Serialesitelenovelet
9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

+8
Selin
Admin_dea05
alitheea
lica54
tiberici
Ioana Style
Alexa20
iulianagl
12 participanți

Pagina 23 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul

In jos

9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 Empty Re: 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Ian 2012, 6:19 pm

Frumos, frumos dar ne-a lasat in suspans total pana maine..... :drunken:
Multumim AleX!!

Zanutelor dar nu-mi trece faza cu fermoarul lui Gurmet...... rad singura. Va da-ti seama ce-a putut trai baiatu... cate emotii?
Imi este mila de el ... Radea el, dar nu era rasul lui...
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 Empty Re: 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 6:20 pm

Daaa ce mult a avut el nevoie de ajutorul lui Anvesha.Cum l-a ajutat neajungand la nunta lui frate-su?Scarba... 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 2052581438
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 6:22 pm

tiberici a scris:Frumos, frumos dar ne-a lasat in suspans total pana maine..... :drunken:
Multumim AleX!!

Zanutelor dar nu-mi trece faza cu fermoarul lui Gurmet...... rad singura. Va da-ti seama ce-a putut trai baiatu... cate emotii?
Imi este mila de el ... Radea el, dar nu era rasul lui...

O sa-ti mai stea cateva zile fermoarul lui in minte stai linistita ca asa am patit si eu si acum ca mi-ati adus aminte tot la fel o sa patesc. Smile Smile Mai ales cand o vad pe maica-mea mi-aduc aminte ce fel a facut cand i-a vazut fermoarul. Smile Smile Smile Bai nu mai pot de atata ras, frate. Smile Smile Smile

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Vin 27 Ian 2012, 6:26 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 27 Ian 2012, 6:24 pm

iulianagl a scris:Daaa ce mult a avut el nevoie de ajutorul lui Anvesha.Cum l-a ajutat neajungand la nunta lui frate-su?Scarba... 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 2052581438

Nervi dauneaza grav sanatatii Smile Smile O sa fie frumos epi de maine. Adica jumatate suspans, jumatate romantic.
kiss kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 27 Ian 2012, 6:26 pm

❤️ 。◕‿◕。 Alexa 。◕‿◕。 ❤️ a scris:

Nervi dauneaza grav sanatatii Smile Smile O sa fie frumos epi de maine. Adica jumatate suspans, jumatate romantic.
kiss kiss

A si sa nu uit ! Maine o sa il vezi pe Brij mai mult timp. Iar dupa ziua de maine, scapam de Brij !!!!!!!! 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 165638 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 165638
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 6:27 pm

A si sa nu uit ! Maine o sa il vezi pe Brij mai mult timp. Iar dupa ziua de maine, scapam de Brij !!!!!!!! 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 165638 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 165638

Aaaa ce vesti bune dai. kiss kiss Dar eu nu mai pot de ras Smile Smile Smile de fermoarul lui G. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Ian 2012, 6:27 pm

Sa va spun ceva.... Cand aveam 18 ani. la un majorat, un baiat a patit la fel (dupa un dans cu prietena lui, blues), dar se vedea si motivul ....
Oare si la el ....?? Si deci nu am uitat patania nici acum... Smile Smile Smile Smile Smile

tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 27 Ian 2012, 6:30 pm

tiberici a scris:Sa va spun ceva.... Cand aveam 18 ani. la un majorat, un baiat a patit la fel (dupa un dans cu prietena lui, blues), dar se vedea si motivul ....
Oare si la el ....?? Si deci nu am uitat patania nici acum... Smile Smile Smile Smile Smile

Ce ti s-ar parea atat de ciudat ? Nu ai vazut cum se misca Drashti ? Sincer nu as fi vrut sa fiu in pielea lui. Smile Smile Saracul slit s-a deschis instantaneu
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 6:32 pm

Ce ti s-ar parea atat de ciudat ? Nu ai vazut cum se misca Drashti ? Sincer nu as fi vrut sa fiu in pielea lui. Smile Smile Saracul slit s-a deschis instantaneu

Daca i-a placut ce vede. Smile Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 6:34 pm

Aribaba parca a strigat-o diavolul din fundul pamantului.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 6:35 pm

❤️ 。◕‿◕。 Alexa 。◕‿◕。 ❤️ a scris:Ioana doar tu sa iti schimbi nickname-ul ? Ti-am furat ideea.
Am facut copyright ! Smile

Imi plac ideile tale 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 517793

imi place noul tau nickname kiss kiss voi imi spuneti ioana si ma bucur mult kiss asa ca mi-am pus numele meu ca nickname, stai linistita , ma bucur ca iti sunt de folos ideile mele 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 242329
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Ian 2012, 6:35 pm

Da ai dreptate, mare dreptate...Dar ei (colegii mei) se iubeau...era explicabil ...Actorii???? explica-mi tu

Ultima editare efectuata de catre tiberici in Vin 27 Ian 2012, 6:35 pm, editata de 1 ori
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 6:35 pm

Mi-a placut tot la episodul asta mai putin Brij si Arji.Saru'mana Alex. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Selin Vin 27 Ian 2012, 6:37 pm

Faza cu slitul e tare,frate....... Smile Smile
Este dintr-un alt film,nu?Dar vad ca si in film tot cu slitul rupt a ramas.Am dreptate? Smile
Selin
Selin
membru senior
membru senior

Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 27 Ian 2012, 6:41 pm

tiberici a scris:Ce ti s-ar parea atat de ciudat ? Nu ai vazut cum se misca Drashti ? Sincer nu as fi vrut sa fiu in pielea lui. Smile Smile Saracul slit s-a deschis instantaneu

Da ai dreptate, mare dreptate...Dar ei (colegii mei) se iubeau...era explicabil ...Actorii???? explica-mi tu

Sincer, dupa felul in care se uita Drashti la el, si el la Drashti si nu numai aici, ci si in alte momente offscreen. Sincer eu chiar cred ca exista ceva sentimente intre ei. Insa niciunul nu a putut sa spune nimic, din cauza relatiei lui Gurmeet cu Debina.
Iar el nu a vrut sa se desparta de Debina, pentru ca daca sunt de 7 ani impreuna, e imposibil sa fi stat cuminti si sa joace carti in fata televizorului. Asa ca trebuia sa o ia. Nu avea incotro. Plus ca dupa 7 ani de zile, deja incepe sa devina o rutina sa stai cu o persoana si sa o vezi tot timpul.

Dar sunt siguraaaaaaaaa ca Drashti a ramas pasiunea lui. Sa vedem cum o sa se descurce cu noua lui partenera. Sa vedem cate momente funny offscreen o sa avem Smile Smile (0 barat)
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 6:41 pm

baaaaaaa...vreau si eu un asa print calare pe un cal , Baba Ji ai auzit? 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 244732 si Alexei unul Smile Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 27 Ian 2012, 6:43 pm

♥️Ioana♥️ a scris:baaaaaaa...vreau si eu un asa print calare pe un cal , Baba Ji ai auzit? 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 244732 si Alexei unul Smile Smile

Mersi mersi ! Chiar ma gandeam cand ma uitam la secventa aia. Cum ar fi sa vina un prin calare, sa te duca la nunta ta. 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 283516 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 283516 E clar. Stiu cum o sa fie nunta mea Smile Smile (dar nu acum .... mai peste 4-5 ani)

Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 6:43 pm

Melodia asta am fredonat-o toata ziua nu stiu de ce! 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 1450537109
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Vin 27 Ian 2012, 6:45 pm

Sincer, dupa felul in care se uita Drashti la el, si el la Drashti si nu numai aici, ci si in alte momente offscreen. Sincer eu chiar cred ca exista ceva sentimente intre ei. Insa niciunul nu a putut sa spune nimic, din cauza relatiei lui Gurmeet cu Debina.
Iar el nu a vrut sa se desparta de Debina, pentru ca daca sunt de 7 ani impreuna, e imposibil sa fi stat cuminti si sa joace carti in fata televizorului. Asa ca trebuia sa o ia. Nu avea incotro. Plus ca dupa 7 ani de zile, deja incepe sa devina o rutina sa stai cu o persoana si sa o vezi tot timpul.
Dar sunt siguraaaaaaaaa ca Drashti a ramas pasiunea lui. Sa vedem cum o sa se descurce cu noua lui partenera. Sa vedem cate momente funny offscreen o sa avem Smile Smile (0 barat)

DA IUBITA, ASTA AM VRUT SA AUD/CITESC SA MA CONVING CA NU SUNT SINGURA CARE GANDESTE ASA!!!!

Te pu!! kiss kiss kiss kiss kiss
tiberici
tiberici
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 6:45 pm

Mersi mersi ! Chiar ma gandeam cand ma uitam la secventa aia. Cum ar fi sa vina un print calare, sa te duca la nunta ta. 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 283516 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 283516 E clar. Stiu cum o sa fie nunta mea Smile Smile (dar nu acum .... mai peste 4-5 ani)

Smile Smile daaaa , iti dai seama 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 229917 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 242329 ce frumos ar fi
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 6:46 pm

[quote="iulianagl"

Melodia asta am fredonat-o toata ziua nu stiu de ce! 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 1450537109 [/quote]

iubesc melodia asta , e foarte trista , dar nu stiu ..are ceva....
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 6:47 pm

♥️Ioana♥️ a scris:

Smile Smile daaaa , iti dai seama 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 229917 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 242329 ce frumos ar fi

Vai Baba Ji de ce n-am si eu varsta voastra acum!! sad sad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 6:47 pm

nimic nu va mai fi la fel , ei erau perfecti impreuna Crying or Very sad
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 27 Ian 2012, 6:48 pm

♥️Ioana♥️ a scris:[quote="iulianagl"

Melodia asta am fredonat-o toata ziua nu stiu de ce! 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 1450537109

iubesc melodia asta , e foarte trista , dar nu stiu ..are ceva....[/quote]

Acum o ascult si orchestral. 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 283516 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini) - Pagina 23 283516
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Ioana Style Vin 27 Ian 2012, 6:48 pm

iulianagl a scris:

Vai Baba Ji de ce n-am si eu varsta voastra acum!! sad sad

noi putem sa visam , ca de suntem tinere Smile Smile Smile Smile
va dau o idee , va imbracati sotii in miri Smile ii sutiti calare pe un cal Smile si refaceti scena Smile Smile Smile Smile
Ioana Style
Ioana Style
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 40 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum