8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+8
petronela
Garo
alitheea
Alexa20
Admin_dea05
iulianagl
narcisa
Ioana Style
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Alexa , multumim pentru episoadele minunate ...Iuliana ai pus videoclipuri tot unu si unu ...Multumesc ...Am cu ce incepe placut ziua de maine la lucru...
Acum eu va trimit multi si va doresc noapte buna...
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:Alexa , multumim pentru episoadele minunate ...Iuliana ai pus videoclipuri tot unu si unu ...Multumesc ...Am cu ce incepe placut ziua de maine la lucru...
Noapte buna pui si o dimineata placuta chiar de la prima ora.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Selin a scris:Buna seara!De 5 zile de cand am descoperit de aici acest serial numai dorm ca sa pot vedea cat mai multe episoade si am ajuns la ep 150 deja.Pana acum nu m-am uitat la seriale indiene dar pot sa spun ca asta m-a acaparat cu totul.Sunt indragostita de ei,am ras si am plans cu ei,e super serial.Multumesc celei care traduce acest serial adica ispitutza20!
:merci:
Bine ai venit!Ma bucur ca ni te-ai alaturat, vad ca esti un membru chiar vechi din 2010. Filmul asta ne-a furat inimile la toti se vede daca abia acum te-ai hotarat sa ne scrii ....
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna seara fetelor!!!!
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!!!!
iulianagl- moderator
Am ramas codasa .Abia acum ma uit la film.iulianagl a scris:
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Am ramas codasa .Abia acum ma uit la film.
Nu-i nimic ai timp sa-l vezi a fost suuper.Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere in toate Alexei ca ea ne face viata mai frumoasa alaturi de Geet.
iulianagl- moderator
UPS!A sosit din nou vrajitoarea.iulianagl a scris:Admin_dea05 a scris:Am ramas codasa .Abia acum ma uit la film.
Nu-i nimic ai timp sa-l vezi a fost suuper.Sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere in toate Alexei ca ea ne face viata mai frumoasa alaturi de Geet.
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:UPS!A sosit din nou vrajitoarea.
Valei nu-mi mai aduce aminte ca mi-a stricat seara moaca ei. Iar o sa avem probleme.
iulianagl- moderator
Acum am terminat și eu de văzut episodul. Dragelor vă urez o noapte bună și o zi frumoasă mâine . La fel și pentru mine.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Noapte buna va zic si eu trec pe la vot si la culcus.
iulianagl- moderator
Noapte bună Iuliana . Tocmai am văzut că ești în aceeași zodie cu Gurmeet.iulianagl a scris:Noapte buna va zic si eu trec pe la vot si la culcus.
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Este primul film, de care nu m-am plictisit. Imi place la nebunie ! Este absolut genial. O sa il traduc pana la final. Sunt aproape la jumatate.
A devenit ca un drog pentru mine ! Adica nu ma pot trezi dimineata fara sa ma uit la un videoclip cu ei, si nu ma pot culca fara sa ii vad pe ei.
Sincer chiar ma bucur ca am inceput sa traduc filmul asta, pentru ca v-am gasit pe voi. Si sunteti toate niste dulci. Nici nu imi pot lua ochii de pe forum. Sunt atenta mereu la ce faceti chiar daca nu zic nimic
narcisa a scris:
Noapte bună Iuliana . Tocmai am văzut că ești în aceeași zodie cu Gurmeet.
Corect si cu Karan Singh Grover ala e chiar in aceeasi zi cu mine pacat ca nu sunt si eu un pic mai tanara.
iulianagl- moderator
narcisa a scris:Acum am terminat și eu de văzut episodul. Dragelor vă urez o noapte bună și o zi frumoasă mâine . La fel și pentru mine.
Noapte buna iubita ! Ne revedem maine ! Vise cat mai dulci :*
ispitutza20 a scris:
Este primul film, de care nu m-am plictisit. Imi place la nebunie ! Este absolut genial. O sa il traduc pana la final. Sunt aproape la jumatate.
A devenit ca un drog pentru mine ! Adica nu ma pot trezi dimineata fara sa ma uit la un videoclip cu ei, si nu ma pot culca fara sa ii vad pe ei.
Sincer chiar ma bucur ca am inceput sa traduc filmul asta, pentru ca v-am gasit pe voi. Si sunteti toate niste dulci. Nici nu imi pot lua ochii de pe forum. Sunt atenta mereu la ce faceti chiar daca nu zic nimic
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Corect si cu Karan Singh Grover ala e chiar in aceeasi zi cu mine pacat ca nu sunt si eu un pic mai tanara.
Moamaaaaaaa, si cu Gurmeet si cu Karan Baba Ji, vezi ca nu esti corect ! Ii trimiti pe toti numai la ea ? La mine nici unul ? Sau la mine l-ai lasat doar pe Manisha si pe Pandey ji ?
ispitutza20 a scris:
Moamaaaaaaa, si cu Gurmeet si cu Karan Baba Ji, vezi ca nu esti corect ! Ii trimiti pe toti numai la ea ? La mine nici unul ? Sau la mine l-ai lasat doar pe Manisha si pe Pandey ji ?
Baba Ji ma mai iubeste si pe cate odata.
iulianagl- moderator
Și pentru noi e tot ca un drog. Ce bine că exiști. Dacă s-ar întoarce și la tine măcar o parte din fericirea pe care ne-ai adus-o probabil că ai fi una dintre cele mai fericite persoane de pe pământ.ispitutza20 a scris:
narcisa- vip
iulianagl a scris:
Baba Ji ma mai iubeste si pe cate odata.
Lasa sa te iubeasca Si sa iti aduca numai bucurii.
Eu va las acum, ma duc la nani, ca mie tareeee somn.
ispitutza20 a scris:
Lasa sa te iubeasca Si sa iti aduca numai bucurii.
Eu va las acum, ma duc la nani, ca mie tareeee somn.
Si tie la fel.Noapte buna.
iulianagl- moderator
Gata sting lumina. Dacă a mai rămas cineva pe întuneric îl trimit pe Maan cu o lumânare.
Noapte bună.
Noapte bună.
narcisa- vip
narcisa a scris:
Și pentru noi e tot ca un drog. Ce bine că exiști. Dacă s-ar întoarce și la tine măcar o parte din fericirea pe care ne-ai adus-o probabil că ai fi una dintre cele mai fericite persoane de pe pământ.
Eu sunt deja fericita, fiindca vad cat de mult va bucurati voi, pentru fiecare episod in parte.
Este extraordinar de placut, sa faci un bine cuiva.
ispitutza20 a scris:
Eu sunt deja fericita, fiindca vad cat de mult va bucurati voi, pentru fiecare episod in parte.
Este extraordinar de placut, sa faci un bine cuiva.
Noi iti multumim tie si lui Baba Ji ca te-a adus in viata noastra.Hai sa mergem la culcare ca Narcisa a stins deja lumina asa ca noi acum vorbim pe intuneric.
iulianagl- moderator
Dragalaselor va-ti retras!va spun si eu noapte buna nu sting lumina ca sigur Dea ramane la urma in schimb va invelesc va pup dulce pe obrajori si inchid usa pe maine....
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Subiecte similare
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 7.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum