Serialesitelenovelet
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+7
axxa246
mita baston
michiper68
Mirela Maria
dubaisport
victorelalove
DENISA
11 participanți

Pagina 13 din 44 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Urmatorul

In jos

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty Re: 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 3:10 pm

i guess asu will tell fg that mustafa didn't cheat her while he came at first to istanbul and he was looking for her and he didn't forget her a day ,,may we will see an episode that will lead to a scene of choice between kerim and mustafa : both did harm her in the past and both love her ,,both want to correct things with her...i guess the writers will deliver this message

Deci daca scenaristele fac asta ...sunt duse cu capul .
In primul rand ar fi ca si cum Asu i-ar pune pe tava Gulliei un criminal . Si nu se poate pune semnul egal intre Kerim si Mustafa .
Bine ca se gandira si ei dupa 1 an si jumatate ...ca Gullia sa aleaga intre ei . Ce sa aleaga ? Ce ? Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2743637754 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2743637754 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2743637754
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 Empty Re: 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 3:12 pm

Vic ..eu nu stiu cum poti posta tu si eu nuuu
nici acum nu ajung la ultima pagina sad sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 3:18 pm

ai vazut ca dincolo merge ?
aici de ce nu ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 3:22 pm

dubaisport a scris:ai vazut ca dincolo merge ?
aici de ce nu ?
Am vazut ... dar daca iti scriu aici , tot nu poati vedea mesajul . sad
Vezi ca am pus adresa directa . Poate asa reusesti sa intri . kiss 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 3:27 pm

uraaaaaaaaaaaaa
gata ...te vad Vic ... kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 3:27 pm

Vic ..ai pus lincul cu promo undeva ?
mai adu-l si pe pg asta ..ca poate nu merg paginile anterioare
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 3:29 pm

dubaisport a scris:uraaaaaaaaaaaaa
gata ...te vad Vic ... kiss
kiss kiss kiss
Vazusi si trailerul ?
Cica s-ar putea ca Asu sa-i spuna Gulliei ca Mustafa inca o iubeste si ca nu a inselat-o la inceput .
Asa ca Gullia va trebuie sa aleaga intre Kerim si Mustafa .
Dar nu cred ca este adevarat . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2743637754 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2743637754 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2743637754 Nu vreau sa fie adevarat . Dar cine stie ce le mai da in cap scenaristelor astea . sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 3:31 pm

dubaisport a scris:Vic ..ai pus lincul cu promo undeva ?
mai adu-l si pe pg asta ..ca poate nu merg paginile anterioare

Uite aici adresa , Dubai !! kiss
Inca nu l-au postat pe YT .

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mar 13 Noi 2012, 9:21 am, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 3:32 pm

victorelalove a scris:
kiss kiss kiss
Vazusi si trailerul ?
Cica s-ar putea ca Asu sa-i spuna Gulliei ca Mustafa inca o iubeste si ca nu a inselat-o la inceput .
Asa ca Gullia va trebuie sa aleaga intre Kerim si Mustafa .
Dar nu cred ca este adevarat . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2743637754 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2743637754 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2743637754 Nu vreau sa fie adevarat . Dar cine stie ce le mai da in cap scenaristelor astea . sad sad sad

il vazui...am intrat pe F
cum sa-i zica asa ceva Asu ?
doamne... scenaristele astea sunt cu capul rau de tot ...pai ce ne intoarcem iar la inceputuri ?
ce treaba mai avea acum sa-i zica ca nu a inselat-o? stupid stupid stupid
ptr Gulli a contat ca nu a fost langa ea ..nu ca a inselat-o

deci nu-i spune ca l-a omorat pe Vural?
proasta femeie ....merita sa moara
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 3:39 pm

dubaisport a scris:

deci nu-i spune ca l-a omorat pe Vural?
proasta femeie ....merita sa moara
Nu-mi dau seama ce ar putea sa-i spuna .
Este un scenariu al unei fane .
Se gandeste ea ca daca ar fi asa ?
Eu spun ca sunt dusi cu pluta daca fac asta . Il fac pe Kerimsa simta din nou nesiguranta in ceea ce priveste dragostea Gulliei pentru el . Daca il mai si aresteaza din nou ...si pleaca la inchisoare cu sufletul tandari , gandindu-se ca Gullia este in impas ( desi eu cred ca nici o clipa nu se gandeste cum ar fi alaturi de Mustafa ...dar ce mai conteaza , si asa Kerim a spus ca nu-l va ierta niciodata ) ... cred ca urmeaza suferinta la puterea 1000 . sad sad sad sad sad sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Lun 13 Feb 2012, 4:04 pm

Buna Vic,
Acum se poate,ma chinui de ceva timp.
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 4:05 pm

gix a scris:Buna Vic,
Acum se poate,ma chinui de ceva timp.
18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 648483 Gix !!
Ma bucur . Nu stiu ce se intampla . kiss
Sa speram ca totul se rezolva ...si ca nu vor mai fi probleme . kiss

Si astept sa posteze YT fragmanul .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Lun 13 Feb 2012, 4:07 pm

Nu se poate sa-i spuna asa ceva.Si ce vesel era Kerim cand intoarce capul.Fericire in ultimul episod pana atunci suferinta.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 4:11 pm

gix a scris:Nu se poate sa-i spuna asa ceva.Si ce vesel era Kerim cand intoarce capul.Fericire in ultimul episod pana atunci suferinta.
Nu spune nimeni ca trebuie sa fie totul roz ...dar ei exagereaza rau de tot .
Facuti pentru suferinta ... sa speram ca din cand in cand ne mai trimit si putina fericire . 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 244732
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Lun 13 Feb 2012, 4:15 pm

M-am gandit si nu cred sa se intample ceva in capul Guliei, sa se gandesca la o alegere poate mai mult va suferi Kerim si va fi nesigur pe sentimentele ei.Va amintiti atunci cand s-a intalnit cu mama lui Mustafa la benzinarie a spus ca de fapt se bucura ca au respinso atunci, ca altfel nu ar fi stiut cum e dragostea adevarata (ceva in acest sens).
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 4:20 pm

gix a scris:M-am gandit si nu cred sa se intample ceva in capul Guliei, sa se gandesca la o alegere poate mai mult va suferi Kerim si va fi nesigur pe sentimentele ei.Va amintiti atunci cand s-a intalnit cu mama lui Mustafa la benzinarie a spus ca de fapt se bucura ca au respinso atunci, ca altfel nu ar fi stiut cum e dragostea adevarata (ceva in acest sens).

Foarte bine spus , Gix !!
La asta ma gandesc si eu . Nu ca Gullia va trebui sa aleaga intre Kerim si Mustafa , ca nici nu se pune problema . Ci ca in capul lui Kerim se va "sadi" din nou indoiala ...si ca va suferi gandindu-se ca Gullia inca ar putea sa-l iubeasca pe ornitorinc .
Nu ma mai mira nimic la scenaritele astea .
Ceea ce observ in trailer este ca Gullia are aceeasi imbracaminte ca la sfarsitul episodului trecut .
Sa vina Asu inainte de nunta ? Si apoi sa iasa copii in oras ?
Ar fi prea frumos ca sa fie adevarat !! Crying or Very sad

ENGIN AKYUREK USA FANS
Fg :I wonder what will be the surprise .K: you will learn it now

then Asu :I want to talk to Fg I have something to tell her ,now you know everything ,Mustapha life is in your hands Fg . .. Thanks to Lobna Elmidani

Si sumarul celor de la Engin Akyurek USA fans :

Episode 62- Summary After hearing that Fatmagul is planning to make her own wedding gown, Kerim is now more hopeful for a future for them together. They get increasingly closer each day with babysteps towards each other. The household is happily busy and getting ready for Meryem and Kadir’s wedding while at the same time they are also busy at the Gul Mutfagi getting Valentine’s Day orders ready. Mustafa has been thinking about Fatmagul and is determined to take revenge from Kerim. Kadir and Meryem’s wedding on Valentine’s Day is almost a preparation for Kerim and Fatmagul’s wedding. The newlyweds go on their honeymoon, while Fatmagul and Kerim go on to celebrate Valentine’s Day alone. For a change, they are carefree and enjoy each other during this special day without the thoughts of what they have been through. Meanwhile, Asu faces the truth and is crushed that Mustafa is still in love with Fatmagul. Even though she has been behind Mustafa up to this point, she decides to see Fatmagul. Translation by EAUFC
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Lun 13 Feb 2012, 4:30 pm

Ar fi bine sa fie asa ,am citit mai inainte ce ai postat si voiam sa spun acest lucru.Viata lui Mustafa e in mainile tale! dar daca spune de Vural si de fapt nu spune la politie tot nu e de ajutor daca va muri intre timp.Tare greu cu turcii, ne chinuim sa intelegem cultura lor dar cred ca de asta ne si uitam sau ne uitam pentru Engin!
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 4:36 pm

gix a scris:.Tare greu cu turcii, ne chinuim sa intelegem cultura lor dar cred ca de asta ne si uitam sau ne uitam pentru Engin!

Cred ca este la final faza cu Asu . Mai mult ca sigur ...Gullia este imbracata in negru ... si are iar parul de coma . deci redevine aceeasi , sa nu care cumva sa se obisnuiasca Kerim cu soata aranjata . stupid stupid stupid Ei de obicei in rezumat dau actiunea exact cum va fi ....cronologic .
Asa ca la final Gullia este socata ...de cine stie ce-i spune Asu . Si iar stam o saptamana si ne facem scenarii .

Eu ma uit in roportie de 95 % pentru Engin . Cel putin in momentul asta . kiss

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 52mo42
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Lun 13 Feb 2012, 5:05 pm

Filmarea este de astazi si vezi ca ea are parul aranjat.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 5:08 pm

gix a scris:Filmarea este de astazi si vezi ca ea are parul aranjat.
Daaaaaaaaaa ...ii sta mult mai bine cu parul drept sau putin ondulat . Dar se vor intoarce iar la parul in priza . sad sad sad sad Vad ca s-au dus la "BurgerKing" ...Acolo ii cumpara Kerim limonada ? Smile
Dar cata lume s-a adubat langa ei ... cred ca este greu . Tu vrei sa-ti faci treaba si numai gura casca pe langa tine . Dar nu par deranjati . kiss

18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 2iqxsgz18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 34euel0

FG: I am very curious to see what the surprise is.

Kerim: You will see now.

FG: Thank you. This is a beautiful gift.

Asu: I want to speak to Fatmagül and she should decide whether to tell you what I will tell her. You know everything now. Mustafa´s life is now in your hands Fatmagül.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 6:00 pm

salutare ...din nou !!
am iesit brusc ,nu am mai apucat sa anunt ..asa ca scuzeeeeeee 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 1696271434 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 1696271434 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 1696271434

dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 6:02 pm

Buna , Dubai !! Din nou . kiss
Nicio probema ... de ce sa-ti ceri scuze ? Se mai intampla .

Ai vazut pozele de la filmari ?
Ce bine arata Engin !! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 283516
Si ii sta asa de bine si Berenei cu parul drept. Pacat ca iar ii pune parul prin ciulini . Crying or Very sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 6:10 pm

victorelalove a scris:Buna , Dubai !! Din nou . kiss
Nicio probema ... de ce sa-ti ceri scuze ? Se mai intampla .

Ai vazut pozele de la filmari ?
Ce bine arata Engin !! 18.  Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 13 283516
Si ii sta asa de bine si Berenei cu parul drept. Pacat ca iar ii pune parul prin ciulini . Crying or Very sad

le-am vazut Vic ...ai sta bine cu parul intins
am citit rezumatul ....m-a enervat la culmea discursul lui Asu ..sper sa nu fie adevarat
tot drumul pana acasa numai la ea m-am gandit

apropos : de catel ce se mai aude ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 13 Feb 2012, 6:18 pm

dubaisport a scris:
am citit rezumatul ....m-a enervat la culmea discursul lui Asu ..sper sa nu fie adevarat
tot drumul pana acasa numai la ea m-am gandit

apropos : de catel ce se mai aude ?
Ce discurs ?
Ca nu stim ce-i spune Gulliei . Crezi ca poate sa-l faca gelos pe Kerim ? sad sad sad sad
Nu mai vreau asta .
A , si nu cred ca este niciun pupic . Daca era ne spuneau de multe ori . kiss

Catelul ... sa vedem . Nu vezi ca am inceput sa nu ne mai incredem nici in indiciile lor . sad
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 13 Feb 2012, 6:46 pm

victorelalove a scris:
Ce discurs ?
Ca nu stim ce-i spune Gulliei . Crezi ca poate sa-l faca gelos pe Kerim ? sad sad sad sad
Nu mai vreau asta .
A , si nu cred ca este niciun pupic . Daca era ne spuneau de multe ori . kiss

Catelul ... sa vedem . Nu vezi ca am inceput sa nu ne mai incredem nici in indiciile lor . sad
discurs in sensul de discutie ...
chiar daca Asu ai zice ca ,copilul pe care-l poarta in pantece nu e al lui mustafa,gulli tot nu mai vrea sa auda de el...
ea stie clar ca l-a ales pe Ker ..Kerimul care a stat alaturi de ea ,care a sustinut-o si de care s-a indragostit
mai are de uitat pe Ker ..participantul la viol..
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 13 din 44 Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum