8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+8
petronela
Garo
alitheea
Alexa20
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
Ioana Style
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 30 din 40
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Re: 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
lica54 a scris:
Nu nu este in film...poate vrea Alexa s-au Ioana sa ne spune ce scrie in biletul care la citit..
Scuze Dadi, doar ca sunt un fel de versuri in engleza, am inteles foarte putin din ce a spus. Fetele care stiu engleza mai bine decat mine, te pot ajuta.
ispitutza20 a scris:
Nu e din film ! E offscreen ! Maine o sa fie o zi normala Maan Geet !
e de la o fana din pakistan, ii spune ce e o mare fana de a ei si ca in imaginatia sa o vede regina trandafirilor si ii zice sa zambeasca mereu, ii ureaza o zi de nastere frumoasa , o viata frumoasa plina de impliniri, cam asta ii spune in mare
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
Am pregatit ceva pentru toate, o melodie superba pe care eu o ador (Glenn Medeiros-Nothing's Gonna Change My Love-1992) cred ca o sa va aminteasca de tinerete first love dar acum intr-o formula noua a la GEET&MAAN -sper sa va placa
Ioana Style- vip
dev_radhika a scris:Am pregatit ceva pentru toate, o melodie superba pe care eu o ador (Glenn Medeiros-Nothing's Gonna Change My Love-1992) cred ca o sa va aminteasca de tinerete first love dar acum intr-o formula noua a la GEET&MAAN -sper sa va placa
Oyye hoyyy, daca ai sti de cate ori am ascultat meldia asta in copilarie. Mama tot timpul imi punea melodia asta. Superrrrr si videoclipul si melodia si versurile.
You are so sweet thx
Ioana, super, super videoclipul !!!!!!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
ispitutza20 a scris:
Oyye hoyyy, daca ai sti de cate ori am ascultat meldia asta in copilarie. Mama tot timpul imi punea melodia asta. Superrrrr si videoclipul si melodia si versurile.
You are so sweet thx
stiu si mama mea iubeste melodia asta , eu la fel nu ma mai satur de ea , e deosebita
Ioana Style- vip
petronela a scris:Ioana, super, super videoclipul !!!!!!
ma bucur ca iti place
Ioana Style- vip
Un fragment de vis...ce te face sa visezi la nesfarsit sa nu te mai trezesti la realitate...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
asa e Dadi , dar eu sunt curioasa cine e persoana aia misterioasa, care apoi le va face rau...lica54 a scris:Un fragment de vis...ce te face sa visezi la nesfarsit sa nu te mai trezesti la realitate...
Ioana Style- vip
dev_radhika a scris:
asa e Dadi , dar eu sunt curioasa cine e persoana aia misterioasa, care apoi le va face rau...
Vivrak sau Vijrak il cheama in film. Este un obsedat care s-a indragostit de Geet in liceu, sau nu stiu unde anume. Iar de cand a plecat Geet in Delhi, a urmarit-o si i-a facut poze.
El si-a facut aparitia in film, atunci cand Maan a plecat la Londra pentru un proiect. Atunci el i-a lasat biletele, i-a facut diverse cadouri, iar cand Geet si-a dat seama ca nu era Maan, ea l-a urmarit pe acest personaj pana la o cabana, care defapt era casa lui. Acolo a vazut poza ei pusa pe perete, si scris cu sange, numele ei.
Ziua aceea, cand si-a vazut poza, este si ziua in care vine Maan acasa. Momentul este unic ! Felul in care se intalneste cu el, dupa foarte multe zile de absenta.
Iar dupa acest episod urmeaza tortura care o suporta Geet cu acest obsedat. Iar in final, Vivrak o rapeste pe Geet, Geet reuseste sa fuga si se intalneste cu Maan intr-o padure. Iar Vivrak moarte calcat de o masina.
Si dupa toata aceasta poveste ..... vine si bebelusul lor, si finalul serialului.
ispitutza20 a scris:
Vivrak sau Vijrak il cheama in film. Este un obsedat care s-a indragostit de Geet in liceu, sau nu stiu unde anume. Iar de cand a plecat Geet in Delhi, a urmarit-o si i-a facut poze.
El si-a facut aparitia in film, atunci cand Maan a plecat la Londra pentru un proiect. Atunci el i-a lasat biletele, i-a facut diverse cadouri, iar cand Geet si-a dat seama ca nu era Maan, ea l-a urmarit pe acest personaj pana la o cabana, care defapt era casa lui. Acolo a vazut poza ei pusa pe perete, si scris cu sange, numele ei.
Ziua aceea, cand si-a vazut poza, este si ziua in care vine Maan acasa. Momentul este unic ! Felul in care se intalneste cu el, dupa foarte multe zile de absenta.
Iar dupa acest episod urmeaza tortura care o suporta Geet cu acest obsedat. Iar in final, Vivrak o rapeste pe Geet, Geet reuseste sa fuga si se intalneste cu Maan intr-o padure. Iar Vivrak moarte calcat de o masina.
Si dupa toata aceasta poveste ..... vine si bebelusul lor, si finalul serialului.
vai niki nu imi spune de final , aha am vazut eu niste scene , eu ma gandeam ca e pus de Naintara , saraca Geet , si saracul Maan pe il impusca in umar, ....pufff
Ioana Style- vip
Ok fetele , eu ma pregatesc sa merg la film , Suflete pereche, ma uit cu mama , dupa ma pregatesc pt maine , desi nu vreau , dar nu am ce sa fac trebuie sa merg si la scoala asa ca o seara frumoasa tuturor si o zi superba maine
Ioana Style- vip
Fetelor mati lasat fara cuvinte...Ioana ffrumos videoclipul...Alexa multumesc pentru descriere...deati sti cat de mult va iubesc ca pe doua nepotele ale mele....cate un buchet de trandafiri pentru fiecare si pe fiecare floare cate-o dulce sarutare...
as dori sa stiu care sunt florile voastre preferate..
lica54- vip
dev_radhika a scris:Ok fetele , eu ma pregatesc sa merg la film , Suflete pereche, ma uit cu mama , dupa ma pregatesc pt maine , desi nu vreau , dar nu am ce sa fac trebuie sa merg si la scoala asa ca o seara frumoasa tuturor si o zi superba maine
Stai linistita, du-te si te relaxeaza la film, iar maine fii fresh pentru la scoala. Chiar daca nu ne place, trebuie sa o facem si pe asta.
Si eu am maine de invatat foarte mult. Multi , o seara buna. Si un inceput de saptamana cat mai bun :*
lica54 a scris:Fetelor mati lasat fara cuvinte...Ioana ffrumos videoclipul...Alexa multumesc pentru descriere...deati sti cat de mult va iubesc ca pe doua nepotele ale mele....cate un buchet de trandafiri pentru fiecare si pe fiecare floare cate-o dulce sarutare...
Trandafiri rosii. Ii adorrrrrrr ....
Iar noi te consideram Dadi a noastra. Tu ne resfeti mereu cu dulciuri, cu vorbe frumoase. Cine nu ar vrea o bunica ca tine.
lica54 a scris:Fetelor mati lasat fara cuvinte...Ioana ffrumos videoclipul...Alexa multumesc pentru descriere...deati sti cat de mult va iubesc ca pe doua nepotele ale mele....cate un buchet de trandafiri pentru fiecare si pe fiecare floare cate-o dulce sarutare...
multumim Dadi , ador trandafiri sunt florile mele preferate, si noi te iubim mult
Ioana Style- vip
ispitutza20 a scris:
Stai linistita, du-te si te relaxeaza la film, iar maine fii fresh pentru la scoala. Chiar daca nu ne place, trebuie sa o facem si pe asta.
Si eu am maine de invatat foarte mult. Multi , o seara buna. Si un inceput de saptamana cat mai bun :*
multumesc sury , la fel si tie , succes la examene, stiu ca nu iti va fi usor , dar Baba Ji te va ajuta
Ioana Style- vip
ispitutza20 a scris:
Trandafiri rosii. Ii adorrrrrrr ....
Iar noi te consideram Dadi a noastra. Tu ne resfeti mereu cu dulciuri, cu vorbe frumoase. Cine nu ar vrea o bunica ca tine.
Uite iubire si pentru tine trandafirii preferati...
lica54- vip
lica54 a scris:
Uite iubire si pentru tine trandafirii preferati...
Dadiiii pentru trandafirii aia te iubesc si mai mult
Superb Ioana, iar melodia e o veche dragoste de-a mea.dev_radhika a scris:Am pregatit ceva pentru toate, o melodie superba pe care eu o ador (Glenn Medeiros-Nothing's Gonna Change My Love-1992) cred ca o sa va aminteasca de tinerete first love dar acum intr-o formula noua a la GEET&MAAN -sper sa va placa
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Superb Ioana, iar melodia e o veche dragoste de-a mea.
Buna iubitico!!Si pentru tine ceva ce-ti place..
lica54- vip
Buna seara zanute , am ajuns acasa , acum ma uit la ep de azi ...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Dadi, nu refuz niciodată așa ceva, chiar dacă acum mă cam doare o măsea.lica54 a scris:
Buna iubitico!!Si pentru tine ceva ce-ti place..
narcisa- vip
Bună Nico, credeam că te-ai uitat deja când ai luat pauza. Cum a fost ziua de azi?alitheea a scris:Buna seara zanute , am ajuns acasa , acum ma uit la ep de azi ...
narcisa- vip
Buna seara ladies.Gata petrecerea ma pregatesc de serial.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Pagina 30 din 40 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 30 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum