8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+8
petronela
Garo
alitheea
Alexa20
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
Ioana Style
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 31 din 40
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Re: 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Bună Iuliana. Ai fost la distracție?iulianagl a scris:Buna seara ladies.Gata petrecerea ma pregatesc de serial.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:
Bună Iuliana. Ai fost la distracție?
Da si ce bine a fost ca de anul nou n-am putut asa ca asta a fost bine venita.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Am cantat si am dansat dupa aceasta melodie cu zapacita aia de vara si am ras ca niciodata.
iulianagl- moderator
Ce fel a vorbit Adi despre Geet.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Nu pui nu am reusit , am vrut eu pauza , dar a durat 2 minute...narcisa a scris:
Bună Nico, credeam că te-ai uitat deja când ai luat pauza. Cum a fost ziua de azi?
Ziua a fost luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunga si obositoare ...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA
Bine ai venit iubitaiulianagl a scris:Buna seara ladies.Gata petrecerea ma pregatesc de serial.
alitheea- vip
Fiti atente ce fel face Maan la mun. 1;27 n-am inteles ce a vrut sa spuna dar e comic rau.
iulianagl- moderator
alitheea a scris:Bine ai venit iubita
iulianagl- moderator
Sa nu radeti de mine , dar eu merg la nani... :rf<: .
Noapte buna si o saptamana minunata sa avem...
Va las videoclipul meu preferat , in care Gurmeet se pierde in bratele lui Drashti si nu isi da seama ca s-a terminat muzica ...
https://www.youtube.com/watch?v=1enrYY68udc&list=FLcZCIwPXhtSxgzLi9BjuLhw&index=38&feature=plpp_video
Va las videoclipul meu preferat , in care Gurmeet se pierde in bratele lui Drashti si nu isi da seama ca s-a terminat muzica ...
https://www.youtube.com/watch?v=1enrYY68udc&list=FLcZCIwPXhtSxgzLi9BjuLhw&index=38&feature=plpp_video
alitheea- vip
alitheea a scris:Sa nu radeti de mine , dar eu merg la nani... :rf<: .
Daca n-am urmarit clipul asta de n ori mai aveam un pic si cumparam o lupa. Eu tind sa cred ca intre ei a fost mai mult decat o prietenie dar din pacate el nu poate sa admita din cauza ca e insurat asa ca cu parere de rau o sa traim doar cu irealul.Si cand au dat interviul ala la radio ea l-a strigat Mahi asta mi-a placut.Totusi cred ca el nu poate sa fie nici macr prietena cu Drashti asa cum a ramas cu Karan Grover, tot din cauza Debunei e sotia lui si gata.
iulianagl- moderator
Aici a spus cu toate ca sunt mereu pe scena dar nu stau impreuna cand i-au intrebat de chimia off screen au cam ocolit intrebarea si a spus ca nu s-au certat multumes Domnului dar cate o data il mai apuca nebuneala dar e ok iar el ii spune ca de ce spune secretul.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Daca n-am urmarit clipul asta de n ori mai aveam un pic si cumparam o lupa. Eu tind sa cred ca intre ei a fost mai mult decat o prietenie dar din pacate el nu poate sa admita din cauza ca e insurat asa ca cu parere de rau o sa traim doar cu irealul.Si cand au dat interviul ala la radio ea l-a strigat Mahi asta mi-a placut.Totusi cred ca el nu poate sa fie nici macr prietena cu Drashti asa cum a ramas cu Karan Grover, tot din cauza Debunei e sotia lui si gata.
Ce revoltata esti Pana la urma este sotia lui, iar dupa cum se vede el nu seamana deloc cu Maan Singh Khurana. El se lasa manipulat de nevasta non stop. Si oricum, in acel video, nu isi ia ochii de la Drashti. Zambeste la ea, o tine in brate. Parca nici nu ar vrea sa ii dea drumul din brate.
Si la majoritatea offscreen-urilor cu ei doi, se intampla acelasi lucru. Dar asa cum ai spus si tu, Debuna este la mijloc, si nu poate sa mai faca nimic.
ispitutza20 a scris:
Ce revoltata esti Pana la urma este sotia lui, iar dupa cum se vede el nu seamana deloc cu Maan Singh Khurana. El se lasa manipulat de nevasta non stop. Si oricum, in acel video, nu isi ia ochii de la Drashti. Zambeste la ea, o tine in brate. Parca nici nu ar vrea sa ii dea drumul din brate.
Si la majoritatea offscreen-urilor cu ei doi, se intampla acelasi lucru. Dar asa cum ai spus si tu, Debuna este la mijloc, si nu poate sa mai faca nimic.
Sincer am fost revoltata dar acum nu, el e al Debunei asa ca nimeni nu se baga intre ei, o iubeste in felul lui si asta e.Oricum o actrita ca Drashti n-o sa mai aibe langa el.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Sincer am fost revoltata dar acum nu, el e al Debunei asa ca nimeni nu se baga intre ei, o iubeste in felul lui si asta e.Oricum o actrita ca Drashti n-o sa mai aibe langa el.
Fata noastra este unica So lovely Abia astept un nou film cu ea
ispitutza20 a scris:
Fata noastra este unica So lovely Abia astept un nou film cu ea
Si eu mereu cercetez sa vedem daca a aparut ceva cu ea.Karan Wahi incepe ceva si cica actrita principala ar fi o surpriza dar cine stie si de el imi place.
iulianagl- moderator
Asta s-a intamplat inainte de a se casatori el deci pe atunci cu siguranta era in gat dupa Drashti probabil asta a fost ultima picatura pt. Debu si a trecut la atac si imediat casatoria.
iulianagl- moderator
Comportamentul lor este ...doi tineri care se joaca de-a dragostea.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Asta s-a intamplat inainte de a se casatori el deci pe atunci cu siguranta era in gat dupa Drashti probabil asta a fost ultima picatura pt. Debu si a trecut la atac si imediat casatoria.
you are right. Imediat dupa s-au casatorit. Dar nu vreau sa imi imaginez cate speculatii s-au facut inainte sa se casatoreasca Gurmeet !
ispitutza20 a scris:
you are right. Imediat dupa s-au casatorit. Dar nu vreau sa imi imaginez cate speculatii s-au facut inainte sa se casatoreasca Gurmeet !
A avut morcovul Debu un pic cred ca vedea deja cei 7 ani ai lor in care s-a chinuit cu el(asa au declarat) pierduti pe apa sambetei.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Iti amintesti ca si in familia Yildirim sa intamplat tot asa!!exact acelas lucru
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Iti amintesti ca si in familia Yildirim sa intamplat tot asa!!exact acelas lucru
Corect. Ca sa vedeti cat de ghinioniste suntem.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
A avut morcovul Debu un pic cred ca vedea deja cei 7 ani ai lor in care s-a chinuit cu el(asa au declarat) pierduti pe apa sambetei.
El a pierdut. Nu ai vazut si cand au dansat la nunta lui Piya, cum o tinea in brate si ii zambea.
Cred ca si-a luat numai bate de la Debuna cand a ajuns acasa.
Stai sa vezi in noul lui film ce fericita o sa fie Debuna. Ca actrita principala e frumusica, da nu ii ajunge nici la degetul mic a lui Drashti.
Priviti ce de cadouri au primit mai ales Drashti.
iulianagl- moderator
Mai fetelor daca ei sunt de 7 ani ipreuna de la ce varsta s-au cunoscut si unde..parca nu prea imi vine a crede ca au avut o relatie de 7 ani inainte de casatorie
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pagina 31 din 40 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40
Subiecte similare
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 31 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum