Serialesitelenovelet
6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+5
Admin_dea05
alitheea
lica54
iulianagl
Alexa20
9 participanți

Pagina 2 din 40 Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 Empty Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de alitheea Mier 11 Ian 2012, 1:11 pm

Admin_dea05 a scris:buna nico!

Maan Karenge 'Punarvivah' de dtfnewsvideos13
Cine e individa?
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 Empty Re: 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 11 Ian 2012, 1:23 pm

alitheea a scris:Cine e individa?

Se pare ca este protagonista cu care o sa joace Gurmeet intr-un nou serial stupid stupid So stupid slap slap
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 11 Ian 2012, 1:53 pm

ispitutza20 a scris:
alitheea a scris:Cine e individa?

Se pare ca este protagonista cu care o sa joace Gurmeet intr-un nou serial stupid stupid So stupid slap slap
vad ca deja au inceput filmarile. sad
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 11 Ian 2012, 2:00 pm

Daca ei deja au acceptat sa joace in alte filme oare de ce presa a mai facut atatea stiri pe seama filmului ca o posibila revenire?! 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754 ..cred ca sa-si vanda ziarul 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754
De ce nu s-au facut stiri pe noile proiecte ale actorilor 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754
Si-au batut joc de fani...ne-au facut sa speram degeaba.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Mier 11 Ian 2012, 2:04 pm

ispitutza20 a scris:

NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU sad sad sad
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 11 Ian 2012, 2:27 pm

alitheea a scris:NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU sad sad sad

Daca ei ar tine cont de parerile fanilor ce tiar fi....favoriti fanilor ar juca mereu impreuna...dar nu este posibil sad sad sad sad
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 11 Ian 2012, 3:18 pm

lica54 a scris:
alitheea a scris:NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU sad sad sad

Daca ei ar tine cont de parerile fanilor ce tiar fi....favoriti fanilor ar juca mereu impreuna...dar nu este posibil sad sad sad sad
Inca un sezon nu strica.turci filmeaza doua sezoane
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Ian 2012, 3:25 pm

ispitutza20 a scris:

Hello I'm back.Stiti ce cred eu?Eu cred ca face un film imediat dupa Geet ca sa distruga chimia care a fost intre ei.Vrea sa arate lumii intregi ca poate juca la fel de bine si cu alt cineva nu numai cu Drashti.El spune ca este o poveste buna si cu mult fun.Fun?Pt. cine?Poate pt. Debu ca nu prea vad eu distractie asa mare la el. 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 33802 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 33802 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 33802
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 11 Ian 2012, 3:29 pm

Admin_dea05 a scris:Inca un sezon nu strica.turci filmeaza doua sezoane

Orice inceput, are si un sfarsit. Nu imi place sa spun asta, dar asta este adevarul. Este mai bine ca s-a termiant. Asa o sa ramanem cu o amintire frumoasa.
Daca sezonul 2 nu il facea atat de reusit, ca primul sezon. Am fi spus, ca mai bine se termina.
Si nu cred sincer ca ar mai fi putut sa faca inca un sezon.
Motivul : La fel ca si DMG 1, 2 si Geet au fost prezentate de STar One (televiziunea lor), iar aceasta televiziune, s-a desfiintat imediat dupa ce s-a terminat Geet. Producatori au spus, ca nu pot sa se mute de la o televiziune la alta, cu acelasi film.
Deci chiar mi se parea iporsibil. Insa, poate sa faca un nou film, cu aceleasi personaje. Dar acum mi se pare imporsibil si asta.
kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Mier 11 Ian 2012, 3:33 pm

iulianagl a scris:

Hello I'm back.Stiti ce cred eu?Eu cred ca face un film imediat dupa Geet ca sa distruga chimia care a fost intre ei.Vrea sa arate lumii intregi ca poate juca la fel de bine si cu alt cineva nu numai cu Drashti.El spune ca este o poveste buna si cu mult fun.Fun?Pt. cine?Poate pt. Debu ca nu prea vad eu distractie asa mare la el. 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 33802 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 33802 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 33802
:drunken: :drunken:
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Ian 2012, 3:34 pm

ispitutza20 a scris:

Orice inceput, are si un sfarsit. Nu imi place sa spun asta, dar asta este adevarul. Este mai bine ca s-a termiant. Asa o sa ramanem cu o amintire frumoasa.
Daca sezonul 2 nu il facea atat de reusit, ca primul sezon. Am fi spus, ca mai bine se termina.
Motivul : La fel ca si DMG 1, 2 si Geet au fost prezentate de STar One (televiziunea lor), iar aceasta televiziune, s-a desfiintat imediat dupa ce s-a terminat Geet. Producatori au spus, ca nu pot sa se mute de la o televiziune la alta, cu acelasi film.
Deci chiar mi se parea iporsibil. Insa, poate sa faca un nou film, cu aceleasi personaje. Dar acum mi se pare imporsibil si asta.
kiss

E serial sa film ce a inceput Guru?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Ian 2012, 3:35 pm

Garo a scris:
:drunken: :drunken:

kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Ian 2012, 3:35 pm

Hai ca incep sa-l urasc. 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Mier 11 Ian 2012, 3:44 pm

buna ziua,doamnelor!...acum astept un nou proiect si pt.Drashty...as vrea sa joace rolul unei instructoare de dans,sau un film muzical...cred ca ar fi f.reusit,numai partenerul sa/i fie pe masura...nu as vrea sa joace prea curind cu G.-el acum are aere de vedeta,crede ca toata lumea este la picioarele lui,nu a inteles inca adevarul:a iesit la iveala tot ce are mai bun pt.ca a avut o asemenea partenera...fara EA,vom vedea!
kiss kiss 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 155656 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 155656
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Mier 11 Ian 2012, 3:45 pm

iulianagl a scris:Hai ca incep sa-l urasc. 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754
la fel!!!...se crede buricul pamintului 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754
Garo
Garo
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 11 Ian 2012, 3:47 pm

iulianagl a scris:

E serial sa film ce a inceput Guru?

Nu stiu, nu am apucat sa vad prea bine kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Ian 2012, 3:48 pm

Garo a scris:buna ziua,doamnelor!...acum astept un nou proiect si pt.Drashty...as vrea sa joace rolul unei instructoare de dans,sau un film muzical...cred ca ar fi f.reusit,numai partenerul sa/i fie pe masura...nu as vrea sa joace prea curind cu G.-el acum are aere de vedeta,crede ca toata lumea este la picioarele lui,nu a inteles inca adevarul:a iesit la iveala tot ce are mai bun pt.ca a avut o asemenea partenera...fara EA,vom vedea!
kiss kiss 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 155656 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 155656

Exact iubita.O sa traim si o sa vedem, dar ca sa faci performanta trebuie sa ai si partener pe masura iar Drashti e una cu un potential foarte mare.Abia astept sa o vad intr-un nou proiect, stiu ca ea va reusi foarte usor deci vreau sa spun ca mie mi-a placut foarte mult de ea si Intalnirea inimilor.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Ian 2012, 3:49 pm

Garo a scris:
la fel!!!...se crede buricul pamintului 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 2743637754

Vai si sa vezi cand o sa cada.O sa fie dureros rau. Smile Smile Smile Acum chiar ca nu mai vreau sa joace alaturi de Gurmeet.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Ian 2012, 3:51 pm

ispitutza20 a scris:

Nu stiu, nu am apucat sa vad prea bine kiss

Mi-ar placea sa joace cu Karan Wahi sau Karan Grover daca ar juca intr-un proiect cum a spus Garo ca profesor de dans.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mier 11 Ian 2012, 3:59 pm

Bună ziua fete dragi. Ca și voi și eu am fost dezamăgită când am aflat că Gurmeet va face un nou film cu o altă actriță dar pe urmă am stat și m-am gândit că mai mult decât presupusele sentimente dintre Gurmeet și Drashti eu am iubit dragostea lui Maan și a lui Geet. Și oricâtă chimie ar fi avut cei doi în film nu prea cred că ar fi avut aceeași intensitate într-un nou sezon. Nici o minune nu ține mai mult de trei zile iar minunea dintre ei doi a durat destul de mult. Deci cred că e mai bine că s-a terminat când erau în vârf decât să ne prezinte o continuare care ar fi putut să ne plictisească într-un final. Să nu uităm totuși că cei doi au filmat aproape doi ani împreună fără pauză. Nici serialele turcești nu au durat mai mult dacă ținem cont de pauzele între sezoane. Și apoi să nu disperăm, poate cei doi vor mai juca împreună sau poate vor avea și alte lucruri frumoase de oferit separat. Până la urmă cred că toate ne dorim ca ei să fie fericiți cu alegerile lor și ceea ce credem noi că i-ar face fericiți pe ei nu înseamnă neapărat că reprezintă și fericirea lor.
Deci fetelor, fruntea sus, nu mai fiți supărate, noi încă îi avem pe Maan și Geet. Și când se va termina povestea lor poate va apărea o nouă poveste care să ne înfierbânte spiritele și să ne topească inimile măcar la fel de mult ca povestea asta. Și poate că pe primul loc este legătura care s-a creat între noi în urma acestor povești, indiferent de protagoniștii lor. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 11 Ian 2012, 4:03 pm

iulianagl a scris:

Mi-ar placea sa joace cu Karan Wahi sau Karan Grover daca ar juca intr-un proiect cum a spus Garo ca profesor de dans.

Da ar fi o idee. Chiar auzisem intr-un timp ca Karan Grover o sa inceapa un nou film. Si stiu ca datea casting pentru actrita principala. Acum nu stiu. Poate poate. Speranta moare ultima.
Si Karan Wahi ar fi misto. Joaca bine si el 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Ian 2012, 4:05 pm

narcisa a scris:Bună ziua fete dragi. Ca și voi și eu am fost dezamăgită când am aflat că Gurmeet va face un nou film cu o altă actriță dar pe urmă am stat și m-am gândit că mai mult decât presupusele sentimente dintre Gurmeet și Drashti eu am iubit dragostea lui Maan și a lui Geet. Și oricâtă chimie ar fi avut cei doi în film nu prea cred că ar fi avut aceeași intensitate într-un nou sezon. Nici o minune nu ține mai mult de trei zile iar minunea dintre ei doi a durat destul de mult. Deci cred că e mai bine că s-a terminat când erau în vârf decât să ne prezinte o continuare care ar fi putut să ne plictisească într-un final. Să nu uităm totuși că cei doi au filmat aproape doi ani împreună fără pauză. Nici serialele turcești nu au durat mai mult dacă ținem cont de pauzele între sezoane. Și apoi să nu disperăm, poate cei doi vor mai juca împreună sau poate vor avea și alte lucruri frumoase de oferit separat. Până la urmă cred că toate ne dorim ca ei să fie fericiți cu alegerile lor și ceea ce credem noi că i-ar face fericiți pe ei nu înseamnă neapărat că reprezintă și fericirea lor.
Deci fetelor, fruntea sus, nu mai fiți supărate, noi încă îi avem pe Maan și Geet. Și când se va termina povestea lor poate va apărea o nouă poveste care să ne înfierbânte spiritele și să ne topească inimile măcar la fel de mult ca povestea asta. Și poate că pe primul loc este legătura care s-a creat între noi în urma acestor povești, indiferent de protagoniștii lor. kiss

Iubita cred ca ai mare dreptate, acum chiar ca nici nu ma mai intereseaza ce face Gurmeet dar fii sigura ca o sa stau cu ochii pe Drashti ea e fata mea de aur, am mare incredere in ea si stiu ca orice ar face ea o sa aibe succes, iar lui Gurmeet nu-i doresc decat sa aibe viata lunga si vesela alturi de Debuna lui si ma rog alaturi de cine o sa joace chiar I don't give a damn think about him.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 11 Ian 2012, 4:06 pm

ispitutza20 a scris:

kiss
Stiu ca asta iti doreai dar era mai imposibil un nou proiect cu cei doi imediat dupa ce au terminat un serial impreuna decat inca un sezon Geet.Pe mine m-au dus in eroare stirile citite dar asta este...in fine daca se aude pe viitor un nou proiect cu cei doi sa ma anuntati..asta peste doi trei ani..daca stupid
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Ian 2012, 4:07 pm

ispitutza20 a scris:

Da ar fi o idee. Chiar auzisem intr-un timp ca Karan Grover o sa inceapa un nou film. Si stiu ca datea casting pentru actrita principala. Acum nu stiu. Poate poate. Speranta moare ultima.
Si Karan Wahi ar fi misto. Joaca bine si el 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 2 283516

Si mie imi place de ei amandoi.Si chiar se potriveste si cu unul si cu celalalt.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mier 11 Ian 2012, 4:08 pm

iulianagl a scris:

Iubita cred ca ai mare dreptate, acum chiar ca nici nu ma mai intereseaza ce face Gurmeet dar fii sigura ca o sa stau cu ochii pe Drashti ea e fata mea de aur, am mare incredere in ea si stiu ca orice ar face ea o sa aibe succes, iar lui Gurmeet nu-i doresc decat sa aibe viata lunga si vesela alturi de Debuna lui si ma rog alaturi de cine o sa joace chiar I don't give a damn think about him.
Si eu zic ca Drashti e cea care l-a facut faimos pe Gurmeet....Voi va uitati la serialui care este la TV cu drashti, cel in care este doctor rezident?
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 40 Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum