8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+8
petronela
Garo
alitheea
Alexa20
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
Ioana Style
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
ispitutza20 a scris:
Mama de cand cautam melodia asta Mi-a placut melodia asta mult. Dar filmul nu l-am vazut niciodata. Super
nu? eu l-am vazut de 5 ori , iar melodia asta nu stiu de cate ori am ascultat-o si mai e una , super tare te sfauiesc sa vezi filmul e super si Articolul 402 , Jos plaria pt Raj
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
tiberici a scris:
Ne-am virusat cu toatele....cred ca deacum este epidemie....Tare ma bucur!
Alexa pt film! Azi ai avut examen? Ce ai facut?M-am gandit la tine si m-am rugat sa-ti fie bine...
Pe muzica lui Maria Nationale sa inchinam in cinstea noi venite un pahara
Nu am avut astazi examen, am fost la un curs azi. Miercuri am primul examen. Dar o sa fie usoorrrrrrrrrrrrrrr. Sunt fata inteligenta
Mersi ubita ca mi-ai tinut pumni astazi, sa mi-i tii si miercuri
Bună Costina, ai noroc, sunt 470 de episoade. Oricum și așa sunt puține. La ce episod ai ajuns?costina a scris:buna seara fetele....stiti voi cumva cate ep sunt? eu as vrea macar 400
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
ispitutza20 a scris:
Nu am avut astazi examen, am fost la un curs azi. Miercuri am primul examen. Dar o sa fie usoorrrrrrrrrrrrrrr. Sunt fata inteligenta
sury si eu tii voi tine cat pot de stransi , un sfat , spune Tatal Nostru inainte de examen si totul va fi bine , Dumnezeu ajuta oamenii buni
Ioana Style- vip
tiberici a scris:
Ne-am virusat cu toatele....cred ca deacum este epidemie....Tare ma bucur!
Alexa pt film! Azi ai avut examen? Ce ai facut?M-am gandit la tine si m-am rugat sa-ti fie bine...
Pe muzica lui Maria Nationale sa inchinam in cinstea noi venite un pahara
Oau,multumesc!Sunt oraseanca de a ta,in sfarsit cineva pe un forum si din Constanta.
Eu v-am adus niste cockteiluri in cinstea tuturor si bineinteles a lui Maan.
Selin- membru senior
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 51
Localizare : Constanta
dev_radhika a scris:
nu? eu l-am vazut de 5 ori , iar melodia asta nu stiu de cate ori am ascultat-o si mai e una , super tare te sfauiesc sa vezi filmul e super si Articolul 402 , Jos plaria pt Raj
O sa ma uit si la film. Am vazut si eu cateva filme indiene, inainte sa vad DMG
Am vazut Devdas, la care am plans 3 ore. Si am mai vazut un film care tot la fel era foarte foarte foarte misto. Dar numai tin minte cum ii zicea.
Bună Nico , în ultima vreme ai intrat cam puțin pe la noi. Nu te lasă treburile sau iar stai să-i analizezi pe Maan și Geet până în cele mai mici detalii?alitheea a scris:Buna seara zanute
Ma uit si eu la film...
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună Costina, ai noroc, sunt 470 de episoade. Oricum și așa sunt puține. La ce episod ai ajuns?
dupa ce terminam , o luam de la capat si de fac 940 si dupa tot mai multe eu una asa am de gand sa fac
Ioana Style- vip
dev_radhika a scris:
sury si eu tii voi tine cat pot de stransi , un sfat , spune Tatal Nostru inainte de examen si totul va fi bine , Dumnezeu ajuta oamenii buni
Asta si fac ! Imi poarta noroc daca spun Tatal nostru inainte de examen.
ispitutza20 a scris:
Cu mare drag fata iubita! Doamne Doamne nu te lasa pe tine .... ca mult bine faci suratelor tale indiferent de varsta...
Te pup!
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Bună Ioana. Același lucru îl fac și eu și vecinii mei. Azi mi-au pus și ei manele, probabil i-am înnebunit de cap .dev_radhika a scris:
nu ma mai satur sa ascult melodia asta prea super
narcisa- vip
Asa e pui , si episoadele le-am vazut pe fuga ...dar au fost ca un balsam pentru sufletul meu...narcisa a scris:
Bună Nico , în ultima vreme ai intrat cam puțin pe la noi. Nu te lasă treburile sau iar stai să-i analizezi pe Maan și Geet până în cele mai mici detalii?
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Am vazut Devdas, la care am plans 3 ore. Si am mai vazut un film care tot la fel era foarte foarte foarte misto. Dar numai tin minte cum ii zicea.
[/quote]
Devdas e un film foarte bun , dar sa citesti cartea , jumatete de carte am ras , jumatate am plans ... eu saptamana trecuta am terminat de citit Gora-Rabindranath Tagore, o carte super , are 102 ani de cand e scrisa , superba carte , citesc multe carti indiene
[/quote]
Devdas e un film foarte bun , dar sa citesti cartea , jumatete de carte am ras , jumatate am plans ... eu saptamana trecuta am terminat de citit Gora-Rabindranath Tagore, o carte super , are 102 ani de cand e scrisa , superba carte , citesc multe carti indiene
Ultima editare efectuata de catre dev_radhika in Sam 21 Ian 2012, 9:16 pm, editata de 1 ori
Ioana Style- vip
Bună Selin , bine ai venit, suntem foarte bucuroase de fiecare victimă pe care o face filmul mai ales că și victimele sunt foarte bucuroase să fie victimele lui Maan și ale lui Geet.Selin a scris:Buna seara!De 5 zile de cand am descoperit de aici acest serial numai dorm ca sa pot vedea cat mai multe episoade si am ajuns la ep 150 deja.Pana acum nu m-am uitat la seriale indiene dar pot sa spun ca asta m-a acaparat cu totul.Sunt indragostita de ei,am ras si am plans cu ei,e super serial.Multumesc celei care traduce acest serial adica ispitutza20!
:merci:
narcisa- vip
ispitutza20 a scris:
Asta si fac ! Imi poarta noroc daca spun Tatal nostru inainte de examen.
da e foarte important , eu il zic mereu , chiar si la teste
Ioana Style- vip
Bine ai venit Selin...Mie mi-a tinut contabilitatea fiul meu ...Cand am inceput sa ma uit , in 5 zile m-am uitat 85 de ore la serial...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Iuliana cum se chiama programul ala de sters erori?
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
alitheea a scris:Asa e pui , si episoadele le-am vazut pe fuga ...dar au fost ca un balsam pentru sufletul meu...
intotdeauna ei sunt ca un balsam
Ioana Style- vip
dev_radhika a scris:
Devdas e un film foarte bun , dar sa citesti cartea , jumatete de carte am ras , jumatate am plans ... eu saptamana trecuta am terminat de citit Gora-Rabindranath Tagore, o carte super , are 102 de cand e scrisa , superba carte , citesc multe carti indiene [/quote]
Exista ? Superrrrrr o sa ma duc sa o cumpar si eu. Habar nu aveam. Am citit o groaza de carti, dar nu am stiut ca exista si cartea Devdas. Mersi pentru pont. Chiar o sa o caut.
lica54 a scris:Iuliana cum se chiama programul ala de sters erori?
Wise registry cleaner.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Fetelor!lica54 a scris:Iuliana cum se chiama programul ala de sters erori?
Va rog eu sunt pe langa subiect..... Unde pot vedea si eu Devdav sau DMB.....Un link ceva va rog
Cu toate ca nu stiu cand voi avea timp si pt ele....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
narcisa a scris:
Bună Selin , bine ai venit, suntem foarte bucuroase de fiecare victimă pe care o face filmul mai ales că și victimele sunt foarte bucuroase să fie victimele lui Maan și ale lui Geet.
Buna,Narcisa!Ce sa mai zic ne si place sa fim victime noi femeile ca nu prea am vazut barbati sa se uite la astea lacrimogene.Eu pun asta pe baza romantismului.Noroc ca e cate un Maan care ne mai tine in viata.
Selin- membru senior
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 51
Bună Lica , în seara asta vă las vouă toată ciocolata, mi-am făcut o oală de ciocolată de casă și sunt plină. Dar pe cuvânt că m-am gândit și la voi în timp ce mâncam și chiar îmi propusesem să te strig să aduci și la fete niște ciocolată.lica54 a scris:Haideti sa mai servim ceva dulce..
narcisa- vip
ispitutza20 a scris:
Devdas e un film foarte bun , dar sa citesti cartea , jumatete de carte am ras , jumatate am plans ... eu saptamana trecuta am terminat de citit Gora-Rabindranath Tagore, o carte super , are 102 de cand e scrisa , superba carte , citesc multe carti indiene
Exista ? Superrrrrr o sa ma duc sa o cumpar si eu. Habar nu aveam. Am citit o groaza de carti, dar nu am stiut ca exista si cartea Devdas. Mersi pentru pont. Chiar o sa o caut. [/quote]
da am comandat-o de pe net , de pe Carte spirituala, ti-o recomand
Ioana Style- vip
Selin a scris:
Buna,Narcisa!Ce sa mai zic ne si place sa fim victime noi femeile ca nu prea am vazut barbati sa se uite la astea lacrimogene.Eu pun asta pe baza romantismului.Noroc ca e cate un Maan care ne mai tine in viata.
da ai dreptate , cate un Maan cupidon
Ioana Style- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum