15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
Nicky
victorelalove
lica54
vivi
dubaisport
michiper68
DENISA
11 participanți
Pagina 39 din 43
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
ce vina are fatmagul
victorelalove a scris:
Cat de frumos este clipul ... si trist !!!!!!!!!!!!!!! Ala cand este impuscat Kerim
melodia clipului e din filmul De pe buze la inima ..intr-adevar frumos si trist clipul
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
dubaisport a scris:
melodia clipului e din filmul De pe buze la inima ..intr-adevar frumos si trist clipul
Uffffff ... totul este pus sub semnul tristetii la turci .
Ei nu isi dau seama ca sunt fani care chiar sufera ... DE EXEMPLU : EU !!!!!!!!!
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
asta e starea lor de fericire Vic , noi suntem defecte că nu îi înţelegem.
Serios ??????DENISA a scris:asta e starea lor de fericire Vic , noi suntem defecte că nu îi înţelegem.
Suferinta -non stop ...si din cand in cand ( rar de tot ) a mica apropiere , pe care noi cica sa o traim ca pe cea mai mare realizare .
victorelalove- moderator
Vic trebuie să devenim imune la suferinţa lor
eu caut de zor o sonerie de tel Gheorghe Zamfir - The lonely shepherd şi nu găsesc
eu caut de zor o sonerie de tel Gheorghe Zamfir - The lonely shepherd şi nu găsesc
DENISA a scris:
Iar mie ,de suparare, mi-a aparut un titamai cosul in frunte .
Trebuie sa ma mai detasez de serialul asta ... imi mananca zilele . De fapt nu serialul ...cu Enginul .
victorelalove- moderator
bine că nu ţi-a ieşit pe vârful nasului
DENISA a scris: bine că nu ţi-a ieşit pe vârful nasului
Pai de la atatea suparari ...cine stie ?!
Plec si eu la nani-nani , Denisa !!
NOAPTE BUNA !!
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Sam 10 Noi 2012, 4:11 pm, editata de 2 ori
victorelalove- moderator
Buna dimineata! Azi sunt libera si vreau să văd si eu episodul.
Desi nu prea o să-mi placa sa-l vad pe Kerim impuscat,zbătându-se neputincios între viată și moarte.
Ah Mustafa,trebuia s-o faci și pe asta!
Vă doresc tuturor o duminică relaxantă!
Desi nu prea o să-mi placa sa-l vad pe Kerim impuscat,zbătându-se neputincios între viată și moarte.
Ah Mustafa,trebuia s-o faci și pe asta!
Vă doresc tuturor o duminică relaxantă!
Nicky- vip
Data de inscriere : 29/08/2010
Nerede kaldı umutlar? -YÜKSEL AYTUĞ
WHERE IS HOPE!!
This is an article with about the series of FGSN... under the title of "Where is the hopes?!!"... He means FGSN series, that it has been criticized a lot, and the audience get tired of the way they are handling the events of the story of raped women, and they showed Kerim as negative character although he faced a lot of troubles for her, and her family, and now he appears like not strong enough to win the cause, yet he was the main reason to go to the court, and the article speaks about another raped girl has shown in late of the season, and she should appear earlier, and not so late... And, it turned to be a nightmare can't end up ......And, he protest on the way of running the series, then finally he asks some happiness & hope to be watched in that series
Source: We love Engin Akyürek
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2012/01/21/nerede-kaldi-umutlar?pagePreview=1&c=dis
WHERE IS HOPE!!
This is an article with about the series of FGSN... under the title of "Where is the hopes?!!"... He means FGSN series, that it has been criticized a lot, and the audience get tired of the way they are handling the events of the story of raped women, and they showed Kerim as negative character although he faced a lot of troubles for her, and her family, and now he appears like not strong enough to win the cause, yet he was the main reason to go to the court, and the article speaks about another raped girl has shown in late of the season, and she should appear earlier, and not so late... And, it turned to be a nightmare can't end up ......And, he protest on the way of running the series, then finally he asks some happiness & hope to be watched in that series
Source: We love Engin Akyürek
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2012/01/21/nerede-kaldi-umutlar?pagePreview=1&c=dis
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
ce vina are fatmagul
buna ziua tuturor !
o duminica cat mai frumoasa !
Michi ..multumim ptr articol..se pare ca li s-a terminat rabdarea si turcilor...in sfarsit si-au dat si ei seama ca serialul a deraiat rau de tot .
mai bn mai taziu decat niciodata ..poate scenaristele se reapuca de retusat la scenariu
o duminica cat mai frumoasa !
Michi ..multumim ptr articol..se pare ca li s-a terminat rabdarea si turcilor...in sfarsit si-au dat si ei seama ca serialul a deraiat rau de tot .
mai bn mai taziu decat niciodata ..poate scenaristele se reapuca de retusat la scenariu
dubaisport- vip
bună ziua şi pe această alee!!
dar de unde atâtea speranţe , cred că şi Fatmagul şi Kerim şi-au pierdut speranţele , cred că ei vor să ne arate că speranţa Yasaranilor de a scăpa basma curată după un viol se îndeplineşte şi cea a lui Mustafa după o crimă de a scăpa neprins .
dar de unde atâtea speranţe , cred că şi Fatmagul şi Kerim şi-au pierdut speranţele , cred că ei vor să ne arate că speranţa Yasaranilor de a scăpa basma curată după un viol se îndeplineşte şi cea a lui Mustafa după o crimă de a scăpa neprins .
ce vina are fatmagul
buna Denisa !DENISA a scris:bună ziua şi pe această alee!!
cu alte cuvinte ..nu intotdeauna binele invinge raul ..
dubaisport- vip
Dubai dar ei nici nu par că ar fi vrut să învingă răul
ce vina are fatmagul
tu crezi ca se vor sesiza scenaristele si vor face ceva ?
eu nu cred ...dar daca ratingul va fi in cadere libera poate se va termina inainte de iunie serialul
eu nu cred ...dar daca ratingul va fi in cadere libera poate se va termina inainte de iunie serialul
dubaisport- vip
nici eu nu cred , dacă se pricepeau şi ele ce vrea publicul schimbau deja şi vorba ta la cum sunt în cădere liberă nu e de mirare dacă se va termina mai devreme de luna iunie .
ce vina are fatmagul
DENISA a scris: nici eu nu cred , dacă se pricepeau şi ele ce vrea publicul schimbau deja şi vorba ta la cum sunt în cădere liberă nu e de mirare dacă se va termina mai devreme de luna iunie .
cu atat mai bine ..vine primavara, se face frumos afara, iesim si noi la terasa ...nu mai trebuie sa intram la 8 sa vedem cum Ker cerseste dragostea lui Gulli
dubaisport- vip
da , eu îl las pe Kerim şi trec la Murătura mea cine ştie ce jale o fi şi acolo
ce vina are fatmagul
DENISA a scris:da , eu îl las pe Kerim şi trec la Murătura mea cine ştie ce jale o fi şi acolo
acolo sa te tii ...nu uita sa tii pe langa tine duzina de servetele
pe 5 Feb incepe ..parca pe show yv , nu ?
dubaisport- vip
nu se ştie data exactă , da pe Show TV
ce vina are fatmagul
DENISA a scris:nu se ştie data exactă , da pe Show TV
pai nu au zis ca in prima saptamana a lunii?
si ca va fi difuzat duminica ?
dubaisport- vip
eu nu ştiu de ziua difuzării
da e adevărat că au zis că începe în prima săpt din feb. dar eu nu cred odată ce nu au trailer şi distribuţia definitivă.
da e adevărat că au zis că începe în prima săpt din feb. dar eu nu cred odată ce nu au trailer şi distribuţia definitivă.
ce vina are fatmagul
DENISA a scris:eu nu ştiu de ziua difuzării
o au denisa
stai sa caut ca am vzt eu un afis
dubaisport- vip
ce vina are fatmagul
vezi ca am pus pe pg la ASK
dubaisport- vip