15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+7
Nicky
victorelalove
lica54
vivi
dubaisport
michiper68
DENISA
11 participanți
Pagina 40 din 43
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Re: 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Dubai acela e un afiş făcut de fani dar nu am văzut să scrie pe el 5 feb .
Buna ziua fetelor si duminica placuta...ce a mai ramas din ea
ce se mai aude aici?
am citit ca si turcii nu sunt prea multumiti de scenariu
poate se trezesc si scen. ,dar daca e scris tot scenariul.....cine stie
sa ne faca o surpriza si noua
comentau pe undeva ca modul lor de viata nu e ca al europenilor,dar turcia e mai mult de jumatate europeana
noi vrem actiune si loooooooooove...suntem romance
ce se mai aude aici?
am citit ca si turcii nu sunt prea multumiti de scenariu
poate se trezesc si scen. ,dar daca e scris tot scenariul.....cine stie
sa ne faca o surpriza si noua
comentau pe undeva ca modul lor de viata nu e ca al europenilor,dar turcia e mai mult de jumatate europeana
Mirela Maria- vip
Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53
ce vina are fatmagul
DENISA a scris:Dubai acela e un afiş făcut de fani dar nu am văzut să scrie pe el 5 feb .
denisa ...am citit eu ,era un articol dintr-un ziar turcesc ..nu mai gasesc acum
dar mai caut si il pun
buna Mirela ...dupa-amiaza placuta si tie !!
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Localizare : bucuresti
ce vina are fatmagul
Mirela Maria a scris:
ai drepttae cu jumatatea europeana dar nu uita ca ei sunt MUSULMANI 100 % si multe dintre conceptiile europene sunt interzise de Coran !!
in cazul asta se schimba situatia.
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
ai drepttae cu jumatatea europeana dar nu uita ca ei sunt MUSULMANI 100 % si multe dintre conceptiile europene sunt interzise de Coran !!
in cazul asta se schimba situatia.
sigur dubai,dar cand ii vezi cat par de europeni,nu stiu???
ma gandesc ca doar vip-urile sunt asa si prin cartierele marginase vai de femeile alea
la petreceri sunt libertini,prin show-uri,cat am vazut si eu pe net....
sunt multi actori care au revenit in turcia de prin franta ,germania si atunci aduc cu ei suflul european
mai ales in germania sunt cartiere intregi cu restaurantele lor cu mancari specifice,vorbesc in cunostinta de cauza
femeile sunt mult mai libertine ca noi,acolo,dar se deosebesc intr-adevar de nemtoaice
sunt si latura cealalta ,merg pe strada cu baticurile,umile
nu stiu ce sa zic,dar e o cultura care mie personal mi-a trezit interesul
Mirela Maria- vip
ce vina are fatmagul
Mirela Maria a scris:
sigur dubai,dar cand ii vezi cat par de europeni,nu stiu???
ma gandesc ca doar vip-urile sunt asa si prin cartierele marginase vai de femeile alea
la petreceri sunt libertini,prin show-uri,cat am vazut si eu pe net....
sunt multi actori care au revenit in turcia de prin franta ,germania si atunci aduc cu ei suflul european
mai ales in germania sunt cartiere intregi cu restaurantele lor cu mancari specifice,vorbesc in cunostinta de cauza
femeile sunt mult mai libertine ca noi,acolo,dar se deosebesc intr-adevar de nemtoaice
sunt si latura cealalta ,merg pe strada cu baticurile,umile
nu stiu ce sa zic,dar e o cultura care mie personal mi-a trezit interesul
i-am vazut si germania cum socializeaza, dar odata reveniti in Tr se readapteaza datinilor.
ceea ce vedem noi prin filme e viata actorilor, artistilor ,bogatasilor si cam atat ..femeia musulmana e foarteeee departe de emancipare,nici macar in Istanbul care e cel mai european oras !!! am vazut in episodul de joi cand ker a venit cu tava cu ceai la gulli in camera ...n-ai sa vezi asa ceva in realitate,nici macar in luna de miere cand totul e numai ..dulce ..dar fictiunea e fictiune
ai vazut ca vor sa se interzica aproprierile mai intime in serialele turcesti, sa vedem atunci cum vor arata ....
dubaisport- vip
episode 59 tips
Mustafa tries to escape without leaving any evidence
Kerim will be able reach his phone and make a phone call
Mustafa will meet another fugitive but they dont know they are both fugitive .One of the fugitive will be cut
Sometimes we dont realize how important things are for ourselves until we come to a point we feel loss.
FATMAGUL: I was so scared Kerim... I was afraid of losing you. I was afraid I won't see you again. I started to think how will I continue without you ... I felt so helpless/weak. Even the thought of not having you was very painful ...I prayed ...I prayed that you don`t leave me
This is the time , you leave everything else aside talk about your real feelings and act like it..Finally Kerim and Fg closer...
Erdogan always has something not good ... He only thinks of bad things..
Resat Yasarn is depressed ....for me this funny....
Now it's time for Ozge and her mother to help....…
Serdar is suspicious about Mustafa ,but this time Mustafa will put in a difficult postion by Halide (his mom)
Who will be the person so happy because he got shot ...Kerim of course
KERIM :If I died ...I would die happy because your voice in my ear was telling me that you love me
This episode rings are very important for Kerim and Fg ...Meryem and Kadir
Engin Akyurek USA Fans
Mustafa tries to escape without leaving any evidence
Kerim will be able reach his phone and make a phone call
Mustafa will meet another fugitive but they dont know they are both fugitive .One of the fugitive will be cut
Sometimes we dont realize how important things are for ourselves until we come to a point we feel loss.
FATMAGUL: I was so scared Kerim... I was afraid of losing you. I was afraid I won't see you again. I started to think how will I continue without you ... I felt so helpless/weak. Even the thought of not having you was very painful ...I prayed ...I prayed that you don`t leave me
This is the time , you leave everything else aside talk about your real feelings and act like it..Finally Kerim and Fg closer...
Erdogan always has something not good ... He only thinks of bad things..
Resat Yasarn is depressed ....for me this funny....
Now it's time for Ozge and her mother to help....…
Serdar is suspicious about Mustafa ,but this time Mustafa will put in a difficult postion by Halide (his mom)
Who will be the person so happy because he got shot ...Kerim of course
KERIM :If I died ...I would die happy because your voice in my ear was telling me that you love me
This episode rings are very important for Kerim and Fg ...Meryem and Kadir
Engin Akyurek USA Fans
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
ce vina are fatmagul
multumim Michi, ptr tips...
am ajuns si sin situatia in care Ker se bucura ca a fost impuscat a realizata ca Gulli e mai grijulie si iubitoare ca niciodata .
mama lui mustafa cred ca-l da de gol....ea oricum s-a dus la madam Yasaran dupa ajutor..
e curios si haios in acelasi timp faza cu ..fugarii, va mai fi unul inafara de Mustafa
am ajuns si sin situatia in care Ker se bucura ca a fost impuscat a realizata ca Gulli e mai grijulie si iubitoare ca niciodata .
mama lui mustafa cred ca-l da de gol....ea oricum s-a dus la madam Yasaran dupa ajutor..
e curios si haios in acelasi timp faza cu ..fugarii, va mai fi unul inafara de Mustafa
dubaisport- vip
dubaisport a scris:multumim Michi, ptr tips...
saracul se bucura ca moare auzind vocea ei
gullia iar se smiorcaie
si ce fac abla cu av>?
ce e atat de iportant ep pentru ei ?
Mirela Maria- vip
ce vina are fatmagul
Mirela Maria a scris:
saracul se bucura ca moare auzind vocea ei
gullia iar se smiorcaie
si ce fac abla cu av>?
ce e atat de iportant ep pentru ei ?
pai macar cu vocea sa ramana
Abla cu avocatul cred ca realizeaza ca viata e scurta ...si nu vor sa o mai lungeasca cu logoditul ,poate vor sa treaca direct la fapte
dubaisport- vip
bună seara !!
ce o fi cu Vic ?? îl lasă pe Kerimel singur şi ciuruit ???
ce vina are fatmagul
DENISA a scris:[color=blue]bună seara !!
pai cand a citit ca sta cazut in curte si nu-l ajuta nimeni pana a2 zi ..s-a suit pe matura si s-a dus la el sa-l salveze inaintea lui Gulli
n-a mai rezistat in fatza pc.....jale mare e aici
dubaisport- vip
da , posibil ea să fie în echipa salvatoare a lui Kerimel , acum cred că e la pansat sau la oblojit rănile cu multe pupicuri
ce vina are fatmagul
s-a echipat Vic , si-a luat cu ea toate pansamentele posibile si imposibile ...stii ca-n dragoste si-n razboi e acceptat oriceDENISA a scris:da , posibil ea să fie în echipa salvatoare a lui Kerimel , acum cred că e la pansat sau la oblojit rănile cu multe pupicuri
dubaisport- vip
nu-i trebuiesc pansamente , ea îl pansează cu privirea
ce vina are fatmagul
DENISA a scris:nu-i trebuiesc pansamente , ea îl pansează cu privirea
sau cu lacrimile pe care le tot varsa de facul lui
dubaisport- vip
cu lacrimile îi spală rănile fizice iar cu pupicuri pe cele sufleteşti asta dacă i-o fi luat-o Mukka înainte
ce vina are fatmagul
chiar sunt curioasa daca va pleca si Mukk cu Gulli sa-l salveze pe Kerim
dubaisport- vip
Fatmagül’de “ensest” duyarlılığı!
Diziler bende çok nadiren bağımlılık yapar, “Fatmagül’ün Suçu Ne” ise ilk günden beri kaçırmadığım dizilerden biri.. Her şeyden önce tüm kadronun birbiriyle yetenek yarıştırmasına, oyunların doğallığına hayranım. Sonra Fatmagül’deki duyarlılığın “diğer bazı dizi ve filmler tarafından da örnek alındığını ve benzerinin yapıldığını” düşündüğüm için, “kadına şiddet, tecavüz” gibi Türkiye’nin çok önemli ve acil çözüm üretilmesi gereken bir sorununu mükemmel şekilde işlediği için hayranım.
Ruhat Mengi
Diziler bende çok nadiren bağımlılık yapar, “Fatmagül’ün Suçu Ne” ise ilk günden beri kaçırmadığım dizilerden biri.. Her şeyden önce tüm kadronun birbiriyle yetenek yarıştırmasına, oyunların doğallığına hayranım. Sonra Fatmagül’deki duyarlılığın “diğer bazı dizi ve filmler tarafından da örnek alındığını ve benzerinin yapıldığını” düşündüğüm için, “kadına şiddet, tecavüz” gibi Türkiye’nin çok önemli ve acil çözüm üretilmesi gereken bir sorununu mükemmel şekilde işlediği için hayranım.
Ruhat Mengi
BUNA DIMINEATA , DRAGI COPII !!
O saptamana frumoasa va doresc !
Si deci asa : Kerim si Gullia sunt in final "APROPIATI" . Pai despre apropierea asta au vorbit in fiecare episod . Uffffffffffff ...si Kerim era fericit ca moare auzind cum ea ii spune ca-l iubeste . Gata ... sunt convinsa ca el va muri in final ... DAR FERICIT .
Da , fetelor ...am fost sa-l ajut pe Kerim si sa-i ofer sprijinul meu ( neconditionat) . Ca dupa aia din neamul lui ... abia joi spre final cred ca ajung la el sa-i dea o prima mana de ajutor ( sau ultima) .
Axxa !! Multumim .
O saptamana frumoasa va doresc !
Si deci asa : Kerim si Gullia sunt in final "APROPIATI" . Pai despre apropierea asta au vorbit in fiecare episod . Uffffffffffff ...si Kerim era fericit ca moare auzind cum ea ii spune ca-l iubeste . Gata ... sunt convinsa ca el va muri in final ... DAR FERICIT .
Da , fetelor ...am fost sa-l ajut pe Kerim si sa-i ofer sprijinul meu ( neconditionat) . Ca dupa aia din neamul lui ... abia joi spre final cred ca ajung la el sa-i dea o prima mana de ajutor ( sau ultima) .
Axxa !! Multumim .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 23 Ian 2012, 10:21 am, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Vic, o zi frumoasa! azi arata a primavara în sud, dar de maine cica vine iar iarna...
ai scos capul afara sa vezi ce frumos miroase aerul? a primavara, nu stiu cum...
asta daca nu stai in centrul orasului, ca n-ai sanse sa mirosi aerul, ci noxele masinilor...
ai scos capul afara sa vezi ce frumos miroase aerul? a primavara, nu stiu cum...
asta daca nu stai in centrul orasului, ca n-ai sanse sa mirosi aerul, ci noxele masinilor...
deci, gata? finalul fericit ăsta e? Lasa, mama, sa se simtă bine si turcii cu un happy end pe măsura lorvictorelalove a scris: Gata ... sunt convinsa ca el va muri in final ... DAR FERICIT .
axxa246 a scris:
deci, gata? finalul fericit ăsta e? Lasa, mama, sa se simtă bine si turcii cu un happy end pe măsura lor
Mi-au facut destul rau ...facandu-l pe baiatul frumos sa sufere . De ce si in final tot ei sa fie fericiti ?
Dar nu m-ar mira sa se intample nenorocirea ... Asa ca ma pregatesc din timp .
Foarte frumoasa vremea. Dar daca de maine spui ca vine iarna ... .
victorelalove- moderator
bună fetele ' !!! Vic vedem noi joi cât de bine te-ai ocupat de kerim
DENISA a scris:bună fetele ' !!! Vic vedem noi joi cât de bine te-ai ocupat de kerim
Pai ajunge la spital ??????? Daca da ...este ca urmare a ajutorului meu .
In sfarsit ... eu l-as fi ajutat mult mai bine .
Dar daca el se multumeste cu Gullia si raceala ei de iceberg ...
victorelalove- moderator
Pagina 40 din 43 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii