Serialesitelenovelet
5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 35 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 35 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+5
Admin_dea05
iulianagl
Alexa20
tiberici
narcisa
9 participanți

Pagina 35 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul

In jos

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 35 Empty Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Ian 2012, 7:30 pm

lica54 a scris:Annie si cu Arjun se potrivesc ca doua picaturi de apa Smile Smile

Urati amandoi. Smile Smile Smile kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 35 Empty Re: 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Ian 2012, 7:31 pm

narcisa a scris:
Smile Smile Și nuntașii să fie îmbrăcați la fel. Și reporterii care sigur vor fi la nuntă. Și sigur va fi de neuitat.

Visăm noi, dar ei nu stau în costumele lui Adam și ale Evei nici după nuntă. Mă mir cum au făcut copilul.

Ramane de vazut. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 7:33 pm

iulianagl a scris:

pai mai bine ca daca si acum se certau pe tema asta, si ea repede ca vrea sa le puna in groapa sa le dea foc, iar el dar noi nu avem groapa Geet. Smile Smile Ai vazut ce frumos a imbratisat-o Dadi.

Vă aduceți aminte când i-a spus că nici măcar nu e foarte drăguță? Iar acum a spus că e cea mai frumoasă fată din Univers. Maan se cam contrazice, eu nu prea mai am încredere în el. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 7:36 pm

iulianagl a scris:

Ramane de vazut. Smile Smile Smile
Crezi că avem norocul ăsta?
De când a devenit Anvesha prietena lui Geet? Nu-mi inspiră încredere.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 7:39 pm

iulianagl a scris:Corect, ce importanta au hainele ca ei pot sa se casatoreasca si in costumul lui Adam si Eva atat cat sunt impreuna..
Maan aprobă tot ce a ales Geet dar nici măcar nu se uită ce alege. Să îndrăznească să mai comenteze la nuntă dacă nu-i place ceva.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 10 Ian 2012, 7:40 pm

iulianagl a scris:

Urati amandoi. Smile Smile Smile kiss kiss kiss

Urati ca urati dar sunt aroganti si increzuti Smile Smile
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 7:43 pm

narcisa a scris:
Maan aprobă tot ce a ales Geet dar nici măcar nu se uită ce alege. Să îndrăznească să mai comenteze la nuntă dacă nu-i place ceva.
Iar am avut gura pocită, mi se părea mie că e ceva în neregulă cu Maan, prea îi plăcea tot ce lua Geet. Bravo Geet, fată deșteaptă, i-ai făcut-o cu costumul.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 10 Ian 2012, 7:44 pm

narcisa a scris:
Smile Smile Și nuntașii să fie îmbrăcați la fel. Și reporterii care sigur vor fi la nuntă. Și sigur va fi de neuitat.

Visăm noi, dar ei nu stau în costumele lui Adam și ale Evei nici după nuntă. Mă mir cum au făcut copilul.

La ei se poarta proverbul ala...A vazu Geet izmenele pe gard si a ramas gravida Smile Smile
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 7:47 pm

ispitutza20 a scris:

Smile Smile e bine de stiut Smile Smile
Foarte frumoase episoadele 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 35 57855 . Mi-au plăcut. Și mi-a plăcut și de Arjun cu Anvesha. În ce episod are loc nunta?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 7:49 pm

lica54 a scris:

La ei se poarta proverbul ala...A vazu Geet izmenele pe gard si a ramas gravida Smile Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Dadi, multe vorbe înțelepte mai știi tu.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 7:52 pm

tiberici a scris:

Evet!! Dadi..
Bună Tiberici. Ți-a plăcut filmul? Ce părere ai de noul cuplu?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 10 Ian 2012, 7:53 pm

narcisa a scris:
Smile Smile Smile Smile Smile Dadi, multe vorbe înțelepte mai știi tu.

Pai in cate filme indiene ai vazut...scene asa mai apetisante sa-ti fie jena Smile Smile
lica54
lica54
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 7:59 pm

lica54 a scris:

Pai in cate filme indiene ai vazut...scene asa mai apetisante sa-ti fie jena Smile Smile
N-am văzut nici un film indian dar am văzut un videoclip dintr-un film unde tipul o sărută pe tipă pe barbă. Mi s-a părut foarte............ "jenant". Smile Smile Smile
Oricum mie mi se par foarte erotice scenele dintre Maan și Geet. Cele care se presupune că trebuie să fie așa. Aceea când rămân blocați în birou și cea din casa cu șemineu, când i-a prins ninsoarea.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 10 Ian 2012, 8:01 pm

narcisa a scris:
Foarte frumoase episoadele 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 35 57855 . Mi-au plăcut. Și mi-a plăcut și de Arjun cu Anvesha. În ce episod are loc nunta?

200 si ceva. Nu stiu sigur. cam 215-220. Numai e mult oricum. kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 8:08 pm

ispitutza20 a scris:

200 si ceva. Nu stiu sigur. cam 215-220. Numai e mult oricum. kiss
Mai e destul. Mai au timp să mai tragă câteva certuri. Deși mi-e greu să-mi dau seama de la ce s-ar mai putea certa că până acum s-au certat de la toate.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Mar 10 Ian 2012, 8:11 pm

Buna Narcisa! Da mi-a placut foarte mult. Pentru ca sunt scurte ep. le vad de doua ori. Odata citesc subtitrarea si odata urmaresc actorii care m-au vrajit....Cuplul nou.... doi tauri sau berbeci... care se i-au in coarne dar simpatici....
Pupici la toata lumea! 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 35 371536
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mar 10 Ian 2012, 8:12 pm

Buna seara zanute ...am ajuns si eu acasa ...abia astept sa vad serialul... kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 10 Ian 2012, 8:13 pm

narcisa a scris:
Mai e destul. Mai au timp să mai tragă câteva certuri. Deși mi-e greu să-mi dau seama de la ce s-ar mai putea certa că până acum s-au certat de la toate.

Sunt foarte amuzanti Smile Smile Au niste scene absolut geniale. Au avut un regizor foarte inspirat. Imi place la nebunie munca lui. Iar Geet And Maan sunt bestiali. Joaca super amandoi. kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 8:15 pm

alitheea a scris:Buna seara zanute ...am ajuns si eu acasa ...abia astept sa vad serialul... kiss kiss kiss

kiss kiss kiss kiss kiss Vizionare plăcută. Nouă ne-au plăcut episoadele. Ce spun și eu. stupid De parcă ar fi putut fi altfel.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mar 10 Ian 2012, 8:17 pm

Hranesc poporul si vin la voi... kiss kiss kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 8:19 pm

tiberici a scris:
Buna Narcisa! Da mi-a placut foarte mult. Pentru ca sunt scurte ep. le vad de doua ori. Odata citesc subtitrarea si odata urmaresc actorii care m-au vrajit....Cuplul nou.... doi tauri sau berbeci... care se i-au in coarne dar simpatici....
Pupici la toata lumea! 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 35 371536
Eu de fiecare dată când le văd nu pot să nu citesc subtitrarea, îmi plac atât de mult dialogurile încât cred că am să le învăț pe de rost.
kiss și ție. Și dacă Tibi mai află ceva nou de Geet să ne spui și nouă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Mar 10 Ian 2012, 8:25 pm

narcisa a scris:
Eu de fiecare dată când le văd nu pot să nu citesc subtitrarea, îmi plac atât de mult dialogurile încât cred că am să le învăț pe de rost.
kiss și ție. Și dacă Tibi mai află ceva nou de Geet să ne spui și nouă.

Sigur ca va tin la curent... Amicii de pe joc din India sunt bucurosi ca au zapada....
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 10 Ian 2012, 8:31 pm

tiberici a scris:

Sigur ca va tin la curent... Amicii de pe joc din India sunt bucurosi ca au zapada....
Iar la noi nici zăpadă, nici ploaie. E secetă.
E secetă și de fete pe forum, au sărbătorit-o ieri prea mult pe Geet și acum au obosit. Unde s-or fi ascuns?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Mar 10 Ian 2012, 8:32 pm

narcisa a scris:
E secetă și de fete pe forum, au sărbătorit-o ieri prea mult pe Geet și acum au obosit. Unde s-or fi ascuns?

Cred ca sunt la film....apar ele
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 10 Ian 2012, 8:33 pm

narcisa a scris:

Dar tu parca urmareai Unutulmaz?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 40 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum