9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+8
Selin
Admin_dea05
alitheea
lica54
tiberici
Ioana Style
Alexa20
iulianagl
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 13 din 40
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Mda...ce sa zic...Stii marele meu castig di toata treaba este ca am descoperit forumul ...Am zis ca daca nu ii pot schimba pe ei sa ma schimb eu dupa ei ...asa ca le-am urmat exemplul si am facut ca si ei ...Asa ca toata lumea sta la calculatorul lui , si convietuim fericiti...Selin a scris:
Asta face parte din scenariu.....
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
alitheea a scris:Simt ca gandim la fel...
Poate ca suntem apropiate ca varsta.Doar n-am trecut prin viata ca gasca prin apa.
Selin- membru senior
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 51
Localizare : Constanta
alitheea a scris:Mda...ce sa zic...Stii marele meu castig di toata treaba este ca am descoperit forumul ...Am zis ca daca nu ii pot schimba pe ei sa ma schimb eu dupa ei ...asa ca le-am urmat exemplul si am facut ca si ei ...Asa ca toata lumea sta la calculatorul lui , si convietuim fericiti...
Convietuiti linistiti pana se trezeste unu care tipa .... MIE FOAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!
Bravo pui ...iti doresc sa traiesti dragostea aceea adevarata ...ca in povesti...ispitutza20 a scris:
Eu cred in dragoste, nu in bani. Evident ca fara bani nu poti face nimic in viata, dar eu una nu m-as uita la un baiat pentru bani. Daca vreau bani, muncesc, nu trebuie sa imi dea cineva.
Si eu sunt o aparatoare a dragostei, pentru ca este un sentiment foarte frumos si profund.
alitheea- vip
Ei sa iti spun un secret...uneori te ridici si executi , dar uneori mai spui si : Ti-a facut muma ta doua maini , doua picioare si un cap ...DESCURCA-TE...ispitutza20 a scris:
Convietuiti linistiti pana se trezeste unu care tipa .... MIE FOAMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!
alitheea- vip
alitheea a scris:Mda...ce sa zic...Stii marele meu castig di toata treaba este ca am descoperit forumul ...Am zis ca daca nu ii pot schimba pe ei sa ma schimb eu dupa ei ...asa ca le-am urmat exemplul si am facut ca si ei ...Asa ca toata lumea sta la calculatorul lui , si convietuim fericiti...
Si eu la fel cu forumurile si cu serialele imi fac treaba repede si fuga la ,prietenele mele zic ca sunt nebuna cand ma apuca si 4-5 dimineata la seriale.Asa ca numai noi cele de aici ne putem intelege ca vorbim aceeasi limba.
Selin- membru senior
Selin a scris:
Poate ca suntem apropiate ca varsta.Doar n-am trecut prin viata ca gasca prin apa.
alitheea- vip
Stii ceva , ale mele au facut la fel , dar nu le mai spun ca oricum nu ar intelege ...Este optiunea fiecaruia sa aleaga ce ii place sa faca ...Eu nu judec pe nimeni , dar nici sa nu indrazneasca cineva sa ma judece pe mine...Selin a scris:
Si eu la fel cu forumurile si cu serialele imi fac treaba repede si fuga la ,prietenele mele zic ca sunt nebuna cand ma apuca si 4-5 dimineata la seriale.Asa ca numai noi cele de aici ne putem intelege ca vorbim aceeasi limba.
alitheea- vip
ispitutza20 a scris:
Eu cred in dragoste, nu in bani. Evident ca fara bani nu poti face nimic in viata, dar eu una nu m-as uita la un baiat pentru bani. Daca vreau bani, muncesc, nu trebuie sa imi dea cineva.
Si eu sunt o aparatoare a dragostei, pentru ca este un sentiment foarte frumos si profund.
Asa te vreau draguta,in viata daca nu ai dragoste chiar daca e cu sare si piper ca altfel nu are gust ca si mancarea.Banii joaca un rol important in viata dar nu totul se rezuma la ei cand nu ai cu cine sa-i faci si sa-i cheltui.
Selin- membru senior
Buna seara fetelor!
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Mier 25 Ian 2012, 10:50 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Iuliana iubita , un videoclip , asa ca pentru sufletul meu ai??????????????Nu de alta dar sa merg fericita la nani...
alitheea- vip
Bine ai venit draga meaAdmin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!
Gata munca ...
alitheea- vip
Mai da ce fete are bunicuta! harnicute foc!Dar ma mandresc cu voi cum lipsesc putin voi screti de abia reusesc sa citesc din urma..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Bună Nico . Să știi că și eu mă așez la calculator în speranța că se plictisesc treburile și pleacă, dar ale naibii una n-a plecat ba de plictiseală au început să se înmulțească.alitheea a scris:Eu am ajuns la 20.00 de la firma si treaba ma astepta pe mine si acasa ... , asa ca le-am urmat exemplul si m-am asezat la calculator , poate se face singura la noapte...
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Admin_dea05 a scris:Buna seara fetelor!
https://www.youtube.com/v/ORffB9IlP80
Buna,Dea!Multumesc pentru urarea ta pe care am citit-o azi,imi pare bine ca am indraznit sa scriu ptr.ca eram sigura ca si aici voi gasi fete minunate.
Selin- membru senior
Bună seara Dadi. La așa treabă sigur că suntem harnice, avem antrenament.lica54 a scris:Mai da ce fete are bunicuta! harnicute foc!Dar ma mandresc cu voi cum lipsesc putin voi screti de abia reusesc sa citesc din urma..
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Tu nu mai stii vorba care circula in studentie??????????narcisa a scris:
Bună Nico . Să știi că și eu mă așez la calculator în speranța că se plictisesc treburile și pleacă, dar ale naibii una n-a plecat ba de plictiseală au început să se înmulțească.
SI UITE ASA ...CAND MA APUCA UN CHEF DE TREABA ...MA ASEZ INTR-UN COLT , SI STAU ASA...ASEZAT ...SI ASTEPT SA IMI TREACA ... CA DOAR NU O SA TINA O VESNICIE...
ce demult nu mi-am adus aminte asta ...
alitheea- vip
narcisa a scris:
Bună seara Dadi. La așa treabă sigur că suntem harnice, avem antrenament.
Ei mai Narcisa!Numai treaba,treaba trebue sa ne mai delectam si noi cu ceva...si pana laurma vorba ceia....munca-i facuta pentru roboti
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
In sfarsit e gata.alitheea a scris:[
Bine ai venit draga mea
Gata munca ...
Admin_dea05- Admin
Ne bucuram ca esti in carantina cu noi.Selin a scris:
Buna,Dea!Multumesc pentru urarea ta pe care am citit-o azi,imi pare bine ca am indraznit sa scriu ptr.ca eram sigura ca si aici voi gasi fete minunate.
Admin_dea05- Admin
Draga de tine ...si eu am stat o gramada in ultimele zile ...Admin_dea05 a scris:In sfarsit e gata.
alitheea- vip
Zanutelor , eu va spun noapte buna , sa visati frumos si sa avem o zi minunata
alitheea- vip
alitheea a scris:Zanutelor , eu va spun noapte buna , sa visati frumos si sa avem o zi minunata
Noapte buna,draguta!Sa visezi pe cine vrei tu.
Selin- membru senior
alitheea a scris:Zanutelor , eu va spun noapte buna , sa visati frumos si sa avem o zi minunata
Noapte buna draga mea te urmez si eu foarte curand.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Localizare : Romania
Noapte buna!Am fugit si eu sa nu raman singurica pe aici ca mi-e frica de intuneric.
Plec ca ma asteapta Maan sa-mi tina de urat.
Plec ca ma asteapta Maan sa-mi tina de urat.
Selin- membru senior
Pagina 13 din 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 13 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum