De pe buze la Inima
+17
lucyana
florina1989
emine
iulia1965
emilia63
elena50
michiper68
Admin_dea05
mmchit
IRIS
vivi
monicuta
tora312
DENISA
dea05
clio 24
TheCattallyn
21 participanți
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: De pe buze la Inima
Buna
Stie cineva unde se pot gasi episoadele "De pe buze la inima" subtitrate in romana? Eu am pierdut multe si mi-ar placea sale inteleg cand le vad.
Merci
Stie cineva unde se pot gasi episoadele "De pe buze la inima" subtitrate in romana? Eu am pierdut multe si mi-ar placea sale inteleg cand le vad.
Merci
tora312- membru
Data de inscriere : 28/11/2009
ce copil frumos are Burak
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
Buna, sunt noua pe aici. Eu am noroc sa vad serialul pentru ca sunt pe UPC si am DVR. Il inregistrez si-l vad cind vin acasa. Imi place. Kenan este un om slab, usor de manipulat, ros de invidie pentru succesele Lamiei, dar poate ca, altfel nu ar fi fost artist.
carmenadina- membru activ
Data de inscriere : 02/02/2010
Pozele pe care le-ati pus sunt excelente, multumesc !
S-a terminat astazi serialul,, De la buze la inima,, si ne-au lasat scenaristii, noua telespectatorilor,posibilitatea sa -l finalizam fiecare dupa cat are imaginatia de bogata!A murit Kenan?Urmeaza sezonul al treilea?
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Totusi ea pana la urma era indragostita de Cemil?Il uitase pe Kenan ?elena50 a scris:S-a terminat astazi serialul,, De la buze la inima,, si ne-au lasat scenaristii, noua telespectatorilor,posibilitatea sa -l finalizam fiecare dupa cat are imaginatia de bogata!A murit Kenan?Urmeaza sezonul al treilea?
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
[quote="Admin"]
Buna seara!Lamia a preferat sa fie iubita!Cemil o iubeste cu adevarat, in schimb Kenan era un om dificil, egoist uneori. El a facut-o de multe ori pe Lamia sa sufere ,din cauza asta ea a renuntat la el si l-a preferat pe Cemil.M-a dezamagit finalul serialului dar am inteles ca scenariul a avut la baza un roman al unui renumit scriitor turc Resat Nuri Guntekin si au respectat finalul din carte.Tema romanului era drama artistului neinteles de contemporani.elena50 a scris:S-a terminat astazi serialul,, De la buze la inima,, si ne-au lasat scenaristii, noua telespectatorilor,posibilitatea sa -l finalizam fiecare dupa cat are imaginatia de bogata!A murit Kenan?Urmeaza sezonul al treilea?
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
Eu cred ca il iubeste pe Cemil. A realizat ca Kenan era idealizat in visele ei, iar in viata de zi cu zi a dezamagit-o. Cemil a cucerit-o prin constanta sentimentelor si comportamentului lui. Chiar faptul ca a renuntat la ea atunci cind a devenit neputincios a influientat-o pe Lamia. S-a comportat demn, in comparatie cu Kenan, care isi varsa necazurile asupra ei. La inceput nici mie nu mi-a placut Cemil, dar spre sfirsitul serialului, m-a cucerit si pe mine.
carmenadina a scris:Eu cred ca il iubeste pe Cemil. A realizat ca Kenan era idealizat in visele ei, iar in viata de zi cu zi a dezamagit-o. Cemil a cucerit-o prin constanta sentimentelor si comportamentului lui. Chiar faptul ca a renuntat la ea atunci cind a devenit neputincios a influientat-o pe Lamia. S-a comportat demn, in comparatie cu Kenan, care isi varsa necazurile asupra ei. La inceput nici mie nu mi-a placut Cemil, dar spre sfirsitul serialului, m-a cucerit si pe mine.
Nici mie nu mi-a placut...eu am vazut doar cateva ep la inceput cand el si tac'su erau doi mitocani....
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
am savurat acest serial de la inceput,am palns odata cu personajele ,am ras odata cu ele dar finalul.....nu mi-a placut sper doar ca va mai fi si o a 3 a serie
bad_girl- membru activ
Data de inscriere : 13/02/2010
bad_girl a scris:am savurat acest serial de la inceput,am palns odata cu personajele ,am ras odata cu ele dar finalul.....nu mi-a placut sper doar ca va mai fi si o a 3 a serie
Din cite am inteles, nu va fi o a 3-a serie, pentru ca actorii sunt implicati in alte proiecte. Poate in viitor
Iata impresiile unei fane a serialului care e dezamagita de final...super tare articolul...
http://www.prosport.ro/sport-life/special/yasamak-yasamak-degil-aceasta-i-intrebarea-5507572
Sa fiti iubite cu adevarat fetelor!
https://www.youtube.com/watch?v=nBQA2f6-8IU&feature=related
http://www.prosport.ro/sport-life/special/yasamak-yasamak-degil-aceasta-i-intrebarea-5507572
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Si eu l-am citit....multumescdemiruta a scris:Iata impresiile unei fane a serialului care e dezamagita de final...super tare articolul...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
interesant articol..foarte romaneste.. cupidon
bad_girl- membru activ
Data de inscriere : 13/02/2010
Imi place la nebunie cum scrie Lelia Munteanu, devorez tot ce gasesc.Ce m-a uimit, ca se uita la serilae turcesti, bravo ei, are ce vedea!!!bad_girl a scris:interesant articol..foarte romaneste.. cupidon
demiruta- vip
Data de inscriere : 15/10/2009
Localizare : SudEstul ROMANIEI
Si mie imi place Lelia Munteanu. Multumesc pentru articol floare
Buna,fetelor !! Stiti cumva ce s-a intamplat cu "Maskeli Balo" de a murit subit, dupa 4 episoade ??
Era interesant,totusi !!
Era interesant,totusi !!
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» Inima nebuna
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Gönülçelen (Inima furată) ?
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
» Aţi dorii să vedeţi pe programul Kanal D Romania filmul Gönülçelen (Inima furată) ?
» 7. Gonulcelen-Inima furata
» 8. Gonulcelen-Inimă furată
» 9. Gonulcelen-Inimă furată
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum