6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+5
Admin_dea05
alitheea
lica54
iulianagl
Alexa20
9 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 7 din 40
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Lumina s-a stins în lift pentru ca în semiobscuritate cei doi să se vadă mai frumoși decât sunt în realitate. Altfel nu s-ar fi putut înfiripa o relație de dragoste între ei .ispitutza20 a scris:
Da sii mie mi se pare foarte urata ! foarte rigida.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Ba gândește-te Nico, doar cu asta rămânem.alitheea a scris:Cati fiori transmit astia doi ...Dar daca ar avea putina mana libera ce ar face...nici nu vreau sa ma gandesc...
narcisa- vip
narcisa a scris:
Lumina s-a stins în lift pentru ca în semiobscuritate cei doi să se vadă mai frumoși decât sunt în realitate. Altfel nu s-ar fi putut înfiripa o relație de dragoste între ei .
Stii ca este vorba aia urata la lumanare mi se pare ca o floare.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
narcisa a scris:
Ba gândește-te Nico, doar cu asta rămânem.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Sa vedem daca o sa ne transmita si in noul proiect aceeasi fiori.Am niste draci pe el.
Suntem doua Silly boy
ispitutza20 a scris:
Suntem doua Silly boy
Bate palma.
iulianagl- moderator
Dar ce fel a prins Maan valul, din zbor nici n-a avut timp sa aterizeze.
iulianagl- moderator
Nu mai am încredere într-un răspuns plauzibil. Și probabil de aici se vor isca neînțelegeri între ei și noi iar vom suferi. Și dacă își mai bagă coada și dracul de Anvesha mă duc direct în fundul iadului. Până la urmă e dreptul ei să știe ce s-a întâmplat cu frate-su dar chiar trebuie să arunce vina în spatele lui Geet deși nici măcar n-a aflat ce s-a întâmplat?iulianagl a scris:
Pai hai s-o intrebam?
Alex, spune-mi că și episoadele de mâine sunt frumoase ca să pot dormi la noapte.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Când am spus că-mi pare rău nu m-am referit la faptul că Maan nu a sărutat-o pe Geet ci la faptul că Geet face promisiuni fără să le respecte. Cum ar mai putea Maan să aibă încredere în ce spune ea. Înțeleg că problemele prin care a trecut au fost cu adevărat devastatoare pentru ea, dar cred că ar trebui să aibă mai multă încredere în Maan și să-l facă părtaș la sentimentele ei. Până la urmă Maan i-a demonstrat cu vârf și îndesat că-i merită încrederea. Ce tot spune ea că nu vrea să-l mai îngrijoreze cu problemele ei nu mi se pare o scuză bună pentru acțiunea ei. Doar viața de familie e făcută să fie trăită în doi. Mai ales că problema Dev îi privește pe amândoi. Cum își imaginează că-l protejează pe Maan când ea e tristă iar el își face tot felul de gânduri despre starea ei? Din contră îl neliniștește mai mult.
Si mie mi se pare ne la locul lor deciziile astea pe care le ea Geet de a se invinovati mereu si de a lasa trecutul sa-i umbreasca viitorul...Ar trebui sa dea frau liber sentimentelor si sa aiba mai multa incredere in Maan...El se opune foarte mult familiei lui ca ea sa fie fericita si sa-si faca un viitor impreuna
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
narcisa a scris:
Nu mai am încredere într-un răspuns plauzibil. Și probabil de aici se vor isca neînțelegeri între ei și noi iar vom suferi. Și dacă își mai bagă coada și dracul de Anvesha mă duc direct în fundul iadului. Până la urmă e dreptul ei să știe ce s-a întâmplat cu frate-su dar chiar trebuie să arunce vina în spatele lui Geet deși nici măcar n-a aflat ce s-a întâmplat?
Alex, spune-mi că și episoadele de mâine sunt frumoase ca să pot dormi la noapte.
O da !! sunt chiar foarte frumoase !
O sa ii dai niste bate in cap lui Anvesha, dar in schimb o sa fie super.
Iar cele de poimaine .... Pregateste-te sa razi cu Maan & geet !
narcisa a scris:
Lumina s-a stins în lift pentru ca în semiobscuritate cei doi să se vadă mai frumoși decât sunt în realitate. Altfel nu s-ar fi putut înfiripa o relație de dragoste între ei .
Pai tu nu stii..Cica la lumanare ti se pare toanta floare
lica54- vip
Iar Geet, vorba lui Nico, îi taie imediat macaroana. Eu spun că e cazul ca Geet să privească mai mult spre viitor că agățatul de trecut nu-i folosește la nimic. Doar dăunează grav relației. Dar vorba aceea: eu spun, eu aud.lica54 a scris:
Si mie mi se pare ne la locul lor deciziile astea pe care le ea Geet de a se invinovati mereu si de a lasa trecutul sa-i umbreasca viitorul...Ar trebui sa dea frau liber sentimentelor si sa aiba mai multa incredere in Maan...El se opune foarte mult familiei lui ca ea sa fie fericita si sa-si faca un viitor impreuna
narcisa- vip
narcisa a scris:
Nu mai am încredere într-un răspuns plauzibil. Și probabil de aici se vor isca neînțelegeri între ei și noi iar vom suferi. Și dacă își mai bagă coada și dracul de Anvesha mă duc direct în fundul iadului. Până la urmă e dreptul ei să știe ce s-a întâmplat cu frate-su dar chiar trebuie să arunce vina în spatele lui Geet deși nici măcar n-a aflat ce s-a întâmplat?
Vom vedea iubita, vom vedea.Da intr-adevar e dreptul Anveshei sa stie dar parca prea a exagerat de la inceput putea sa puna problema altfel.Iar Geet e iar intr-o dilema mare mai ales ca acum e vorba de Anvesha cu Maan a fost altceva ca el stia ce i s-a intamplat lui Geet dar nu stia cine era vinovatul si cred ca e o mare diferenta asta, iar cum Anvesha nu stie nimic doar ce a auzit da la silly Tasha, va da-ti seama ca nu are incredere in ea.De aceea procedeaza asa.Si oricum nu Geet este in masura sa-i spuna Anveshei toata povestea e treaba familiei Khurana ei trebuie sa o scoata la capat cu Anvesha.
iulianagl- moderator
Alexa, sunt pregătită pentru orice. Singurul lucru pentru care nu aș putea fi pregătită ar fi un sărut Maan-Geet. Dacă aș vedea așa ceva aș............... leșina.ispitutza20 a scris:
O da !! sunt chiar foarte frumoase !
O sa ii dai niste bate in cap lui Anvesha, dar in schimb o sa fie super.
Iar cele de poimaine .... Pregateste-te sa razi cu Maan & geet !
narcisa- vip
narcisa a scris:
Alexa, sunt pregătită pentru orice. Singurul lucru pentru care nu aș putea fi pregătită ar fi un sărut Maan-Geet. Dacă aș vedea așa ceva aș............... leșina.
Esti o visatoare infocata.
iulianagl- moderator
Alex ai melodia?
iulianagl- moderator
narcisa a scris:
Alexa, sunt pregătită pentru orice. Singurul lucru pentru care nu aș putea fi pregătită ar fi un sărut Maan-Geet. Dacă aș vedea așa ceva aș............... leșina.
O sa vad un sarut intre Maan si Geet, atunci cand o sa beau red bull si o sa prin aripi
narcisa a scris:
Tentative de sarut sunt multe dar nici unu nu are loc...eu crd ca mai degraba s-au sarutat cand si-au luat la revedere la terminarea serialului
lica54- vip
ispitutza20 a scris:
Care melodie ?
Teri masti masti do nain.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Esti o visatoare infocata.
Ce faci Iuli, te-ai apucat să tai și tu macaroanele? Lasă-mă să visez chiar dacă știu că așa ceva nu se va întâmpla.
Apropo de vis, azi noapte am visat un interviu cu Drashti. N-am visat-o pe ea doar răspunsurile pe care le dădea la interviu.
narcisa- vip
ispitutza20 a scris:
O sa vad un sarut intre Maan si Geet, atunci cand o sa beau red bull si o sa prin aripi
Ești sigură că funcționează? :nh8: Parcă aș bea și eu un Red Bull.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Ce faci Iuli, te-ai apucat să tai și tu macaroanele? Lasă-mă să visez chiar dacă știu că așa ceva nu se va întâmpla.
Apropo de vis, azi noapte am visat un interviu cu Drashti. N-am visat-o pe ea doar răspunsurile pe care le dădea la interviu.
Mai nu-mi spune ca si eu am avut asa ceva si chiar imi dadea raspunsuri care-mi placeau mie si stii ce nasol a fost cand m-am trezit si am vazut ca nu e adevarat.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Teri masti masti do nain.
Pai daca nu ai fost atenta cand am postat melodia, daia nu ai vazut-o Am pus-o chiar si pe forum sppecial pentru tine. Ca ai zis ca iti place De cand a plecat Dev, ai inceput sa semeni cu Maan.
narcisa a scris:
Ești sigură că funcționează? :nh8: Parcă aș bea și eu un Red Bull.
Si pune si un pic da votca, ca atunci sigur o sa-i vezi ca se saruta.
iulianagl- moderator
Pagina 7 din 40 • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Subiecte similare
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 10.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 7 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum