Serialesitelenovelet
15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
Nicky
victorelalove
lica54
vivi
dubaisport
michiper68
DENISA
11 participanți

Pagina 10 din 43 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Urmatorul

In jos

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 12:26 pm

DENISA a scris:s-ar putea să se sperie şi să bată în retragere de frică să nu-l piardă.

Pai cred ca epsidoul 59 va sta doar in pat Kerim ...si Gullia la capataiul lui . Isi va aminti cateva faze de cand s-au casatorit ...si de cand se certau , cred ca-l va pupa . Dar pe obraz sau frunte ...ca nu vrea sa ramana insarcinata . Smile

Dar fara gluma ... cred ca va fi foarte speriata sa nu-l piarda . Eu voi fi cu moralul la pamant cand va incerca sa caute ajutor Kerim ...sunt sigura ca l-au facut sa se tarasca ca sa gaseasca un mod de a se salva ... sad sad sad sad sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 12:29 pm

parcă văd că tot ep 59 o să-l caute şi abia prin 60 sau 61 o să stea lângă el .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 12:33 pm

DENISA a scris:parcă văd că tot ep 59 o să-l caute şi abia prin 60 sau 61 o să stea lângă el .
Si sa sangereze un episod ? sad sad sad sad sad sad sad
Poate ca ai dreptate ...il gaseste cineva si-l duce la spital . Si Gullia nu va sti de el ... va pleca la cabana sa-l caute , nu-l va gasi ...va vedea sange si atunci sa vezi urlete si tipete .
Abla pe de-o parte , Gullia pe de alta parte ...si Mukka cel mai tare .
Tot ce este posibil sa se intample asta ...dar daca va fi asa cum ma gandesc eu ...ar putea iesi un episod frumos ... tragic rau ...DAR FRUMOS . sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 12:41 pm

spune repede la ce te gândeşti
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 12:48 pm

DENISA a scris:spune repede la ce te gândeşti
15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 539466 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 539466 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 539466 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 539466 Ce curioasa esti !!!! Eu ma gandesc la multe ...

Dar ti-am spus . Cred ca asa va fi ...Gullia nu va primi vesti de la Kerim si va pleca sa-l caute la cabana . Intre timp Kerim ajunge la spital dus de catre altcineva ...si astfel soata nu va sti unde este . Va descoperi si sangele din curte ...si sa te tii atunci . Unde este Kerim ? Unde sa se duca sa-l caute ? De ce l-a lasat sa plece singur ? De ce nu l-a sarutat inainte sa plece ?( bine ca macar ii spune ca-l iubeste ) Cred ca va trece prin multe stari pana va da de el .

Nu cred ca il va mai lasa Gullia singur pentru o vreme . Dar dupa aceea sigur vor reveni iar la monotonia lor .
De asta cred ca ... BINE CA ESTE IMPUSCAT !!!!! sad sad sad sad sad Daca numai asa mai stau si ei impreuna si singuri ...fie !!!!!! sad sad sad sad sad Desi ma doare sufletul .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 1:06 pm

poate o să ne bucurăm că a fost ciuruit , poate asta duce la înbunătăţirea relaţiilor dintre ei .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 1:11 pm

DENISA a scris:poate o să ne bucurăm că a fost ciuruit , poate asta duce la înbunătăţirea relaţiilor dintre ei .
Pai cica relatia lor este asa cum trebuie sa fie ... confused confused confused
Acum mai mi-am revenit ... dar sambata in loc sa ma bucur si eu de libertate ...m-am gandit numai la cum este Kerim impuscat . sad sad sad sad sad Uite si tu ce face un serial din om ...

Vreau sa vad schimbare ...dar in ceea ce priveste continuitatea actiunilor dintre ei ... nu astazi TE IUBESC ...si maine am uitat . Ca prea multa imbunatatire nu va aduce ... ca si la nunta ei sunt speriati de bombe .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 1:17 pm

frumoasă relaţie dar greu de înţeles de către noi
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 1:21 pm

DENISA a scris:frumoasă relaţie dar greu de înţeles de către noi
Cred ...pentru ca turcii sunt asa de multumiti de cum evolueaza relatia lor . Probabil si unde place cuplul Beren-Engin . kiss
Cred ca traim dragostea putin mai diferit decat poporul asta . Dar poate ca la final ... dupa ce spunem pa-pa ... ne ramane in amintire doar poveste de dragoste ... si nu ne mai gandim la toata suferinta . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 1:26 pm

nu o să înţeleg de unde le vine plăcerea asta de a trăi într-o permanentă suferinţă
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 1:28 pm

DENISA a scris:nu o să înţeleg de unde le vine plăcerea asta de a trăi într-o permanentă suferinţă
Nici eu ...probabil ca sunt ei mai patimasi . Poate ca asa traiesc si in realitate DRAGOSTEA . Suferinta ... ca in final sa stii pentru ce ai luptat . Smile kiss Complicat sa vezi asta cu minte de roman ... Smile Smile Smile Dar si noi de ce nu renuntam ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 1:29 pm

ne lăsăm manipulate Smile Smile Smile 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Gif009

noroc că nu mai urmăresc acum nici un alt serial turcesc

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 76371ifueq2r
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 1:33 pm

DENISA a scris:ne lăsăm manipulate Smile Smile Smile
15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 539466 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 539466 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 539466
La mine a fost totul suportabil ...pana l-am vazut pe Engin !!
Am suferit foarte mult si la Ask-iubirea mea , la Asi mai putin pentru ca l-am vazut tot o data ( si probabil ca nu am trait emotia asa cum ati trait-o voi care va uitati saptamana de saptamana si sufereati alaturi de ei sad )... Dar ceea ce traiesc cu dizi asta de cosmar ...nu am trait niciodata . Si macar de s-ar pupa si ei . Dar cred ca de aici vine si mai multa suferinta . sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 1:36 pm

la ASi în Ianuarie vreo 2 -3 săpt nu au dat ep nou că negociau cu posturile TV atunci să vezi ce fel fierbeam , nu apăreau aşa multe indicii, era mai greuţ
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 1:39 pm

DENISA a scris:la ASi în Ianuarie vreo 2 -3 săpt nu au dat ep nou că negociau cu posturile TV atunci să vezi ce fel fierbeam , nu apăreau aşa multe indicii, era mai greuţ

Te cred . Dar aveau si ei asa multe poze de pe la filmarile din aer liber? De fapt cred ca era mai greut ...ca nu se filma in Stanbul ...si puteau sa fie mai secretosi . kiss Smile

Eu nu credeam ca imi va fi asa de greu sa nu vad un episod cu Kerim ...dar uite ca-mi fuse ... si cand se intoarsera il impuscara . Asta ca un cadou de SF VALENTIN ...ca cica va pune ceva la cale Kerim , dar sa vedem daca este adevarat . El sa scape cu viata !!!!!! sad sad sad sad

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 16 Ian 2012, 1:42 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 1:42 pm

nu apărea aproape nimic , oricum de la ei de la filmări poţi număra pe degete pozele apărute
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 1:46 pm

DENISA a scris:nu apărea aproape nimic , oricum de la ei de la filmări poţi număra pe degete pozele apărute
Nu stii cum este mai bine . Ca nimic nu pare sa-i multumeasca pe fani . Sa fie si 1.000.000 de fani si automat sunt 1.000.000 de pareri . Cred ca le este greu sa aibe si public la o filmare ...pana la urma tu esti la munca ...si sa mai fie si multi gura-casca in jurul tau , nu cred ca este asa de usor pe cat pare . Dar ar putea sa faca ei cateva poze la fiecare episod ...si cred ca ar multumi "setea" . Dar nu le au turcii cu asta ...nu le au si pace ...
Am vazut ca daca se afla ca se filmeaza pe nu stiu unde ... fanii gata au si plecat acolo .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 1:48 pm

Vic şi de ar fi fost totul roz , sau numai lapte şi miere tot ar fi fost cârcoteli, eu una sigur găseam ceva de comentat, ceva ce nu-mi convenea.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 1:51 pm

DENISA a scris:Vic şi de ar fi fost totul roz , sau numai lapte şi miere tot ar fi fost cârcoteli, eu una sigur găseam ceva de comentat, ceva ce nu-mi convenea.
Smile Smile Smile
Pai mereu se gaseste cate ceva de comentat ...este normal . Dar nu ar mai fi ...ar deveni invizibili . Asa se vede cat conteaza .

Dar tu ai observat cat de bine ii rezista coafura lui Kerim cand este impuscat si cade ? Smile Astia cred ca se ocupa numai de parul lui ... pe Berena au lasat-o de izbeliste . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 1:54 pm

da Vic foloseşte produse profesionale Smile Smile îi rezistă coafura indifernt de starea lui dar şi de starea vremii Smile Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 1:57 pm

DENISA a scris:da Vic foloseşte produse profesionale Smile Smile îi rezistă coafura indifernt de starea lui dar şi de starea vremii Smile Smile
Cel putin ultimul episod a avut o super coafura . Ii statea superb . Si pe Beren zici ca o pun sa bage mana in priza ... stupid stupid stupid Economisesc timp .

Dar mie tot mi se pare ca atunci cand intra pe usa ...nu este imbracat la fel ca atunci cand este impuscat . Poate ne mai dau astia astazi un trailer . 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 1:59 pm

sa vezi jale pe mine că joi nu ştiu dacă o să pot vedea serialul , mâine o să plec ptr 2 sau 3 zile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 2:02 pm

DENISA a scris:sa vezi jale pe mine că joi nu ştiu dacă o să pot vedea serialul , mâine o să plec ptr 2 sau 3 zile
Pai il vezi cand revii , Denisa !! Sau iti lipseste putina tortura ? Smile Smile Smile
Pai si stii ca se termina cu Kerim impuscat ...asa ca episodul 59 va fi unul de urmarit . Poate ca nu-l gaseste nimeni tot timpul asta ...si el sta la cabana o zi intreaga , fara ca cineva sa bage de seama . Ca deeeeeeee ... la restorant trebuie facute sarmale .

Sau cel mai frumos ar fi ca Gullia sa simta ca i s-a intamplat ceva . In momentul in care este impuscat sa tresara ...si imediat sa-si de a seama ca sotul este in pericol . sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 16 Ian 2012, 2:06 pm

nu prea am răbdare să-l văd integral , am tendinţa de a da pe repede înainte
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 16 Ian 2012, 2:08 pm

DENISA a scris:nu prea am răbdare să-l văd integral , am tendinţa de a da pe repede înainte
Cu atat mai bine ...ii vezi doar pe ei . Si este un super episod . kiss kiss kiss

Ceva interesant nu va fi ...suferinta si iar suferinta . Va fi interesant de vazut cand vine cumnatul fetei la restaurant . Si bineinteles finalul ... sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 43 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum