Serialesitelenovelet
8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+8
petronela
Garo
alitheea
Alexa20
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
Ioana Style
12 participanți

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

In jos

8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 Empty Re: 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 12:13 am

Gata, am dat primele cinci voturi pe ziua de azi la fiecare, pot să mă culc liniștită.
Vă urez noapte bună și mie la fel. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 Empty Re: 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de Ioana Style Dum 22 Ian 2012, 12:15 am

narcisa a scris:Gata, am dat primele cinci voturi pe ziua de azi la fiecare, pot să mă culc liniștită.
Vă urez noapte bună și mie la fel. kiss

da si eu 6 voturi kiss kiss
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 12:17 am

alitheea a scris:Din cate imi aduc aminte ultima data am comunicat foarte bine , mai greu a fost cu tine ca nu ai avut loc de noi... Smile
Da, mereu trebuie să iasă cineva în pierdere în discuția cu el, dar niciodată el. Uneori îmi mai fug gândurile și nu-l aud dar nu se lasă până nu mă face atentă. Să văd dacă îl corup să se uite cu mine la film, măcar un aliat să am și eu în casă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 12:20 am

dev_radhika a scris:

cand eram mica , doream sa ma casatoresc cu un baiat , avea 19 ani pe atunci Smile Smile mama zicea ca imi cautam rochie de mireasa , nu aveam grija jucariilor, ca orice copil de 4-5 ani Smile Smile
Și după ce te-ai liniștit în privința măritișului te-ai apucat de filme indiene Smile . De jucat când te-ai mai jucat?
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 22 Ian 2012, 12:23 am

narcisa a scris:
Da, mereu trebuie să iasă cineva în pierdere în discuția cu el, dar niciodată el. Uneori îmi mai fug gândurile și nu-l aud dar nu se lasă până nu mă face atentă. Să văd dacă îl corup să se uite cu mine la film, măcar un aliat să am și eu în casă.
Succes...poate iti faci un aliat kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 22 Ian 2012, 12:25 am

Zanutelor , va las ca a ajuns si al meu fiu acasa ...si vad ca nu i-au dat de mancare pe unde a umblat ... Smile , asa ca trebuie sa merg sa ii fac ceva de mancare alien
Noapte buna si vise placute... kiss
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Dum 22 Ian 2012, 12:29 am

narcisa a scris:
Și după ce te-ai liniștit în privința măritișului te-ai apucat de filme indiene Smile . De jucat când te-ai mai jucat?

eu nu ma prea jucam , pot spune ca am crescut intr-un salon de coafura Smile joaca mea era vorbitul cu lumea , aveam bona care mai statea cu mine , aveam tone de jucarii , nu prea ma atingeam de ele, la desene nu prea m-am uitat , ascultam muzica de la 5 ani ascult Michael Jackson, Atomic Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 12:29 am

alitheea a scris:Succes...poate iti faci un aliat kiss
Încă e mic, mai pot să-l păcălesc. Totuși e destul de periculos să-l obișnuiesc cu asta, nu pot să uit cum într-o noapte m-am trezit cu un telefon și el urla de zor la telefon și eu nu înțelegeam ce s-a întâmplat, credeam că s-a întâmplat ceva rău cu taică-su și cu bunica lui dar el plângea că a adormit și nu a mai văzut ce s-a întâmplat cu Eda și Harun și mi-a reproșat că de ce nu i-am dat telefon să-l trezesc. M-a speriat cumplit atunci.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 12:31 am

alitheea a scris:Zanutelor , va las ca a ajuns si al meu fiu acasa ...si vad ca nu i-au dat de mancare pe unde a umblat ... Smile , asa ca trebuie sa merg sa ii fac ceva de mancare alien
Noapte buna si vise placute... kiss
Noapte bună Nico. kiss Să ai o zi frumoasă și ușoară mâine.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Dum 22 Ian 2012, 12:32 am

narcisa a scris:
Noapte bună Nico. kiss Să ai o zi frumoasă și ușoară mâine.

noapte buna si tie "mama soacra" Smile Smile Smile Smile Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Dum 22 Ian 2012, 12:32 am

narcisa a scris:
Încă e mic, mai pot să-l păcălesc. Totuși e destul de periculos să-l obișnuiesc cu asta, nu pot să uit cum într-o noapte m-am trezit cu un telefon și el urla de zor la telefon și eu nu înțelegeam ce s-a întâmplat, credeam că s-a întâmplat ceva rău cu taică-su și cu bunica lui dar el plângea că a adormit și nu a mai văzut ce s-a întâmplat cu Eda și Harun și mi-a reproșat că de ce nu i-am dat telefon să-l trezesc. M-a speriat cumplit atunci.

acum copii sunt foarte destepti
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 12:35 am

dev_radhika a scris:

eu nu ma prea jucam , pot spune ca am crescut intr-un salon de coafura Smile joaca mea era vorbitul cu lumea , aveam bona care mai statea cu mine , aveam tone de jucarii , nu prea ma atingeam de ele, la desene nu prea m-am uitat , ascultam muzica de la 5 ani ascult Michael Jackson, Atomic Smile
De Atomic recunosc că n-am auzit, eu rămân la Maria Nazionale, abia am descoperit-o dar se pare că nu sunt șanse să mă satur.
Hai să mergem și noi la culcare, am rămas singure și pe urmă fetele se trezesc înaintea noastră și beau toată cafeaua. Gata sting lumina și las o cafea pentru mâine. cafea
Noapte bună Ioana. kiss
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Dum 22 Ian 2012, 12:39 am

narcisa a scris:
De Atomic recunosc că n-am auzit, eu rămân la Maria Nazionale, abia am descoperit-o dar se pare că nu sunt șanse să mă satur.
Hai să mergem și noi la culcare, am rămas singure și pe urmă fetele se trezesc înaintea noastră și beau toată cafeaua. Gata sting lumina și las o cafea pentru mâine. cafea
Noapte bună Ioana. kiss

era un canal de muzica , acum 11 ani in urma Smile plus mtv Smile

nici eu nu mai stau , noapte buna
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de alitheea Dum 22 Ian 2012, 12:40 am

va mai pun o data asta si merg la nani ...nu ma satur sa ma uit cu cat drag se uita Gurmeet la Drashti , si cum se fastaceste ea ...

Gata , la nani...Pupici....multi...
alitheea
alitheea
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Dum 22 Ian 2012, 12:42 am

alitheea a scris:va mai pun o data asta si merg la nani ...nu ma satur sa ma uit cu cat drag se uita Gurmeet la Drashti , si cum se fastaceste ea ...

da e super videoclipul kiss kiss kiss kiss sunt superbi amandoi kiss
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Dum 22 Ian 2012, 12:43 am

alitheea a scris:va mai pun o data asta si merg la nani ...nu ma satur sa ma uit cu cat drag se uita Gurmeet la Drashti , si cum se fastaceste ea ...

Noapte buna si vise frumoase kiss
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 12:45 am

Nu mă pot opri să nu spun că mi se pare cel mai frumos moment dintre toate pe care le-am văzut cu ei doi. Câte speranțe, câte vise, câte regrete îmi aduc în minte aceste imagini. Păcat.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 22 Ian 2012, 6:34 am

Buna dimineata fetelor kiss kiss Cine se culca devreme, se scoala devreme 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 37853
In sfarsit o zi buna.
O cafeluta cafea pentru mine, iar restul pentru voi. cafea cafea cafea cafea cafea cafea
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 22 Ian 2012, 6:38 am

Smile Smile Smile 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 40293_1472008691959_1585900201_1631476_3848031_n

Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 9:17 am

ispitutza20 a scris:Buna dimineata fetelor kiss kiss Cine se culca devreme, se scoala devreme 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 37853
In sfarsit o zi buna.
O cafeluta cafea pentru mine, iar restul pentru voi. cafea
Bună dimineața hărnicuțo. Opresc o cafea, restul las la fete. Spor la învățat.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 22 Ian 2012, 9:26 am

narcisa a scris:
Bună dimineața hărnicuțo. Opresc o cafea, restul las la fete. Spor la învățat.

Mersi kiss Momentan nu invatam, ma uitam la film Smile Nu poti incepe o zi frumoasa fara
Geet & Maan 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 283516
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Dum 22 Ian 2012, 10:00 am

buna dimineata,doamnelor si mult spor la tot ce aveti de facut!...in centru este o dimineata superba,ninge ca/n povesti,avem eja un strat de circa 6cm...juniorul meu nu intelege de ce privesc la acest serial si atunci i/am povestit despre Narghita,fenomenul romanesc din tineretea mea....pt.voi kiss kiss
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 11:31 am

Garo a scris:buna dimineata,doamnelor si mult spor la tot ce aveti de facut!...in centru este o dimineata superba,ninge ca/n povesti,avem eja un strat de circa 6cm...juniorul meu nu intelege de ce privesc la acest serial si atunci i/am povestit despre Narghita,fenomenul romanesc din tineretea mea....pt.voi [flash(425,350)]http://w] kiss kiss
Bună Garo. Am și eu un disc cu Narghita, ce fermecată îl ascultam când eram copil. Acum nu mai am unde să-l ascult. Doar să caut pe net.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Dum 22 Ian 2012, 11:42 am

ispitutza20 a scris:

Mersi kiss Momentan nu invatam, ma uitam la film Smile Nu poti incepe o zi frumoasa fara
Geet & Maan 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 26 283516
Eu de dimineață mă uitam să văd pe ce dată au fost difuzate episoadele la care ne uităm acum. Am văzut că 208 s-a difuzat pe 11 ian după ziua lui Drashti de unde e și videoclipul pus de Nico și în care ei par atât de îndrăgostiți. M-am apucat cu visatul de dimineață, după ce toată noaptea am visat că sunt pe forum cu voi și cu Geet și Maan.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Dum 22 Ian 2012, 11:48 am

Uite aici Narcisa un promo pentru 13 ian
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum