmul asta. Am zis trebuie sa traduc filmul asta.
Iar acum, v-am ispitit pe toate. Nu am crezut ca o sa intalnesc persoane atat de inebunit de un film, ca mine. Credeam ca sunt singura
Dar acum ma simt mai bine. Este o boala care se ia Superrrr
Admin_dea05 a scris:ati vazut asta?( nu am citit tot ce ati scris)
So sweet ! Tare scumpa este Drashti
tiberici a scris:
Da asa este...Multumiri sincere Alexei! Fara ea si fara efortul depus de ea serile noastre nu ar fi asa placute si pline de emotii....
Am primit si o floare, mersi frumos ! Ador florile, pacat ca nu prea primesc. Maan al meu seamana cu Atul (un personaj din dill mill gayye) El nu imi da o simpla floare, imi da un ghiveci intreg.
Este placuta munca mea. Nu primesc bani, da primesc multe laude de la voi, iar asta face mai mult decat toti bani din lume.
Și diminețile și după-amiezile și nopțile, nu doar serile.tiberici a scris:
Da asa este...Multumiri sincere Alexei! Fara ea si fara efortul depus de ea serile noastre nu ar fi asa placute si pline de emotii....
narcisa- vip
Admin_dea05 a scris:ati vazut asta?( nu am citit tot ce ati scris)
Ce familie frumoasa si de treaba are.Se vede ca se inteleg foarte bine sunt de fapt ca niste prieteni.
iulianagl- moderator
ispitutza20 a scris:
Am primit si o floare, mersi frumos ! Ador florile, pacat ca nu prea primesc. Maan al meu seamana cu Atul (un personaj din dill mill gayye) El nu imi da o simpla floare, imi da un ghiveci intreg.
Este placuta munca mea. Nu primesc bani, da primesc multe laude de la voi, iar asta face mai mult decat toti bani din lume.
Si acela cu greu.
iulianagl- moderator
Eu abia la videoclipul ăsta am ajuns. Ce interviuri frumoase. De gura lui Drashti nu mai poate vorbi nimeni. Și sărăcuța mai și tușește. O fi bolnavă sau știți cumva dacă fumează? Ce spune Adi la minutul 7,53 despre Maan de râd așa tare? Ați auzit că au zis că au avut momente nebune împreună, dar când îi cere confirmarea lui Gurmeet el e cam pasiv. Am început să caut nod în papură.alitheea a scris:Alexa , multumesc pentru episoade , au fost delicioase...Nu te mai saturi sa ii privesti , fie ca se cearta , fie ca se iubesc...Ne-au furat timpul si inimile ...Eu ,am fost plecata , dar abia am asteptat sa ma intorc la ei ...
Am gasit interviul asta , nu stiu daca l-ati mai vazut ... de ce sunt atat de melancolici la un moment dat...
narcisa- vip
Alexa , pui , daca vreodata ai mult timp liber... ...schitezi o traducere si la interviul asta ?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
A spus fanilor ca o sa fie cat mai curand on screen ca si ea isi doreste sa se vada acolo.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Eu abia la videoclipul ăsta am ajuns. Ce interviuri frumoase. De gura lui Drashti nu mai poate vorbi nimeni. Și sărăcuța mai și tușește. O fi bolnavă sau știți cumva dacă fumează? Ce spune Adi la minutul 7,53 despre Maan de râd așa tare? Ați auzit că au zis că au avut momente nebune împreună, dar când îi cere confirmarea lui Gurmeet el e cam pasiv. Am început să caut nod în papură.
Pai normal ca e rezervat ce vrei sa strige in gura mare ca o iubeste pe DD.
iulianagl- moderator
Și tot pentru același interviu, ce spune Drashti despre Maan la minutul 8,35 de Maan se fâțâie atâta pe scaun?
narcisa- vip
Cat de dulce e Drashti , o minune de fata ...sper sa aiba noroc de o viata ca in povesti...
alitheea- vip
alitheea a scris:Alexa , pui , daca vreodata ai mult timp liber... ...schitezi o traducere si la interviul asta ?
Dap, dar nu promit cand. Sunt super busy cu Geet. Am multe traduceri de facut, deci maine cu siguranta nu.
Nici o graba ... Oricum nu pot sa iti multumesc pentru ceea-ce faci ...imi pare rau ca duci totul singura...ispitutza20 a scris:
Dap, dar nu promit cand. Sunt super busy cu Geet. Am multe traduceri de facut, deci maine cu siguranta nu.
alitheea- vip
Ce ziceti de asta ?
Debina understands our job as actors, we aren't real-life lovers : Drashti Dhami (Debina intelege foarte bine munca noastra ca actori, iar noi nu suntem iubiti si in viata reala. DD)
Parca imi vine sa o bat si pe Drashti acum.
Debina understands our job as actors, we aren't real-life lovers : Drashti Dhami (Debina intelege foarte bine munca noastra ca actori, iar noi nu suntem iubiti si in viata reala. DD)
Mai daca lipsesc cateva minute de pe pagina am de citit din urma la greu...Daca se face al doilea sezon Debuna ii va mai da voie lu Gurmeet sa mai joace cu Darhiti dupa ce filmul a avut un rasunet atat de mare...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
ispitutza20 a scris:Ce ziceti de asta ?
Nu te lega de ea, te rog ca stie ea ce spune. Vrei sa faca atac de inima nu de alta ca mi-ar parea rau dar...
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Mai daca lipsesc cateva minute de pe pagina am de citit din urma la greu...Daca se face al doilea sezon Debuna ii va mai da voie lu Gurmeet sa mai joace cu Darhiti dupa ce filmul a avut un rasunet atat de mare...
Pai de ce nu.Cine aduce banii in casa.
iulianagl- moderator
ispitutza20 a scris:Ce ziceti de asta ?
dar acelasi lucru a spus si Gurmeet.Parca s-au vorbit.
iulianagl- moderator
CE sa zica biata fata ...trebuie sa o vb de bine daca nu vrea sa vina asta sa ii scoata ochii...fiti serioase ...voi cum v-ati simti sa va vedeti sotul in scene ca cele dintre maan si geet cand se vede atractia pe fata , se plimba elementele chimice pe langa ei... , imposibil sa nu o deranjeze...ispitutza20 a scris:Ce ziceti de asta ?
Mie mi s-a parut in interviul lui Drashti cand vb despre G ca avea o urma de amaraciune ...
alitheea- vip
Pagina 28 din 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 28 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum