15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
Nicky
victorelalove
lica54
vivi
dubaisport
michiper68
DENISA
11 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
dubaisport a scris:
nu cred Vic ..ei nu " asculta " decat vocea poporului turc..si la ei mai usor cu atingeri si sarutari...
ai uitat cand turcii nu intelegeau de ce noi europenii suntem nemultumiti de scenariu ?
pai poporul turc s-a sesizat atunci ca e fals sarutul ala. l-au refacut. dupa criticile din presa l-au refacut.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti
ce vina are fatmagul
michiper68 a scris:
pai poporul turc s-a sesizat atunci ca e fals sarutul ala. l-au refacut. dupa criticile din presa l-au refacut.
pai atunci faceau haz de necaz
daca nu esti in stare sa faci un sarut normal ..nu-l mai faci
ce e aia ..sarut pe barbie ?!
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
dubaisport a scris:
pai atunci faceau haz de necaz
daca nu esti in stare sa faci un sarut normal ..nu-l mai faci
sub nas a pupat-o. acum si lui engin ii e greu sa calculeze ca nasul lui era in obrazul ei, ea a stat frumos si a inchis ochii si el... a luat-o tangential. e prea mica de statura si beren, nu stiu cum calculeaza engin dar nu a nimerit deloc atunci. si voi vreti sa faca copil. nici nu vreau sa stiu ce calculele o sa facaa tunci kerim si unde o sa nimereasca. dar il ajuta mukko e va sta lipita de geam, sub balcon se va prinde.
michiper68- vip
Eeeeeeeeeeee ...asta din acelasi motiv stupid . Ca sa ne lase mereu intr-o continua asteptare .dubaisport a scris:
Unde o fi logica acestui lucru ? Ca cica daca incepe dragostea ...nu ne mai uitam , pentru ca ne pierdem interesul . Daaaaaaaaaaaa ...asa este . Cum de s-or fi gandit la asta ?
10 ani sa fi stat ... si nu mi-ar fi dat prin cap asa ceva .
In rest .... LA TORTURI CAT MAI MULTE ... dar sa mai schimbe si ei reteta , poate ceva si cu frisca ( ca am observat ca nu se prea intalnesc ) .
Si poate sa plateasca si ei APA CALDA .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Sam 10 Noi 2012, 4:06 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Fatmagül'ün Suçu Ne? Episode 59 Summary:
Kerim is fighting desperately for life from the heavy bullet wound caused by Mustafa’s rifle. As Mustafa tries to erase all evidence of his stay in the house, he leaves Kerim to face his fate alone. Every moment puts Kerim’s life in greater danger. Kerim, uses his last bit of strength to call FG, but his news, when he reaches her hits the silence of the night like a bomb. Fatmagul faces the very real fear that for the first time she really might lose Kerim. Kerim is taken to the hospital, his condition unknown, to begin a long frightful wait, and Mustafa heads to Izmir in order to try to get out of the country. The shooting of Kerim after Vural’s death leads the Yasarans to immediately think of Mustafa. Believing that they are next on the list, Erdogan and Selim become very scared. On the other side, Resat Yasaran is depressed due to losing the huge company he had built from nothing. Questioning the trail of events and evidence aslo lead Fatmagul and her family to lead to Mustafa. Realizing that he is under suspicion from all sides, Mustafa completes his plans to run away. Hugging each other, wowing to be happy despite all everyone and against all odds, Fatmagul and Kerim become even closer together. (Engin Akyurek Universal Fans Club)
Kerim is fighting desperately for life from the heavy bullet wound caused by Mustafa’s rifle. As Mustafa tries to erase all evidence of his stay in the house, he leaves Kerim to face his fate alone. Every moment puts Kerim’s life in greater danger. Kerim, uses his last bit of strength to call FG, but his news, when he reaches her hits the silence of the night like a bomb. Fatmagul faces the very real fear that for the first time she really might lose Kerim. Kerim is taken to the hospital, his condition unknown, to begin a long frightful wait, and Mustafa heads to Izmir in order to try to get out of the country. The shooting of Kerim after Vural’s death leads the Yasarans to immediately think of Mustafa. Believing that they are next on the list, Erdogan and Selim become very scared. On the other side, Resat Yasaran is depressed due to losing the huge company he had built from nothing. Questioning the trail of events and evidence aslo lead Fatmagul and her family to lead to Mustafa. Realizing that he is under suspicion from all sides, Mustafa completes his plans to run away. Hugging each other, wowing to be happy despite all everyone and against all odds, Fatmagul and Kerim become even closer together. (Engin Akyurek Universal Fans Club)
michiper68- vip
am mai gasit o varianta.
Kerim who had been shot by mustafa, is fighting for his life at the country house.while Mustafa is trying to clean his crime evidences, he leaves Kerim with his fate.every minute that pass, puts Kerim's life in danger.After Kerim put his last strenght together and reach out Fatmagül,the evening that quite calm gets a huge shock. This is the first time Fatmagül is frightened for loosing Kerim.When they found Kerim unconsciously,a frightened waiting begins at the hospital.BTW Mustafa is heading to İzmir to get away.
Kerim's being shot after vural's death brings suspicions to Mustafa on Yaşarans' side.Erdoğan and selim think and afraid of that they are next. Reşat is in depression for loosing his company.After evidences are followed about Kerim's shot,they lead Fatmagüls to Mustafa,too.Mustafa realizes he takes all the suspicions on himself and finishes his preparations for getting away.Fatmagül and Kerim are getting closer despide all badnesses.
am postat-o doar pt o propozitie
When they found Kerim unconsciously,....ei care?
Kerim who had been shot by mustafa, is fighting for his life at the country house.while Mustafa is trying to clean his crime evidences, he leaves Kerim with his fate.every minute that pass, puts Kerim's life in danger.After Kerim put his last strenght together and reach out Fatmagül,the evening that quite calm gets a huge shock. This is the first time Fatmagül is frightened for loosing Kerim.When they found Kerim unconsciously,a frightened waiting begins at the hospital.BTW Mustafa is heading to İzmir to get away.
Kerim's being shot after vural's death brings suspicions to Mustafa on Yaşarans' side.Erdoğan and selim think and afraid of that they are next. Reşat is in depression for loosing his company.After evidences are followed about Kerim's shot,they lead Fatmagüls to Mustafa,too.Mustafa realizes he takes all the suspicions on himself and finishes his preparations for getting away.Fatmagül and Kerim are getting closer despide all badnesses.
am postat-o doar pt o propozitie
When they found Kerim unconsciously,....ei care?
michiper68- vip
Multumim , Michi !!!!
Deci daca mai citesc odata ca vor fi si mai apropiati unul de celalalt ...inebunesc . Ce ne tot spun mereu si mereu si mereu ...asta ? De parca daca s-ar apropia si nu ne-ar spune , noi nu ne-am da seama ( asa de batuti sa fim in cap ) . Mai bine sa se apropie ... si judecam noi , cu capsorul nostru , daca s-au apropiat sau nu .
Nici eu nu-mi dau seama cine il salveaza . Probabil ca se duc astia ai casei dupa el .
Deci daca mai citesc odata ca vor fi si mai apropiati unul de celalalt ...inebunesc . Ce ne tot spun mereu si mereu si mereu ...asta ? De parca daca s-ar apropia si nu ne-ar spune , noi nu ne-am da seama ( asa de batuti sa fim in cap ) . Mai bine sa se apropie ... si judecam noi , cu capsorul nostru , daca s-au apropiat sau nu .
Nici eu nu-mi dau seama cine il salveaza . Probabil ca se duc astia ai casei dupa el .
victorelalove- moderator
asa suna. il cauta a doua zi si dupa aceea se duc dupa el. pai vor fi apropiati ca-l vor duce la spital cu masina si daca merg toti or sa se tina pe genunchi unii pe altii. altfel de apropiere nu vad.
michiper68- vip
michiper68 a scris:asa suna. il cauta a doua zi si dupa aceea se duc dupa el. pai vor fi apropiati ca-l vor duce la spital cu masina si daca merg toti or sa se tina pe genunchi unii pe altii. altfel de apropiere nu vad.
Olelei ...abia a doua zi ? Pai si mai scapa ?
Cred ca-l tine Gullia in "brata" ... dar o putea , la cat este ea de mica ? Cred ca-l vor tine toti in brate . Dar o salvare n-or chema si ei ? Sau costa mult ? ... au privatizat si ei sistemul ?
Nu cred ca va fi o imbratisare ... mai degraba suna a incurajare si promisiune ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat ( cred in ultima varianta ) vor fi si mai fericiti si mai multumiti si mai apropiati .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Olelei ...abia a doua zi ? Pai si mai scapa ?
Cred ca-l tine Gullia in "brata" ... dar o putea , la cat este ea de mica ? Cred ca-l vor tine toti in brate . Dar o salvare n-or chema si ei ? Sau costa mult ? ... au privatizat si ei sistemul ?
Nu cred ca va fi o imbratisare ... mai degraba suna a incurajare si promisiune ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat ( cred in ultima varianta ) vor fi si mai fericiti si mai multumiti si mai apropiati .
asa cred eu. pai noaptea ? desi parca ii spusese fatmagul sa o sune. altfel..cine sa il sune noaptea pe kerim? si-au vorbit , si-au spus unde amplaseaza gratarul si pomii fructiferi , a inchis fatmagul repede...poate isi da seama ca nu i-a spus noapte buna. si il mai suna ea.
michiper68- vip
nu vine salvarea pe coclaurile alea. si daca la kerim e o masina ei ajung acolo numai cu masina avocatului. si avocatul o va lua si pe abla ca doar se iubesc si nu pot sta departe unul de altul. deja sunt multi.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
asa cred eu. pai noaptea ? desi parca ii spusese fatmagul sa o sune. altfel..cine sa il sune noaptea pe kerim? si-au vorbit , si-au spus unde amplaseaza gratarul si pomii fructiferi , a inchis fatmagul repede...poate isi da seama ca nu i-a spus noapte buna. si il mai suna ea.
Din cate inteleg eu el o suna pe Gullie . Si cade vestea ca o bomba .
Uite pe Engin Akyurek USA fans parca este tradus mai bine si mai pe inteles :
Fatmagülün suçu ne SUMMARY SECTION .
By : EA USA Admins
episode 59 summary
Kerim shot by Mustafa and injured ,now he is fighting between life and dead at cabin house..Mustafa is working very hard and trying clean up all the evidence he will leave Kerim with his destiny. Every minute Kerim laying there injure every minute passing by will become critical. Kerim will make big effort and reach his phone and able call FG .Middle of night this will drop like bomb in the house. This is first time Fg will feel fear of losing Kerim . By the time they able to reach Kerim take him to hospital he was unconscious . Long wait with fear at the hospital starts with uncertainty.....
By this time Mustafa on the way to Izmir to getting ready get of the country as soon as possible.After Vural , now is Kerim shot Yasaranlar become suspicious from Mustafa .This will cause of fear for Erdogan and Selim they will be next. Resat Yasaran will have hard time accepting losing his company and will be depressed.
All the detail and leads bring FG and her family suspected that Kerim was shot by Mustafa ... Mustafa realized now all the evidence against to him...and make his last move to leave the country . Fg and Kerim against to all the odds and suffering promise each othet to be happy and their love and bounding will get stronger ... Hatice
victorelalove- moderator
da. asta e cea mai buna varianta. suna el, saracul.
michiper68- vip
pana au tradus pe usa fans mi s-au lungit urechile.
michiper68- vip
El suna , saracul ... Abia astept sa vedem cum ii spune : "Gullio ...m-au ciuruit !!!!! "michiper68 a scris:da. asta e cea mai buna varianta. suna el, saracul.
Cica totul cade ca o bomba in casa avocatului ... Or fi uitat si vreo friptura la cuptor ...se duce neibii totul .
Bine ca-l banuieste si Gullia tot pe Mustafa ... in sfarsit ... ca dupa ce s-a ratoit la Kerim pe feribot ca nu este Mustafa criminal ... au lasat-o asa . Nu au mai adus vorba ...
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:pana au tradus pe usa fans mi s-au lungit urechile.
Problema este ca fanii sunt cu votatul . Voteaza zi si noapte . Nu se mai opresc ...de asta nici nu prea este activitate pe Engin Akyurek USA fans . Aseara i-a mintit ca se termina anketa la 12 :00 dar nu s-a terminat ... cred ca acum sunt multi lesinati langa calculatoare .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
El suna , saracul ... Abia astept sa vedem cum ii spune : "Gullio ...m-au ciuruit !!!!! "
Cica totul cade ca o bomba in casa avocatului ... Or fi uitat si vreo friptura la cuptor ...se duce neibii totul .
Bine ca-l banuieste si Gullia tot pe Mustafa ... in sfarsit ... ca dupa ce s-a ratoit la Kerim pe feribot ca nu este Mustafa criminal ... au lasat-o asa . Nu au mai adus vorba ...
Mustafa is working very hard
ce va face? va pune bombe sa distruga probele? very hard-eu cred ca fuge mancand pamantul mustafa si pana ijn izmir nici nu va respira.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
ce va face? va pune bombe sa distruga probele?
Exagereaza astia ... cred ca ascunde arma , ia ceea ce este al lui , isi ia bagajul si dus este . Eu ma intreb ce va face pana la finalul serialului ? Va fi tot ascuns ...si va mai iesi din cand in cand sa-l impuste pe Kerim ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Exagereaza astia ... cred ca ascunde arma , ia ceea ce este al lui , isi ia bagajul si dus este . Eu ma intreb ce va face pana la finalul serialului ? Va fi tot ascuns ...si va mai iesi din cand in cand sa-l impuste pe Kerim ?
va fugi din tara. pleca cu barcuta. se va stabili in romania si va trai fericit pana la adanci batraneti pescuind la copca. dar pe selim si erdo cine-i ciuruieste?
michiper68- vip
michiper68 a scris:... dar pe selim si erdo cine-i ciuruieste?
Trag cu pusca unul in altul simultan ...si se rezolva .
Doamne fereste ...dar tu ai auzit cum vorbeste baiatul ala care il inerpreteaza pe Selim ? Cel putin episodul trecut in prima faza am crezut ca vrea sa vorbeasca in engleza dar nu-i iese . Apoi mi-am dat seama ca vorbea in limba lui ( pe intelesul lui ) .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Trag cu pusca unul in altul simultan ...si se rezolva .
Doamne fereste ...dar tu ai auzit cum vorbeste baiatul ala care il inerpreteaza pe Selim ? Cel putin episodul trecut in prima faza am crezut ca vrea sa vorbeasca in engleza dar nu-i iese . Apoi mi-am dat seama ca vorbea in limba lui ( pe intelesul lui ) .
pe mustafa il dubleaza. poate si pe selim il dubleaza.. pe erdogan il vor dribla doar.
michiper68- vip
Din sumar inteleg ca dupa ce l-or fi "ansamblat" pe Kerim la spital ... Gullia si el isi fac promisiuni , probabil ca ...si gata . O intra Kerim in vreun stop respirator ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Din sumar inteleg ca dupa ce l-or fi "ansamblat" pe Kerim la spital ... Gullia si el isi fac promisiuni , probabil ca ...si gata . O intra Kerim in vreun stop respirator ...
nu cred. ca el si cu abla va vorbi. si atunci nu va fi fatmagul langa el. daca ea pleaca inseamna ca el va fi bine. la noi ar taia gaina sa-i faca o supa buna ...la ei ce sa taie, ca au curtea aia plina cu zapada .iar ii face o ciorba de aia ca o ciulama zemoasa si sa manance cu paine ca se face bine.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
nu cred. ca el si cu abla va vorbi. si atunci nu va fi fatmagul langa el.
Aaaaaaaaa ...deci un impuscat in abdomen nu este un lucru grav la ei . Ca doar nu o fi operatie pe inima ... si chiar si asa , tot s-ar gasi momente sa plece .
O fi si Gullia la "toilet" ...si lui i se pare o vesnicie ...cine stie ca se intampla cu el de la medicatie , poate ca nici nu vede bine ... si Gullia este langa el . Acum o asociaza cu aerul pe care il respira ... vrea sa fie doar langa el . S-o teme sa nu care cumva sa place in lumea celor drepti ...si ea sa nu fie acolo . Cine stie ce i se pare lui .
Dar Gullia are si ea de condus un restaurant ... si cica isi va da seama ca l-a putut pierde ... Acum ca se convinge ca nu-l pierde , poate sa stea Mukka cu el la spital .
Ce prostie ... cand a nascut Mukka a stat Gullia acolo cu ea ... acum ca barbat'su este si el la spital ...il lasa singur .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Aaaaaaaaa ...deci un impuscat in abdomen nu este un lucru grav la ei . Ca doar nu o fi operatie pe inima ... si chiar si asa , tot s-ar gasi momente sa plece .
O fi si Gullia la "toilet" ...si lui i se pare o vesnicie ...cine stie ca se intampla cu el de la medicatie , poate ca nici nu vede bine ... si Gullia este langa el . Acum o asociaza cu aerul pe care il respira ... vrea sa fie doar langa el . S-o teme sa nu care cumva sa place in lumea celor drepti ...si ea sa nu fie acolo . Cine stie ce i se pare lui .
Dar Gullia are si ea de condus un restaurant ... si cica isi va da seama ca l-a putut pierde ... Acum ca se convinge ca nu-l pierde , poate sa stea Mukka cu el la spital .
Ce prostie ... cand a nascut Mukka a stat Gullia acolo cu ea ... acum ca barbat'su este si el la spital ...il lasa singur .
pai e barbat. mukko e mai priceputa. stie sa puna plosca. fatmagul o sa-i aduca desert ca si el i-a adus ei . poate il lasa pe rahmi cu kerim ca vor mai fi si alti barbati pe acolo, ca cine stie ce-i mai face..
michiper68- vip
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii