16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+8
Mirela Maria
lica54
Nicky
axxa246
mita baston
victorelalove
dubaisport
DENISA
12 participanți
Pagina 42 din 44
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Re: 16. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
Eu stiu ce sa spun ????????michiper68 a scris:
dar daca ii pune pijamaua pe el sigur nu ramane gravida? ca la ei metodele sunt altfel .
Tot ce este posibil ... Dar cred ca mai degraba dupa ce dorm in acelasi pat . Cred ca va dormi in locul unde a dormit el .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Cat de rai au fost cu el !!!
Eu ma bucur pentru Engin ... ca s-a mai odihnit si el .
Dar parca nu avea astampar cateodata .
ai vazut cat de lipite avea picioarele saracul engin cand se fatzaia berenik pe langa el? eu cred ca acum a fost cel mai chinuit. episoadele astea cand a stat in pat si ea pe langa el.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
michiper68 a scris:
ai vazut cat de lipite avea picioarele saracul engin cand se fatzaia berenik pe langa el? eu cred ca acum a fost cel mai chinuit. episoadele astea cand a stat in pat si ea pe langa el.
Cand s-a mai asezat si pe pat cu fusta peste limita admisa ...
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Dum 05 Feb 2012, 10:42 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Eu stiu ce sa spun ????????
Tot ce este posibil ... Dar cred ca mai degraba dupa ce dorm in acelasi pat . Cred ca va dormi in locul unde a dormit el .
au mai dormit ei si la cabana si ii despartea un perete si fatmagul a avut cosmaruri. daca viseaza si aici urat? ca nu se mai duce kerim sa-i aduca apa. poate il loveste in somn...ce idei periculoase au si scenaristele astea, sunt frustrate ca sunt paturile inguste la spital si au doar fotolii pt musafiri.
michiper68- vip
Ar fi culmea sa-l loveasca .michiper68 a scris:... sunt frustrate ca sunt paturile inguste la spital si au doar fotolii pt musafiri.
Nu cred ca viseaza urat . Ca ea se gandeste acum la nunta .
Poate ca incepe sa si sforaie . Sa va simti bine langa el .
victorelalove- moderator
nu vă faceţi iluzii fetelor , prea curând nu vor dormi în aceeaşi cameră.
Pai nu in aceesi camera . In acelasi pat .DENISA a scris:nu vă faceţi iluzii fetelor , prea curând nu vor dormi în aceeaşi cameră.
Dar ce ar fi rau sa stea in aceeasi camera ? Nici nu trebuie sa se atinga ... Sau le este ca nu pot ?
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Sam 10 Noi 2012, 5:07 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
fetelor ma duc la culcare. ca maine de dimineata trebuie sa infrunt codul galben spre portocaliu si daca sunt obosita nu pot sa ma lupt cu natura dezlantuita. noapte buna.
michiper68- vip
Michi !!
Ce sa mai ... ca este prapad . Cod portocaliu ...suna mai degraba a canicula . Nu stiu de ce imi rezoneaza mie asa . Ar fi mai bine "cod cenusiu" .
NOAPTE BUNA !!
Ce sa mai ... ca este prapad . Cod portocaliu ...suna mai degraba a canicula . Nu stiu de ce imi rezoneaza mie asa . Ar fi mai bine "cod cenusiu" .
NOAPTE BUNA !!
victorelalove- moderator
noapte bună Michi !! şi pe mine mă apucă groaza ce patinoar va fi mâine dimineaţă
DENISA a scris: noapte bună Michi !! şi pe mine mă apucă groaza ce patinoar va fi mâine dimineaţă
Si cica ninge , ploua , "lapoviteaza" ...pana miercuri .
Si apoi Joi FGSN ... nu am si eu o zi fericita toata saptamana .
victorelalove- moderator
ei lasă dacă se culcă Fatmagula în patul lui Kerim uiţi de toate , o să fii în extaz
As fi si mai fericita daca as fi in locul ei .DENISA a scris:ei lasă dacă se culcă Fatmagula în patul lui Kerim uiţi de toate , o să fii în extaz
Sigur asa se va termina episodul .
Vreau sa vad ce trailer dau astia .
victorelalove- moderator
mă dar nu ar putea să înceapă cu asta ??? iar mai trebuie să mai aşteptăm 2 săpt ptr a vedea un urcat în pat , parcă văd că nici nu se ating .
Pai ne-au si spus ca dorm in acelasi pat dar fara sa se atinga . Acum si cu noi ... vrei sa vedem prea multe dintr-o data ? Facem atac de cord ...usurel cu emotiile . Unde nu se vor culca ei in acelasi pat . Dar daca este cel de la spital ... nu este cam mic ?DENISA a scris:mă dar nu ar putea să înceapă cu asta ??? iar mai trebuie să mai aşteptăm 2 săpt ptr a vedea un urcat în pat , parcă văd că nici nu se ating .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Sam 10 Noi 2012, 5:07 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
dar cât e patul frate de au loc amândoi şi culmea fără să se atingă??
Kerim cred că s-a odihnit mai bine în patul de la spital decât în cel de acasă, îm primul rând e un pat de om normal plus i-a fost vegheat somnul de către soaţă.
Kerim cred că s-a odihnit mai bine în patul de la spital decât în cel de acasă, îm primul rând e un pat de om normal plus i-a fost vegheat somnul de către soaţă.
Ne-au spus ca pana nu se face Kerim bine ...Gullia nu-l scapa din ochi ...zi si noapte .DENISA a scris:dar cât e patul frate de au loc amândoi şi culmea fără să se atingă??
Kerim cred că s-a odihnit mai bine în patul de la spital decât cel din acasă, îm primul rând e un pat de om normal plus i-a fost vegheat somnul de către soaţă.
La asta ma gandesc si eu ... nu cred ca este adevarata faza . Pentru ca in patul ala si daca stau imbratisati si tot nu au mare loc ...
Dar ma mir ca are curaj Kerim sa-i spuna sa stea langa el pe pat . cupidon cupidon cupidon
Si ca Gullia nu fuge de frica ...
[
victorelalove- moderator
dar Kerim o invită ?? îi e milă măi de ea că îi înţepenesc oasele pe acele scaune , dar curajos Kerim nu îi e teamă de un refuz , şi ea săraca abia aştepta să fie invitată.
DENISA a scris:dar Kerim o invită ?? îi e milă măi de ea că îi înţepenesc oasele pe acele scaune , dar curajos Kerim nu îi e teamă de un refuz , şi ea săraca abia aştepta să fie invitată.
Eu asa am inteles : Ca el o intreaba daca vrea sa stea pe pat langa el .
Ea s-o gandi ... "daca spun ca da , ce va crede despre mine ? Daca spun nu ...alta data nu ma mai invita !!! "
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Dum 05 Feb 2012, 11:29 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
corect, se gândesc amândoi să nu rateze ocazia
Acum ...simt si ei cand cel de langa tine ar accepta ceva ...sau ar refuza ceva . Si-au tot spus ca se iubesc , s-au tinut de maini ...de mai ca au ramas fara circulatie , maini prin par , maini pupate ... s-or fi saturat si ei . cupidon cupidon cupidonDENISA a scris:corect, se gândesc amândoi să nu rateze ocazia
victorelalove- moderator
acum se vor pupa pe vârful nasului şi la cât îl are Kerim de lung nici nu se ating
DENISA a scris: acum se vor pupa pe vârful nasului şi la cât îl are Kerim de lung nici nu se ating
Eu cred ca urmeaza un sarut din partea Gulliei ( dar unde trebuie ...PE BUZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!) de ziua indragostitilor . Si verighete noi .
victorelalove- moderator
parcă văd că trece şi 14 Feb cum a trecut revelionul , parcă ptr Crăciun ne-au arătat răzleţ un brăduţ
Treaba lor !! Daca vor sa piarda si mai multi fani ... nu au decat .DENISA a scris:parcă văd că trece şi 14 Feb cum a trecut revelionul , parcă ptr Crăciun ne-au arătat răzleţ un brăduţ
Dar fanii sunt cam "crizati " dupa indiciile primite . S-au cam saturat de Mustafa si de Yasarani si de cum merge totul ...
De aia s-au si grabit sa ne arunce faza cu pijamaua . Dar pana nu spune ca Gullia il violeaza pe Kerim pe patul de spital ... nu cred ca ii mai multumeste nimic .
victorelalove- moderator
Pagina 42 din 44 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44
Subiecte similare
» 25.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii