9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
+8
Selin
Admin_dea05
alitheea
lica54
tiberici
Ioana Style
Alexa20
iulianagl
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Re: 9.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Frumos, frumos dar ne-a lasat in suspans total pana maine..... :drunken:
Multumim AleX!!
Zanutelor dar nu-mi trece faza cu fermoarul lui Gurmet...... rad singura. Va da-ti seama ce-a putut trai baiatu... cate emotii?
Imi este mila de el ... Radea el, dar nu era rasul lui...
Multumim AleX!!
Zanutelor dar nu-mi trece faza cu fermoarul lui Gurmet...... rad singura. Va da-ti seama ce-a putut trai baiatu... cate emotii?
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Daaa ce mult a avut el nevoie de ajutorul lui Anvesha.Cum l-a ajutat neajungand la nunta lui frate-su?Scarba...
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
tiberici a scris:Frumos, frumos dar ne-a lasat in suspans total pana maine..... :drunken:
Multumim AleX!!
O sa-ti mai stea cateva zile fermoarul lui in minte stai linistita ca asa am patit si eu si acum ca mi-ati adus aminte tot la fel o sa patesc. Mai ales cand o vad pe maica-mea mi-aduc aminte ce fel a facut cand i-a vazut fermoarul. Bai nu mai pot de atata ras, frate.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Vin 27 Ian 2012, 6:26 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Daaa ce mult a avut el nevoie de ajutorul lui Anvesha.Cum l-a ajutat neajungand la nunta lui frate-su?Scarba...
Nervi dauneaza grav sanatatii O sa fie frumos epi de maine. Adica jumatate suspans, jumatate romantic.
。◕‿◕。 Alexa 。◕‿◕。 a scris:
Nervi dauneaza grav sanatatii O sa fie frumos epi de maine. Adica jumatate suspans, jumatate romantic.
A si sa nu uit ! Maine o sa il vezi pe Brij mai mult timp. Iar dupa ziua de maine, scapam de Brij !!!!!!!!
A si sa nu uit ! Maine o sa il vezi pe Brij mai mult timp. Iar dupa ziua de maine, scapam de Brij !!!!!!!!
Aaaa ce vesti bune dai. Dar eu nu mai pot de ras de fermoarul lui G.
iulianagl- moderator
Sa va spun ceva.... Cand aveam 18 ani. la un majorat, un baiat a patit la fel (dupa un dans cu prietena lui, blues), dar se vedea si motivul ....
Oare si la el ....?? Si deci nu am uitat patania nici acum...
tiberici- vip
tiberici a scris:Sa va spun ceva.... Cand aveam 18 ani. la un majorat, un baiat a patit la fel (dupa un dans cu prietena lui, blues), dar se vedea si motivul ....
Ce ti s-ar parea atat de ciudat ? Nu ai vazut cum se misca Drashti ? Sincer nu as fi vrut sa fiu in pielea lui. Saracul slit s-a deschis instantaneu
Ce ti s-ar parea atat de ciudat ? Nu ai vazut cum se misca Drashti ? Sincer nu as fi vrut sa fiu in pielea lui. Saracul slit s-a deschis instantaneu
Daca i-a placut ce vede.
iulianagl- moderator
Aribaba parca a strigat-o diavolul din fundul pamantului.
iulianagl- moderator
。◕‿◕。 Alexa 。◕‿◕。 a scris:Ioana doar tu sa iti schimbi nickname-ul ? Ti-am furat ideea.
Am facut copyright !
Imi plac ideile tale
imi place noul tau nickname voi imi spuneti ioana si ma bucur mult asa ca mi-am pus numele meu ca nickname, stai linistita , ma bucur ca iti sunt de folos ideile mele
Ioana Style- vip
Data de inscriere : 07/01/2012
Varsta : 29
Localizare : Roman
Da ai dreptate, mare dreptate...Dar ei (colegii mei) se iubeau...era explicabil ...Actorii???? explica-mi tu
Da ai dreptate, mare dreptate...Dar ei (colegii mei) se iubeau...era explicabil ...Actorii???? explica-mi tu
Ultima editare efectuata de catre tiberici in Vin 27 Ian 2012, 6:35 pm, editata de 1 ori
tiberici- vip
Mi-a placut tot la episodul asta mai putin Brij si Arji.Saru'mana Alex.
iulianagl- moderator
Faza cu slitul e tare,frate.......
Este dintr-un alt film,nu?Dar vad ca si in film tot cu slitul rupt a ramas.Am dreptate?
Este dintr-un alt film,nu?Dar vad ca si in film tot cu slitul rupt a ramas.Am dreptate?
Selin- membru senior
Data de inscriere : 03/12/2010
Varsta : 51
tiberici a scris:Ce ti s-ar parea atat de ciudat ? Nu ai vazut cum se misca Drashti ? Sincer nu as fi vrut sa fiu in pielea lui. Saracul slit s-a deschis instantaneu
Sincer, dupa felul in care se uita Drashti la el, si el la Drashti si nu numai aici, ci si in alte momente offscreen. Sincer eu chiar cred ca exista ceva sentimente intre ei. Insa niciunul nu a putut sa spune nimic, din cauza relatiei lui Gurmeet cu Debina.
Iar el nu a vrut sa se desparta de Debina, pentru ca daca sunt de 7 ani impreuna, e imposibil sa fi stat cuminti si sa joace carti in fata televizorului. Asa ca trebuia sa o ia. Nu avea incotro. Plus ca dupa 7 ani de zile, deja incepe sa devina o rutina sa stai cu o persoana si sa o vezi tot timpul.
Dar sunt siguraaaaaaaaa ca Drashti a ramas pasiunea lui. Sa vedem cum o sa se descurce cu noua lui partenera. Sa vedem cate momente funny offscreen o sa avem (0 barat)
baaaaaaa...vreau si eu un asa print calare pe un cal , Baba Ji ai auzit? si Alexei unul
Ioana Style- vip
Ioana a scris:baaaaaaa...vreau si eu un asa print calare pe un cal , Baba Ji ai auzit? si Alexei unul
Mersi mersi ! Chiar ma gandeam cand ma uitam la secventa aia. Cum ar fi sa vina un prin calare, sa te duca la nunta ta. E clar. Stiu cum o sa fie nunta mea (dar nu acum .... mai peste 4-5 ani)
Melodia asta am fredonat-o toata ziua nu stiu de ce!
iulianagl- moderator
Sincer, dupa felul in care se uita Drashti la el, si el la Drashti si nu numai aici, ci si in alte momente offscreen. Sincer eu chiar cred ca exista ceva sentimente intre ei. Insa niciunul nu a putut sa spune nimic, din cauza relatiei lui Gurmeet cu Debina.
Iar el nu a vrut sa se desparta de Debina, pentru ca daca sunt de 7 ani impreuna, e imposibil sa fi stat cuminti si sa joace carti in fata televizorului. Asa ca trebuia sa o ia. Nu avea incotro. Plus ca dupa 7 ani de zile, deja incepe sa devina o rutina sa stai cu o persoana si sa o vezi tot timpul.
Dar sunt siguraaaaaaaaa ca Drashti a ramas pasiunea lui. Sa vedem cum o sa se descurce cu noua lui partenera. Sa vedem cate momente funny offscreen o sa avem (0 barat)
DA IUBITA, ASTA AM VRUT SA AUD/CITESC SA MA CONVING CA NU SUNT SINGURA CARE GANDESTE ASA!!!!
Te pu!!
tiberici- vip
Mersi mersi ! Chiar ma gandeam cand ma uitam la secventa aia. Cum ar fi sa vina un print calare, sa te duca la nunta ta. E clar. Stiu cum o sa fie nunta mea (dar nu acum .... mai peste 4-5 ani)
daaaa , iti dai seama ce frumos ar fi
Ioana Style- vip
[quote="iulianagl"
Melodia asta am fredonat-o toata ziua nu stiu de ce! [/quote]
iubesc melodia asta , e foarte trista , dar nu stiu ..are ceva....
Melodia asta am fredonat-o toata ziua nu stiu de ce! [/quote]
iubesc melodia asta , e foarte trista , dar nu stiu ..are ceva....
Ioana Style- vip
Ioana a scris:
daaaa , iti dai seama ce frumos ar fi
Vai Baba Ji de ce n-am si eu varsta voastra acum!!
iulianagl- moderator
nimic nu va mai fi la fel , ei erau perfecti impreuna
Ioana Style- vip
Ioana a scris:[quote="iulianagl"
Melodia asta am fredonat-o toata ziua nu stiu de ce!
iubesc melodia asta , e foarte trista , dar nu stiu ..are ceva....[/quote]
Acum o ascult si orchestral.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Vai Baba Ji de ce n-am si eu varsta voastra acum!!
noi putem sa visam , ca de suntem tinere
va dau o idee , va imbracati sotii in miri ii sutiti calare pe un cal si refaceti scena
Ioana Style- vip
Pagina 23 din 40 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40
Subiecte similare
» 8.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 3.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 4.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 5.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
» 6.Geet –Hui Sabse Parayi ( Printre Straini)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 23 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum