9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+8
Selin
Admin_dea05
alitheea
lica54
tiberici
Ioana Style
Alexa20
iulianagl
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Admin_dea05 a scris:...Pe langa ai nostri , toti mi se par incepatori , am incercat sa vad pe National tv , dar nu ma conving , eu cred ca am patit ca la Asi , am inceput cu The best , si greu ne va mai multumi ceva ...
- Spoiler:
Buna iubita , eu nu m-am uitat pana acum , tu stii ca Narcisa si cu tine m-ati convins , si pentru asta va multumesc , dar mi-am pus pe cablu canalul de filme indiene
Fetelor voi care va uitati la filme indiene trebuie sa stiti.Eu una nu am vazut la nici un serial atat de multe interviuri si faze atat de intime intre cei doi colegi pe platourile de filmare.Pe mine fazele astea offsceen m-au imbolnavit
si cateva gif-uri din clipul nicoletei
alitheea- vip
Data de inscriere : 13/01/2010
Varsta : 54
Localizare : TIMISOARA
Bine te-am gasit zanuta ...narcisa a scris:Și pe mine m-au îmbolnăvit offscreen-urile tocmai pentră că am văzut cât de bine se înțeleg în realitate dar că nu s-a concretizat nimic.
Ziceau fetele ca si proiectul cu Debuna a fost grozav ...nu le contrazic ... atunci de ce nu sunt prea multe materiale cu ei ...Ca la Geet nu am mai vazut nicaieri atatea videoclipuri si materiale cu ei ...Si cat de bine comunica ...sunt unul ...cand unul termina ... celalalt continua ideea ...Ati obs asta cu Debuna ???????????
alitheea- vip
Preferatul meu... Aici cred ca nu vedeau nimic in jur...Iar el s-a dat de gol pe fata ...Cred si eu ca a apucat-o pe soata pandaliile...Cred ca acum e in lesa ...
alitheea- vip
Eu trebuie sa merg la lucru , ca azi am chiulit ...V a pup ...pe curand...
alitheea- vip
Preferatul meu... Aici cred ca nu vedeau nimic in jur...Iar el s-a dat de gol pe fata ...Cred si eu ca a apucat-o pe soata pandaliile...Cred ca acum e in lesa ... [/quote]Si spatele ala gol ...ce rochii au si ele ...saracii barbati , nu e de mirare ca ziceau fetele ca la un mom dat a avut probleme G cu pantalonii
Voi stiti care e videoclipul in care D rade de el din aceasata cauza?
alitheea- vip
Filmul este gata scumpelor. Ne auzim mai pe seara. multi
Si spatele ala gol ...ce rochii au si ele ...saracii barbati , nu e de mirare ca ziceau fetele ca la un mom dat a avut probleme G cu pantaloniialitheea a scris:
Preferatul meu... Aici cred ca nu vedeau nimic in jur...Iar el s-a dat de gol pe fata ...Cred si eu ca a apucat-o pe soata pandaliile...Cred ca acum e in lesa ...
Voi stiti care e videoclipul in care D rade de el din aceasata cauza?[/quote]
Asta este video
Multumesc zanuta micaispitutza20 a scris:Filmul este gata scumpelor. Ne auzim mai pe seara. multi
alitheea- vip
ispitutza20 a scris:Si spatele ala gol ...ce rochii au si ele ...saracii barbati , nu e de mirare ca ziceau fetele ca la un mom dat a avut probleme G cu pantalonii
Asta este video [/quote]Multumesc pui , esti o scumpa
alitheea- vip
Multumesc pui , esti o scumpa [/quote]alitheea a scris:
Asta este video
la minutul 3:46 se vede cel mai bine Defapt, la ce miscari a facut Drashti pe langa el, nu-i de mirare.
Alexa ...am ras cu lacrimi ...Multumesc ...
alitheea- vip
Va pup ... revin spre seara ...
alitheea- vip
alitheea a scris:
- Spoiler:
In video asta, la minutul 8:00-8:09 erau pierduti in lumea lor. Uitati-va numai cum se uita Drashti la el, iar cand regizori au zis, gata s-a terminat dansul, Drashti parca se trezise dintr-un vis. Cum sa nu ii adori ?
buna ,a m revenit si eu
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
ce tare a fost , nu am stiut de faza asta voi nu iertati nimic , oricum se vedea pe fata lui ca nu i-a picat bnispitutza20 a scris:Si spatele ala gol ...ce rochii au si ele ...saracii barbati , nu e de mirare ca ziceau fetele ca la un mom dat a avut probleme G cu pantalonii
Ioana Style- vip
ispitutza20 a scris:
In video asta, la minutul 8:00-8:09 erau pierduti in lumea lor. Uitati-va numai cum se uita Drashti la el, iar cand regizori au zis, gata s-a terminat dansul, Drashti parca se trezise dintr-un vis. Cum sa nu ii adori ?
fa chiar erau pierduti in lumea lor , ce fel se priveau
Ioana Style- vip
Multumesc Alexa videoclipul asta chiar ca nu l-am vazut(la claritate ma refer .am sa fac cateva capturi cand am timp)ispitutza20 a scris:
Asta este video https://www.youtube.com/v/RvpulMwufnU
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
si tu si eu si elalitheea a scris:Alexa ...am ras cu lacrimi ...Multumesc ...
Gurmeet draga unde te uiti?
la 10:40 Gurmeet ii spune cred ,ca rad amandoi ( cred ca-i tot acel moment dar alt cadru )
Ultima editare efectuata de catre Admin_dea05 in Vin 27 Ian 2012, 2:27 pm, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Multumesc Alexa videoclipul asta chiar ca nu l-am vazut(la claritate ma refer .am sa fac cateva capturi cand am timp)
Ii faci capturi sa ii se vada slitul mai bine Da ce dansa el linistit, si cand se uita in jos hopa ce sa vedem ? .... Slitul era desfacut
Ce hal radea Drashti de el, iar regizorul facea misto de el pe platou. A spus la microfon ca i s-a descacut slitu lui Gurmeet Aolo am ras cu lacrimi la faza asta.
nu-mi ies prea bine dar nu mai pot de ras...ispitutza20 a scris:Admin_dea05 a scris:Multumesc Alexa videoclipul asta chiar ca nu l-am vazut(la claritate ma refer .am sa fac cateva capturi cand am timp)
Ii faci capturi sa ii se vada slitul mai bine Da ce dansa el linistit, si cand se uita in jos hopa ce sa vedem ? .... Slitul era desfacut
Ce hal radea Drashti de el, iar regizorul facea misto de el pe platou. A spus la microfon ca i s-a descacut slitu lui Gurmeet Aolo am ras cu lacrimi la faza asta.
Admin_dea05- Admin
Am ajuns la lucru ...si in continuare rad ca tuta de G...saracu ...radea el da nu era rasul lui...nu cred ca s-a simtit tocmai confortabil....
alitheea- vip
Hop si g ...la min 0.49 ...sa nu lase fata singura su barbosul , dar nu i-a iesit cracanarea ....
alitheea- vip
Ce tare e drashti la min 4.35 ...nu ma mir ca s-a intamplat ce s-a intamplat...
alitheea- vip
Bună Nico, nu mai pune și tu gaz pe foc că mă vede soțul râzând ca nebuna și zice că sunt dusă rău (ceea ce e adevărat) .alitheea a scris:Hop si g ...la min 0.49 ...sa nu lase fata singura su barbosul , dar nu i-a iesit cracanarea ....
Cred că azi e veselie generală pe forum și dacă tot ne-a făcut Gurmeety atât de vesele nu uitați să-l votați. Și pe Drashti că ea e de vină pentru ce s-a întâmplat.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Fetelor o dupa amiaza placuta va doresc!!!
plec zambareata de aici cu gandul la slitul lui Gurmeet
plec zambareata de aici cu gandul la slitul lui Gurmeet
Admin_dea05- Admin
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum