8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+8
petronela
Garo
alitheea
Alexa20
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
Ioana Style
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Gata, am dat primele cinci voturi pe ziua de azi la fiecare, pot să mă culc liniștită.
Vă urez noapte bună și mie la fel.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Gata, am dat primele cinci voturi pe ziua de azi la fiecare, pot să mă culc liniștită.
da si eu 6 voturi
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
Da, mereu trebuie să iasă cineva în pierdere în discuția cu el, dar niciodată el. Uneori îmi mai fug gândurile și nu-l aud dar nu se lasă până nu mă face atentă. Să văd dacă îl corup să se uite cu mine la film, măcar un aliat să am și eu în casă.alitheea a scris:Din cate imi aduc aminte ultima data am comunicat foarte bine , mai greu a fost cu tine ca nu ai avut loc de noi...
narcisa- vip
Și după ce te-ai liniștit în privința măritișului te-ai apucat de filme indiene . De jucat când te-ai mai jucat?dev_radhika a scris:
cand eram mica , doream sa ma casatoresc cu un baiat , avea 19 ani pe atunci mama zicea ca imi cautam rochie de mireasa , nu aveam grija jucariilor, ca orice copil de 4-5 ani
narcisa- vip
Succes...poate iti faci un aliatnarcisa a scris:
Da, mereu trebuie să iasă cineva în pierdere în discuția cu el, dar niciodată el. Uneori îmi mai fug gândurile și nu-l aud dar nu se lasă până nu mă face atentă. Să văd dacă îl corup să se uite cu mine la film, măcar un aliat să am și eu în casă.
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Zanutelor , va las ca a ajuns si al meu fiu acasa ...si vad ca nu i-au dat de mancare pe unde a umblat ... , asa ca trebuie sa merg sa ii fac ceva de mancare
Noapte buna si vise placute...
alitheea- vip
narcisa a scris:
Și după ce te-ai liniștit în privința măritișului te-ai apucat de filme indiene . De jucat când te-ai mai jucat?
eu nu ma prea jucam , pot spune ca am crescut intr-un salon de coafura joaca mea era vorbitul cu lumea , aveam bona care mai statea cu mine , aveam tone de jucarii , nu prea ma atingeam de ele, la desene nu prea m-am uitat , ascultam muzica de la 5 ani ascult Michael Jackson, Atomic
Ioana Style- vip
Încă e mic, mai pot să-l păcălesc. Totuși e destul de periculos să-l obișnuiesc cu asta, nu pot să uit cum într-o noapte m-am trezit cu un telefon și el urla de zor la telefon și eu nu înțelegeam ce s-a întâmplat, credeam că s-a întâmplat ceva rău cu taică-su și cu bunica lui dar el plângea că a adormit și nu a mai văzut ce s-a întâmplat cu Eda și Harun și mi-a reproșat că de ce nu i-am dat telefon să-l trezesc. M-a speriat cumplit atunci.alitheea a scris:Succes...poate iti faci un aliat
narcisa- vip
Noapte bună Nico. Să ai o zi frumoasă și ușoară mâine.alitheea a scris:Zanutelor , va las ca a ajuns si al meu fiu acasa ...si vad ca nu i-au dat de mancare pe unde a umblat ... , asa ca trebuie sa merg sa ii fac ceva de mancare
narcisa- vip
narcisa a scris:
Noapte bună Nico. Să ai o zi frumoasă și ușoară mâine.
noapte buna si tie "mama soacra"
Ioana Style- vip
narcisa a scris:
Încă e mic, mai pot să-l păcălesc. Totuși e destul de periculos să-l obișnuiesc cu asta, nu pot să uit cum într-o noapte m-am trezit cu un telefon și el urla de zor la telefon și eu nu înțelegeam ce s-a întâmplat, credeam că s-a întâmplat ceva rău cu taică-su și cu bunica lui dar el plângea că a adormit și nu a mai văzut ce s-a întâmplat cu Eda și Harun și mi-a reproșat că de ce nu i-am dat telefon să-l trezesc. M-a speriat cumplit atunci.
acum copii sunt foarte destepti
Ioana Style- vip
De Atomic recunosc că n-am auzit, eu rămân la Maria Nazionale, abia am descoperit-o dar se pare că nu sunt șanse să mă satur.dev_radhika a scris:
eu nu ma prea jucam , pot spune ca am crescut intr-un salon de coafura joaca mea era vorbitul cu lumea , aveam bona care mai statea cu mine , aveam tone de jucarii , nu prea ma atingeam de ele, la desene nu prea m-am uitat , ascultam muzica de la 5 ani ascult Michael Jackson, Atomic
Hai să mergem și noi la culcare, am rămas singure și pe urmă fetele se trezesc înaintea noastră și beau toată cafeaua. Gata sting lumina și las o cafea pentru mâine.
Noapte bună Ioana.
narcisa- vip
narcisa a scris:
De Atomic recunosc că n-am auzit, eu rămân la Maria Nazionale, abia am descoperit-o dar se pare că nu sunt șanse să mă satur.
Hai să mergem și noi la culcare, am rămas singure și pe urmă fetele se trezesc înaintea noastră și beau toată cafeaua. Gata sting lumina și las o cafea pentru mâine.
Noapte bună Ioana.
era un canal de muzica , acum 11 ani in urma plus mtv
nici eu nu mai stau , noapte buna
Ioana Style- vip
va mai pun o data asta si merg la nani ...nu ma satur sa ma uit cu cat drag se uita Gurmeet la Drashti , si cum se fastaceste ea ...
Gata , la nani...Pupici....multi...
alitheea- vip
da e super videoclipul sunt superbi amandoialitheea a scris:va mai pun o data asta si merg la nani ...nu ma satur sa ma uit cu cat drag se uita Gurmeet la Drashti , si cum se fastaceste ea ...
Ioana Style- vip
Noapte buna si vise frumoasealitheea a scris:va mai pun o data asta si merg la nani ...nu ma satur sa ma uit cu cat drag se uita Gurmeet la Drashti , si cum se fastaceste ea ...
Ioana Style- vip
Nu mă pot opri să nu spun că mi se pare cel mai frumos moment dintre toate pe care le-am văzut cu ei doi. Câte speranțe, câte vise, câte regrete îmi aduc în minte aceste imagini. Păcat.alitheea a scris:va mai pun o data asta si merg la nani ...nu ma satur sa ma uit cu cat drag se uita Gurmeet la Drashti , si cum se fastaceste ea ...
narcisa- vip
Buna dimineata fetelor Cine se culca devreme, se scoala devreme
In sfarsit o zi buna.
O cafeluta pentru mine, iar restul pentru voi.
In sfarsit o zi buna.
Bună dimineața hărnicuțo. Opresc o cafea, restul las la fete. Spor la învățat.ispitutza20 a scris:Buna dimineata fetelor Cine se culca devreme, se scoala devreme
In sfarsit o zi buna.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Bună dimineața hărnicuțo. Opresc o cafea, restul las la fete. Spor la învățat.
Mersi Momentan nu invatam, ma uitam la film Nu poti incepe o zi frumoasa fara
Geet & Maan
buna dimineata,doamnelor si mult spor la tot ce aveti de facut!...in centru este o dimineata superba,ninge ca/n povesti,avem eja un strat de circa 6cm...juniorul meu nu intelege de ce privesc la acest serial si atunci i/am povestit despre Narghita,fenomenul romanesc din tineretea mea....pt.voi
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
Bună Garo. Am și eu un disc cu Narghita, ce fermecată îl ascultam când eram copil. Acum nu mai am unde să-l ascult. Doar să caut pe net.Garo a scris:buna dimineata,doamnelor si mult spor la tot ce aveti de facut!...in centru este o dimineata superba,ninge ca/n povesti,avem eja un strat de circa 6cm...juniorul meu nu intelege de ce privesc la acest serial si atunci i/am povestit despre Narghita,fenomenul romanesc din tineretea mea....pt.voi [flash(425,350)]http://w]
narcisa- vip
Eu de dimineață mă uitam să văd pe ce dată au fost difuzate episoadele la care ne uităm acum. Am văzut că 208 s-a difuzat pe 11 ian după ziua lui Drashti de unde e și videoclipul pus de Nico și în care ei par atât de îndrăgostiți. M-am apucat cu visatul de dimineață, după ce toată noaptea am visat că sunt pe forum cu voi și cu Geet și Maan.ispitutza20 a scris:
Mersi Momentan nu invatam, ma uitam la film Nu poti incepe o zi frumoasa fara
Geet & Maan
narcisa- vip
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Subiecte similare
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum