Serialesitelenovelet
15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
Nicky
victorelalove
lica54
vivi
dubaisport
michiper68
DENISA
11 participanți

Pagina 17 din 43 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Urmatorul

In jos

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Ian 2012, 5:14 pm

victorelalove a scris:
kiss kiss Michi !!
Le vedem . Multumim .

Dar carul ...de ce are usile deschise ? Lesinara ?????

nu are usile deschise. cred ca asta era si la en gros cand carau verdeturile si au studiat fanii pe toate partile secventele ca ba era cu fatza ba era cu spatele. cara aparatura cu el.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Ian 2012, 5:26 pm

Ahaaaaaaaaa , multumesc Michi !!

Eu inteleg ca Kero va muri ... daca spune ca simte ca nu mai poate respira fara Gullie . Gataaaaaaa ...cred ca asta a fost .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Ian 2012, 5:38 pm

victorelalove a scris:Ahaaaaaaaaa , multumesc Michi !!

Eu inteleg ca Kero va muri ... daca spune ca simte ca nu mai poate respira fara Gullie . Gataaaaaaa ...cred ca asta a fost .

spune ca nu mai poare respira dar ii face respiratie gura la gura mukko. ca abla e rusinoasa. doar sa spuna kerim ca nu mai poate respira sa vezi ce promta va fi mukko. se va ocupa de tot . si schimbat bandaje, si pus plosca, si scos plosca, tot. fatmagul trebuie sa onoreze comenzile de chiftele si sarmale.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Ian 2012, 5:43 pm

michiper68 a scris:

spune ca nu mai poare respira dar ii face respiratie gura la gura mukko. ca abla e rusinoasa. doar sa spuna kerim ca nu mai poate respira sa vezi ce promta va fi mukko. se va ocupa de tot . si schimbat bandaje, si pus plosca, si scos plosca, tot. fatmagul trebuie sa onoreze comenzile de chiftele si sarmale.

Parca mi-as dori sa moara . Oricum Gullia nu il iubeste ...cel putin nu asa cum mi-as dori eu . Si nu ma refer la niciun sex si niciun sarut . Pur si simplu sa o vad cum sufera ca nu poate fi cu el . Dar se pare ca este mult mai important ca sa iasa mancarea buna . De ce au mai "adus" povestea cu casatoria ? (Il mai tin si pe Engin ocupat cu proiectul asta .)
Puteau bine mersi sa o vindece prin bucatareala ... stupid stupid stupid

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 214zfwn
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Ian 2012, 5:49 pm

victorelalove a scris:

Prca mi-as dori sa moara . Oricum Gullia nu il iubeste ...cel putin nu asa cum mi-as dori eu . Si nu ma refer la niciun sex si niciun sarut . Pur si simplu sa o vad cum sufera ca nu poate fi cu el . Dar se pare ca este mult mai important ca sa iasa mancarea buna . De ce au mai "adus" povestea cu casatoria ? (Il mai tin si pe Engin ocupat cu proiectul asta .)
Puteau bine mersi sa o vindece prin bucatareala ... stupid stupid stupid

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 214zfwn

pai kerim e un artist al sudurii si fatmagul o artista a sarmalelor. numai artisti in vila aia. rahmi e un monument artistic al prostiei. o sa sufere si fatmagul dar va plange in baie sau pe balcon,. lui kerim ii pupa mainile si gata, vor conluziona ca le va fi bine , din ce in ce mai bine si vor avea un viitor luminos , mai zice si unu si altul stiuuuu si gata, ca nici scenaristele nu stiu multe cuvinte de dragoste. cred ca pentru ele fatmagul e rezolvat ca proiect , ele se apuca deja de alte proiecte noi si frumoase.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Ian 2012, 5:53 pm

vic eu zic sa mai ai putina rabdare. ca daca scene de dragoste nu avem , totusi vine primavara, vine vara, il imbraca pe kerim in tricouri, in pantaloni scurti ceva, poate se duce la pesuit cu avocatul ca devin rude, ceva ceva vom vedea ca vin caldurile. si el e tanar , clocoteste sangele in el , mai face un dush, mai doarme la bustul gol... ca pe fatmagul tot in palton o vor culca ca la ea e racoare acolo sus, are si balconul care da la briza marii.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Ian 2012, 5:54 pm

michiper68 a scris:

pai kerim e un artist al sudurii si fatmagul o artista a sarmalelor. numai artisti in vila aia. rahmi e un monument artistic al prostiei. o sa sufere si fatmagul dar va plange in baie sau pe balcon

Sper sa moara Kerim ... asa scap si eu de un chin !! 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 244732 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 244732 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 244732
Si am liber pana la noul proiect al lui Enginu ' .

Din cate am citit eu ...scenariul este deja terminat . Ele au scris tot ... dar ar putea si regizorii sa mai imbunatateasca pe ici pe colo "dezastrul" ...ei nu vad cat de penibile sunt dialogurile ?
Dar daca lor li se pare ca merge treaba ... sa merga ...
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Ian 2012, 5:57 pm

stai ca incepe suskunlar , acolo va fi durerea, bancheta din spate 3 minute intr-o bezna totala si alte 40 de episoade cu razbunari. acolo nici macar o sarma, un tort nu prindem. tot la fatmagul ne vom clati ochii.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Ian 2012, 5:57 pm

michiper68 a scris:... vine vara, il imbraca pe kerim in tricouri, in pantaloni scurti ceva, poate se duce la pesuit cu avocatul ca devin rude, ceva ceva vom vedea ca vin caldurile. si el e tanar , clocoteste sangele in el , mai face un dush, mai doarme la bustul gol...
15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 Asta astept si eu . Dar tu nu vezi ca nici la dush nu-l mai arata ? Ce ? ... iarna nu se spala ?
Dar ai dreptate aici ...eu tot speram sa-i cumpere tata vila cu piscina ...sa-l vad si la inot . 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Ian 2012, 6:02 pm

victorelalove a scris:
15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 Asta astept si eu . Dar tu nu vezi ca nici la dush nu-l mai arata ? Ce ? ... iarna nu se spala ?
Dar ai dreptate aici ...eu tot speram sa-i cumpere tata vila cu piscina ...sa-l vad si la inot . 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946

piscina o tin pentru musafiri, ei nu fac baie in piscina. isi mai spala unditele acolo. si yasaranii au piscina si nu prea i-am vazut, de dush la yasarani nici nu se pune problema, ei nu fac. singura noastra sansa e sa transpire kerim rau cand sudeaza vreun gard la restaurant sau sa-l prinda musonii prin imprejurimi sa-l faca fleasca. nu vezi ca scenaristele sunt mai ocupate cu dragostea la varsta a treia...sa vezi ce poveste emotionanta o sa avem intre avocatul la andropauza si abla la menopauza, mai ceva ca-n filmele de dragoste. ca doar asta le preocupa pe ele.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Mier 18 Ian 2012, 6:08 pm

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 648483 MICHI

sunteti de coma amandoua Smile Smile Smile
am ras in hohote de scenariile voastre
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Ian 2012, 6:10 pm

Nu ...multumesc !! Fara Abla si Abu ... nu-si are rostul sa ma uit la ei . Cu tot respectul ...
ASTEPT MUSONUL !!!!!!! 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Sawpec15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 2rctk6c 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 6h2iq115.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 91jrrt
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Mier 18 Ian 2012, 6:12 pm

Vic ..dar poza cu Mukk cand se uita pe gaura cheii de la baie ,nu o ai ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 18 Ian 2012, 6:13 pm

Buna ziua detelor.Bine v-am gasit.
ce se mai aude?
mai bune scenariile voastre decat a turcoaicelor 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 648483 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 648483 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 648483
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Ian 2012, 6:14 pm

dubaisport a scris:Vic ..dar poza cu Mukk cand se uita pe gaura cheii de la baie ,nu o ai ?
Nu ...dar trebuie neaparat sa gasim .
Saraca Mukko ... cand ii era si ei lumea mai draga .... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Ian 2012, 6:14 pm

dubaisport a scris: 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 648483 MICHI

sunteti de coma amandoua Smile Smile Smile
am ras in hohote de scenariile voastre

ne implicam aici. suferim si noi ca toti fanii ca i se taie maioneza fatmagulei si nu-i creste coca lui kerim. cand ma gandesc ca vreo 2 episoade tot prin spital va fi kerim ma apuca plansul. nu mai iesim odata din plictiseala asta . nimic nu au facut sezonul 2. si-au atins nasurile ca eschimosii. zici ca-i alearga . nu au stat 2 zile singuri . bine ca au filmat artistis padurea, drumul ala prin padure, frunze, nebunii si ciripit de pasarele ca dialogul a fost slabutz. au transformat serialul in caz social si vindecarea dupa viol plus documentar despre gastronomia din turcia si sfaturi turistice despre petrecerea concediului.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Ian 2012, 6:15 pm

Mirela Maria a scris:Buna ziua detelor.Bine v-am gasit.
ce se mai aude?
mai bune scenariile voastre decat a turcoaicelor 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 648483 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 648483 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 648483

Buna , Mirela !!
Suntem bine ...asteptam episodul de maine .
Am avea noi multe idei ... dar nu seamana deloc cu ale turcilor .
Acum cica asteptam vara sa il ude ploaia pe Kerim . 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 18 Ian 2012, 6:18 pm

victorelalove a scris:

Buna , Mirela !!
Acum cica asteptam vara sa il ude ploaia pe Kerim . 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946

atunci poate se dezbraca si el sa-si schimbe hainele....si -l filmeaza cu o camera ascunsa ca altfel nu-l mai vedem in toata splendoarea lui
Smile
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Ian 2012, 6:18 pm

victorelalove a scris:

Buna , Mirela !!

dar mai avem o sansa. ca nu stiu care ministru turc a zis ca nu mai trebuie sa incurajeze serialele cu violenta. daca violenta si dragoste nu mai au voie cum vor arata serialele lor? daca mai asteptau putin poate nu-l mai impusca mustafa pe kerim , il ruga frumos sa-si dea el cu capu-n usha in semn de protest pentru replicile stupide si nu mai statea atata prin spitale. abia astept noua tendinta in serialele turcesti. vor face seriale despre legume.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 18 Ian 2012, 6:19 pm

victorelalove a scris:

Buna , Mirela !!

ti-am zis eu Vic de ce nu-l mai arata acum pe Ker la baie .. 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 15.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 17 248946 poate acum acum dupa impuscatura ,daca tot se hotaraste Gulli sa-l ...panseze Smile Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 18 Ian 2012, 6:21 pm

michiper68 a scris:

dar mai avem o sansa. ca nu stiu care ministru turc a zis ca nu mai trebuie sa incurajeze serialele cu violenta. daca violenta si dragoste nu mai au voie cum vor arata serialele lor? daca mai asteptau putin poate nu-l mai impusca mustafa pe kerim , il ruga frumos sa-si dea el cu capu-n usha in semn de protest pentru replicile stupide si nu mai statea atata prin spitale. abia astept noua tendinta in serialele turcesti. vor face seriale despre legume.
s-o fi referit la ezel sau K-G..acolo violenta
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 18 Ian 2012, 6:22 pm

Mirela Maria a scris:

atunci poate se dezbraca si el sa-si schimbe hainele....si -l filmeaza cu o camera ascunsa ca altfel nu-l mai vedem in toata splendoarea lui
Smile
Cine sa-l filmeze cu camera ascunsa ? Scenaristele ?
Eu le banuiesc ca sunt geloase ... Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Ian 2012, 6:22 pm

Mirela Maria a scris:

Smile

toate hainele lui sunt la fatmagul in sifonier. daca nu i le-a dezinfectat cu spirt. desi nu am vazut nimic de-al lui cand a spalat umerasele , erau doar infloriturile ei. cred ca nici nu mai are haine kerim, doar cu canadiana a ramas si puloverele alea le tine in punga la avocat in birou. si a pierdut si macrameul ala pe care il freca de zor, l-a pupat ca ma mir ca nu i-au iesit bube.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 18 Ian 2012, 6:22 pm

michiper68 a scris:

isi vor oferi flori,mai coc cate o placinta si gata dragostea lor
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mier 18 Ian 2012, 6:24 pm

dubaisport a scris:
s-o fi referit la ezel sau K-G..acolo violenta

ezel e mic copil pe langa valea lupilor. si ala de vineri hayat devam...cu minora aia maritata cu un bosorog-ala a fost maxim de scarbos si i-a arata, ca regizorul serialului nu are greturi ca echipa fatmagul.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 17 din 43 Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum