6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
alitheea
lica54
iulianagl
Alexa20
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 6 din 40
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
narcisa a scris:Geet l-a făcut special gelos pe Maan că să-i ia el măsurile. Iar Maan și-a dat toată silința să o convingă că alegerea ei a fost bună.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Foarete frumoase ep de azi...Fetelor eu am vazut ep inainte nu a fost mai nimic pana acum fata de ce ne astepta de acum inainte niste scene intre ei de te lasa fara aer...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
narcisa a scris:Geet este neserioasă. E a doua oară când nu-și respectă promisiunea. Chiar îmi pare rău.
Dar nici el nu a insistat..deci el nu a avut curaj...el sa multumit ca nu ia mai spus domnule
lica54- vip
lica54 a scris:Foarete frumoase ep de azi...Fetelor eu am vazut ep inainte nu a fost mai nimic pana acum fata de ce ne astepta de acum inainte niste scene intre ei de te lasa fara aer...
Dadi..... cum ai reusit ....vreau si eu .....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Ce proasta e si Anvesha asta.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Foarete frumoase ep de azi...Fetelor eu am vazut ep inainte nu a fost mai nimic pana acum fata de ce ne astepta de acum inainte niste scene intre ei de te lasa fara aer...
Dadiiiii tragi cu ochiul ? Ai dreptate ! Urmeaza niste scene, de nu te mai ridici din fata calculatorului
Auzi cica ce a facut Geet de e toata lumea imotriva lui Dev?Dar de ce nu se gandeste invers ce a facut Dev de e toata lumea impotriva lui?
iulianagl- moderator
Revad a doua oare partea a doua din 189 doamne ce priviri isi arunca unul la altul de de nusi mai are rostul nici o 1000 de cuvinte dar un sarut nici atat
lica54- vip
Mai frate ce rau imi pare ori decate ori Geet face un pas inainte ceva din trecut o intoarce de unde a plecat.Si asta numai din cauza unei selfish, stupid barfitoare.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:Revad a doua oare partea a doua din 189 doamne ce priviri isi arunca unul la altul de de nusi mai are rostul nici o 1000 de cuvinte dar un sarut nici atat
Da, sunt foarte foarte romantici. De ce ar mai fi nevoie de un sarut, cand privirile lor face cat 10 saruturi la un loc !
iulianagl a scris:Mai frate ce rau imi pare ori decate ori Geet face un pas inainte ceva din trecut o intoarce de unde a plecat.Si asta numai din cauza unei selfish, stupid barfitoare.
Seamana cu o ciocanitoare. Si Woody era mai frumoasa decat ea.
Au introdus o noua melodie background.
iulianagl- moderator
ispitutza20 a scris:
Seamana cu o ciocanitoare. Si Woody era mai frumoasa decat ea.
Woody era parfum pe langa silly.
iulianagl- moderator
Na una fierbinte , una rece...se putea sa nu ne tranteasca ei una ca asta ...au grija sa nu ne infierbantam...
Iar pe Anvesha o urasc fara drept de apel ...si e urataaaaaaaaaaaaaa...numai buna de scorpie...
Iar pe Anvesha o urasc fara drept de apel ...si e urataaaaaaaaaaaaaa...numai buna de scorpie...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:Na una fierbinte , una rece...se putea sa nu ne tranteasca ei una ca asta ...au grija sa nu ne infierbantam...
Mi-a frant inima partea dintre Geet si Maan, nici nu-mi vine sa cred ca Geet a refuzat sa-l aibe aproape pe Maan de ea, a vrut sa ramana singura cu gandurile ei.
Si s-a si terminat.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Na una fierbinte , una rece...se putea sa nu ne tranteasca ei una ca asta ...au grija sa nu ne infierbantam...
Da sii mie mi se pare foarte urata ! foarte rigida.
Alexa, mii de mulțumiri pentru episoade, cred că n-am să mă satur niciodată de dragostea dintre Maan și Geet.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Cati fiori transmit astia doi ...Dar daca ar avea putina mana libera ce ar face...nici nu vreau sa ma gandesc...
alitheea- vip
Fata tipica de afurisita Genul care calca tot in picioare pt a-si atinge scopul...si egoista cat cuprinde...ispitutza20 a scris:
Da sii mie mi se pare foarte urata ! foarte rigida.
alitheea- vip
Alexa , mii de multumiri pentru ep din seara asta ...au fost balsam pentru sufletel ...
alitheea- vip
alitheea a scris:Alexa , mii de multumiri pentru ep din seara asta ...au fost balsam pentru sufletel ...
Da, stiu ! M-am uitat si eu odata cu voi L-am mai vazut de 5 ori, dar nu conteaza mai il vad de 10 ori.
Nu vi se pare ca Maan s-a mai implinit un pic arata foarte bine, inseamna ca-i prieste viata alaturi de Drashti.
Alex, thank you, thank you dear.
Alex, thank you, thank you dear.
iulianagl- moderator
Când am spus că-mi pare rău nu m-am referit la faptul că Maan nu a sărutat-o pe Geet ci la faptul că Geet face promisiuni fără să le respecte. Cum ar mai putea Maan să aibă încredere în ce spune ea. Înțeleg că problemele prin care a trecut au fost cu adevărat devastatoare pentru ea, dar cred că ar trebui să aibă mai multă încredere în Maan și să-l facă părtaș la sentimentele ei. Până la urmă Maan i-a demonstrat cu vârf și îndesat că-i merită încrederea. Ce tot spune ea că nu vrea să-l mai îngrijoreze cu problemele ei nu mi se pare o scuză bună pentru acțiunea ei. Doar viața de familie e făcută să fie trăită în doi. Mai ales că problema Dev îi privește pe amândoi. Cum își imaginează că-l protejează pe Maan când ea e tristă iar el își face tot felul de gânduri despre starea ei? Din contră îl neliniștește mai mult.iulianagl a scris:
Mi-a frant inima partea dintre Geet si Maan, nici nu-mi vine sa cred ca Geet a refuzat sa-l aibe aproape pe Maan de ea, a vrut sa ramana singura cu gandurile ei.
Si s-a si terminat.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Sa vedem daca o sa ne transmita si in noul proiect aceeasi fiori.Am niste draci pe el.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Când am spus că-mi pare rău nu m-am referit la faptul că Maan nu a sărutat-o pe Geet ci la faptul că Geet face promisiuni fără să le respecte. Cum ar mai putea Maan să aibă încredere în ce spune ea. Înțeleg că problemele prin care a trecut au fost cu adevărat devastatoare pentru ea, dar cred că ar trebui să aibă mai multă încredere în Maan și să-l facă părtaș la sentimentele ei. Până la urmă Maan i-a demonstrat cu vârf și îndesat că-i merită încrederea. Ce tot spune ea că nu vrea să-l mai îngrijoreze cu problemele ei nu mi se pare o scuză bună pentru acțiunea ei. Doar viața de familie e făcută să fie trăită în doi. Mai ales că problema Dev îi privește pe amândoi. Cum își imaginează că-l protejează pe Maan când ea e tristă iar el își face tot felul de gânduri despre starea ei? Din contră îl neliniștește mai mult.
Pai hai s-o intrebam?
iulianagl- moderator
Pagina 6 din 40 • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 6 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum