Serialesitelenovelet
8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+8
petronela
Garo
alitheea
Alexa20
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
Ioana Style
12 participanți

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 Empty Re: 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de narcisa Sam 21 Ian 2012, 11:38 pm

iulianagl a scris:

Corect asta a fost cand a venit seful tau acasa in primul week-end de cand ai inceput sa te uiti la Mahii, nu? Smile Smile Smile
Da și eu alergam să-i prezint dosarele, acum iar sunt cu dosarele la șef, nu mai am tot timpul din lume să mă uit la film. sad Acum încerc să-l conving să trecem la UPC, mai întâi a vrut el și eu nu, acum trebuie să-l conving să am și eu Bollywood-ul la mine acasă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 Empty Re: 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de iulianagl Sam 21 Ian 2012, 11:38 pm

dev_radhika a scris:

daca aude Debina Smile Smile Smile moare pe loc

Treaba ei daca moare e vina ei nu a noastra. Smile Smile Gata acum chiar plec. 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 155656 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 155656
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 21 Ian 2012, 11:39 pm

dev_radhika a scris:

Smile Smile Smile Smile incerci sa ma convingi, Smile Smile
Pai , na ...vreau si eu o fata , si daca se uita cu mine la Geet e si mai bine.... Smile Smile Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 21 Ian 2012, 11:39 pm

narcisa a scris:
Da și eu alergam să-i prezint dosarele, acum iar sunt cu dosarele la șef, nu mai am tot timpul din lume să mă uit la film. sad Acum încerc să-l conving să trecem la UPC, mai întâi a vrut el și eu nu, acum trebuie să-l conving să am și eu Bollywood-ul la mine acasă.

Alta belea pe capul saracului om. Smile Smile kiss kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 21 Ian 2012, 11:42 pm

iulianagl a scris:

Alta belea pe capul saracului om. Smile Smile kiss kiss kiss
N-am scăpat nici de turci, acum au dat și indienii peste noi. Cu turcii am câștigat, cu indienii e mai greu, trebuie mai multe noduri. Smile
Vezi să nu te culci până nu votezi.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 21 Ian 2012, 11:43 pm

iulianagl a scris:

Suuuppeeer!!!
Aiiiiiiiiiii...ce buni dansatori sunt amandoi... 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Sam 21 Ian 2012, 11:43 pm

alitheea a scris:Pai , na ...vreau si eu o fata , si daca se uita cu mine la Geet e si mai bine.... Smile Smile Smile

Smile Smile Smile nu doar la Geet Smile Smile sunt si buna bucatareasa alien fac si curatenie Smile Smile dar stau mult si la pc Smile Smile Smile Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 21 Ian 2012, 11:43 pm

iulianagl a scris:

Suuuppeeer!!!
Aiiiiiiiiiii...ce buni dansatori sunt amandoi... 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 21 Ian 2012, 11:46 pm

alitheea a scris:Oare gurmeet cand a cazut in cea alui drashti?Ca e clar ca s-a impiedicat la un moment dat ... 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516
Nico iar am să mă gândesc în noaptea asta, ce-a fost, cât a fost, din partea cui, iar m-a apucat melancolia.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 21 Ian 2012, 11:47 pm

dev_radhika a scris:

Smile Smile Smile nu doar la Geet Smile Smile sunt si buna bucatareasa alien fac si curatenie Smile Smile dar stau mult si la pc Smile Smile Smile Smile
Smile Smile Smile
Nu iti face probleme , am 5 calculatoare in casa si noi toti stam la calc , asa ca deja esti din familie...Deci sa le zici la ai tai ca esti ca si data ...Vii la Timisoara ...
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Sam 21 Ian 2012, 11:47 pm

alitheea a scris:Aiiiiiiiiiii...ce buni dansatori sunt amandoi... 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 25 283516

daaaaaaaaa asa e kiss kiss
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 21 Ian 2012, 11:48 pm

narcisa a scris:
Nico iar am să mă gândesc în noaptea asta, ce-a fost, cât a fost, din partea cui, iar m-a apucat melancolia.
Tu gandeste-te ca eu nu pot , ca sunt bucuroasa ca mi-am gasit nora ... Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Sam 21 Ian 2012, 11:48 pm

alitheea a scris: Smile Smile Smile
Nu iti face probleme , am 5 calculatoare in casa si noi toti stam la calc , asa ca deja esti din familie...Deci sa le zici la ai tai ca esti ca si data ...Vii la Timisoara ...

daca ii zic mamaei moare Smile Smile Smile Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Sam 21 Ian 2012, 11:49 pm

chiar voi aveti facebook?
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 21 Ian 2012, 11:51 pm

dev_radhika a scris:chiar voi aveti facebook?
Aha ...vrei sa il vezi... Smile Smile Smile
Scrie Vancea Nicoleta si iti dau accept... kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Sam 21 Ian 2012, 11:53 pm

alitheea a scris:Aha ...vrei sa il vezi... Smile Smile Smile
Scrie Vancea Nicoleta si iti dau accept... kiss

nu inca nu vreau o relatie Smile vreau sa mai visez la Maan fara sa fac pe nimeni gelos Smile Smile Smile

pufff ...sunt o gramada cu numele asta : uite https://www.facebook.com/ioanarom
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Sam 21 Ian 2012, 11:55 pm

dev_radhika a scris:

nu inca nu vreau o relatie Smile vreau sa mai visez la Maan fara sa fac pe nimeni gelos Smile Smile Smile

pufff ...sunt o gramada cu numele asta : uite https://www.facebook.com/ioanarom
Ti-am trimis...
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Sam 21 Ian 2012, 11:57 pm

alitheea a scris:Tu gandeste-te ca eu nu pot , ca sunt bucuroasa ca mi-am gasit nora ... Smile
Eu am scăpat ieftin, acum două zile fi-miu m-a cerut de nevastă. A treia oară. Smile Când i-am zis că eu sunt căsătorită cu taică-su a zis: și eu cu cine mă mai căsătoresc?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 22 Ian 2012, 12:02 am

narcisa a scris:
Eu am scăpat ieftin, acum două zile fi-miu m-a cerut de nevastă. A treia oară. Smile Când i-am zis că eu sunt căsătorită cu taică-su a zis: și eu cu cine mă mai căsătoresc?
E un scump ...sa ii zici ca il pup ...trebuie sa mai stam noi doi de vorba asa ca prietenii...
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Dum 22 Ian 2012, 12:03 am

narcisa a scris:
Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Dum 22 Ian 2012, 12:07 am

narcisa a scris:

de fapt mi-ai dat o idee, cred ca o sa ii fac si eu faza tatei sa vad ce zice Smile Smile Smile Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 12:08 am

alitheea a scris:E un scump ...sa ii zici ca il pup ...trebuie sa mai stam noi doi de vorba asa ca prietenii...
Dacă vrei să zici și tu ceva trebuie să-l iei prin surprindere altfel nu mai apuci să zici nimic. Îmi aduce aminte de Geet Smile . De parcă nu m-aș gândi și așa toată ziua la ei. stupid
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 12:10 am

dev_radhika a scris:

de fapt mi-ai dat o idee, cred ca o sa ii fac si eu faza tatei sa vad ce zice Smile Smile Smile Smile
Întreab-o pe mama ta dacă nu l-ai cerut când erai mică. Cred că toți copiii au făcut asta la un moment dat. Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 22 Ian 2012, 12:10 am

narcisa a scris:
Dacă vrei să zici și tu ceva trebuie să-l iei prin surprindere altfel nu mai apuci să zici nimic. Îmi aduce aminte de Geet Smile . De parcă nu m-aș gândi și așa toată ziua la ei. stupid
Din cate imi aduc aminte ultima data am comunicat foarte bine , mai greu a fost cu tine ca nu ai avut loc de noi... Smile
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Dum 22 Ian 2012, 12:12 am

narcisa a scris:
Întreab-o pe mama ta dacă nu l-ai cerut când erai mică. Cred că toți copiii au făcut asta la un moment dat. Smile

cand eram mica , doream sa ma casatoresc cu un baiat , avea 19 ani pe atunci Smile Smile mama zicea ca imi cautam rochie de mireasa , nu aveam grija jucariilor, ca orice copil de 4-5 ani Smile Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum