Serialesitelenovelet
16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+8
Mirela Maria
lica54
Nicky
axxa246
mita baston
victorelalove
dubaisport
DENISA
12 participanți

Pagina 5 din 44 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44  Urmatorul

In jos

16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty Re: 16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 12:18 pm

dubaisport a scris:

are ocazia acum ..se duce la el la spital sa-i ureze insanatosire grabnica Smile Smile

O fi vreuna sa-l pupe Mukka ... Smile Smile Smile
L-a pupat ea cand se cunosteau de 3-4 zile ...dar acum ? Va spune ca a murit de grija lui ... si poate ca-i spune ca si-a dat seama cat de mult il iubeste ... Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Mier 25 Ian 2012, 12:24 pm

victorelalove a scris:

O fi vreuna sa-l pupe Mukka ... Smile Smile Smile
L-a pupat ea cand se cunosteau de 3-4 zile ...dar acum ?

crezi ca nuuuu? i-a s-o vezi maine seara....isi lasa copiii cu Rahmi acasa ,isi scoate la inaintare bidoanele cu lapte si pleaca la spital ..tzopa tzopa
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty ce vina are fatmagul

Mesaj Scris de dubaisport Mier 25 Ian 2012, 12:27 pm

fetelor..ies la tura a 2 de zapada
ne citim mai incolo
kiss kiss kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Empty Re: 16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 12:30 pm

dubaisport a scris:

crezi ca nuuuu? i-a s-o vezi maine seara....isi lasa copiii cu Rahmi acasa ,isi scoate la inaintare bidoanele cu lapte si pleaca la spital ..tzopa tzopa

Pai da ...ca la faza asta nu va mai fi obosita . stupid stupid stupid

16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155656 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155656 Dubai !! Spor la "bulgareala" !! Smile kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 25 Ian 2012, 12:33 pm

buna fetelor
ce mai faceti?
ninge pe la voi?
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 25 Ian 2012, 12:34 pm

bună Mirela !! da ninge şi sincer nu mă bucur .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 25 Ian 2012, 12:35 pm

DENISA a scris:bună Mirela !! da ninge şi sincer nu mă bucur .
buna Denisa
la noi ninge ca-n povesti
ce mai face gullu si kerimel
am vazut ca faceti scenarii
Smile Smile Smile
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 12:36 pm

Mirela Maria a scris:buna fetelor
ce mai faceti?
ninge pe la voi?

16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 648483 Mirela !!

Suntem bine . Tu ce mai faci ?

Ninge frumos . kiss kiss kiss

Scenariile nostre ...sunt departe rau de ale turcilor . sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 25 Ian 2012, 12:40 pm

victorelalove a scris:

16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 648483 Mirela !!

Suntem bine . Tu ce mai faci ?

Ninge frumos . kiss kiss kiss

Scenariile nostre ...sunt departe rau de ale turcilor . sad sad sad sad

ceau Vic
v-am citit zilnic,si sincer nu-mi place deloc trailer-ul de joi
scurt,insipid,doar pupaturi pe palma 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 25 Ian 2012, 12:43 pm

Mirela amu se mută familionul la spital cu căţel cu purcel , Mukka e cap de listă, să vedem unde or încăpea cu toţii în salon.
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 12:44 pm

Mie una imi place . Chiar simt ca Gullia si-a facut griji pentru el ... iar el pare ca se simte cel mai bine langa ea . 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 283516 Plus ca in momentul in care se uita dupa Mustafa are ochii plini de lacrimi ...ca si cum se gandeste ca va muri acolo . FRUMOS INTERPRETATA SCENA .
Stiu ca este iar un pupat de mana ... dar de data asta este de la Gullie.HAI SA SPUNEM CA ESTE UN PAS INSPRE KERIM Acum sa vedem cum va fi intreg epiosdul .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 12:45 pm

DENISA a scris:Mirela amu se mută familionul la spital cu căţel cu purcel , Mukka e cap de listă, să vedem unde or încăpea cu toţii în salon.

Pai il scot pe Kerim afara ...ca sa aibe ei loc . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 25 Ian 2012, 12:47 pm

DENISA a scris:Mirela amu se mută familionul la spital cu căţel cu purcel , Mukka e cap de listă, să vedem unde or încăpea cu toţii în salon.

in poze am vazut ca toti stau pe coridor
poate mukka e cu el in salon
si patul iar nu e pe masura lui....atat de ingust Smile Smile Smile
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 12:49 pm

Mirela Maria a scris:
si patul iar nu e pe masura lui....atat de ingust Smile Smile Smile

Este el prea mare . Smile Smile Smile

Trebuie sa se obisnuiasca cu cel din camera Gulliei . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 25 Ian 2012, 12:51 pm

victorelalove a scris:

Este el prea mare . Smile Smile Smile

Trebuie sa se obisnuiasca cu cel din camera Gulliei . Smile

care sigur e mai mic Smile Smile Smile
oare isi da seama ca e Mustafa?
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 12:56 pm

Mirela Maria a scris:

care sigur e mai mic Smile Smile Smile
oare isi da seama ca e Mustafa?

Sigur este mai mic ...dar am vazut ca dupa nunta isi cumpara altul . Cica de doua persoane . Dar este la fel de mic . stupid stupid Ii pune vreun scaun la picioare lui Kerim . Smile Smile Smile
Eu nu cred ca-l vede pe Mustafa . Nu are cum in intunericul ala ... kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Mier 25 Ian 2012, 12:57 pm

Kerim sigur nu , poate îl bănuieşte ep Erdogan sau Yasaranul senior
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 12:59 pm

DENISA a scris:Kerim sigur nu , poate îl bănuieşte ep Erdogan sau Yasaranul senior

Da , Denisa . Asa reiese din indicii ...si cica si Gullia va incepe sa-l banuiasca tot pe Mustafa .
Cred ca pentru o perioada Mustafa va sta ascuns . Poate sa apara dupa ce naste Asu .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 25 Ian 2012, 1:02 pm

victorelalove a scris:

Sigur este mai mic ...dar am vazut ca dupa nunta isi cumpara altul . Cica de doua persoane . Dar este la fel de mic . stupid stupid Ii pune vreun scaun la picioare lui Kerim . Smile Smile Smile
Eu nu cred ca-l vede pe Mustafa . Nu are cum in intunericul ala ... kiss

atat de tare ma enerveaza Mustafa ...de ce nu-l scot odata din scenariu
ar fi momentul acum in martie cand au procesul
tu mai speri Vic,ca o sa vedem vreo scena mai aprinsa intre ei Smile Smile Smile
eu nu mai cred nimic sad sad sad
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 1:04 pm

Mirela Maria a scris:
tu mai speri Vic,ca o sa vedem vreo scena mai aprinsa intre ei Smile Smile Smile
eu nu mai cred nimic sad sad sad

Eu nu mai sper nimic de mult , Mirela . Dar ne mai facem noi scenarii frumoase si ...focoase !! Atata tot ...
Eu vreau sa vina primavara sa-l vad pe Enginu' in tricouri ... kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 25 Ian 2012, 1:09 pm

ce frumos ii statea in camasile alea albe descheiat la cativa nasturi
cand se pregatea el sa iasa la masa cu gullia
ce emotionat era...de ce nu ne mai dau scene de astea 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Mier 25 Ian 2012, 1:14 pm

Mirela Maria a scris:ce frumos ii statea in camasile alea albe descheiat la cativa nasturi
ce emotionat era...de ce nu ne mai dau scene de astea 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754

ies ca trebuie sa hranesc familionul adica ....cateii si copilul Smile Smile Smile
pa ...ne citim mai tarziu
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 1:15 pm

Mirela Maria a scris:ce frumos ii statea in camasile alea albe descheiat la cativa nasturi

Pentru ca cica acum se iubesc ... si trebuie sa ajute alte victime . stupid stupid stupid

Asa este ... in episodul 27 ( parca) cat de frumos se uita la ea ...dupa ce a venit de la serviciu . Era asa de fastacit ...si abia astepta sa iasa cu ea in oras ( implicit cu toata familia dupa ei . 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2743637754 ) . Asa este ...frumoase trairile de atunci .

16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 2j1r2o2

16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 Jv0he0

16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155656 16.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 5 155656 Mirela !!
O zi buna !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Mier 25 Ian 2012, 2:04 pm

victorelalove a scris:

Da , Denisa . Asa reiese din indicii ...si cica si Gullia va incepe sa-l banuiasca tot pe Mustafa .
Cred ca pentru o perioada Mustafa va sta ascuns . Poate sa apara dupa ce naste Asu .

nu cred ca se va ascunde Mustafa...dupa ce moare maica-sa el nu mai are nmk de pierdut...
oricum ptr el nu conteaza nici Asu si nici copilul

am inceput sa vad ep 57....deja Resat si Munir banuiesc ca probele pe care le avea Perihan sunt in posesia lui Yadigar....vor pune presiune pe ea si i le vor lua , dar cred ca la procesul din finalul serialului tot Perihai ai va denunta !!!
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mier 25 Ian 2012, 2:06 pm

Nevestele le vor veni de hac , Dubai !! kiss

Mustafa cred ca va incerca sa-si scape pielea pentru moment . Este las ..si asa va ramane pana cand vor incepe sa-l caute politisti .
Atunci tot ce este posibil ...sa rapeasca pe cineva . Ma gandesc ca pe Gullie . Vom vedea . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 44 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum